Amerikansk session Forex-kort, 3. december – Markederne føler sig bedre efter G20-topmødet, men lad dig ikke bære væk

G20-topmødet er nu forbi, og det endte meget bedre, end mange mennesker forventede. Vi fik ikke nogen af ​​de sædvanlige overraskelser fra Donald Trump til at chokere markederne som de sidste par foregående topmøder. Det var en lettelse for risikotillæg og risikovalutaer, der åbnede med et bullish gap højere i morges. Selvom springet hovedsageligt skyldtes våbenhvilen mellem USA og Kina. Der var kommentarer fra begge sider, at de endelig nåede til enighed, selvom vi endnu ikke har aftalen. Så vi ved ikke, om dette er en officiel aftale eller bare en mundtlig aftale mellem Donald Trump og den kinesiske præsident Xi.

Ikke desto mindre åbnede risikovalutaer med et bullish hul højere, især råvaredollarerne, da AUD og NZD er ret sårbare over for nyheder relateret til Kina. Stigningen i CAD var endnu større, men der var en anden grund til det.

Saudi-Arabien og Rusland presser på for nedskæringer i olieproduktionen, og det ser ud til, at de netop vil beslutte det på OPEC + -mødet torsdag i Wien. Olie er også omkring 5% højere i dag, så det har hjulpet CAD. Skønt Kina og USA kom med udsagn, der var lidt modstridende, så markedet holder vejret nu for at se, om handelskrigen mellem USA og Kina virkelig er overstået, og vi får snart en aftale, eller om dette bare er en midlertidig våbenhvile. Men stemningen er positiv i dag, og kommentarerne fra den italienske premierminister Tria om at reducere underskuddet for næste års budget hjælper stemningen yderligere.

Den europæiske session

 • CAD og olie højere ved produktionsafskæringssamtaler – Oliepriserne er næsten 5% højere i dag, efter at embedsmænd fra Saudi-Arabien kommenterede, at de sandsynligvis vil beslutte at skære ned i olieproduktionen. Vi har hørt lignende kommentarer fra Rusland de seneste dage, så det ser ud til, at OPEC + -kartellet vil reducere produktionen på deres næste møde torsdag. Som et resultat føler CAD sig godt, og det er kommet ind i en bullish tendens, som jeg tror vil vare, hvis OPEC beslutter at skære ned i produktionen.
 • Italienske politikere på budgettet – I morges hørte vi den italienske premierminister Giuseppe Conte kommentere, at han arbejder på at reducere underskuddet til 1,9-2,0% for næste års budget. Men vicepremierminister Salvini, der faktisk har mere magt sammen med Di Maio, fulgte senere op og sagde, at Europa-Kommissionen ikke kan bede Italien om et underskud på 1,9%. Så italienerne har accepteret at sænke underskuddet til 2,2%, men EU ønsker, at det sænkes til 1,9%, hvilket jeg ikke er sikker på, at de får. Ikke desto mindre hjalp Contes kommentarer i morges med at forbedre stemningen yderligere, og de europæiske bestande er alle højere.
 • EUs Dombrovskis stemmer overens med Conte –Næstformanden for Europa-Kommissionen fulgte op efter Conte, der sagde, at tonerne er ændret i Italien, og at de er i intens kontakt med Italien, men Italiens budget har stadig brug for ganske betydelige justeringer.
 • Europæisk PMI for fremstilling – PMI-rapporten fra fremstillingsindustrien fra de europæiske lande steg lidt bedre end forventet i dag, hvilket ikke desto mindre er positivt efter en blødgøringstendens. Men den italienske produktion viste endnu en nedgang i denne måned. Spansk fremstilling sprang mest blandt landene i euroområdet.
 • UK Manufacturing PMI – Britisk produktion er også bremset betydeligt i år. Men i dag sprang den højere til 53,1 PMI-point fra 51,1 point tidligere, så det er en god omgang. Skønt GBP ikke tog meget hensyn til disse tal.
 • Den britiske premierminister kan være sikker på at forblive i posten om to uger – Den britiske premierminister Theresa May kommenterede for et stykke tid siden og sagde, at hun forventer stadig at have sit job om to uger efter afstemningen i Brexit-aftalen i Parlamentet. Hun tilføjede, at hun i øjeblikket er meget fokuseret på at få Brexit-afstemningen over linjen, men hun har stadig meget mere at gøre end bare Brexit.

