Coinbase Review – Er det sikkert og legitimt i 2021?

Coinbase er den næststørste kryptokurrencyudveksling (bag Binance) målt efter volumen.

De er en amerikansk børs, der har været i drift siden 2012, hvilket gør Coinbase uden tvivl til den mest etablerede og pålidelige kryptokurrencyudveksling i verden.

Coinbases administrerende direktør er Brian Armstrong der har været en åbenlyst talsmand for kryptokurver i hele sin periode. Armstrong var med til at grundlægge Coinbase i San Francisco sammen med Fred Ehrsam, og børsens succes har gjort begge mænd ekstremt velhavende.

I denne anmeldelse dækker vi alt, hvad du har brug for at vide om Coinbase fra at købe Bitcoin til at holde din konto sikker.

Coinbase er virkelig en fuld serviceudveksling med mange forskellige funktioner, men som med enhver udveksling af kryptokurrency, bedste praksis er vigtig for at beskytte dine mønter. Til at begynde med ser vi på processen til køb af Bitcoin på Coinbase.

Er Coinbase et godt sted at købe Bitcoin?

Coinbase betragtes bredt som den bedste fiat til krypto på rampe i hele kryptoøkosystemet. Når en kryptoinvestor skal købe Bitcoin, er den første børs, som de sandsynligvis tænker på, Coinbase.

I høj grad skyldes det, at Coinbase har et ekstremt intuitivt layout, der er let at navigere selv for investorer, der lige er begyndt at blive involveret i krypto.

At have en god brugergrænseflade er vigtig, fordi det gør det nemt at bruge Coinbase og købe Bitcoin uden at lave fejl som at indtaste den forkerte pris for en ordre.

Brug af en Coinbase-konto til at købe Bitcoin er også en rigtig god mulighed, fordi Coinbase er tilgængelig i 49 stater. Den eneste stat, der i øjeblikket ikke kan bruge Coinbase, er Hawaii

Et så højt supportniveau er usædvanligt blandt kryptokurrencyudvekslinger. For eksempel er Kraken, Poloniex og Binance US alle utilgængelige i staten New York på grund af vanskelighederne med at sikre en BitLicense.

Coinbase-børsen er også et rigtig godt valg til at købe Bitcoin på grund af de forskellige betalingsmetoder, de accepterer. For eksempel er det muligt at bruge bankoverførsel, bankindbetaling eller betalingskort som betalingsmetode på Coinbase.

Hvor meget koster Coinbase at købe Bitcoin?

Gebyret for at købe Bitcoin på Coinbase afhænger for det meste af, hvilken betalingsmetode du vil bruge. Den dyreste mulighed er at bruge et betalingskort. Med et betalingskort er gebyret normalt omkring 4%, så der ved et køb på $ 100 er et gebyr på $ 4.

Desværre er det ikke længere muligt at købe Bitcoin med et kreditkort på Coinbase. På et tidspunkt var det dog muligt i 2018 Coinbase stoppede med at tillade til kreditkort køb.

At købe med en bankkonto er billigere, og et Bitcoin-køb på $ 100 vil normalt medføre et gebyr på ca. $ 3. For at forstå, hvordan gebyrplanen fungerer, og hvordan gebyrer varierer afhængigt af hvilket land du bor i, er det nødvendigt at kontrollere Coinbase-webstedet.

På dette tidspunkt i vores Coinbase-gennemgang er det vigtigt at påpege en nøgleforskel mellem at købe Bitcoin med en bankoverførsel versus at købe med et betalingskort. Når du bruger et betalingskort til at købe Bitcoin på Coinbase, er BTC øjeblikkeligt tilgængelig på din konto. Det betyder, at du kan holde det på Coinbase eller trække det tilbage, når du vil.

Et bankkontokøb er anderledes. Når du bruger din bankkonto, kan Bitcoin ikke trækkes i op til fem dage. Købsprisen er låst, så du får Bitcoin til den pris, du ser, så snart du trykker på købsknappen, men at BTC er låst i Coinbase i op til en uge. Dette er meget vigtigt at huske på, og hvis du har brug for at trække Bitcoin straks, er det vigtigt at købe med betalingskort, selvom gebyret er højere.

Hvordan kan jeg købe Bitcoin på Coinbase?

