101Sijoittaminen: Uusi välittäjä, jolla on yli 250 CDF-instrumenttia ja jopa 500-kertainen vipuvaikutus!

Ensimmäisen tason välittäjä, joka tarjoaa yli 250 CDF: ää viidessä pääryhmässä, mukaan lukien jalometallit, osakkeet, indeksirahastot, kryptovaluutat ja valuutat

101Sijoittaminen on Kyproksessa sijaitsevan sijoituspalveluyrityksen FXBFI Broker Financial Invest Ltd: n tuotenimi. Tarjoaa kauppiaille laajan valikoiman CDF-instrumentteja kaupankäyntialustoillaan, kuten osakkeet, kryptovaluutat, indeksit ja jalometallit. Alusta käynnistyi kesäkuussa, ja sillä on lisenssi, säännelty ja valvottu Kyproksen rahoitusvalvontaviranomaisen (CySEC) alainen.

Kauppavälitystoiminta on edessään monien haasteiden kanssa, ja 101Investingin tavoitteena on tarjota ratkaisuja markkinoilla parhaan palvelun tarjoamiseksi asiakkailleen. Välittäjä kilpailee tällä hetkellä vastaavien dynaamisten välittäjien, kuten eToro ja Plus500, kanssa ylivallasta kaupankäynnin alalla.

Yli 250 CDF-instrumenttia on saatavana 101Investingin MetaTrader 4 (MT4) -alustalla mobiililaitteilla ja tietokoneilla. Alusta tarjoaa myös kauppiaiden neljä päätasoa eli Silver, Gold, Platinum ja Pro Exclusive. Välittäjä tarjoaa myös vaihtovapaan Sharia-tilin.

Onko 101 sijoittaminen turvallista?

Elinkeinonharjoittajien ensisijainen huolenaihe on varojen turvallisuus. Kuten edellä mainittiin, yhtiöllä on CySEC-toimilupa, joka noudattaa Euroopan finanssialan yhdenmukaistamislakia (MiFID), mikä tarkoittaa, että välittäjää säännellään tiukasti Euroopan unionin lailla – mikä tarkoittaa, että

sen on noudatettava tiukkoja lakeja ja määräyksiä.

Tiukat oikeudelliset rajat huomioon ottaen välittäjä tarjoaa palveluja vain käyttäjille Euroopan talousalueella, Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa.

101Investingin tarjoamat ominaisuudet

101Investing on ensimmäisen tason välittäjä, joka tarjoaa yli 250 CDF: ää viidessä pääryhmässä, mukaan lukien jalometallit, osakkeet, indeksirahastot, kryptovaluutat ja valuutat. Alusta tarjoaa myös käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen, joka tukee kaikkia yli 250 + CDF-kaupankäyntivälinettä yli 10000 markkinoilla. Alustalla on sisäänrakennetut tekniset indikaattorit, kaupankäyntigrafiikat, hälytykset ja sosiaalinen kaupankäyntialusta ideoiden vaihtamiseksi muiden MetaTrader 4 -kauppiaiden kanssa.

Alusta tarjoaa erilaisia ​​vipuvaikutussuhteita eri instrumenteille ja käyttäjätilin tyypin mukaan. Suurin vipuvaikutus tarjotaan ammattimaisille kauppiaille 1: 500 joillekin FX-pareille, kun taas alin vipuvaikutus tarjotaan kryptovaluutoille 2: 1.

Tarjouksessa vähentää likvidointia alustalla välittäjä tarjoaa yksityisasiakkaille ja institutionaalisille asiakkaille negatiivisen saldosuojan. Lisäksi yritys on sijoittajakorvausrahaston (ICF) jäsen, joka korvaa vähittäiskauppiaille, jos yritys ei noudata velvoitteitaan.

Talletus- ja nostovaihtoehdot

Yksi 101Investingin tarjoamista kilpailueduista on vähittäiskauppiaiden matala talletuskorko, vain 100 euroa (~ 113 dollaria). Alusta tarjoaa myös laajan valikoiman maksu- ja nostovaihtoehtoja, mukaan lukien pankki- ja luottokortit (VISA / MasterCard), EU-pankkisiirrot, Skrill, Neteller, Trustly ja kaikki tuetut salauslompakot.

Levittää

Alusta tarjoaa teollisuuden keskimääräistä korkeammat hajautukset CDF-tiedostoilleen; Hopeatilityypeillä on korkeimmat spreadit, kun Pro- ja Platinum-tilit ovat alhaisimmat.

CDF-leviöt alkavat hyödykkeissä 0,003, osakkeissa 0,21, indekseissä 0,32, jalometallien 0,037, valuuttakaupoissa 0,7, ja kryptovaluuttakaupoissa on kelluva maksu.

