Melbet-arvostelu – nopeasti maksava vedonvälittäjä

Melbet on yksi suosituimmista vedonlyöntisivustoista huolimatta avaamisesta alle viisi vuotta sitten. Alusta tarjoaa tuottoisia ominaisuuksia ja paljon vedonlyöntiurheilua, joka antaa pelaajille pääsyn valitsemiinsa urheilutapahtumiin. Lukuisten urheilutapahtumien lisäksi foorumi käyttää viimeisintä urheiluvedonlyönnissä saatavilla olevaa tekniikkaa. Tekijä, jonka sekä kokeneet että aloittelijat kertovat sinulle, tekee valtavan eron siinä, kuinka paljon voittoja voi tehdä.

Sivusto tukee noin 200 erilaista vedonlyöntitapahtumaa, mm. Jalkapallo, baseball, kulhot, lattiapallo, Formula 1, hiihto ja jääkiekko. Melbetillä on kaikki, mitä luotettava vedonlyöntisivusto voi tarjota, nopeasta ja oikea-aikaisesta maksusta asiakaspalveluun, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Käyttöliittymä

Melbet on optimoinut aloitussivunsa helpottamaan sekä kokeneiden että uusien käyttäjien käyttöä ilman suurempia vaikeuksia. Kun avaat verkkosivuston, kaikki sivuston tarjoamat markkinat näytetään vastaavien linkkien avulla, jotka ohjaavat sinut mihin tahansa valitsemaasi peliin. Jokaisesta linkistä on käytettävissä pudotusvalikko, jonka avulla käyttäjät voivat valita suoraan haluamasi osan.

Muut ominaisuudet, kuten rekisteröinti- ja kirjautumispainike, sijaitsevat alustan oikealla puolella. Sisäänkirjautumisen jälkeen käyttäjät pääsevät urheilutapahtumiin vedonlyöntiä, tervetuliaisbonuksia ja muita tarjouksia varten, joiden on tarkoitus kaataa sekä uusia että uskollisia melbet-asiakkaita.

Tilin luominen

Melbet Tarjoa käyttäjille kolme vaihtoehtoa, joita he voivat käyttää tilin rekisteröintiin. Yhden napsautuksen rekisteröintivaihtoehto voidaan tehdä:

 1.  Yksi klikkaus
 2. Sähköposti
 3. Sosiaalisen median alustat
 4. puhelin

Kun olet käyttänyt verkkosivustoa älypuhelimella tai tietokoneen selaimella, avaa rekisteröintipainike ja napauta sitä. Valitse rekisteröintivaihtoehto joko yhdellä napsautuksella puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa. Rekisteröintiprosessi on erittäin nopea valitusta vaihtoehdosta riippumatta. Vaikuttavampi on ponnahdusikkuna, joka käyttää välitöntä apua, jos prosessin aikana ilmenee vaikeuksia.

Vedonlyöntimarkkinat

Melbet ymmärtää ateriapalvelun merkityksen heidän kaikkien asiakkaiden tarpeisiin, ja siksi alusta lisää vedonlyöntiä varten järjestettävien urheilutapahtumien määrää. Olitpa kiihkeä tietyn kapealla urheilun kannattaja tai yksi niistä pelaajista, jotka haluavat kokeilla erilaisia ​​vedonlyöntivaihtoehtoja, melbet on yhden vedonlyönti kaikille vedonlyöjille.

Alusta tarjoaa luettelon vedonlyöntimarkkinoista ja tarjoaa vedonlyöjille mahdollisuuden valita urheilulajit, joihin he ovat miellyttävimpiä. Markkinat vaihtelevat valitun urheilutyypin mukaan. Esimerkiksi jalkapallo sisältää maaleja yhteensä, yli / alle, pariton / parillinen, tasoitus ja kokonaisvälit.

Jos olet seikkailunhaluisempi ja rakastat vedonlyöntiä muihin kuin urheilutapahtumiin, rakastat Melbetiä. Heillä on vedonlyöntivaihtoehtoja säästä, politiikasta, Britannian kuninkaallisesta ja arvaa mitä, myös maailman loppu.

Taloudellinen turvallisuus

Melbet on vuosien varrella onnistunut parantamaan luotettavuuttaan, mikä on parantanut pelaajien luottamusta yrityksen turvajärjestelmään. Länsi-Euroopan uhkapeliyritykset ovat yleisiä tapauksia, joissa vedonlyöjät menettävät rahaa petollisten vedonlyöntiyritysten tai heidän taloudellisten yksityiskohtiensa vuoksi vääriin käsiin. Melbet on kuitenkin säilyttänyt puhtaan tietueen jatkuvilla salauksilla ja päivittämällä järjestelmiä.

Monet vedonlyöjät, erityisesti kokeneet, kertovat sinulle, että sellaisen vedonlyöntiyrityksen hankkiminen, joka kunnioittaa palkkojen voittamista kokonaan, ei ole helppoa. Melbetin sitoutuminen voittopalkkojen kunnioittamiseen määrästä riippumatta on lisääntynyt seurauksena vuosien varrella. Yritys maksaa myös nostot ajallaan ja erilaisilla maksuvaihtoehdoilla. 