For at købe Bitcoin eller anden digital valuta på Coinbase er det første skridt at oprette en Coinbase-konto. Som nævnt er Coinbase tilgængelig for næsten alle i USA. Uden for USA er Coinbase tilgængelig i mere end 100 andre lande inklusive Coinbase UK. En komplet liste over lande, hvor Coinbase opererer, er tilgængelig her.

Efter oprettelse af en konto og bestået Coinbase ID-verificeringsprocessen er det næste trin at tilføje en betalingsmetode. Heldigvis gør Coinbase det let at oprette en bankkonto ved hjælp af dine online bankoplysninger. Takket være dette login-system kan en bankoverførsel oprettes på få minutter. Det er også let at tilføje et betalingskort og tager mindre end 2 minutter.

Når du har tilføjet din betalingsmetode, kan du begynde at købe og sælge Bitcoin og enhver anden digital valuta på Coinbase. Som du kan se, er det meget nemt og ligetil at finde ud af, hvordan man køber på Coinbase.

Hvordan kan jeg sælge Bitcoin på Coinbase?

At sælge Bitcoin på Coinbase er lige så let som at købe en digital valuta på platformen. Overfør blot Bitcoin til Coinbase ved hjælp af den offentlige adresse, som børsen giver. Når transaktionen er afsluttet, hvilket normalt tager cirka en time for Bitcoin, kan du derefter sælge kryptoen.

Coinbase-gebyrerne for salg af Bitcoin svarer til gebyrerne for køb af Bitcoin. Igen er mere information tilgængelig på Coinbase-webstedet.

Hvordan får jeg mine penge ud af Coinbase?

Der er flere betalingsmetoder, der kan bruges til at trække penge fra Coinbase.

Hvis du allerede har knyttet din bankkonto til Coinbase, er dette den nemmeste metode til tilbagetrækning. Inden for USA tager midler, der er trukket tilbage fra Coinbase via en bankoverførsel, typisk to arbejdsdage for at dukke op på din konto.

Bankoverførsler er også en god mulighed, da de er gratis. Det er i modsætning til en bankoverførsel. Hver bankoverførsel fra Coinbase-tegnebogen koster $ 25.

I slutningen af ​​2018 Coinbase også gjort det muligt for amerikanske kunder at trække penge fra din konto via PayPal. Dette er en god mulighed, da penge, der er trukket tilbage, vises med det samme på din PayPal-konto, uden ventetid. Ligesom en bankoverførsel er der heller ikke gebyrer for at trække fiat-valuta til PayPal.

Sådan øges Coinbase-grænsen?

Som navnet antyder, er Coinbase-grænsen en grænse for, hvor meget kryptokurrency du kan købe og sælge hver dag. For et par år siden var Coinbase-grænsen ret lille, så lav som en købsgrænse på $ 500 pr. Uge. Men nu med en verificeret konto kan brugere købe op til $ 25.000 i Bitcoin hver dag gør Coinbase til en god mulighed for alle undtagen de mest seriøse forhandlere.

For at få den højest mulige købsgrænse skal du bekræfte din Coinbase-konto med information som din adresse, telefonnummer, og du skal også indsende en kopi af dit id, uanset om det er kørekort eller pas. Når du har gjort det, kan du trække mere ud af din Coinbase-tegnebog hver dag.

ENS Crypto Navne

ENS navne er interessante ny udvikling som forsøger at løse et af de største problemer i kryptoøkosystemet: komplicerede krypto-adresser. Den gennemsnitlige krypto-adresse er flere dusin cifre med meningsløse tal og bogstaver, de er alt andet end umulige at huske eller give mening. Et ENS-navn løser dette problem.

Et crypto ENS-navn er som et domænenavn. Det er let at læse, og det giver cryptocurrency-brugere mulighed for at sende krypto til et let husket navn i stedet for en kompleks krypto-adresse. På vej til masseadoption kan ENS-navne være et vigtigt skridt, der gør krypto helt tilgængelig for nye brugere.

Årsagen til, at vi nævner disse navne, er, at Coinbase for nylig annonceret at deres Coinbase-tegnebog begynder at understøtte ENS-navne. Navnene fungerer med de fleste valutaer på Coinbase-platformen, ikke kun Ethereum og ERC20-tokens. Brugere vil være i stand til at vælge unikke navne, som @ cryptofan99, og så vil andre mennesker kunne sende dem krypto ved hjælp af dette navn i stedet for en krypto-adresse.

