Bitamp – avoimen lähdekoodin lompakon tulevaisuus

Bitcoin-lompakko, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia välittömästi lohkoketjussa. Kaikki samalla kun hallitset täysin siemeniä ja yksityisiä avaimiasi

Digitaaliset kryptovaluutat ovat kasvaneet paljon melko lyhyessä ajassa. Erityisesti Bitcoin on yksi niistä kryptovaluutoista, jotka ovat nähneet vaikuttavaa toimintaa sen perustamisesta lähtien vuonna 2009. Bitcoinilla on ollut melko vaihteleva kaupankäynnin historia, joten se on yksi suosituimmista ja kaupankäynnin kohteena olevista kryptovaluutoista. Monet yritykset, jotka myyvät palveluitaan ja tuotteita verkossa, hyväksyvät sen myös yleisesti maksutavaksi. 

Tänään voit ostaa ja myydä Bitcoineja kätevästi verkossa luomalla lompakon, johon luotat. Yksi tällainen yritys on Bitamp– avoimen lähdekoodin bitcoin-lompakko, jonka avulla voit turvallisesti lähettää ja vastaanottaa bitcoineja lompakossasi. Aikana, jolloin verkkovarkaus on hämmästyttävän korkea, sinun on oltava varma turvallisuudestasi, kun harjoittelet kaikenlaista liiketoimintaa Internetissä. Jos etsit verkkosivustoa, johon voit lähettää tai vastaanottaa bitcoinia mistä tahansa maapallon osasta, Bitamp on ihanteellinen vaihtoehto. 

Turvallisuuden ja yksityisyyden suojaaminen

Luotettavan ja luotettavan alustan, jonka avulla ihmiset voivat hallita turvallisesti ja kätevästi kryptovaluuttojaan, on äärettömän tärkeää. Bitamp pyrkii olemaan juuri se ja paljon muuta. Jos luet Bitampista ensimmäistä kertaa, mietit todennäköisesti mitä se on. No, se on avoimen lähdekoodin ja helppokäyttöinen bitcoin-lompakko, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa ja suorittaa salaustoimintoja turvallisesti millä tahansa laitteella.

Tämä asiakaspuolen lompakko, joka on saatavana verkkopohjaisena lompakkona, varmistaa, että hallitset varojasi, yksityisyyttäsi ja yksityisiä avaimiasi täysin. Koska olet avoimen lähdekoodin lompakko, voit helposti tarkistaa Bitampin esittämät väitteet turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Mikä parasta, on se, että Bitamp on ilmainen ja sen kehitys rahoitetaan lahjoituksilla. Tuote toimii Massachusetts Institute of Technology (MIT) -lisenssillä.

Ottaen huomioon kuluttaja-internetin tasaisen nousun monet ihmiset saattavat pelätä, että heidän tietonsa saattavat vaarantua, kun he ovat tekemisissä eri kuluttajasovellusten kanssa. Todennäköisyys on, et ole poikkeus. Bitampilla tällaiset huolet eliminoidaan, koska kuten totesit, sinulla on täysi hallinta bitcoinissasi. Kaikki toiminnot tehdään paikallisesti selaimessasi JavaScriptin avulla. Tämän lisäksi yksityisiä avaimiasi ja siemeniäsi ei koskaan jaeta, tallenneta tai edes tallenneta. Tämä epäilemättä vakuuttaa sinulle turvallisuutesi ja yksityisyytesi.

Nimetön ja välitön

Et todennäköisesti muista, kuinka monta kertaa olet halunnut suorittaa online-tapahtumia tuntemattomana käyttäjänä. Jos olet nimettömyyttä arvostavien ihmisten joukossa, Bitamp on sinua varten! Koska bitcoin-lompakko ei vaadi tietojasi rekisteröinnin aikana tai kun lähetät tai vastaanotat bitcoineja, pystyt säilyttämään nimettömyyden. Tämän lisäksi avaimesi, IP-osoitteesi ja selaimesi tiedot eivät koskaan tallennu milloin tahansa, mikä antaa mahdollisuuden toimia anonyyminä käyttäjänä.

