Binance Review – Er det stadig den bedste Altcoin-udveksling i 2021?

Binance er en af ​​verdens største kryptokurrencyudvekslinger i verden, uanset om du ser på antallet af brugere, handelsvolumen eller næsten enhver anden metric.

Binances føring i forhold til konkurrencen er så stor, at de til tider har mere handelsvolumen end alle de andre store børser tilsammen.

Siden lanceringen i 2017 og meteorisk stigning er det blevet bredt anerkendt som den bedste altcoin-udveksling i verden. Binance har flere børsnoterede altcoins med reel handelsvolumen end nogen anden kryptobørs.

I denne Binance-gennemgang dækker vi et par af de funktioner, der har ført til, at denne udveksling er blevet så populær. Især,

 1. Massivt udvalg af kryptokurver, flere hundrede handelspar og optælling
 2. Indtil for nylig ingen KYC på verdensplan. Selv nu, ingen KYC for brugere i mange lande
 3. Industri lave handelsgebyrer
 4. Store nye innovationer som Binances eget BNB-token og Binance DEX
 5. Solid ledelse under Binance CEO, Changpeng Zhao (CZ)

Alle disse faktorer og mere har ført til Binances eksplosive vækst og vil sandsynligvis bidrage til Binances fortsatte popularitet i fremtiden.

Mens der er meget at dække i denne anmeldelse, begynder vi med et af de vigtigste emner, er Binance legitim?

Fordele

 1. Massiv likviditet, Binance er verdens største spotbørs efter handelsvolumen
 2. Hundredvis af handelspar, flere kryptovalutaer opført end nogen anden _pålidelig _crypto-udveksling
 3. Talrige innovative produkter som Binance-mønt, futureskontrakter, marginhandel, mobilapp osv.

Ulemper

 1. Binance understøtter ikke Fiat-indskud via bankoverførsel. Binance US, hvilket gør, er ikke tilgængelig i alle stater
 2. Amerikanere har ikke adgang til Binance, og Binance US mangler mange funktioner
 3. Binance er tidligere blevet kvasi-hacket, og som en enorm honningpotte er det det sandsynlige mål for fremtidige hackingsforsøg

Er Binance pålidelig?

Det korte svar på dette spørgsmål er ja, Binance er bestemt pålidelig. Du bliver ikke verdens største kryptobørs og _bliver der _ ved at svindle handlende og engagere sig i andre skyggefulde forretningsmetoder.

Når det er sagt, er der et par ting, du skal huske på, før du åbner en Binance-konto.

Er binance sikkert for amerikanere?

Det plejede at være, at alle i verden kunne tilmelde sig Binance. Der var stort set ingen begrænsning for, hvem der kunne oprette en konto og bestemt ingen KYC.

Det er dog ændret, og amerikanere har ikke længere adgang til Binance. Hvis Binance registrerer (baseret på IP-adresse), at du er en amerikaner, der bruger deres tjeneste, vil de sandsynligvis annullere alle dine handler og låse din konto.

Binance-blokering af amerikanere var et proaktivt skridt, ikke et reaktivt. I mange år fløj kryptokurrency under radaren, og kryptobørser kunne slippe af sted med næsten alt andet end direkte svindel. Efter tyremarkedet i 2017 steg reguleringspresset imidlertid markant.

Binance må have følt, at det under dette nye regime var sandsynligt, at de ville blive bødet for millioner af dollars for de amerikanske love, de ville have "gået i stykker." I stedet for at håndtere den hovedpine besluttede de simpelthen at forbyde amerikanere fra deres platform.

Nogle amerikanske handlende omgår denne geo-blok ved hjælp af en VPN for at tilsløre deres IP-adresse. Dette kan fungere, men det kan også være farligt. Hvis VPN afbrydes, eller du glemmer at tænde det kun en gang, og du laver et Binance-login, kan du muligvis finde din konto låst. Det er ikke godt, og det er noget, du seriøst bør overveje, før du prøver at handle på Binance, hvis du er amerikaner.

Fra og med 2019 er der et datterselskab af Binance i USA, men det mangler mange af de fantastiske funktioner, der gør Binance så populær. Den har lav handelsvolumen, er ikke tilgængelig i alle stater, og der er kun omkring en tiendedel af de handelspar, der er tilgængelige sammenlignet med "normal" Binance. Vi gennemgår flere af disse funktioner i et senere afsnit, der udelukkende er dedikeret til Binance USA.

Er Binance sikkert at gemme mønter på?

Ikke sammenlignet med at holde dine egne nøgler, men så er næsten ingen kryptokursudveksling 100% sikker at gemme mønter på.

Selv med en stærkt reguleret børs som Coinbase, der aldrig er blevet hacket, er der ingen måde at garantere, at den ikke bliver hacket i fremtiden. Og Binance har desværre ikke en perfekt rekord.

I maj 2019 var hackere det stand til at stjæle Bitcoin til en værdi af omkring $ 40 millioner fra Binance.