Dette repræsenterer en spændende udvikling for kryptovaluta-økosystemet som helhed, og det skal hjælpe Coinbase med at få endnu mere udbredt anvendelse, især med folk, der er nye i blockchain-valutaer..

Coinbase-skatterapportering

Crypto-skatter, især skatter i USA, er blevet et varmt emne.

Selvom skatteregler i mange lande forbliver uklare, bliver det ikke desto mindre mere og mere klart, at kryptovalutahandlere og investorer vil være ansvarlige for at betale skat. Faktisk sendte den amerikanske IRS for nylig breve til tusindvis af kryptoindehavere og informerede dem om, at de skulle rapportere deres kryptobeholdninger.

Hvad har det at gøre med Coinbase? Faktisk var det Coinbase hvilken vendt om kontooplysninger for tusinder af mennesker til IRS.

For dem, der planlagde at betale deres skat, var dette ikke en særlig big deal, men for dem, der håbede at rapportere til IRS på deres egne vilkår, var det et stort slag. Dette samarbejde med IRS antyder, at Coinbase muligvis ikke er den bedste børs for handlende og investorer, der ikke ønsker, at deres kontooplysninger ufrivilligt overføres til IRS.

Hvis du gerne vil vide mere om kryptoafgifter i USA, har Coinbase det en masse information som skal besvare dine spørgsmål.

Et stykke information, der er værd at dække nu, er, at kryptoinvesteringer, der holdes i mere end et år, beskattes til en lavere sats end de, der sælges før. Under denne opsætning belønnes crypto hodlers mere end handlende.

Hvordan fungerer Coinbase?

Folk, der ønsker at vide, hvad der er Coinbase, kan blive overrasket over at høre, at børsen faktisk har to forskellige tjenester.

For det første er der Coinbase, den platform, vi hidtil har diskuteret i denne anmeldelse. Dette er en platform, der primært henvender sig til første gangs kryptobrugere. Med en Coinbase-konto er det let at købe og sælge Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Den anden tjeneste, som Coinbase tilbyder, er noget, der hedder Coinbase Pro (tidligere kendt som GDAX-børsen). Coinbase Pro er en egentlig udveksling af kryptokurrency i den forstand, at det her er muligt at veksle en valuta til en anden. For eksempel kan du handle med Bitcoin for Ethereum eller skifte Bitcoin Cash eller Bitcoin. Der er grænseordrer, markedsordrer og mange af de andre værktøjer, som du forventer at finde på enhver anden kryptovalutaudveksling.

Overførsel af krypto mellem Coinbase og Coinbase Pro er hurtig og gratis. Det betyder, at det er let at åbne en Coinbase-konto, købe Bitcoin og derefter sende den til Coinbase Pro for at handle for andre valutaer.

Coinbase Pro handelspar

Coinbase Pro har tilføjet en hel del nye handelspar siden bullrun i 2017. For eksempel er det nu muligt at handle kryptokurver som XRP, XLM, REP, BAT og endda DAI på Coinbase Pro-platformen. Mange Coinbase-anmeldelser har påpeget, hvor meget bedre platformen er at bruge nu, når de tilbyder flere mønter.

Tidligere da Coinbase kun tilbød mønter som Bitcoin og Ethereum til handel, da en ny mønt blev tilføjet til Coinbase-platformen, ville prisen ofte stige, fordi så mange mennesker nu kunne købe og handle den.

Dette blev døbt Coinbase-effekten. Siden da har tingene dog ændret sig. Nu med alle mulige nye udvekslingsplatforme har handlende mere adgang til kryptovalutaer, og når Coinbase tilføjer en ny mønt, betragtes det ikke længere som en big deal.

Desværre er ikke alle mønter tilgængelige i alle områder. For at bestemme, hvilke kryptokurver du kan handle på Coinbase Pro, baseret på din placering, kan du kontrollere Coinbase-websted. Hvis en mønt endnu ikke er tilgængelig for handel i dit område, kan den muligvis være tilgængelig i fremtiden, da Coinbase altid arbejder på at udvide deres service.

Kan du handle med gearing på Coinbase Pro?

