Nogle pundhandlinger på kortene i dag? Hold øje med de britiske CPI-numre! – 11. april morgen brief

Uden tvivl er Det Forenede Kongeriges forbrugerprisindekslæsning de vigtigste økonomiske data på nutidens docket. Bestemt er antallet af europæiske ZEW-økonomiske sentimenter og antallet af JOLTs jobåbninger fra USA også vigtige, men ikke nær så vigtige som denne målestok for Storbritanniens inflation.

Storbritannien har for nylig oplevet en bemærkelsesværdig stigning i forbrugerpriserne. På meget kort tid er deres CPI-nummer, som er deres officielle metode til måling af inflation, steget fra lave 0,9% i november sidste år til imponerende 2,3% i marts i år.

Hvad ville have forårsaget denne kraftige stigning i inflationen? Skal Brexit-prøvelsen ikke lægge et enormt pres på den britiske økonomi? Det skal trods alt være negativt for Storbritannien, ja. Og selvfølgelig har det allerede påvirket regionen på visse måder. Imidlertid har det britiske pund mistet så meget af sin værdi i løbet af de sidste par år, at en opspringning i den britiske inflation er absolut uundgåelig. En valutadevaluering fører ikke altid til en stigning i landets inflation, men den nuværende tilstand i den britiske økonomi understøtter den bestemt. Siden juni 2014 mistede pundet ca. 27,6% af sin værdi over for dollaren. Meget af dette fald har naturligvis været en ‘prisfastsættelse’ af Brexit. Måske skulle jeg sige, at usikkerheden omkring sagen svækkede pundet betydeligt (trods alt troede verden ikke rigtig, at briterne ville stemme for at forlade Den Europæiske Union). Og lad os ikke glemme selve den forræderiske dag, hvor pundet tabte mere end 1100 kerner mod dollaren og 1800 mod den japanske yen. Selvfølgelig tabte pundet ikke kun værdi over for dollaren og yenen – det var en bred svækkelse af pundet mod valutamarkedet som helhed.

For at komme tilbage til inflationsspørgsmålet, og hvordan det relaterer til valutamarkedet, skal vi kort undersøge, hvad der sker, når inflationen stiger for meget.

Bank of Englands inflationsmål er to procent. Når den forudser, at inflationen kan komme ud af kontrol i den nærmeste fremtid, skal den modvirke den ved at hæve renten. Når renten stiger, reduceres udgifterne, og folk har en tendens til at spare mere, da der er mere incitament til at tjene den højere rente. Disse handlinger modvirker problemet med overdreven inflation. Der er selvfølgelig andre faktorer, der skal tages i betragtning, før renten hæves, som inkluderer lønvækst, arbejdsløshedsprocenten og økonomiens tilstand for blot at nævne nogle få. Ikke desto mindre er inflation en vigtig faktor, der påvirker centralbankernes rentebeslutninger.

En effekt af en højere rente i Storbritannien ville sandsynligvis være en strøm af midler til pundet. Dette er hvad vi skal være opmærksomme på. Når inflationen stiger, stiger det involverede lands valuta normalt på grund af udsigterne til højere renter. Meget af pundets nylige støtte skyldes den seneste stigning i den britiske inflation. Lad os se på nogle få diagrammer, før vi bliver for tekniske:

Nogle pundhandlinger 1GBP / USD dagligt diagram

Som du kan se, har GBP / USD været fast i dette store interval i cirka seks måneder. Heldigvis er dette interval ikke for stramt, så i det mindste havde vi nogle muligheder for at tjene et par dollars her og der.

Hvis vi ser på gårsdagens lys (mandag), kan vi se, at prisen stødte på 20-EMA, men ramte en vis modstand lige ved det. Lad mig zoome lidt ind, så du kan se det mere tydeligt:

Noget pundhandling 2GBP / USD dagligt diagram

Jeg kan godt lide denne opsætning til et kort spil på grund af denne tidligere supportzone, der let kunne holde som ny modstand. Det, der også betyder noget for mig, er, at vi allerede har set en vis prisafvisning på dette niveau, hvilket også er, hvor vi finder 20-EMA. Husk, at 20-EMA ofte fungerer som dynamisk støtte eller modstand. I dette tilfælde ser det ud til, at det kan holde som et vigtigt modstandsniveau. Forresten, se bare på, hvordan 20-EMA har holdt som dynamisk support i løbet af de sidste to uger. Hvad vi leder efter nu, er en vending af denne rolle, da prisen har gjort et stærkt brud under dette glidende gennemsnit på fredag.

At overveje de grundlæggende faktorer, der kan påvirke pundet; Brexit-sagen er naturligvis et vigtigt tema, vi skal holde øje med, når vi handler denne store valuta. Hvis investorer bliver bange igen af ​​en eller anden grund, kan det virke til vores fordel, hvis vi er i et kort spil på pundet. Den anden faktor, som jeg nævnte, er CPI-frigivelsen, som er planlagt til 08:30 GMT i dag. Vær forsigtig her. En rigtig god udskrift kan være dårlig for en kort position. På den anden side, hvis vi ser en glip af den forventede læsning på 2,3%, kan pundet kaste et betydeligt antal pips, især hvis det er en stor miss.

Noter til andre instrumenter

 

Guld – Pas på det Pinbar!

Hvis du handler guld på den lange side, håber jeg, at du så de røde lys blinke på det daglige diagram. Der er en farlig stjernestearinlys, der antyder, at dette instrument snart kan korrigere lavere. Den anden bekymring er den bearish afvigelse af RSI-indikatoren, som er dannet i de sidste par dage. Jeg siger ikke, at du skal sælge guld i øjeblikket, men hvis du er bullish på guld, skal du være forsigtig og styre din risiko klogt. Se på dette daglige diagram:

Noget pundhandling 3

Guld dagligt diagram

 

AUD / USD – Stærk skub ned

AUD / USD er et par værd at nævne. Det har gjort et anstændigt træk lavere i de sidste par dage. I lyset af de stille handelsbetingelser, vi har stødt på tværs af valutamarkedet for nylig, kunne dette par muligvis give os nogle fantastiske salgsmuligheder i dag og i de kommende dage og uger. Bare et ord med forsigtighed, dog – vær ikke for hurtig her, parret er relativt oversolgt i øjeblikket. Det kan være bedre at vente på en retracement for at komme ind til en bedre pris. Her er et dagligt diagram over parret:

 Noget pundhandling 4AUD / USD dagligt diagram

Jeg har muligvis forkert, og jeg håber, jeg tager fejl, men jeg tror i dag og resten af ​​denne uge ikke vil tilbyde en enorm mængde markedsvolatilitet. Som du måske ved, har vi en kort uge foran os, hvor fredag ​​er en ferie i de fleste af de store finansielle centre rundt om i verden. Selvfølgelig er mandag også en ferie, hvilket gør dette til en ganske lang weekend.

Held og lykke med din handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me