Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 1. marraskuuta – USD löytää helpotusta kunnollisen työllisyysraportin jälkeen

USD on kääntynyt melko laskevaksi tässä kuussa. Se on ollut nousussa yli vuoden ajan, koska kauppiailla ei ollut mihinkään kääntyä, sillä suurin osa maailman suurimmista talouksista on kohti pysähtymistä. Yhdysvaltain talous on kuitenkin heikentynyt huomattavasti viime kuukausina, ja viime kuukauden ISM-valmistusraportti muutti Yhdysvaltain dollaria laskusuuntaiseen suuntaan, koska se osoitti, että sektori supistui syvemmälle syyskuussa. Yhdysvaltain ja Kiinan välinen osittainen kauppasopimus auttoi myös finanssimarkkinoiden ilmapiiriä, mikä käänsi suurimman osan riskivaluutoista korkeammaksi Buckia vastaan. FED on myös kääntyi melko dovishiksi, inflaation heikkenemisen ja talouden hidastumisen myötä.

Mutta jonkin aikaa sitten tänään julkaistu Yhdysvaltojen työllisyysraportti maalasi toisenlaisen kuvan. Keskiansiot palasivat kasvuun ja kasvoivat lokakuussa 0,2% sen jälkeen, kun syyskuussa heikkenivät, mikä poisti osan peloista. Uudet työpaikat kasvoi odotettua enemmän viime kuussa ja syyskuussa luvut tarkistettiin paljon korkeammiksi, mikä tarkoittaa, että työllisyys on vahvaa ja palannut raiteilleen kesällä nähtyjen pehmeiden lukujen jälkeen. Työttömyysaste nousi korkeammaksi 3,6 prosenttiin viime kuun kahden pisteen laskun jälkeen, vaikka se johtui korkeasta osallistumisasteesta ja työttömyys on edelleen melko matala, joten tämä raportti oli tänään melko vahva, mikä antoi USD: lle jonkin verran hengitysaikaa liikkuessaan hieman korkeampi työllisyysraportin jälkeen.

Euroopan istunto

 • Sveitsin CPI-inflaatio – Inflaatio on ollut Sveitsissä todella heikkoa. Kuluttajahintaindeksi (CPI) laski kesäkuussa 0,0 prosentissa, heinäkuussa laski 0,5 prosenttia, elokuussa taas laski ja syyskuussa 0,1 prosenttia. Lokakuun tämän päivän raportin odotettiin osoittavan inflaation pysyvän ennallaan 0,0%: lla, mutta kuluttajahintaindeksit menettivät odotuksensa laskien 0,2%. SNB: n on tarkasteltava CPI-lukuja tarkasti.
 • Sveitsin vähittäismyynti – Vähittäiskauppa on ollut melko epävakaata myös Sveitsissä. He laskivat merkittävästi 0,7% ja 1,7% huhti- ja toukokuussa. Myynti kääntyi jälleen positiiviseksi, kasvoi 0,7% ja 1,4% kesä- ja heinäkuussa, mutta laski 1,4% elokuussa, joka korjattiin tänään korkeammaksi -1,0%: iin. tämän päivän raportin odotettiin laskevan 0,7% syyskuuhun, mutta se voitti odotukset, kääntyi positiiviseksi ja kasvoi 0,9%.
 • Kiina tekee myönteisiä kommentteja kaupasta – Kiinan ulkoministeriö esitti muutaman kommentin Yhdysvaltojen ja Kiinan välisistä kauppaneuvotteluista. He sanoivat, että heillä on ollut läheinen yhteys Yhdysvaltoihin Xi: n ja Trumpin tapaamisessa. Kiinan viranomaiset lisäsivät myös, että kauppaneuvottelut ovat sujuneet sujuvasti.
 • UK Manufacturing PMI – Ison-Britannian tuotantoraportti lokakuussa julkaistiin ja se osoitti parannusta syyskuuhun verrattuna. Valmistavan PMI: n odotettiin nousevan 48,2 pisteeseen syyskuun 49,3: sta, mutta se voitti odotukset 49,6 pisteeseen. Vaikka kunnollista parannusta onkin tapahtunut, valmistus on edelleen supistumassa. Joka tapauksessa tämä kasvu johtuu Brexitin varastoinnista. Maanmittausyritys Markit toteaa: ”Taustalla oleva kuva näyttää jopa tummemmalta kuin edes nämä pettymysotsikkojen numerot viittaavat. Näyttää siltä, ​​että epävarmuustekijä varjostaa varjon valmistukseen loppuvuodelle 2019. ” Joten Markitilla on huonompi näkemys tästä sektorista, ja heillä on kaikki tarvitsemasi näkemykset.
 • USD / JPY nousemaan 100: een Mr Jenin mukaan – Eisuke Sakakibara, entinen japanilainen varaministeri, joka tunnetaan myös nimellä Jeni ”, kommentoi Japanin inflaatiota, Japanin keskuspankin rahapolitiikkaa sekä jeniä. Hänen mielestään inflaatio pysyy heikkona pitkään ja USD / JPY on kohti 100. Tässä muutamia hänen tärkeimmistä kommenteistaan:
 • Kahden prosentin inflaatio on tavoite, jota Japani ei voi koskaan saavuttaa
 • Tällä hetkellä kaikkialla on desinflaatio
 • Vaikka Kuroda puhuu 2 prosentin tavoitteesta, hän ei todellakaan usko siihen
 • USD / JPY: n tulisi pysyä välillä 105-110
 • Lopulta se suuntasi kohti sataa, koska epävarmuus ympäröi edelleen maailmantaloutta
 • Sanotaan, että Japanin talouden nykyinen kasvuvauhti on riittävä