Hacket sendte efterklang i hele Bitcoin-samfundet og fik endda nogle til at stille spørgsmålstegn ved, om der skulle være en blokreorganisering for at returnere de stjålne midler. Heldigvis blev denne idé skudt ned, og Binance endte med at gøre kontohavere hele igen ved at bruge sin forsikringsfond.

Mens dette hack utvivlsomt var dårligt for samfundet, er det vigtigt at påpege en kendsgerning: Binance-platformen i sig selv blev faktisk ikke hacket. I stedet var hackerne i stand til at stjæle loginoplysninger og e-mail-adresser til hundredvis af handlende. Hackerne tog disse oplysninger, logget ind på alle disse konti på samme tid og trak penge ud til Bitcoin-adresser, som de kontrollerede.

Så selvom Binance skulle have haft strengere sikkerhed med hensyn til tilbagetrækninger, var selve platformen faktisk ikke sårbar. Når det er sagt, skal forhandlere gøre alt, hvad der er i deres magt for at holde deres kontooplysninger sikre.

 1. Opret en stærk adgangskode, der er unik for Binance
 2. Skift dit kodeord regelmæssigt
 3. Overvej at bruge en separat e-mail-adresse til alle kryptokurrency-transaktioner, så hackere, der får adgang til din normale adresse, ikke har kontrol over dine kryptooplysninger
 4. Brug tofaktorautentificering

Derudover er det bedste råd at bare gemme din kryptokurrency et sikkert sted som en Ledger eller en Trezor. Hvis du antager, at ingen kryptoudveksling nogensinde er sikker, kan du ikke gå galt.

Hvor er Binance placeret?

Som en international børs har Binance placeringer over hele verden. For eksempel annoncerede de netop åbningen af ​​en ny Shanghai-filial. Når det er sagt, er deres hovedkvarter det placeret i Malta.

Malta er i øjeblikket hjemsted for mange kryptovaluta- og blockchainfirmaer på grund af deres venlige regler vedrørende denne nye teknologi. Dette har ført til, at Malta er henviste til som "Blockchain Island."

Changpeng Zhao

For at tegne en grov sammenligning er CZ ligesom Warren Buffet i kryptoverdenen.

Det er ikke, at CZ er en langsigtet værdiinvestor (langt fra det), snarere er han et af de mest anerkendte navne i kryptorummet og står i spidsen for en operation på flere milliarder dollars..

Selvom han ikke er immun over for kontroverser, er den generelle stemning over for CZ god. Mange kryptobygere, handlende og investorer erkender, at CZ altid skubber på vækst og vedtagelse i krypto.

Hvad gavner Binance, nye brugere og nye penge, gavner krypto som helhed, og CZ skiller sig fortsat ud som en innovativ tænker selv i et økosystem, hvor baren for innovation er ret høj.

Binanceindskud og betalinger

Desværre tillader Binance, i modsætning til mange andre cryptocurrency-udvekslingsplatforme, ikke sine handlende og investorer at indbetale penge på deres konto ved hjælp af en bankoverførsel. Der er kun to muligheder for at finansiere din Binance-konto: du kan indbetale kryptokurrency eller du kan købe kryptokurrency med et kreditkort.

Da du ikke kan deponere kontanter i Binance, er køb med et kreditkort eller betalingskort den næstbedste mulighed.

Sådan gør du det.

Køb af Bitcoin med et kreditkort i binance

At købe Bitcoin med et kreditkort på Binance er ret simpelt.

ganske enkelt naviger til denne side, vælg, hvilken kryptovaluta du vil købe, og hvor meget du vil købe. Derfra bliver du bedt om at udfylde standardoplysninger som din adresse, telefonnummer og fødselsdato.

Platformen, der behandler betalingen, Simplex, vil også bede om et par andre ting som en kopi af dit kørekort eller pas. Dette er standard for enhver udveksling, der lader handlende bruge et kreditkort, da de forsøger at forhindre falske køb.

Binance-gebyret for at købe krypto med et kreditkort er 3,5%, lidt under branchens gennemsnit. For eksempel er Coinmama en anden populær udveksling for at købe krypto med et kreditkort, og deres gennemsnitlige gebyr er ca. 5%.

For en komplet trinvis vejledning, inklusive billeder, der forklarer, hvordan du køber på Binance-børsen klik her.

Sådan overføres fra Coinbase til Binance

Coinbase er den førende onboarding-platform i verden. Det vil sige, det er uden tvivl den bedste kryptovaluta-platform, man kan købe Bitcoin og andre kryptomønter på.

Når du har købt på Coinbase, kan du sende kryptoen til Binance, hvor du kan bruge deres grundlæggende eller avancerede handelsfunktioner. I det næste afsnit forklarer vi, hvordan du deponerer penge i Binance.

Handel på Binance

Det er her, vi kommer til de gode ting, faktisk handler på Binance.