Bitcoineiden lähettäminen tai vastaanottaminen Bitampin kanssa on nopeaa. Näin ollen jopa silloin, kun joudut maksamaan kiireesti palvelusta tai tuotteesta bitcoinilla, voit tehdä sen kätevästi selaimestasi. Entä voisitko lähettää tai vastaanottaa bitcoinia mistä tahansa päin maailmaa milloin tahansa ja milloin tahansa? Juuri tämän Bitamp tarjoaa, koska voit lähettää tai vastaanottaa kryptovaluutta maailmanlaajuisesti ilman rajoituksia.

Bitamp-tilin luominen

Prosessi on helppo ja vie alle 10 sekuntia lompakon luomiseen. Sinun on ensin varmistettava, että olet heidän virallisilla verkkosivuillaan. Oikeassa yläkulmassa näet välilehden, jossa lukee Luo tili. Napsauta sitä. 12-sanainen siemen luodaan ja sisäänkirjautumista varten sinun on kirjoitettava tai kopioitava tämä siemen tyhjään tilaan kirjoitettuun “siemenvahvistukseen”, jotta pääset tiliisi. Varmista, että tallennat tämän siemenen jonnekin, koska tarvitset sitä aina, kun haluat kirjautua tiliisi. 

Koska lompakko ei tallenna kirjautumistietojasi, et voi millään tavalla palauttaa siementä, jos et muista sitä. Liitä se luotettavaan kansioon, jotta et menetä sitä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa paljon työltä, se on ainoa tapa, jolla Bitamp voi varmistaa, että hallitset lompakkoasi täysin. Bitampin avulla voit myös käyttää useita tilejä niiden alustalla sekä käyttää sivustoa VPN: n tai TorTorin kautta. Mikä tärkeintä, voit ladata siemeniä muista lompakoista, kuten Ledger, Electrum, Trezor, Exodus, Mycelium ja niin edelleen. Voit luoda tilin, Klikkaa tästä.

Enemmän kuin Bitcoin-lompakko

Lompakon käyttöliittymän lisäksi Bitampissa on perusaiheita eri aiheista. Käyttäjät voivat löytää paljon hyödyllistä tietoa bitcoinista tältä sivustolta. Esimerkiksi, jos haluat perehtyä esimerkiksi aiheisiin laitteistolompakot, estää tutkimusmatkailijoita, ostaa bitcoinia ja käyttää bitcoinia, voit tehdä sen kätevästi napsauttamalla kutakin aihetta kotisivun alaosassa olevien resurssien otsikon alla tai napsauttamalla yksinkertaisesti yllä olevia linkkejä.

Sinut ohjataan sivulle, jolla on kattavat tiedot. Todennäköisesti yksi mielenkiintoisimmista lähteistä on kyse bitcoinin louhinta. Se on ala, joka on herättänyt monien ihmisten kiinnostuksen. Jos olet kiinnostunut kaivamaan tätä arvokasta kryptovaluutta tai sinun tarvitsee vain oppia, miten se tehdään, napsauta ‘Bitcoin Mining’ -aihetta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, selitetään yksityiskohtaisesti.

Lompakon täysi hallinta

Vaikka mobiililompakoita onkin paljon, käyttäjät saattavat joskus kaipaamaan verkkopohjaisen lompakon yksinkertaisuutta, joka tarjoaa nimettömyyttä ja turvallisuutta tien päällä. Bitamp on yksi tällainen verkkopohjainen bitcoin-lompakko, joka lanseerattiin vastaamaan tähän tarpeeseen. Tämän lompakon luomisen asiantuntijat ovat tehneet erinomaista työtä toimittamalla helppokäyttöisen tuotteen jopa aloittelijoille. Bitampilla voit hallita täysin heidän yksityisiä avaimiaan, eikä sinun tarvitse koskaan antaa henkilökohtaisia ​​tietojasi rekisteröinnin aikana. 

Tämän ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tietojen menettämisestä kolmansille osapuolille, jotka voivat vaarantaa sen. Bitamp Voit myös lähettää tai vastaanottaa bitcoinia mistä tahansa maailmasta asentamatta mobiilisovellusta. Ja sinun täytyy tehdä se haluamallasi laitteella. Jos etsit lompakkoa, jossa voit itse säilyttää bitcoinisi turvallisella ja yksityisellä tavalla, Bitamp on tie. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me