Mikä on hajautusaste ja miksi Bitcoinin hinta nousee sen takia?

Bitcoinin hinta oli pohja hieman yli 3500 dollaria Maaliskuussa kiitos osittain COVID-19-pandemialle ja toukokuussa tulevalle puolittuvalle tapahtumalle, joka vähentää lohkoa kohden maksettavan uuden Bitcoinin määrän 12,5 kolikosta vain 6,25 kolikoon. Ja silti siitä lähtien hinta ei ole tehnyt melkein muuta kuin noussut. Tämän kirjoituksen aikaan Bitcoinin hinta on noin 7000 dollaria.

Vaikka olisi helppo ehdottaa, että hintojen lasku viime kuussa johtui pelkästään pandemiasta, se ei tietenkään ollut ainoa syy. Se, että sijoittajat hinnoittelivat, ja tulevan puolittamistapahtuman vaikutus eivät myöskään voi olla ainoa syy. Hajautusasteen muutokset voivat myös olla osa tätä syytä.

Mikä on hajautusaste?

Lohkoketjuverkon hajautusnopeus viittaa nopeuteen, jolla tapahtumalohkot voidaan ryhmitellä yhteen, kun taas salausteknologia ratkaistaan ​​näiden tapahtumien vahvistamiseksi ja järjestetään uudelleen hajautuksiksi (tai merkkijonoiksi, jotka edustavat tiettyä tapahtumaa). Jos hajautusnopeus on pieni, se tarkoittaa, että verkko liikkuu tapahtumien läpi hitaasti, ja krypto-kaivostyöläiset ratkaisevat salauspalapelit suurella nopeudella, mikä tarkoittaa, että heidän on odotettava pidempään palkkiona.

Aina kun ainesosan on odotettava ansaitakseen rahaa, on järkevää, että heidän voittomarginaali ei todennäköisesti ole niin korkea. 21. maaliskuuta, päivästä, jolloin Bitcoinin hinta kärsi jyrkästä laskusta, hajautusaste on kasvanut ja kasvanut 10%. Se on reilu määrä kasvua lyhyessä ajassa!

Kuinka Hash Rate vaikuttaa Bitcoinin hintaan?

Osa syystä hajautusnopeuden lisääntymiseen johtuu siitä, että näiden salauspalapelien ratkaisemisen vaikeus lohkoketjussa laski. Mitä suurempi sekoitusten määrä sekunnissa voi tapahtua, sitä implisiittisempi voima on verkon eteenpäin työntämiseen ja tapahtumien validointiin.

Silloin on järkevää, että hajautusasteen nousu tekisi vaikeuksista vieläkin pienemmät ja antaisi kaivostyöläisille mahdollisuuden liikkua nopeammin validoimalla tapahtumia, mikä tekee heidän ponnisteluistaan ​​jälleen kannattavampia.

Oletettu vaikeus siitä, kuinka kauan tapahtumien validointi kestää, vaihtelee useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien kuinka monta tapahtumaa Bitcoin-verkkoon menee kulloinkin, kuinka monta solmua osallistuu näiden tapahtumien validointiin, kuinka paljon voimaa heidän on annettava verkkoon, ja tietysti mitä kaikkea laajemmassa taloudessa tai koronaviruspandemian suhteen tapahtuu.

Joten syy Bitcoinin hinnan nousuun johtuu siitä, että lisää tapahtumia on vahvistettu ja verkon vakaus on jälleen kerran todistettu. Tämä vaikeus todennäköisesti muuttuu muutamassa päivässä, ja hinta todennäköisesti laskee tämän viimeisen härkäajon jälkeen.

Miksi taloudellinen epävarmuus ja COVID-19 osoittavat Bitcoinin arvon

Tärkeämpi asia, joka on otettava huomioon kaikessa Bitcoinia ympäröivässä kaikessa maailmassa tapahtuvassa tilanteessa, on se, että vaikka hallitukset pumppaavat kannustinpaketteja ja avustuksia kansalaisille talouden pitämiseksi yllä, hallitukset odottavat lopulta, että rahat palaavat talouteen jotenkin.

Ongelmana on, että kaikki eivät palaa samalla nopeudella tai samalla voimalla. Tulee aukkoja. On tällä hetkellä irtisanottuja ihmisiä, jotka eivät saa työpaikkaansa takaisin, kun tämä on ohi, ja on olemassa velkoja, jotka eivät välttämättä maksa, vaikka biljoonia dollareita myönnetään sekä yrityksille että yrityksille. henkilöitä tänä aikana.

Vertaa sitä Bitcoin-verkkoon, jonka on varmasti käsiteltävä vaihteluja, mutta jota ei myöskään voida väärentää tai kopioida epävarmuustilanteissa. Kaikki Bitcoinin kysyntään ja kysyntään liittyvä liikkuu algoritmisesti. Vaikka markkinoilla sijoittavat valaat voivat varmasti manipuloida hintaa, blockchainin pitkäaikainen arvo ylläpitää Bitcoinia ja muita digitaalisia valuuttoja näinä aikoina. Vuosien kuluttua tämä nykyinen epävarmuusannos saattaa olla se, mikä Bitcoinin käyttöönoton uudelle tasolle antaa digitaalisten valuuttojen jatkaa hitaasti maailman valloittamista, vaikka jotkut planeettojen järkevimmät sijoittajat ja taloustieteilijät jättävät edelleen huomiotta sen arvon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me