Mens Coinbase måske er den bedste cryptocurrency-udveksling for folk, der har brug for at erhverve Bitcoin eller enhver anden krypto, er Binance-handel en god service, der kun bliver bedre over tid, og den har det bredeste udvalg af altcoins ud af enhver cryptocurrency-udveksling.

Sådan deponeres midler i Binance

Til denne gennemgang antager vi, at du allerede har oprettet en Binance-konto og nu er berettiget til at begynde at handle.

Vi forklarer, hvordan man køber på Binance i et andet afsnit, selvom mange mennesker generelt føler, at den nemmeste ting at gøre er at købe krypto på en anden børs og derefter sende den til Binance.

Sådan deponeres kryptovalutaer på Binance-handelsplatformen:

 1. I det øverste højre hjørne svæver du over "Tegnebog" og klik derefter på "Spot tegnebog"
 2. Under "Mønt" du kan indtaste navnet på den mønt, du vil deponere. Dvs. ETH eller NANO
 3. Når du har set din mønt, skal du se over til højre og klikke på depositum
 4. Du kan nu kopiere indbetalingsadressen og sende krypto til den fra enhver anden kryptobørs eller tegnebog
 5. *VIGTIG! * Vi kan ikke understrege dette nok. Visse mønter som XRP og andre har en "Tag" der følger med indbetalingsadressen. Binance vil tydeligt angive, hvornår en kryptokurrency bruger et tag. Hvis du ikke medtager tagget, når du sender krypto til Binance, ender fondene i en generel slush-fond og krediteres ikke din konto. Selvom det er muligt at inddrive midlerne, kan det tage flere dage, og du bliver nødt til at kontakte Binance kundesupport. Alt dette besvær undgås bedst for enhver pris, så sørg altid for at medtage tagget, når Binance indikerer, at det er nødvendigt.

Sådan handler du på Binance

Nu hvor du har noget krypto på din konto, kan du begynde at handle på Binance.

 1. I venstre hjørne svæver over "Handle" og klik "Grundlæggende." Mens Binance tilbyder avancerede handelsværktøjer, bør de fleste handlende og investorer, der er nye med krypto, ikke have brug for dem
 2. På det højre side skal du vælge det handelspar, du vil bruge. For eksempel BTC, BNB eller en af ​​altmønterne som XRP eller ETH
 3. Når du har fundet dit handelspar, kan du udføre handlen ved hjælp af enten en grænseordre eller en markedsordre

Med en grænseordre kan du vælge den nøjagtige pris, som handlen vil rydde til, men handlen udføres sandsynligvis ikke med det samme, og du bliver nødt til at vente. Også, hvis prisen bevæger sig mod din grænseordre, skal du muligvis justere handlen, hvis du vil have den til at rydde hurtigere.

Med en markedsordre udføres handlen med det samme, men det vil klart, uanset markedsprisen. Det betyder, at du muligvis ikke får den pris, du håbede på. Det kan undertiden være farligt at udføre en markedsordre i tider med høj volatilitet, da det kan være særlig sandsynligt, at du ikke får den pris, du forventede.

Binance-udbetalinger

Udtræk fra Binance er meget enkle.

 1. I øverste højre side af Binance holder du markøren over "Tegnebog" og klik "Spot tegnebog"
 2. Brug søgefeltet til at finde den kryptokurrency, du vil trække ud
 3. Klik på træk på højre side. Indtast den kryptovaluta-adresse, som du vil trække tilbage til, og indtast, hvor meget krypto du vil trække. Husk, at du muligvis skal bruge et tag til visse kryptokurver, især hvis du trækker dig tilbage til en anden børs
 4. På dette tidspunkt beder Binance dig om 2FA-godkendelse, og de vil også sende en e-mail med et link, som du skal klikke for at bekræfte transaktionen
 5. Når du klikker på linket, flyttes transaktionen til behandlingsfasen, og tilbagetrækningen skal initieres inden for et minut. Generelt sker udtræk fra Binance meget hurtigt, men den nødvendige tid afhænger også af mønten. XRP- eller XLM-udtræk kan ske på få sekunder, mens andre kryptovalutaer som BTC eller XMR kan tage længere tid.

Tilbagetrækningsgebyrer

Tilbagekaldelsesgebyret var tidligere relativt højt, og mange Binance-børshandlere klagede over det.

Fra 2021 er gebyrerne imidlertid sænket til det, der nu er et meget rimeligt prispunkt. For eksempel er BTC-tilbagetrækningsgebyret i øjeblikket 0,0004, mens ETH-tilbagetrækningsgebyret er 0,003. Disse gebyrer svarer til henholdsvis $ 2,50 og $ 0,40.

Binance justerer regelmæssigt tilbagetrækningsgebyrerne baseret på netværksbrug og aktuelle pristendenser. For at finde en liste over tilbagetrækningsgebyrer for alle de kryptovalutaer, der handler på Binance se her.

