Toimituksellinen: Kuka voittaa SEC: n tai Ripplen, perusteellinen katsaus SEC: n Ripple-oikeusjuttuihin

mainos Phemex

Turvallisuus- ja vaihtotoimikunta (SEC) nosti 23. joulukuuta virallisesti kanteen Ripplea vastaan ​​rekisteröimättömän arvopaperin myynnistä 1,3 miljardilla dollarilla. Mikä erottaa tämän turvallisuusoikeudenkäynnin vastaavasta muusta kuin Blockin oikeudenkäynnistä. Yksi ja sähke salakirjassa on se, että SEC on virallisesti nimittänyt perustajan Chris Larsenin ja toimitusjohtajan Brad Garlinghousen tehtävässään.

Ensisijainen syy tähän johtuu 1,3 miljardin dollarin XRP: n julkisesta myynnistä, josta lähes 700 miljoonaa dollaria palasi perustajan ja varatoimitusjohtajan yksityisiin käsiin, joka on toinen outo ja jota ei ole koskaan ennen nähty missään varainhankintatapahtumassa.

Oikeudenkäynti on jo alkanut laskuttaa tietä Ripplen markkina-altistumisesta ja XRP-tunnuksen hinnasta, joka on laskenut ilmoituksen jälkeen ja on pudonnut yli 0,50 dollarista 0,25 dollariin. Koska tulevaisuus on epävarma, Ripple pelkää menettävänsä vuosien varrella perustamansa rahalähetysmarkkinat satojen kansallisten ja yksityisten pankkien sekä tärkeimpien strategisten kumppaneiden kanssa.

Tähän asti Fidelity on tukenut OSL: ää, Chicagossa sijaitsevaa Beaxy-vaihtoa ja yhtä vanhimmista salausvaihdoista Bittileima on keskeyttänyt kaikki XRP-kaupankäyntipalvelut, kun taas Bitwise on selvittänyt XRP-rahastonsa ja 21Shares on myös poistanut XRP: n ETP: stään tietoturvaongelmien takia. Näiden platfromien lisäksi salaperäinen Chicagossa toimiva korkean taajuuden kauppias Jump Trading ja Mike Novogratzin Galaxy Digital ovat myös ilmoittaneet asiakkailleen, etteivät ne enää tekisi XRP-markkinoita.

SEC-oikeusjuttu: tärkeimmät takeaways ja tosiasiat

SEC-oikeusjuttu on 71 sivua pitkä ja sisältää yksityiskohtaista tietoa siitä, miksi XRP luokitellaan arvopaperiksi ja kuinka sekä Larsen että Garlinhouse olivat tietoisia asiasta jo vuonna 2012, mutta eivät toimineet sen mukaan ja jatkoivat tarjousta rekisteröimättä sitä asianomaisille viranomaisille. SEC-oikeusjuttu pitää molemmat Ripple-johtajat vastuussa liittovaltion turvallisuuslakien rikkomisesta, mikä tarkoittaa, että he eivät voi väittää tietämättömyyttä tai syyttää ketään muuta.

lukeminen rivien välillä täällä (kuten sinun on näiden asioiden kanssa) ja ohhhhh poika, tämä on villi valitus RIP ⚰️ https://t.co/yRBfqTZx2s

– Katherine Wu (@katherineykwu) 22. joulukuuta 2020

Oikeusjuttu syyttää Larsenia ja Garlinghousea avusta & abet ja väitti, että XRP: n luoneet ihmiset olivat samoja ihmisiä, jotka loivat Ripplen, vedoten yhden heidän edustajansa lausuntoon. Ripplea koskevassa merkittävässä lausunnossa on käytetty melko paljon siviilioikeudenkäynteihin niitä vastaan, jotka ovat väittäneet saman.

Kuten Cryptographer-1 – arvostettu ja tunnettu Ripple-tiedottaja – totesi äskettäisessä tweetissään (Twitterissä): “XRP: n luoneet ihmiset ovat melkein samat kuin ihmiset, jotka loivat Ripplen ja he loivat Ripplen myös alun perin jakele XRP: tä. “

Lisäksi oikeudenkäynnissä todettiin, että XRP on todellakin rekisteröimätön suojaus, mikä oli tunnuksen luojien tiedossa ollut tosiasia ennen sen debyyttiä markkinoilla. Oikeusjuttu luki,

Oikeudellisissa muistioissa varoitettiin, että XRP: tä pidetään liittovaltion arvopaperilakien mukaan “sijoitussopimuksena” (ja siten arvopaperina) useista tekijöistä riippuen. Näihin sisältyivät muun muassa se, kuinka Ripple markkinoi ja markkinoi XRP: tä potentiaalisille ostajille, tällaisten ostajien motivaatio ja muut Ripplen XRP: tä koskevat toimet.

SEC Claims Ripple hallinnoi XRP Marketin hintaa ja likviditeettiä

Perinteistä omaisuusluokkaa ohjaa kysynnän ja tarjonnan hierarkia, mutta XRP: tä ilman omaa käyttötapaa Ripple pumpasi ja polkumyynnillä pitkälti pitämään hintansa yllä. Oikeudenkäynnissä väitettiin, että sekä Larsen että Garlinghouse antautuivat toimintaan tunnuksen mainostamiseksi spekulaatioiden ja positiivisen tiedotusvälineiden kautta.