Vedonvälittäjä hyväksyy maksutavat:

 • Bitcoin ja altcoins
 • Skrill
 • Visa
 • MasterCard
 • Qiwi
 • täydellinen raha
 • WebMoney
 • Neteller
 • Jeton
 • Ecopayz
 • Stick palkkaa

Äskettäinen lunastusominaisuuden käyttöönotto on vaikuttanut moniin pelaajiin, koska heidän ei tarvitse odottaa, kunnes ottelut ovat ohi, jotta he saavat maksun. Lisäksi muutos on lisännyt asiakkaiden luottamusta alustan sitoutumiseen kunnioittamaan asiakkaidensa voittopanoksia.

E-urheiluominaisuus

Esports on tällä hetkellä nopeimmin kasvava vedonlyöntitapahtuma, ja vedonlyöjät etsivät alustoja, jotka tarjoavat tuottoisimpia eSports-vedonlyöntitapahtumia.

Sen lisäksi, että melbet tarjoaa laajan valikoiman e-urheilutapahtumia, joita rakastavat pelaajat, melbet on mennyt askeleen pidemmälle esitellessään innovatiivisia ominaisuuksia, kuten MelZone, jonka avulla käyttäjät pääsääntöisesti voivat olla vuorovaikutuksessa suoran esportin kanssa ja saada reaaliaikaisia ​​tuloksia.

Joitakin melbetissä esiteltyjä eSports-turnauksia ovat Tekken, Quake, Buttlefield ja Rugby. Jalkapallorakastuksia ei jätetä jälkeen. Alusta tarjoaa eSoccer-tapahtumia, joissa on englanti, Venäjä, Europa, Mestarien liiga ja World Cup. Jokainen ottelu kestää 20 minuuttia, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden ansaita enemmän lyhyessä ajassa.

Melbet-bonukset

Tänään pelaajat etsivät vedonlyöntiympäristöjä, jotka ovat anteliaita bonuksillaan ja tarjoustarjouksillaan. Melbetillä on erittäin houkuttelevat rekisteröitymisbonukset ja muut kampanjat rekisteröidyille käyttäjille, joilla on ennen kotiutusta erittäin lempeät ehdot verrattuna muihin kaliiperinsa vedonlyöntialustoihin.

Ensimmäisen talletuksen bonukset – ensitalletukset ovat tuottoisimpia melbetissä. Rekisteröitymisen yhteydessä pelaajille myönnetään 130% bonus enintään 130 EUR asti. Tämä ei ole kaikki. Melbet tarjoaa erilaisia ​​ilmaisia ​​vetoja, paljon vaihtoehtoisia otteluita.

Nykyiset asiakkaat voivat nauttia akkutarjouskampanjasta. Kysymys kuuluu, miten se toimii? Tämän kampanjan on tarkoitus luoda luottamusta pelaajiin, jotka nauttivat useiden valintojen yhdistämisestä. Joten sinun tarvitsee valita vain vähintään seitsemän akkua. Jos yksi panos häviää, saat hyvityksen panoksestasi kokonaan.

Enemmän, ansaitset 30 euron ilmaisvedon, jos lyöt vetosi Melbet-verkkosivuston kautta, ansaitset 20 euroa ja 10 euroa, jos teet ensimmäisen vedon mobiilisovelluksella. Jotta voit lunastaa bonuksen, sinun on talletettava vähintään 10 euroa ja tehtävä veto, joka vastaa talletettua summaa.

Asiakaspalvelu

Melbet on varmistanut, että pelaajilla on paras online-kokemus, sillä heillä on käytettävissä oleva asiakaspalvelu 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Vedonlyöjien kaikki kysymykset, joko rekisteröinti-, talletus- ja nostokysymykset tai yksinkertaisesti tiedustelu tietyistä markkinoista, joiden ympärille ei voi keksiä mieltään, on tehokas asiakaspalvelutiimi, joka on valmis hoitamaan tämän.

Mielenkiintoista on, että palveluihin pääsee erilaisilla kanavilla, kuten sähköpostilla, puhelulla tai lähettämällä viesti suoraan. Live-chat-ominaisuuden käyttöönotto oli kuitenkin pelinvaihtaja. Tämän ominaisuuden avulla sinun ei tarvitse odottaa tunteja, ennen kuin joku vastaa kyselyihisi, sinun tarvitsee vain kysyä kysymyksesi ja joku vastaa kysymykseesi välittömästi.

Johtopäätös

Melbet kuuluu harvoihin vedonvälittäjiin, jotka saavat käyttäjiltä vaikuttavia arvosteluja. Heidän pyrkimyksensä parantaa alustaa on varmistanut asiakkaiden nauttivan poikkeuksellisesta toiminnallisuudesta. Niiden ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten vedonlyönnilajikkeet, live-pelivaihtoehdot, kasino ja eSports, tekevät sivustosta erottuvan. Vedonlyöntiyritysten määrän kasvusta huolimatta Melbet on säilyttänyt suosionsa, mikä osoittaa ehdottomasti asiakkaiden luottamusta alustoihin, uskottavuus on edelleen olemassa. 

** Voit käyttää promokoodia: COINGAPE saadaksesi rekisteröintibonus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me