Handelsgebyrer

Som tidligere nævnt har Binance nogle af de laveste handelsgebyrer ud af alle de største kryptobørs. Både deres producent og takergebyr er kun 0,1%, mens industristandarden normalt er tættere på 0,15% maker og 0,25% taker. Nogle børser har et endnu højere handelsgebyr. For eksempel opkræver Coinbase et producent- og takergebyr på 0,5%.

Selvom deres gebyrer allerede er lave, kan de gå lavere. Binance tilbyder rabatter til handlende med højere månedlige mængder. For eksempel kan enhver, der handler mere end 50 BTC om måneden, få producentgebyret sænket til 0,9%. Der er også en Binance-mønt-BNB-rabat, der kan være ret betydelig (mere om dette i et senere afsnit).

For at se de forskellige tilgængelige handelsgebyrsrabatter bedes du venligst tjek Binances hjemmeside.

Altcoin Likviditet

Likviditet for mønter som Bitcoin og Ethereum vil sandsynligvis ikke være et problem for handlende, uanset hvilken børs de bruger. Medmindre du afgiver millioner dollarordrer til en handelsplatform, behøver du sandsynligvis ikke bekymre dig om at flytte markedet.

Det, der er godt ved Binance, er imidlertid dybden af ​​deres likviditet. De er ofte en af ​​de eneste kryptokurrencyudvekslinger med anstændig likviditet for nogle af de mere spekulative altcoins. Hvis du gerne vil begynde at handle med altcoins, er Binance bestemt den bedste altcoin-udveksling derude.

Marginhandel

Med lanceringen af "Binance 2.0" det er nu muligt at bruge Binance margin handelsfunktioner. Binance giver sin erhvervsdrivende mulighed for at tegne en forbløffende 125x gearing på futureskontrakter på deres børsplatform.

Før dette satte Bitmex industristandarden med 100x gearing, som mange mennesker allerede følte var for meget. Der er et par ting at huske på, når du bruger gearing.

 1. Bitcoin er meget ustabilt, og alt-mønter er utroligt ustabile. Crypto er ikke som aktiemarkedet, hvor en 2 eller 3% bevægelse på en dag er en big deal. Det er ikke ualmindeligt, at Bitcoin flytter 10% på en time eller to. Husk det, inden du indtager en stærkt gearet position.
 2. Når du bruger gearing, er det vigtigt at indstille et stoptab, så du ikke bliver likvideret. Det er altid bedre at blive stoppet af en handel end at holde og miste dit princip.

Hvis du gerne vil vide mere om handel med futures på Binance, kan du tjek her. Eller der er også en fantastisk trin for trin guide til, hvordan man gør det brug margen på Binance.

Kernefunktioner

Mens Binance har alle mulige eksotiske funktioner som sit eget exchange-token og en DEX (som vi begge vil diskutere i det følgende afsnit), er det kerneforretningsfunktionerne, der virkelig gør hele forskellen.

Dette er nogle af de ting, der ikke er så prangende, men som gør handel på Binance sikker og sikker.

Kunde service

En af Binances mest nyttige funktioner er deres gode kundeservice. Dette er resultatet af tyrkatastrofen i 2017, da en tilstrømning af uerfarne handlende fik Binance kundesupportcenter (med sit begrænsede antal agenter) til at blive helt overbelastet. Forespørgsler blev ikke besvaret i flere dage eller mere, og samfundets vrede var utrolig.

Som svar hyrede og uddannede Binance en helt ny generation af kundesupportrepræsentanter, og siden da har Binance haft god til god kundesupport. Du ved altid, at hvis du sender dem e-mail med et problem, vender en agent tilbage til dig.

Handelspar

Sandsynligvis mere end noget andet er det enorme antal handelspar, der er tilgængelige på Binance, det, der adskiller dem fra andre kryptobørser. Selvom det ikke var for deres massive handelsvolumen og lave gebyrer, ville handlende og investorer overalt stadig strømme til Binance for at drage fordel af deres massive altcoin-portefølje.

I øjeblikket har Binance mere end 600 børsnoterede par på deres udveksling. Det betyder ikke unikke mønter, men snarere mønter, der handler mod andre. For eksempel NANO / BTC – NANO / ETH – NANO / BNB osv. Alt i alt har Binance ca. 200 unikke mønter opført på deres platform, hvilket er utroligt. Coinbase har mindre end 30 og ikke engang alle disse er tilgængelige i alle jurisdiktioner. Nogle af de mere obskure mønter, som Binance lister, inkluderer:

 1. ENJ
 2. WTC
 3. DLT
 4. ARN
 5. VIB

2FA

Som man kunne forvente af verdens mest populære kryptokursudveksling, er Binance-sikkerhed ganske god. De lærte meget af hacket på $ 40 millioner.

Især har Binance obligatorisk 2FA (Two Factor Authentication). Dette er en funktion, der kræver, at brugeren indtaster en engangssikkerhedskode, før de kan trække deres kryptokurrency tilbage fra Binance.