Tämä osio Ripplen tehokkuudesta "avoimien markkinoiden toiminta" kautta "ensisijaiset jälleenmyyjät" XRP: n hinnan hallinta ja tukeminen sijoittajien suojaamiseksi on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Se vastaa kirjaimellisesti upotussuojaa / luottamusoperaatiota. pic.twitter.com/zvAYno3TDO

– Izabella Kaminska (@izakaminska) 23. joulukuuta 2020

Oikeudenkäynti totesi,

  • Koko Tarjonnan aikana Ripple – kuten Garlinghouse ja Larsen eri aikoina suunnittivat – ryhtyi merkittäviin ponnisteluihin seuratakseen, hallinnoidakseen ja vaikuttamalla XRP-kauppamarkkinoihin, mukaan lukien XRP: n kaupankäyntihinta ja määrä..

  • Kuten osassa II on kuvattu, näihin ponnisteluihin sisältyi: (1) algoritmien käyttäminen vastaajien XRP-markkinoiden myynnin määrän ja hinnan ajoittamiseen; (2) kannustimien maksaminen tietyille markkinatakaajille – joista osa Ripple on sitoutunut toteuttamaan markkinamyyntiä – jos myynti saavuttaa tietyt kaupankäyntimäärät XRP: llä; ja (3) digitaalisten omaisuuserien kauppapaikkojen maksaminen XRP-kaupankäynnin sallimiseksi.

Ohittivatko Chris Larsen ja Brad Garlinghouse punaiset liput?

Yksityiskohtainen oikeusjuttu vahvistaa edelleen kahden Ripple-johdon aikomuksen hyötyä XRP-markkinoista huolimatta työntekijöiden lukuisista punaisista lipuista ennen XRP: n julkista tarjoamista ja sen jälkeen. Oikeudenkäynnissä mainittiin vuoden 2015 tapaus, jossa Ripple on varoittanut rahaston liikkeeseenlaskijaa XRP: stä, jota voidaan pitää arvopaperina. Oikeudenkäynnissä todettiin edelleen

Vastaajat, joille lupaavat ryhtyä merkittäviin ponnisteluihin XRP: n arvon rakentamiseksi ja luvattu toteuttamaan merkittäviä ponnisteluja XRP-sijoittajien julkisten markkinoiden kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi XRP: n jälleenmyynnille

Ripple- ja Garlinghouse-vakuutetut sijoittajat Ripple suojaavat XRP: n kauppamarkkinoita

Ripple ja Garlinghouse kannustivat myös kohtuullisia sijoittajia tarkastelemaan ostoa

XRP: stä jotain, josta he voisivat hyötyä mainostamalla jatkuvasti XRP: n hinnankorotuksia.

Oikeusjuttu jätettiin eilen, mutta SEC valmistautui siihen vuoden 2019 alusta

SEC: n Ripplea vastaan ​​nostama oikeusjuttu näyttää melko vahvalta, ja tärkeimmät tosiseikat ja lausunnot vahvistavat, että XRP ei ole vain turvallisuus, mutta molemmat syytetyt olivat hyvin tietoisia siitä merkin myynnin aikana ja jopa ennen julkisen myynnin alkua. Se paljasti myös mielenkiintoisen tosiasian, että SEC allekirjoitti tietullisopimuksen Ripplen kanssa 1. huhtikuuta 2019 alkaen, ja sitä jatkettiin 24. joulukuuta 2020 asti..

Tietullisopimus on kahden osapuolen välinen sopimus SEC & Ripple tässä tapauksessa suostuu vanhentumiseen. Tämä tosiasia tekee selväksi, että vaikka SEC nosti kanteen vasta eilen, he ovat työskennelleet asiassa ainakin jo huhtikuussa 2019. Oikeudenkäynnin seurannut tietullisopimus merkitsee myös sitä, että kaikki neuvottelut ja sovintosopimukset epäonnistuivat.

Toinen huomionarvoinen asia on, että oikeusjuttu koskee vain arvopaperin rekisteröimätöntä myyntiä eikä rikosoikeudellisia syytöksiä, mikä tarkoittaa, että molemmat Ripple-johtajat eivät joutuisi vankilaan. Rangaistuksena heidät saatetaan kuitenkin pakottaa

  • irtisanoutua pysyvästi tarjoamasta XRP: tä
  • luopua kaikesta voitostaan ​​(noin 600 miljoonaa dollaria yhteensä)
  • pysyvä kielto minkäänlaisesta digitaalisen omaisuuden tarjoamisesta
  • siviilioikeudelliset seuraamukset

Johtopäätös

Oikeudenkäynnissä paljastetaan paljon yksityiskohtia tapauksesta, jota SEC on rakentanut vuoden 2019 alusta lähtien, ja SEC: n toimittamien todisteiden perusteella näyttää olevan erittäin epätodennäköistä, että Ripplellä olisi mahdollisuuksia voittaa oikeusjuttu. Vielä tärkeämpää on, että kaksi johtajaa saattavat joutua siviilioikeudenkäynteihin, ja asia etenee edelleen tuomioistuimessa.

On kuitenkin melkein varmaa, että XRP on turvallisuus, ja molemmat johtajat, jotka olivat ensisijaisesti vastuussa Ripplen funktionaalin valvonnasta, olivat siitä tietoisia ja jatkoivat XRP: n luovuttamista henkilökohtaisten hyötyjen vuoksi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me