DogeGaming.eu lisää käänteitä ‘So Much Wow’ -peleihin

DogeGaming.eu

Online-vedonlyöntiyhteisö on täynnä pelaajia, jotka etsivät jotain uutta ja mielenkiintoista. Siitä huolimatta Bitcoin-uhkapeli tarjoaa useita pelejä ja alustoja, jotkut pelaajat haluavat edelleen panostaa peleihin, joissa käytetään muita kryptovaluuttoja, kuten Dogecoin.

Perustajat Lisa Cleder ja Eduardo Nemiento hallinnoivat uusinta projektiaan DogeGaming.eu, joka tuo uudenlaisen hauskoja ja jännittäviä pelejä iGaming-teollisuuteen. Virallisesti julkistettu elokuussa 2014, sillä on luettelo päivityksistä, jotka voidaan ottaa käyttöön joskus tänä vuonna. Puhuin Lisan kanssa saadakseni lisätietoja heidän suunnitelmistaan ​​ja siitä, mihin DogeGaming.eu on menossa tänä vuonna 2015.

DogeGaming.euVoisitteko kertoa minulle lisää DogeGaming.eu-sivustosta?

DogeGaming.eu on verkkosivusto pelaamiseen kryptovaluutalla – Dogecoin. Sivustomme on yksinkertainen käyttää, hyvin järjestetty ja mukava muotoilu. Rekisteröinti on helppoa, joten voit nauttia pelaamisesta nopeasti ja ilman mitään komplikaatioita. Nykyään voimme tarjota verkkosivustollamme kolmea erityyppistä peliä: Doge Dicer (3 noppapeli), Lucky 10 (peli rullatuilla numeroilla) ja Autómata 3 (3 kiekon peliautomaatti). Ja aiomme lisätä uusia pelejä tulevaisuudessa.

Kuka on tehnyt ohjelmistosi ja kuinka turvallinen on käyttöympäristösi?

Pyrimme maksimoimaan turvallisuuden riippumatta siitä, talletetaanko rahaa tai tietoja pelaajista. Salaamme mahdollisimman paljon tietoa. Maksuja käsittelevä palvelin sijaitsee fyysisesti kaukana vuorten takana, ja sitä vartioi iso kolmipäinen koira. Vaikka joku rikkoo pelimoottorimme suojaa, he eivät silti voi varastaa rahaa. Jokainen kotiutus tarkistetaan käyttäjän historian perusteella ja lopulta ihminen vahvistaa sen. Mikään järjestelmä ei ole 100% turvallinen, mutta teemme parhaamme. Ohjelmoijat ovat hyviä matemaatikkoja ja heillä on kokemusta tietokoneiden / verkkojen turvallisuudesta ja graafisella suunnittelijalla on kokemusta koirista, joten yhdessä olemme täydellinen tiimi.

Toimiiko DogeGaming.eu saumattomasti eri alustoilla, kuten verkossa ja mobiililaitteilla?

Pelimme ovat pääasiassa verkkopohjaisia, mutta ne on suunniteltu muunnettaviksi helposti tableteille ja matkapuhelimille tulevaisuudessa. Voin sanoa, että nyt niitä voi pelata myös mobiililaitteilla.

Mikä erottaa uhkapelisivustosi muista pelibrändeistä?

Yritämme luoda pelejä hieman eri tavalla kuin tavallisesti. Olemme ottaneet käyttöön jackpotin, joka on itse asiassa kilpailu ja joka on nopein ja panostaa parhaiten, voittaa sen. Voit ansaita myös saavutuspisteitä pelaamalla pelejä. Se on vain hauskaa ja toivomme, että se sulauttaa soittamisen. Aiomme luoda luokituksen pelaajista, jotka ovat ansainneet eniten saavutuspisteitä, jotta pelaajat voivat verrata toisiaan. Ja lisää tulee, jos se onnistuu.

Onko sinulla jonkinlaisia ​​VIP-tarjouksia? Entä kumppaniohjelma?

Ei vielä, mutta valmistelemme etuja tavallisille pelaajille. Kumppaniohjelmaamme varten saat 5% tilillesi jokaisesta viittauksesi voitosta. Tämä 5% maksetaan taskustamme, ei heidän omalta. Komissiota voidaan käyttää pelaamaan pelejä tai vetäytymään lompakkoon.

LainataMitkä ovat haasteet, joita kohtaat käyttäessäsi DogeGaming.eu-sivustoa?

Suurin haaste on markkinointi, koska tuotteesi näyttäminen suurelle yleisölle ei ole helppoa, eikä kenellekään meistä ole kokemusta siitä. Voit luoda parhaan tuotteen, mutta jos kukaan ei tiedä siitä, se on hyödytön.

Mitkä ovat suunnitelmat ja markkinointistrategiat tänä vuonna?

Luomme uuden pelin nyt ja tulevaisuudessa aiomme lisätä muita pelejä ja parantaa myös nykyisiä pelejä, koska haluamme pelaajien tuntevan olonsa mukavammaksi. Toivomme, että olemme kilpailukykyisiä ja yhä useammat pelaajat tulevat pelaamaan pelejä.

Mitä mieltä olet noususta Dogecoin-rahapelit sivustot sekä Dogecoin yleensä?

Tulee lisää pelejä ja palveluita, jotka hyväksyvät koiranvalinnat. Se on hieno tilaisuus monille ihmisille aloittaa yrityksen omistaminen ilman tarpeettomia rajoituksia ja veroja.

Ennen kuin lopetamme, kuinka paljon kryptovaluutta vaikuttaa elämäämme tänään ja tulevaisuudessa?

Se vie muutaman vuoden, mutta kryptovaluutat korvaavat fiat-valuutat ja “paperiraha” muuttuu “paperilompakkoiksi”. Peruuta riippuvuus maailman pankeista on oikea tapa tulevaisuuteen. Se ei ehkä ole nykyinen valuutta tai algoritmi, mutta toivomme, että Dogecoin elää ikuisesti, koska se on niin paljon wow!

Niin paljon wow, todellakin, Lisa! On hienoa puhua kanssasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me