Selvom nogle børser som Coinbase tillader handlende at oprette 2FA med et mobiltelefonnummer, er dette ikke den mest sikre mulighed. Det er meget bedre at oprette 2FA med Google Authenticator. Fordelen ved GA er, at den er bundet til din telefon, så uanset hvor mange personlige oplysninger en hacker kan stjæle fra dig, kan de ikke få adgang til GA-adgangskoden.

Det er ikke sandt for et mobiltelefonnummer. Et SIM-skifte sker, når en hacker stjæler dine personlige oplysninger, ringer til din mobiltelefonudbyder og bruger dine stjålne legitimationsoplysninger til at overføre dit telefonnummer til et nyt SIM-kort.

Når hackeren kontrollerer dit telefonnummer, kan de logge ind på enhver børs og trække penge ud, hvis du har 2FA oprettet ved hjælp af en tekstbesked.

Derfor er det altid mere sikkert at bruge Google Authenticator. Husk bare, at når du opretter GA, skal du skrive sikkerhedskoden ned på et stykke papir og opbevare den et sikkert sted.

Hvis du mister din telefon, kan du bruge sikkerhedskoden til at gendanne GA på din nye telefon.

Unikke funktioner

Dette er de funktioner, der virkelig adskiller Binance fra mængden. Mens der er snesevis af kryptokurrencyudvekslinger i økosystemet (forsigtig, ikke alle af dem er pålidelige) det er følgende funktioner, der virkelig får Binance til at skille sig ud fra mængden.

Mangel på KYC

En af grundene til, at Binance var i stand til at vokse så hurtigt, er at de traditionelt ikke har haft nogen KYC-krav til deres handlende. Der er andre cryptocurrency-udvekslinger, der ikke kræver KYC, men de har typisk ekstremt lave grænser, dvs. en livstidsbegrænsningsgrænse på 0,5 BTC. Binance havde derimod aldrig KYC, og deres grænser var altid høje nok til næsten enhver detailhandler.

Fra og med 2019 begyndte Binance at geo-blokere visse handlende i henhold til deres nye politik, at amerikanere ikke har adgang til deres platform. Inden for regioner, der stadig kan bruge Binance (næsten hvor som helst i Asien), er der imidlertid ingen KYC. Dette har givet Binance en stor fordel i forhold til andre handelsplatforme, der har obligatorisk KYC.

Det amerikanske forbud håndhæves af IP-adresse, og som nævnt kan en VPN bruges til at omgå dette forbud. Du risikerer dog at få din konto låst.

Integration med Brave

Brave er berømt for at skabe BAT-tokenet, som de belønner til deres brugere for at se bestemte reklamer. Nu går de endnu et skridt videre integrering af Binance ind i deres browser.

Integrationen vil være baseret på en Binance API, og det giver folk, der har en Binance-konto, mulighed for at udveksle kryptokurver direkte fra deres browservindue. Dette er en god idé, da det gør krypto så meget mere tilgængelig og nem at bruge. For eksempel kan modige brugere nu tjene BAT og derefter øjeblikkeligt udveksle det til en valuta, der er mere universelt accepteret som Bitcoin eller Ethereum.

Mens Binance kun integrerer med Brave lige nu, ville det være rigtig interessant at se, om de måske havde andre partnerskaber i kø. Opera er for eksempel den første webbrowser, der kommer som standard en indbygget cryptocurrency tegnebog og det ville give meget mening for dem at integrere med Binance også.

Robust arkitektur, der hovedsagelig fungerer under højeste krav

En objektiv Binance-gennemgang bør påpege, at børsen tidligere har haft problemer i tider med topefterspørgsel. Ofte resulterede det i Binance går ind "vedligeholdelsestilstand" på det værst mulige tidspunkt, hvor volatiliteten var høj, og priserne steg kraftigt eller styrtede ned. Der er ikke noget værre end ikke at kunne købe eller sælge kryptokurver, når du vil.

Binance er langt fra den eneste børs, der har stødt på volumenrelaterede problemer. Senest Bitmex blev lukket til "vedligeholdelse" da prisen på Bitcoin dyppede under $ 4.000. I kryptorummet er det en åben hemmelighed, at nogle børsplatforme ikke kan håndtere spidsvolumen, og når det sker, stopper de med at handle i regi af "vedligeholdelse."

Alt dette er relevant for Binance på grund af, hvordan de var i stand til at håndtere de volumenkrav, der fulgte med den samme dip, der fik Bitmex til at lukke ned. Selvom trafikken på Binance var nær alle tiders høje niveauer (trafik _var _at en all time high for Coinbase) de oplevede kun korte serviceforstyrrelser, især for Ethereum.