Palkkiot ja palkkiot

Välittäjä ei veloita palkkioita mistään kaupoista. Yritys sanelee kuitenkin CDF: ien kokonaisleviöt ja asettaa tileille joitain maksuja, kuten swap-maksu, nostomaksut vähimmäistalletusmaksua (100 €) pienemmille määrille ja vielä 50 dollaria, jos nostat varoja tekemättä yksittäistä kauppaa.

Lisäksi peritään toimettomuusmaksu tileiltä, ​​joita ei käytetä 60 päivää tai enemmän. Palkkio voi vaihdella 80 eurosta noin 200 euroon tileiltä, ​​jotka eivät ole käytössä yli puoli vuotta. Kaikilta yli 271 päivän lepotilassa olevilta tileiltä veloitetaan 500 euron maksu.

Tilityypit

Kuten aiemmin mainittiin, 101Investing tarjoaa neljä päätilityyppiä alla kuvatulla tavalla;

Hopea

 • Hyödynnä jopa 30: 1 valuuttakurssi- ja ammattikauppiaille. Suurin vipuvaikutus 200: 1.
 • Minimitalletus 100 €.
 • Vähimmäiserot 0,07

Kulta

 • Suurin vipuvaikutus jopa 400: 1 ammattimaisille kauppiaille.
 • Vaihtomaksu 25%
 • Levitteet alkavat 0,05: stä

Platina

 • Suurin vipuvaikutus 400: 1 ammattimaisille kauppiaille
 • Levitteet alkavat 0,03: sta
 • 50% alennus swap-maksuista

Pro

 • Nautti välittömän kaupan teloituksista
 • Yli 70% alennus swap-maksuista
 • Henkilökohtainen tilivastaava
 • Negatiivinen saldosuojaus
 • Suurin vipuvaikutus 500: 1

101Investing sisältää myös vaihtovapaan sharia-tilin islamilaisille asiakkaille.

101Muiden ominaisuuksien sijoittaminen

101Investing-kaupankäyntityökalujen valikoima muodostaa vain murto-osan välittäjän käyttäjille tarjoamista laajoista ominaisuuksista. Nollapalkkiokaupan, korkean vipuvaikutuksen ja vaihtelevien leviämisten lisäksi 101Investing tarjoaa myös käyttäjilleen esittelytilin kaupankäyntitaitojensa terävöittämiseksi, sosiaalisen kaupankäyntitilin ja koulutusmateriaalia aloittelijoiden saamiseksi CDF-kaupankäynnin matkan aikana.

101Sijoituksen haasteet

 • Vaihda korkoa: Välittäjän yön yli -luottopalvelujen palkkiot ovat hieman korkeammat kuin alan keskiarvo, mutta tarjolla on alennuksia. Vaihtopalkkiot ovat ymmärrettäviä, kun otetaan huomioon 101Investingin korkeat sääntelyvaatimukset ja ensisijaiset välityspalvelut.
 • Asiakaspalvelu: 101Investing tarjoaa asiakastukea tällä hetkellä vain viitenä päivänä viikossa (maanantaista perjantaihin) klo 7.00 alkaen. klo 17.00. Tämä on yksi alue, jota yritys voisi parantaa kilpailemaan muiden päävälittäjien kanssa ja päästä eteenpäin.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

 1. On 101Sijoittaminen Yhdysvaltain kauppiaiden käytettävissä?

Ei. Tällä hetkellä 101investointi on käytettävissä vain tietyissä maissa EU: ssa, Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

 1. Kenen maksupalveluntarjoajat ovat 101Sijoittaminen?

FXBFI Broker Financial Invest Ltd -maksupalvelujen tarjoajia ovat Inpay, eMerchant Pay, Trustly, KoalaPays, UPayCard ja SafeCharge.

 1. Kuinka paljon korvausrahasto kattaa?

Vähittäiskauppiaille ja heidän edunsaajilleen maksetaan 20 000 euroa, jos välittäjä ei täytä velvoitteitaan petoksen tai konkurssin takia.

Johtopäätös

101Sijoittaminen on vakiintunut ja säännelty välittäjä, mikä tarkoittaa, että sen on noudatettava tiukkoja sääntöjä ja menettelyjä. Kyproslaiset kiinteät haitat voidaan helposti jättää huomiotta (kaikilla CDF-kaupan välittäjillä on haasteita), koska välittäjä tarjoaa tehokkuuden ja nopeuden.

Lisätietoja 101Investingista saat yrityksen osoitteesta: www.101investing.com

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me