Yhdysvaltain istunto

 • Yhdysvaltain työllisyysraportti – Työttömyyden odotettiin nousevan korkeammaksi 3,6 prosenttiin viime kuussa havaitun 2 pisteen laskun jälkeen, ja sen kutistui korkeammaksi 3,6 prosenttiin lokakuun odotusten mukaisesti. Maatalouden ulkopuolisten työpaikkojen muutos voitti odotukset 90 000: sta ja kasvoi 128 000: lla. myös edellinen kuukausi tarkistettiin paljon korkeammaksi, 136 000: sta 180 000: een. Myös U6-alityöllisyys kohosi 7,0 prosenttiin syyskuun 6,9 prosentista. Osallistumisaste nousi korkeammaksi 63,3 prosenttiin verrattuna odotettuun 63,1 prosenttiin ja aiemmin 63,2 prosenttiin. Joten työttömyysaste on kohonnut korkeammaksi osallistumisasteen nousun vuoksi. Yksityiset palkanlaskijat kasvoivat 131 tuhatta odotettua 80 tuhatta, kun taas valmistavan työpaikan arvo oli -36 tuhatta odotettua -55 tuhatta. Tämä on melko vahva mietintö kaikilla aloilla, vaikka merkit valmistussektorille eivät ole hyviä.
 • Yhdysvaltain tulosraportti – Ansiot kasvoivat jälleen tasaantumisen jälkeen syyskuussa. He nousivat 0,2% enemmän MoM: ta, mutta menettivät 0,3%: n odotukset. Keskimääräiset tuntitulot pysyivät 3,0%: ssa vuotta aiemmin verrattuna +3,0%: n odotuksiin. Aikaisemmat keskimääräiset tuntiansiot olivat vuotta aiemmin 2,9%, mutta ne korjattiin korkeammiksi 3,0%: iin, joten tulot ovat nyt oikealla tiellä.
 • Wilbur Ross kokee myönteisesti kauppaa – Yhdysvaltain kauppasihteeri Wilbur Ross kommentoi jonkin aikaa sitten sanoen, että ensimmäisen vaiheen kauppasopimus Kiinan kanssa on hyvässä kunnossa. Yhdysvallat on melko tyytyväinen sopimukseen. Hän toivoo herättävänsä päivämäärän allekirjoittamaan sopimuksen samaan aikaan kuin APEC-aikataulu. Fed-koron alennus on hyvä asuntosektorille
 • Yhdysvaltain ISM-valmistusraportti – Yhdysvaltain ISM-valmistusraportissa sukeltiin syvemmälle viime kuussa, mutta siitä puuttui odotuksia laajenemisen palautumisesta ja sen sijaan supistettiin syvemmälle. Tässä kuussa ISM-tuotannon odotettiin paranevan 49,0 pisteeseen. Yhdysvaltain ISM-valmistusraportti on julkaistu, ja parantumisestaan ​​huolimatta se menetti odotukset jälleen, saavuttaen 48,3 pistettä, odotettua 49: tä vastaan. Myös työllisyys nousi 47,7 prosenttiyksikköön aikaisemmasta 46,3: sta. Maksetut hinnat laskivat 45,5 prosenttiyksikköön edellisestä 49,7: stä, uudet tilaukset nousivat 49,1 prosenttiin syyskuun 47,3: sta.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva NZD / USD Uudelleen

 • Trendi on kääntynyt nousuun
 • Paluu alaspäin on valmis H1-kaaviossa
 • 20 SMA on muuttunut tueksi H1-kaaviossa
 • Perusteet osoittavat

20 SMA tarjoaa vankan tuen tälle parille tänään

NZD / USD on laskenut pitkään, mutta se kääntyi korkeammalle tämän kuukauden kolmannella viikolla sen jälkeen, kun USA ja Kiina olivat saavuttaneet osittaisen kauppasopimuksen. Tämän seurauksena tämä pari nousi noin 200 pistettä korkeammalle. Vaikka se vetäytyi viime viikolla, mutta nousutrendi jatkui jälleen tällä viikolla. Sitten näimme nousun eilen Powellin keskiviikkojen lehdistötilaisuuden jälkeen, kun USD muuttui laskusuuntaan. Eilen tämä pari löysi tukea H4-kaavion 200 SMA: lta, tänään se on H1-aikataulun 20 SMA (harmaa), joka tekee työtä. Hinta palasi alas liikkuvaan keskiarvoon aiemmin tänään vahvan Yhdysvaltain työllisyysraportin jälkeen, mutta se palautui jälleen 20 SMA: sta, joten meillä on nouseva puolueellisuus tälle parille.

Tiivistettynä

USD on jälleen melko laskeva tällä viikolla, mutta se löysi lopulta jonkin verran tukea tänään kunnollisen työllisyysraportin jälkeen. Mutta ISM: n valmistusraportti oli edelleen melko heikko, ja huolimatta hieman parantumisesta syyskuusta, tämä ala on edelleen supistumassa. Tämän jälkeen USD on jälleen laskenut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me