I de sidste to år har Binance opgraderet deres arkitektur for at håndtere mere trafik, selvom millioner af mennesker prøver at handle på samme tid. At en udveksling sandsynligvis fungerer under spidsbelastning, er noget, du tager for givet, indtil du er i en situation, hvor du er desperat efter at handle krypto, men ikke kan, fordi børsen er nede. Binances robuste arkitektur bør bestemt være en overvejelse, når du beslutter, hvor du skal handle.

Indsats

Nogle bevis for indsats (POS) -kryptovalutaer kan indsættes, så du kan tjene et afkast ved at hjælpe med at sikre netværket. Mens Coinbase måske er mest berømt for deres Tezos-indsatsprogram, har Binance også et fantastisk indsatsprogram.

På Binance kan du ikke kun stake Tezos, det er faktisk muligt at stake mere end et dusin også andre mønter. ROI ved indsættelse af disse mønter varierer med priser overalt fra 2% til mere end 10%. Tezos, som er langt den mest populære mønt, der spilles på Binance såvel som andre børser, har i øjeblikket et ROI på 6 til 7%.

Hvis du gerne vil vide mere om Binances indsatsprogram, de har frigivet en god guide og ofte stillede spørgsmål hvilket forklarer, hvordan det fungerer på Binance, og alt hvad du skal gøre for at komme i gang.

Mobil-app

Som man kunne forvente, har Binance en mobilapp, der er tilgængelig for begge Æble og Android. Appen er højt vurderet til begge platforme med en 4.4 Android-rating og en 4.8 Apple-rating. Mobilappen tilbyder næsten alle de samme funktioner som den traditionelle Binance-platform. Det inkluderer,

 1. Købe kryptokurrency med et kreditkort
 2. Futureshandel med gearing op til 125x
 3. Spothandel for alle de kryptovalutaer, som Binance understøtter
 4. Kontakt kundeservice direkte for at få et hurtigt svar, hvis noget går galt
 5. Appen understøtter også kryptokurrencyindsats, hvis du har mønter, der kan indsættes

Selvom nogle brugere har klaget over en buggy-oplevelse, opdateres Binance-appen regelmæssigt, og det er en af ​​de bedst bedømte apps til enhver større handelsplatform.

Binance-forskningsrapporter

Et af Binances største bidrag til samfundet er deres regelmæssige forskningsrapporter som de frigiver gratis. Disse heftige dokumenter gennemgår en lang række emner, lige fra markedsforhold til kædeanalysemetrikker til levedygtigheden af ​​individuelle kryptokurrencyprojekter..

Deres globale markedsrapporter udgives en gang om måneden og behandler typisk større prishandlinger, både historiske og forventede. Hvis du er interesseret i disse rapporter, som er ret grundige og ofte værd at læse, kan du tilmelde dig Binance for at modtage dem via e-mail.

BNB-mønt

Mens en række børser siden har fulgt i deres fodspor, var Binance ophavsmanden til exchange token-modellen.

På det tidspunkt, hvor Binance-mønten BNB blev frigivet, var der ingen lille kontrovers. Er BNB en sikkerhed? Hvad er det nødvendigt til? Er dette bare Binances prangende version af et pengegreb? Fællesskabsstemningen var delt, og mange investorer havde problemer med at beslutte, om de skulle købe eller sælge BNB.

Siden den dramatiske start har BNB dog vist sig at være et værdifuldt projekt med en række interessante brugssager.

Reducer handelsgebyrer

Næsten alle kryptobørser har en form for reduceret handelsgebyrprogram. Nogle børser som Coinmama reducerer deres handelsgebyrer for handlende, der køber en vis mængde kryptokurrency i en given periode. Andre børser følger Binance-modellen og giver rabatter på handelsgebyrer til investorer, der har deres mønt.

Næsten ingen af ​​disse børser tilbyder dog det samme rabatniveau som Binance kan tilbyde. Det skyldes, at Binance tilbyder dobbeltrabat til BNB-indehavere.

 1. BNB-indehavere, der betaler deres handelsgebyrer med BNB, kan nyde en automatisk 25% reduktion i handelsgebyrer over hele linjen. Da Binance allerede har de laveste handelsgebyrer for enhver større børs, gør det dem til en endnu mere attraktiv platform at handle på.
 2. Ved at holde en vis mængde BNB kan du få en endnu større rabat. For eksempel kan enhver, der har mere end 50 BNB, få et nedsat handelsgebyr på 0,09% maker og 0,10% taker. Hvis du kombinerer det med den rabat, der er tilgængelig for at bruge BNB til at betale handelsgebyrer, er den endelige rente 0,0675% maker og 0,0750% taker.

Disse handelsgebyrer ser specielt godt ud, især sammenlignet med Coinbases 0,5% producent og takergebyr. Fra udgivelsen koster det cirka $ 600 at købe 50 BNB. Yderligere oplysninger om BNB-handelsrabatter er tilgængelig her.

Deltag i IEO’er

En anden af ​​Binances innovationer er IEO (Initial Exchange Offering).

