Onko dollarin kustannusten keskiarvoistaminen Bitcoinille kannattava uhkapeli?

Jokainen, joka sijoittaa rahaa riippumatta siitä, onko sijoitus sijoitusrahasto, osake vai kryptovaluutta, kertoo sinulle, että sijoittamiseen liittyy tietty määrä riskiä ja palkkioita. Se voi olla yhtä paljon uhkapeliä kuin panoksen asettaminen rulettipyörän tai bitcoin-urheiluvedonlyönnin kanssa.

Yksi avain menestykseen sekä sijoittamisessa että uhkapelissä on hallita pankkitiliäsi. Tähän on monia strategioita ja tapoja. Yksi suosituimmista riskienhallintamenetelmistä liittyy kuitenkin käsitteeseen, joka tunnetaan nimellä dollarin kustannusten keskiarvo.

Mikä on dollarin kustannusten keskiarvo?

Dollarikustannusten keskiarvoistaminen on pohjimmiltaan käytäntö, jossa potentiaalinen osto tai haluttu sijoitustaso keskitetään viikkojen tai kuukausien aikana sen sijaan, että sijoitettaisiin koko kertakorvaus kerralla. Tavoitteena dollarin kustannusten keskiarvon laskemisessa on vähentää volatiliteetin vaikutuksia lyhyellä aikavälillä saavuttaen samalla sijoitustavoitteensa pitkällä aikavälillä ja sijoittamalla tavalla, jolla varmistetaan haluttu altistuminen markkinoille ja siten haluttu taso riski vs. palkkio.

Uhkapelit Bitcoinilla, suojausriski dollarin kustannusten keskiarvolla

PlanB on Twitter-käyttäjän käyttäjätunnus, joka tunnetaan yhtenä valaista / johtavista sijoitusneuvojista Bitcoin-tilassa. PlanB tunnetaan myös yksilönä, joka loi suositun hypoteesin Bitcoinin tulevasta hinnasta. Osakekohtainen hinnoittelumalli. Varastosta virtaus -hypoteesin mukaan Bitcoinin uuden tarjonnan väheneminen ajan myötä, jota kiihdyttää noin neljän vuoden välein tapahtuva Bitcoinin puolittamistapahtuma, aiheuttaa hinnan nousun pitkällä aikavälillä.

PlanB toteaa, että kuka tahansa, joka on sijoittanut Bitcoiniin liukuva-asteikolla vuodesta 2017 aina tähän vuoteen, olisi tuottanut tuottoa jopa 70% tuona ajanjaksona. Kun otetaan huomioon hyvin hajautetun osakemarkkinasalkun tai kiinteistösijoituksen keskimääräinen vuotuinen tuotto on yleensä noin 10%, seitsemän kertaa korkeampi tuotto dollarin kustannusten kautta, keskimäärin Bitcoinin asema, on valtava voitto.

70%: n tuottoinen Bitcoin Gamble

Näin strategia toimii: Sijoittaja ostaa Bitcoinin vuonna 2017 hinnan noustessa ja lisää hitaasti sijoitustaan. Kun hinta saavuttaa huippunsa vuoden lopussa, sijoitus lisääntyy säännöllisesti, mutta summat laskevat hinnan laskiessa (minkä älykäs sijoittaja tekisi ehdottomasti, kun otetaan huomioon, kuinka paljon rengasta ympäröi Bitcoinia ja että jännitys saavutti naurettavan korkean tason).

Sijoittaminen johdonmukaisesti koko vuoden 2018 ja laskemalla kuukausittaista määrää (tai mitä tahansa valitsemasi maksutiheyttä ja lisäämällä sitten sijoitustasi koko vuoden 2019 ajan) olisi tuottanut 70 prosentin tuoton kolmen vuoden aikana pääsijoituksestasi.

Olisit levittänyt uhkapeliäsi kolmen vuoden aikana ja nähnyt pankkitilisi nousevan huomattavasti.

Voivatko Bitcoin-pelaajat ja sijoittajat pitää dollarin kustannusten keskiarvon eteenpäin?

Kuten he sanovat sijoittamiseen ja Bitcoin-uhkapeleihin: Aiempi historia ei välttämättä määrää tulevia tuloksia. Joten iso kysymys on, voivatko ne, jotka harkitsevat suurten Bitcoin-asioiden aloittamista, käyttää dollarin kustannusten keskiarvostamisstrategiaa eteenpäin ja olla silti onnistuneita?

Vastaus tähän kysymykseen on oltava selvästi kyllä. Vaikka Bitcoin on suhteellisen uusi sijoitus- ja uhkapelielämässä verrattuna molempien toimintojen muihin muotoihin, dollarin keskimääräisen hinnoittelun käsite on aina ollut kokeiltu, testattu ja todellinen tapa hallita riskiä verrattuna palkkioon.

Ajattele sitä loogisesti, onko parempi kastaa varpa veteen ja päästä hitaasti veteen, kun huomaat, että ympärilläsi on haita? Vai onko parempi hypätä päähän ensin ja antaa haiden nähdä sinut elävänä?

Parempi lähestymistapa on selvästi riskien hallinta. Investoinneissa ja uhkapeleissä ei ole merkitystä vain voittajien valitsemisesta. Se selviää tarpeeksi kauan oppia ja rahaa on jäljellä sijoittamiseen Bitcoiniin, kun tiedät mitä olet tekemässä. Siksi dollarin kustannusten keskiarvoistaminen toimii niin hyvin.

Sijoita Bitcoiniin ajan myötä. Hallitse volatiliteettia ja hyödy pitkällä aikavälillä pikemminkin kuin säilytä lyhytaikainen keskittyminen. Se on menestyksen avain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me