Työskentely omistetussa kauppayhtiössä: Plussat ja miinukset

Aktiivisen kaupankäynnin areenalla markkinoita hyökätään monista eri näkökulmista. Institutionaaliset sijoittajat ja vähittäiskauppiaat harjoittavat päivittäin valuuttoja, osakkeita ja futuureja kannattavuuden ylläpitämiseksi.

Älä tee virhettä riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni kauppias olet, on vain yksi kardinaali sääntö – aina ansaita rahaa.

Ainutlaatuinen markkinaosapuolten tyyppi on oma kauppayhtiö. Omaan kauppaan erikoistunut kauppayhtiö tunnetaan myös nimellä “rekvisiitta yritys” tai “rekvisiittaja kauppa”, jolla monet kauppiaat ansaitsevat elantonsa. Kaivetaanpa, mikä on potkuriyritys, ja joitain asioita, jotka sinun on harkittava ennen liittymistä.

Mikä on oma kauppayhtiö?

Prop-kauppa on yritys, joka palkkaa yksityishenkilöitä kauppaan pääomaa yrityksen puolesta. Uudet rekrytoidut joko koulutetaan yrityksen sisäisesti tai heille annetaan rahastoitu kaupankäyntitili ja heidät irrotetaan markkinoilla. Heidän työnsä on yksinkertainen – pitää yllä pääsääntöä ja tuottaa yritykselle tuottoa hinnalla millä hyvänsä.

Termiä “vuokraus” käytetään löyhästi potkuriliikkeen yhteydessä. Uusille kauppiaille maksetaan harvoin peruspalkkaa, vaikka palkkarakenteita vastaan ​​ei ole sääntöjä. Tyypillisesti potkurikauppiaille kompensoidaan jakamalla tuotetut voitot. Elinkeinonharjoittajan osuus vaihtelee suuresti, vaihtelee välillä 35% – 75% ja voi sisältää kaikenlaisia ​​kannustimia.

Prop-yritykset yrittävät löytää paljon ihmisiä, jotka pystyvät ylläpitämään jatkuvaa kannattavuutta markkinoilla. Jos olet voittaja kuukausi ja kuukausi, sitten mennä töihin rekvisiikkaliikkeeseen voi olla hyvä uramuutos.

Miksi hylätä tietokoneesi ja kahvisi elämään omistetussa kaupankäyntiyhtiössä?Miksi hylätä tietokoneesi ja kahvisi elämään omistetussa kauppayhtiössä?

Potkurikauppiaan edut

Ensimmäinen kysymys, jonka jokainen yksittäinen vähittäiskauppias kysyy ennen töihin menemistä prop-shopiin, on seuraava: Miksi minun pitäisi liittyä omaan kauppayhtiöön ja jakaa voittoni? Miksi ei käydä kauppaa omalla pääomallani ja pitää 100% kaikista voitoista?

Tämä kysymys on hyvä. Kuten koskaan ennen, nykyaikaiset markkinat tarjoavat yksittäisille vähittäiskauppiaille mahdollisuuden ansaita elantonsa yksin. Rajoitetuilla markkinoille pääsyn esteillä ja lukemattomilla kaupankäyntivaihtoehdoilla, miksi luopua elämäntapasi vapaudesta tukipalvelussa?

Alla on muutama syy, miksi monet päättävät mennä prop:

  • Vipu: Potkuriyritykset pystyvät ottamaan suuria positioita markkinoilla ja siirtämään vipuvaikutuksen kauppiaalle. Tämä johtuu suurista tilisaldoista ja olemassa olevista suhteista välittäjiin.
  • Alennetut palkkiot: Yrityksen luomat kauppamäärät takaavat matalamman palkkiorakenteen. Suuri volyymi on paljon pienempi provisio kauppiaille.
  • Ammattilaisten ympäröimä: Päiväkauppa voi olla yksi yksinäisimmistä harrastuksista tällä planeetalla. Kaupankäynti menestyvien markkina-ammattilaisten tiimin rinnalla antaa yhteisöllisyyden tunteen. Se voi myös viedä suorituskyvyn seuraavalle tasolle.

Ylivoimaisesti suurin potkuriliiketoiminnan etu on raha. Suurempi vipuvaikutus tarkoittaa suurempaa potentiaalista tuottoa, ainakin teoriassa.

Haitat olemaan prop kauppias

Tietysti omistetussa kauppayhtiössä työskentelyssä on joitain räikeitä haittoja. Tässä ovat tärkeimmät haittapuolet ollessa täysimittainen potkurikauppias:

  • Stressi: Joku toisen rahalla käyminen voi olla stressaavaa toimintaa. Tappioiden julkinen kirjanpito ja oman pääoman menettäminen, joka ei ole sinun, voi olla henkisesti verotuksellista.
  • Työsuhdeturva: Jos et ansaitse rahaa, et ole työssä pitkään. Se on todella niin yksinkertaista!
  • Palkkiot / Pääomasijoitus: Monet rekkakaupat vaativat maksuja alustasta, koulutuksesta ja tilin käytöstä. Lisäksi elinkeinonharjoittajalta voidaan vaatia alkupääoman talletusta toimimaan yrityksen riskipuskurina.

Rekvisiittaa harjoittavan yrityksen dynaaminen työskentely on paljon erilaista kuin kotikaupasta. Lisätty stressi ja paineet ovat hyvin todellisia, samoin kuin julkinen vastuu tappioista. Vaikka nämä näkökohdat voivat toimia elinkeinonharjoittajan parantamiseksi, ne voivat myös heikentää elämän yleistä laatua.

Bottom Line

Löydä oma kauppayhtiö, johon rekisteröidä, ei ole vaikeaa. Yksinkertainen Google-haku palauttaa paljon tuloksia ja antaa sinulle paikan aloittaa. Nykyaikaisessa rahoitusmaailmassa voi kuitenkin olla parempi mennä yksin markkinoille. Saatavilla on runsaasti oppimateriaaleja, signaalipalveluita ja muita markkinalähtöisiä resursseja. Taivas on todellakin raja motivoituneelle kauppiaalle.

Päivän päätteeksi jokaisen on päätettävä, kannattaako työskennellä rekvisiitassa. MinäJos otat syöksyn, kunnioitat pääsääntöä ja kaikki on hyvin – Ansaitse aina rahaa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me