I 2017 så kryptosamfundet en række ICO’er, der kumulativt rejste milliarder af dollars med løftet om overdimensionerede afkast. Desværre endte det store flertal af disse projekter med at mislykkes. Nogle var direkte svindel, andre var teknisk umulige, og andre havde bare et dårligt hold med en dårlig idé. Fejlprocenten blandt ICO-projekter er enorm.

Håbet er, at en IEO-model kan hjælpe med at løse det. Med en IEO skal en børs (som Binance) godkende projektet, før det bliver noteret. Det betyder langt mere kontrol, som forhåbentlig udrydder svindel og ubrugelige projekter.

En anden fordel er, at når et nyt projekt vedtager IEO-modellen, bliver de automatisk noteret på en børs. Tidligere måtte mange ICO-projekter faktisk betale millioner dollars for at blive noteret på børser som Binance.

Hvis de ikke betalte for at blive noteret, kæmpede de altid for likviditet og investoradgang. IEO fjerner dette problem, da projekter er tilgængelige for handel lige fra starten.

For at deltage i en IEO skal en investor bruge BNB, på samme måde som de fleste ICO’er blev finansieret af ETH.

Handel på Binance DEX

Før vi begynder en gennemgang af Binance DEX det kunne være nyttigt at forklare to udtryk.

 1. CEX – Centraliseret udveksling. Dette er en kryptobørs, der kontrolleres af en enkelt myndighed. Næsten meget hver større børs er en CEX. Kraken, Coinbase, Binance osv.
 2. DEX – Decentral udveksling. En kryptobørs, der typisk kører på en blockchain-platform, og en der ikke styres af nogen centraliseret myndighed. Fordelen ved en DEX er, at den ikke kan lukkes, da handler styres af kode og ikke ryddes af en central myndighed.

Der har været meget snak i det seneste i kryptokurrency-samfundet om DEXer og deres fremtidige potentiale, især på Ethereum-platformen. De kunne potentielt løse et antal problemer forbundet med CEX’er, især handelsbegrænsninger, frosne midler, stjålne midler osv.

Når det er sagt, er Binances DEX ikke rigtig en ægte DEX, det er mere en CEX / DEX-hybrid. Selvom Binance kan lide at hævde, at deres DEX er decentraliseret i sandhed, afhænger det af Binance for at holde det fungerer glat, og hvis Binance ville, kunne de lukke det.

Ikke desto mindre er det i det mindste et skridt i den rigtige retning, og det er interessant at se verdens største CEX skabe en DEX, der potentielt kan forstyrre deres forretningsmodel. Et par noter om Binance DEX.

 1. Mere end 100 handelspar er i øjeblikket noteret.
 2. DEX drives af BNB, som bruges til at reducere handelsgebyrer, betale handelsgebyrer og også tage egenkapital i IEO’er
 3. Som offentliggørelse hævder Binance, at der er omkring 400.000 aktive DEX-tegnebøger. Langt væk fra Binances millioner af brugere endnu, hvis DEX fortsætter med at vokse, er det sandsynligt, at de vil have en million brugere i 2021 eller 2022.

BNB Betalingsinfrastruktur

Ud over alle dets andre anvendelsessager forsøger Binance aktivt at promovere BNB som en betalingsmekanisme i konkurrence med noget som BTC. En måde, hvorpå de skubber betalingsanvendelsessagen, er ved at bruge BNB til at betale medarbejderlønninger i Binance. Faktisk siger nogle rapporter, at så mange som 90% af alle medarbejdere hos Binance betales i det mindste delvist af BNB.

I andre nyheder er betalingsplatforme for cryptocurrency også begyndt at acceptere BNB. Når Coinpayments begyndte at acceptere BNB det blev pludselig muligt at bruge byttetoken med mere end 2.000.000 forskellige leverandører.

Forvent at se stigende BNB-integration med butikker og forhandlere over hele verden, især i Asien. Binance har magten og indflydelsen til at skubbe hårdt for adoption, og da de holder BNB selv, jo mere efterspørgsel efter deres mønt, jo bedre ser deres økonomi ud.

BNB-møntforbrænding

Enkel udbud og efterspørgsel dikterer, at jo mindre udbuddet er, jo højere er prisen. Binance drager fordel af det, da de har et kvartalsbrændt bagt i tokenmekanikken til BNB-mønten.

Hvert kvartal køber Binance tilbage og forbrænder en vis mængde BNB baseret på handelsvolumen for dette kvartal. BNB startede med 200.000.000 mønter, og Binance fortsætter brændingen, indtil der kun er 100.000.000 tilbage. Dette skal være med til at skubbe BNB’s pris op og belønne langtidsholdere.

For en komplet guide og forklaring af BNB-brændemekanismen kan du kontrollere Binance’s websted.

Binance USA

Bare fordi Binance begyndte at blokere amerikanske handlende, betød det ikke, at de var klar til at opgive Amerika. USA er et enormt kryptomarked, og Binance ville ofre fortjeneste på millioner af dollars ved at ikke operere der.