En masse cryptocurrency-udvekslinger er berygtede for, hvor meget gearing de tillader deres handlende at bruge. For eksempel tillader nogle platforme som Bitmex gearede handler så højt som 100x.

Indtil tidligt i 2020 var det kun muligt at købe og sælge eller handle cryptocurrency på Coinbase, der var ingen mulighed for gearet handel. Det er dog ændret, og for nylig begyndte Coinbase at give deres kunder mulighed for at handle med gearing. Desværre er denne mulighed langt fra bredt tilgængelig.

Fra udgivelsen er gearing på Coinbase Pro kun tilgængelig for beboere i 23 stater i Amerika. For at være berettiget til marginhandel skal den erhvervsdrivende bruge Coinbase regelmæssigt og holde en aktiv saldo på sin konto. Flere oplysninger om gearingshandel er tilgængelige på Coinbases blog. Generelt er Coinbase ikke den bedste platform til marginhandel, en børs som FTX er meget bedre til dette.

Hvordan kan jeg bruge Coinbase-appen?

Når du gennemgår Coinbase og alle de funktioner, den har, Coinbase-appen er designet til at tilbyde den samme funktionalitet som den desktopbaserede platform. For eksempel kan du starte bankoverførsler, ændre din betalingsmetode og overføre penge ind og ud af din Coinbase-tegnebog. Coinbase-tilbagetrækningsgebyret er det samme, uanset om du bruger appen eller udvekslingen.

Naturligvis tillader appen også handlende at købe og sælge kryptokurrency. Dette er især nyttigt i betragtning af kryptokurrency økosystemets ustabile karakter. Nogle gange stiger eller falder priserne ekstremt hurtigt, og du vil måske købe eller sælge, mens du er væk fra computeren. Appen gør det nemt at gøre det. Ligesom desktop-platformen kan du stadig ikke bruge et kreditkort til at købe krypto, men du kan bruge andre betalingsmetoder som bankoverførsler eller et betalingskort.

Mobilappen har alle de samme handelspar som Coinbase, inklusive BTC, BCH, ETH, ETC, LTC, BAT og USDC blandt andre. Den har også en prisalarm, som kan være nyttig at finde ud af om pludselige prisændringer. Endelig har appen en funktion, der gør det muligt at deaktivere det med det samme, hvis din telefon bliver stjålet.

Skulle nogen få adgang til din telefon, kunne de ikke stjæle penge eller foretage køb med Coinbase-applikationen.

Hvordan tjener Coinbase penge?

Coinbase tjener det meste af sin fortjeneste på to unikke måder. Den første er gebyrer, de opkræver for køb og salg af kryptokurver. Da Coinbase måske tilbyder den bedste måde at købe kryptokurrency på, og millioner af mennesker bruger platformen til dette formål, giver det mening, at Coinbase tjener godt på at tilbyde denne service.

Coinbase-gebyrer, der opkræves for handel, er den anden måde, Coinbase tjener overskud på. For nylig Coinbase Pro forhøjet deres producent og taker gebyr til 0,5%, hvilket er ret højt for en kryptovaluta-udveksling.

På trods af disse høje gebyrer forbliver Coinbase den næstmest populære udveksling af kryptokurrency efter volumen, så de fortsætter med at tjene godt på kunder, der handler på platformen.

Der er en tredje måde, hvorpå Coinbase tjener et overskud, men det repræsenterer kun en lille del af deres overskud. Indsættelse sker, når en cryptocurrency-investor låser nogle af deres mønter for at hjælpe med at sikre netværket. Normalt gøres dette på individuel basis, men det er nu også muligt at satse gennem Coinbase.

Fra nu af den mest populære indsatsmulighed på Coinbase er Tezos skønt når Ethereum skifter til Proof of Stake, bliver dette sandsynligvis den mest indsatte kryptovaluta. Coinbase opkræver en kommission til investorer, der handler med dem, og dette er den tredje måde, Coinbase tjener overskud på.

Er Coinbase sikker?

Når folk spørger, er Coinbase sikkert, er svaret bestemt ja.

Hvis der er et punkt, der er værd at gøre i denne Coinbase-gennemgang, er det, at platformen er legitim og ikke skærer hjørner, når det kommer til sikkerhed. Faktisk er Coinbase endda kendt for at opdage sofistikerede hackingforsøg og håndtere dem, før de kan blive et problem.

