Arbejde for et proprietært handelsfirma: Fordele og ulemper

I arenaen for aktiv handel angribes markederne fra mange forskellige perspektiver. Institutionelle investorer og detailhandlere engagerer valutaer, aktier og futures på daglig basis i håb om at opretholde rentabilitet.

Tag ikke fejl, uanset hvor stor eller lille en erhvervsdrivende du er, er der kun en hovedregel – tjen altid penge.

En unik type markedsdeltager er det proprietære handelsselskab. Også kendt som et “propfirma” eller “propbutik” er et proprietært handelsfirma en vej, hvor mange handlende lever af. Lad os undersøge, hvad et reklamefirma er, og nogle af de spørgsmål, du skal overveje, før du tilmelder dig et.

Hvad er et proprietært handelsfirma?

En prop shop er et firma, der ansætter enkeltpersoner til at handle kapital på firmaets vegne. Nye rekrutter trænes enten internt eller får en finansieret handelskonto og bliver løs på markederne. Deres job er simpelt – opretholde hovedreglen og generere afkast for virksomheden for enhver pris.

Udtrykket “leje” bruges løst inden for rammerne af et rekvisitafirma. Nye erhvervsdrivende betales sjældent en grundløn, selvom der ikke er nogen regler mod lønstrukturer. Typisk kompenseres prophandlere via en opdeling af genereret overskud. Den erhvervsdrivendes andel varierer meget, alt fra 35% til 75% og kan omfatte alle former for incitamenter.

Propfirmaer gør meget for at finde folk, der er i stand til at opretholde ensartet rentabilitet på markedet. Hvis du er en vinder måned ind og måned ud, kan det være en god karriere at gå på arbejde for en rekvisitabutik.

Hvorfor opgive din pc og kaffe for livet hos et proprietært handelsfirma?Hvorfor opgive din pc og kaffe for livet hos et proprietært handelsfirma?

Fordelene ved at være en proptrader

Det første spørgsmål, som hver enkelt detailhandler stiller, inden han går på arbejde i en propbutik, er dette: Hvorfor skal jeg slutte mig til et handelsselskab og dele mit overskud? Hvorfor ikke handle min egen kapital og beholde 100% af alle gevinster?

Dette spørgsmål er godt. Som aldrig før giver det moderne marked individuelle detailhandlere mulighed for at tjene til livets ophold alene. Med begrænsede adgangsbarrierer og et utal af handelsmuligheder, hvorfor opgive friheden i din livsstil for en periode hos et propfirma?

Nedenfor er nogle af grundene til, at mange vælger at gå prop:

  • Udnyttelse: Propfirmaer er i stand til at indtage store positioner på markedet og videregive gearingsmulighederne til den erhvervsdrivende. Dette skyldes store kontosaldoer og eksisterende forhold til mæglere.
  • Reducerede provisioner: De handlede mængder skabt af firmaet sikrer en lavere provisionstruktur. Høj lydstyrke svarer til meget lavere provisioner for prophandlere.
  • Omgivet af fagfolk: Daghandel kan være en af ​​de mest ensomme aktiviteter på planeten. Handel sammen med et team af succesrige markedsprofessionelle giver en følelse af fællesskab. Det kan også tage ydeevne til det næste niveau.

Langt den største fordel ved at arbejde for et propfirma er penge. Større gearing betyder større potentielle afkast, i det mindste i teorien.

Ulemper ved at være en proptrader

Selvfølgelig er der nogle skarpe ulemper involveret i at arbejde for et proprietært handelsfirma. Her er de primære ulemper ved at være en fuldblæst prophandler:

  • Stress: At handle med andres penge kan være en stressende indsats. Regnskab for tab offentligt og faktisk tab af kapital, der ikke er din, kan være følelsesmæssigt beskattende.
  • Jobsikkerhed: Hvis du ikke tjener penge, vil du ikke være ansat længe. Det er virkelig så simpelt!
  • Gebyrer / kapitalinvestering: Mange reklamebutikker kræver gebyrer for platform, træning og kontoadgang. Derudover kan det kræves en indledende indbetaling af kapital fra den erhvervsdrivende for at fungere som en risikobuffer for virksomheden.

Dynamikken ved at arbejde for et propfirma er meget anderledes end at handle hjemmefra. Det ekstra stress og pres er meget reelt, ligesom den offentlige ansvarlighed for tab. Selvom disse aspekter kan arbejde for at gøre en erhvervsdrivende bedre, kan de også forringe den samlede livskvalitet.

Bundlinie

At finde et proprietært handelsfirma at tilmelde sig er ikke svært. En simpel Google-søgning vil give masser af resultater og give dig et sted at starte. I den moderne finansielle verden kan det være bedre at gå på markederne alene. Der er en overflod af undervisningsmaterialer, signaltjenester og andre markedsorienterede ressourcer, der er let tilgængelige. Himlen er virkelig grænsen for en motiveret erhvervsdrivende.

I slutningen af ​​dagen er det op til hver person, om det er umagen værd at arbejde for en propbutik eller ej. jegHvis du tager springet, skal du respektere hovedreglen, og alt vil være fint – tjen altid penge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me