Hvad Binance dog erkendte, er at de var et Malta-baseret firma med tunge bånd til Kina og sandsynligvis aldrig ville få tilladelse fra amerikanske regulatorer til at operere i alle 50 stater. Så i stedet spundet de Binance US op, en unik børs, der stadig har Binance branding og feel, men som er baseret udelukkende i USA.

Binance US ledes af Catherine Coley der har optaget en god podcast med Pomp, for dem, der er interesserede i at lære mere om hende og visionen for Binance US.

Mens Binance US har potentialet til at blive et amerikansk kryptokurrency-kraftværk langs linjen, lider de desværre lige nu af et par problemer, der kan gøre Binance US mindre attraktive end andre muligheder som Coinbase eller Kraken.

Likviditetsproblemer

Binance USAs likviditet er kun en brøkdel af Binance. For eksempel, da denne artikel er skrevet, har Binance US 24 timer handelsvolumen på kun $ 11 millioner, mens Binance har et døgn handelsvolumen på $ 1,5 mia.

Et problem er, at likviditet skaber likviditet, så det kan være svært at starte en udveksling fra bunden, da der ikke er nogen likviditet til "forspring" handel. Det andet problem er adgang. Da den oprindelige Binance først blev åbnet, kunne de handles af stort set alle i verden. Binance US er en anden historie…

Manglende adgang

På grund af regler, der varierer fra stat til stat, kan titusindvis af amerikanere ikke bruge platformen. I henhold til Binance US servicevilkår kan handlende fra følgende stater ikke bruge tjenesten,

 • Alabama
 • Connecticut
 • Florida
 • Georgien
 • Hawaii
 • Idaho
 • Louisiana
 • New York
 • North Carolina
 • Texas
 • Vermont
 • Washington

Utvivlsomt har Binance US allerede påbegyndt processen med at få lovgivningsmæssig godkendelse til at operere i disse stater. Imidlertid kan de i det mindste fra offentliggørelsen ikke acceptere handlende fra disse stater, hvilket bestemt reducerer mængden af ​​likviditet på deres platform.

Mangel på mønter

Igen ser vi Binance US afvige fra, hvad der har gjort Binance så stor. Binance kan prale af flere hundrede unikke mønter på deres platform, mens Binance amerikanske handlende kun har adgang til flere dusin mønter, hvoraf mange allerede handler på andre børser med mere likviditet.

Binance handelsgebyrer er lavere end andre amerikanske baserede platforme, men det ser stadig ikke ud til at være nok af et incitament til at få folk begejstrede for at tilmelde sig denne nye platform. Når Binance US er tilgængeligt i alle 50 stater, og når det har mere likviditet, kan det være værd at tilmelde sig (nævnte vi, at de har obligatorisk KYC?), Men der er endnu kun en fordel ved den amerikanske version af Binance: bank overførsler.

Binance bankoverførsler

I modsætning til den almindelige version af Binance understøtter den amerikanske børs Fiat USD-indskud via en bankoverførsel. Ifølge Binance nye brugere er begrænset til et maksimalt depositum på $ 5.000. Efter at en investor har haft sin konto i nogen tid, øges indskudsgrænsen til $ 50.000, hvilket forhåbentlig skulle være nok for de fleste.

I tilfælde af at du har brug for at deponere endnu flere midler i Binance US, er det også muligt at bruge en bankoverførsel, der har en maksimal indbetalingsgrænse på $ 1 million.

En binanceverden

Alt i alt, hvis du kun vil tilmelde dig en enkelt kryptovalutaudveksling, er det fornuftigt at tilmelde dig Binance.

Som vi har set, er Binance-gebyrerne langt under branchens gennemsnit, hvilket betyder, at hver gang du handler, sparer du krypto.

Vi diskuterede, hvordan man trækker penge fra Binance, og en af ​​de store ting ved deres platform er, at Binance-udbetalingsgebyret er meget rimeligt. Binancegebyrer overalt er rimelige, så du ved, at du får en god handel, når du handler der.

Men det er ikke kun gebyrer, der betyder noget. Masser af kryptovalutahandlere bruger Binance ikke kun på grund af de lave gebyrer, men på grund af deres massive udvalg af kryptokurver til handel.

For populære mønter som Bitcoin og Ethereum er Binance normalt den platform med mest likviditet.

For nogle mikrokapital-altcoins er Binance det _ eneste _ marked, hvor de handler med likviditet.

Endelig har Binance, som verdens største kryptokursudveksling, en ekspansiv kundeserviceafdeling, som du altid kan kontakte via e-mail eller ved at åbne en supportbillet. Når du kontakter kundesupportafdelingen, kan de hjælpe med alt fra KYC-problemer til hentning af mønter, der er sendt uden et mærke.

Så hvis du leder efter kun en børs til at registrere på Binance, er det bestemt et godt valg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me