Ethereum Express tuo markkinoille uhkapelejä, kaivostoimintaa

Ethereum Express on käynnistämässä kahta pilottihanketta, joista toinen liittyy uhkapeleihin ja toinen kryptovaluuttakaivoksiin, jotka vaikuttavat 48 000 käyttäjään ja esittävät Ethereum Express -järjestelmän nopeuden kehittäjien jatkuvan vuoteen 2020 ja sen jälkeen. Tällä uudella ja jännittävällä kehityksellä on paitsi potentiaalia parantaa käyttökokemusta kahdessa blockchain-teollisuuden suosituimmassa käyttötapauksessa, sillä on syvä vaikutus koko teollisuuteen.

Mikä on Ethereum Express?

Kuten nimestä käy ilmi, Ethereum Express on tarkoitettu tekemään juuri niin kuin Ethereum-projekti. Se käsittelee tapahtumia nopeammin kuin Ethereum-verkko ja antaa kehittäjille mahdollisuuden tehdä mitä parhaiten, käynnistää blockchain-teollisuuden mielenkiintoisimpien hajautettujen sovellusten seuraava aalto. Kuten useimmissa hajautetun teknologian aloitteissa, Ethereum Express on täysin yhteisövetoinen.

Koko projektin todellinen hyöty on Ethereum Express -verkon tarjoama tapahtumanopeus noin 10 kertaa nopeampi kuin alkuperäinen Ethereum-lohkoketju ja mielenrauhaa 20 kertaa nopeampi kuin Bitcoin-verkko.

Ainoastaan ​​edellä mainittujen kerrannaisnäkymien ottamiseksi huomioon, että tällä hetkellä Bitcoin-verkko käsittelee vain seitsemän tapahtumaa sekunnissa, kun taas Ethereum-lohkoketju pystyy käsittelemään vain 15 tapahtumaa sekunnissa. Vaikka Ethereum Vitalik Buterin toivoo tulevaisuudessa laajentavansa Ethereumia 100 000 tapahtumaan sekunnissa, kehitys on edelleen melko kaukana.

Ethereum Expressin pääperiaatteet

Tunnuksen haltijat määrittelevät EEX-kolikon ja sen kehityksen, mikä antaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden vaikuttaa verkon tulevaisuuteen. Kaikilla on rooli päätöksentekoprosessissa. Kaikilla on valta. Vertaa sitä Bitcoiniin ja Ethereumiin, jotka luontaisesti antavat suurimman osan voimasta kaikkein tehokkaimmille kaivostyöläisille ja rikkaimmille validoijille. EEX-kolikko on täysin läpinäkyvä ja mahdollistaa tapahtumien maksamisen älykkäillä sopimuksilla.

Ytimessä hanke edistää yhteisön osallistumista, oikeudenmukaisesti jaettua hallintoa, turvallisuutta ja nopeutta.

Miksi Mining Express on ensimmäinen käyttötapa

Mining Express on viidenneksi suurin kaivosyhtiö maailmassa. Koska se on niin suuri, yritys laajentaa kumppaniverkostoaan valtavasti ja ansaitsee myös paljon rahaa. Työskentely EEX: n kanssa on Mining Expressille pohjimmiltaan mahdollisuus testata verkon pätevyys ja kasvattaa viime kädessä voittoja. Siirtyminen on järkevää molemmille hankkeille, koska kaivostoiminta on alan suosituin käyttötapaus, ja prosessin tehokkuuden parantaminen voi viedä koko lohkoketjua eteenpäin.

Kuinka Ethereum Express vaikuttaa uhkapelaamiseen

Jos kryptovaluutan louhinnan tehostaminen on motivoivin tekijä verkon tapahtumien nopeuden kasvun takana, uhkapelien on oltava lähellä toista. Katsotaan, että vuonna 2013 yli 50 prosenttia kaikista Bitcoin-tapahtumista liittyi rahapeleihin. Pidä mielessä, että vuonna 2008 käynnistetty Bitcoin-verkko on ehdottomasti huikea, jotta yli puolet kaikista tapahtumista liittyy rahapeleihin..

Kuinka paljon Bitcoiniin liittyvät rahapelitapahtumat todella ovat silloin arvossa?

Bitcoinin hintabuumin huipulla vuonna 2017 sen arviolta yli 3,7 miljoonaa bitcoinia käytettiin vedonlyöntiin rahapelisivustoilla noin 4,5 miljardin dollarin arvosta. Noin samaan aikaan Ethereum-rahakkeiden arvo vaihteli välillä 800 dollaria ja 1500 dollaria USD, mutta suuri osa siitä liittyi rahakkeiden myyntiin ja kryptovaluutta-projektien varainkeruun, joka tunnetaan alkuperäisinä kolikoina.

Silti sekä kolikkotarjousten että uhkapelien suosio pysyy vakaana kryptovaluuttojen maailmassa vuonna 2020 ja sen jälkeen, ja se, että Ethereum Express -verkko on 20 kertaa nopeampi kuin Bitcoin, tarkoittaa vain sitä, että pelaajat, jotka etsivät toimintaa nopeasti, tehokkaasti ja turvallinen tapa voi vain auttaa tukemaan EEX-kolikon ja sen ekosysteemin arvoa samalla tavalla kuin he ovat tehneet Bitcoinille ja Etherumille.

Vedonlyönti suuresti avoimuudesta ja EEX: stä

Pilottihankkeiden kokonaiskustannukset sen osallistumisesta Mining Express -palveluun ja uhkapeleihin liittyvien käyttötapausten testaamiseen EEX-verkossa ovat noin 500 miljoonaa dollaria, ja niihin osallistuvat käyttäjät Yhdysvalloista, Japanista, Brasiliasta ja useista muista maista..

Jos EEX osoittautuu onnistuneeksi, projekti voi hyvinkin olla läpinäkyvyyden eturintamassa kryptovaluutta-uhkapelialalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me