Den amerikanske session

 • FED’s Kaplan ikke særlig overbevist om den amerikanske økonomi – Dallas FED-formand Robert Kaplan sagde for et stykke tid siden, at den amerikanske økonomi muligvis ser meget anderledes ud i midten af ​​2019, efter at stimuluseffekten er væk. Han tilføjede, at stimuluseffekter måske skjuler en vis svaghed i økonomien, men han nægter at kommentere rentestigningsstien.
 • FEDs Clarida lyder mere optimistisk FEDs næstformand Richard Clarida sagde i et interview med Bloomberg, at den amerikanske økonomi er i en meget god form, og FED kunne fungere med inflation over 2%. Han tilføjede, at prikplottet ikke går nogen steder, hvilket tyder på, at FED-medlemmerne forbliver i samme position som i øjeblikket med hensyn til renter på vandring. Det er positive nyheder for USD.
 • Donald Trump tweets om Kina – Den amerikanske præsident Trump tweetede netop nu, at han og Kinas præsident Xi er de to mennesker, der kunne medføre en massiv og positiv ændring i handel og andet for de to store nationer. Han nævnte også Nordkorea. Amerikanske landmænd vil være store og hurtige modtagere af handelsaftalen med Kina, der har til hensigt at købe landbrugsprodukter med det samme. Han tilføjede, at USA fremstiller de sikreste og reneste landbrugsprodukter, men jeg er ikke så sikker på denne. Amerika fører verden på GMO-mad, det er alle, der minder om det?
 • Canadian Manufacturing PMI  Produktionssektoren er gået langsommere i Canada i år som i resten af ​​kloden. Selvom vi så et spring i produktionen fra alle de store lande i dag bortset fra Italien, så vil vi sandsynligvis også se et positivt tal fra Canada.
 • US Manufacturing PMI Amerikansk produktion er i den bedste form blandt udviklede lande, der i øjeblikket ligger på 57,7 PMI-point. Selvom det forventes at lette en smule i dag til 57,5 ​​point, hvilket ikke ville være et stort fald, men vi kan stadig få et positivt tal.
 • Amerikanske byggeforbrug Anlægsudgifterne har været ret svage i USA i gennemsnit på omkring 0,0% -0,1%. Selvom det i dag forventes at byggeudgifterne i oktober er steget med 0,4%, selvom du ikke holder vejret.

Trades in Sight

Bearish USD / CAD

 1. Tendensen er blevet bearish
 2. Tilbagesporingen højere var komplet
 3. Grundlæggende er baisse

Vi besluttede at sælge, da retrace var komplet på 15-minutters diagrammet

Vi gik kort USD / CAD et stykke tid siden. Dette valutapar blev bearish i weekenden, åbnede med et 50 pip bearish hul mellemrum lavere og skubbede længere ned. Fundamentals blev endelig bullish for CAD, da OPEC beslutter at reducere produktionen, mens USA, Canada og Mexico underskrev handelsaftalen. Jeg forventede, at retrace skulle gennemføres på H1-diagrammet og nå 200 SMA på den tidsramme, men i så stærke træk skal vi handle med de mindre tidsramme-diagrammer. Så vi besluttede at sælge dette par, fordi retrace var komplet på 15-minut-diagrammet, da stokastisk blev overkøbt. Denne handel gik ret godt, og vi bogførte vores overskud.

Afslutningsvis

G20-topmødet er endelig overstået, og vi fik et gennembrud i en række spørgsmål. Kina og USA ser ud til at komme overens nu, og stemningen er forbedret betydeligt, hvilket sætter risikovalutaer i en bullish tendens i dag bortset fra GBP, men det er en anden sag. Selvom du ikke er for sikker på denne tilbageførsel på markedet, fordi vi stadig ikke har en officiel aftale, så handelskrigen er ikke forbi, før vi får det skriftligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me