Bitcoinin (BTC) hintaennuste ja -analyysi marraskuussa 2020

bitcoinin hintaennuste

Kryptovaluutasta on tullut kannattava sijoitusvaihtoehto, erityisesti Bitcoinille, joka on kaikkien aikojen ensimmäinen salaus. Salausvaluutta on lisääntymässä, ja tässä artikkelissa olemme keränneet joitain tietoja Bitcoinin hintaennusteesta marraskuussa, jotta tiedät mitä odottaa sijoittajana tai Bitcoinin haltijana.

Bitcoinin yleiskatsaus

Bitcoin-logo png

Bitcoin ei ole vain ensimmäinen luotu kryptovaluutta, se on myös markkina-arvon perusteella ykkönen. Se houkutteli eniten sijoittajia, koska se sai sijoittajien luottamuksen, koska se oli hallitseva kryptovaluutta. Bitcoinin osuus on tällä hetkellä lähes 60% koko markkinoista ja se on paljon korkeampi suurimman osan ajasta. Sen yläraja on 21 miljoonaa kolikkoa, ja nykyinen kiertävä tarjonta on 18515643 BTC. Nyt Bitcoinin hinta on noin 11376 dollaria.

Bitcoinin hintaennuste: analyysi

Bitcoinin hinta ei ole liikkunut paljon vasta äskettäin, kun Square ilmoitti asettavansa siihen 50 miljoonaa dollaria. Ilmoitus nosti hinnan yli 11 000 dollaria ensimmäisen kerran 20. syyskuuta jälkeen. Aikaisemmin hinta on ollut tiukassa vaihteluvälissä lokakuussa 10 000–10 600 dollarin välillä.

On syytä huomata, että hinta on onnistunut pysymään 11 ​​000 dollarin yläpuolella viime viikolla, mutta ei ole pystynyt rikkomaan 12 000 dollarin tasoa. Analyytikko Crypto Michael sanoo, että Bitcoin voi nousta jopa 17 000 dollariin tänä vuonna, jos se onnistuu ylittämään 12 000 – 12 400 dollarin hintaluokan. Hän kuitenkin lisäsi, että tämä ei välttämättä tapahdu heti, kun hinta hyppää kohti tätä tasoa yhdellä painalluksella, joka ei ole tarpeeksi vahva murtamaan ja ottamaan toisen jalan ylös.

Sitten Bitcoinin on käytettävä jonkin aikaa tämän tason alla ja vahvistuttava keräämään riittävästi vauhtia seuraavalle liikkeelle, joka voi olla uuden impulssiliikkeen alku. Kun tarkastellaan Bitcoinin päivittäistä kaaviota Yhdysvaltain dollaria vastaan, tämä on selvää, koska 20 MA on ylittänyt sekä 100 että 50 MA, mikä merkitsee tärkeää nousutendenttiä.

Seuraavassa on kaavion tärkeimmät vastustus- ja tukitasot, jotka tulisi huomioida kauppiaille Walletinvestorsin laskemana.

  • Vastustaso (R3): 11873,77
  • Vastustaso (R2): 11721,43
  • Vastustaso (R1): 11608,27
  • Kääntökohta: 11455,93
  • Tukitaso (S1): 11342,77
  • Tukitaso (S2): 11190,43
  • Tukitaso (S3): 11077,27

Kehitykset

techfans.co.uk

Bitcoin-kehittäjät ovat lisätty kaksi suurta parannusta Bitcoin-ytimeen. Nämä ovat Schnorr- ja Taproot Bitcoin Improvement Ehdotus (BIP) -ehdotuksia, joilla pyritään parantamaan Bitcoinin yksityisyyttä ja liiketoimia yleensä. Schnorr-parannus tekee multisig-lompakoiden käytöstä helpompaa yhdistämällä kaikki avaimet yhdeksi hybridiksi, mikä pienentää multisig-tapahtumien datakokoa ja purkaa verkkoa.

Taproot esittelee uuden tapahtumalähdön version ja antaa käyttäjien asettaa olosuhteet, joissa he voivat käyttää Bitcoiniaan. Se mahdollistaa myös tietyissä olosuhteissa käyttäjien saada takaisin kadonneet kolikot. Toteutettuna se parantaa huomattavasti verkon käyttökokemusta ja tekee siitä joustavamman kuin se on tällä hetkellä.

Tämä on suurin parannus Bitcoin Core -ohjelmaan SegWit-osoitemuodon käyttöönoton jälkeen vuonna 2017. Uuden osoitemuodon päätavoitteena oli lisätä Bitcoinin estorajaa pienentämällä tapahtumadatan kokoa, aivan kuten Taproot tekee. Yksityishenkilöt tai yritysjärjestöt, kuten pörssit, jotka suorittavat suuria Bitcoin-tapahtumia, pitävät tätä uutta parannusta erityisen hyödyllisenä, koska heidän ei tarvitse käsitellä monisignaisten lompakoiden monien allekirjoitusten monimutkaisuutta..

Bitcoinin hintaennuste: Markkinanäkymä marraskuulle 2020

Seuraavassa on eräiden tärkeiden hinta-analyysisivustojen mielipiteitä. Heidän hintaennusteensa Bitcoinin marraskuun kehityksestä voivat auttaa sinua myös tietämään, mitä Bitcoiniin sijoittamiseen voi odottaa kuukauden syöttäessäsi.

Pitkä ennuste

Pitkä ennuste ennustaa Bitcoinin avaavan marraskuun 12 286 dollarilla. Sitten hinnan odotetaan vaihtelevan 11 260 ja 14 075 dollarin välillä ennen sulkemista 13 154 dollarissa.

Kaupankäynnin eläimet

Mukaan Kaupankäynnin eläimet, Bitcoin avaa marraskuun paljon alhaisemmalla hinnalla 10137,084 dollaria. Sitten se vaihtelee laajalla alueella enintään 12 736 113 dollarin ja vähintään 8 660 557 dollarin välillä ja sulkeutuu 10 188 890 dollariin.

Bitcoinin hintaennuste: tuomio

Nämä ovat markkinoiden ennusteet marraskuulle. Yleensä Longforecast ja Tradingbeasts viittaavat nousevaan taipumukseen Bitcoiniin tulevassa kuussa, mutta asiat eivät välttämättä toimi aivan kuten ennustettiin, joten kaikkien investointien tulisi perustua lisätutkimuksiin. Bitcoinin trendi on kuitenkin edelleen nousussa, joten pidemmän aikavälin sijoitus voi olla vaihtoehto.

Esitelty kuva: forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me