Alt dette sagt er det stadig vigtigt at følge grundlæggende sikkerhedsprocedurer, når du bruger Coinbase-udvekslingen, som at bruge sikker tofaktorautentificering.

To-faktor-godkendelse med Google Authenticator

Mens der helt sikkert har været større hacks, der har fundet sted, skete der en der virkelig greb alles opmærksomhed i 2019, da en hacker stjal $ 100.000 fra en kryptotekniker Coinbase-konto. Hacker var i stand til at gøre dette, for i stedet for at ingeniøren brugte Google-godkenderen til 2FA (Two Factor Authentication), brugte han en tekstbesked. På grund af det var hackeren i stand til at gøre et SIM-skifte, få adgang til hans konto og dræn alle hans midler.

Dette viser, hvorfor det er så vigtigt at oprette 2FA med Google Authenticator i stedet for en SMS-besked. Det er muligt for hackere eller andre at ringe til et telefonselskab og overbevise dem om at overføre et telefonnummer til et nyt SIM-kort, som hacker styrer.

Når de først har det sammen med en hacket udvekslingsadgangskode, kan en hacker tage hele kryptoen ud fra en konto og måske endda fiat-valutaen. Mens Coinbase aldrig blev hacket teknisk med dette angreb, har de en god kundesupportafdeling til at hjælpe alle, der støder på problemer, når de bruger børsen.

Kunde service

I tilfælde af at du støder på et problem, mens du handler på Coinbase, eller hvis du vil vide, hvordan du bruger Coinbase bedre, er der et godt kundesupportcenter. Coinbase tilbyder flere måder at nå kundesupport, enten via e-mail eller med et telefonopkald. Flere oplysninger om det, herunder en e-mail-adresse til kundesupport, er tilgængelig her.

Når folk spørger, er Coinbase-legit en af ​​de nemmeste måder at bevise platformens legitimitet ved at se på deres fysiske kontorer. I modsætning til nogle andre skyggefulde børser, hvor det kan være svært at finde ud af, hvilket land de er baseret på, med Coinbase ved du, at de har kontorer tre forskellige steder i USA. En Coinbase-fidus som virksomhed er slet ikke reel, med deres gode omdømme, kundesupport og Californiske kontorer Coinbase er den rigtige aftale.

Største kryptoverførsel nogensinde

Det er meget interessant i en Coinbase-gennemgang at tale om Coinbase, der sender det, der stadig kan være den største kryptovaluta i dag transaktion i historien. Mod slutningen af ​​2018 flyttede Coinbase som en del af en opgradering til deres kølelagersystem cirka fem procent af al BTC, otte procent af hele ETH og 25 procent af al LTC. Det beløb sig til omkring 5 milliarder dollars i krypto på det tidspunkt, men fra foråret 2020 er det betydeligt mere værd.

Disse var alle saldi i den interne Coinbase-tegnebog, hvilket er interessant, da det viser, at Coinbase ud over blot at rydde andre traders transaktioner faktisk har en betydelig mængde cryptocurrency selv. Det viser også, at Coinbase bestemt er en sikker platform, da denne kryptostash er en af ​​de største honningpotter nogensinde. Hvis der var nogen sårbarheder, ville kryptoen uundgåeligt blive hacket.

Hvad andre udvekslinger er som Coinbase?

Hvis du vil have en service svarende til, hvad Coinbase tilbyder, men når du gennemgår Coinbase, har du besluttet, at det ikke er den rigtige børs for dig, så vil du måske overveje en af ​​disse andre amerikansk baserede børser. Alle disse børser overholder fuldt ud USAs regler og betragtes som sikre platforme at handle på.

Den ene begrænsning, der er værd at bemærke, er imidlertid, at handlende fra staten New York ikke kan bruge nogen af ​​disse platforme.

Kraken

Grundlagt i 2011 er Kraken en af ​​de ældste kryptokurrencyudvekslinger, der stadig findes. Ligesom Coinbase har Kraken hovedkontor i San Francisco. Desværre er Kraken bankoverførsler de eneste, der ønsker at købe kryptovaluta, de eneste gyldige betalingsmetoder til platformen. De accepterer ikke betalingskort eller et kreditkort.

Fordelen ved Kraken i forhold til Coinbase er, at de har betydeligt flere handelspar, inklusive mønter som NANO, WAVES, Dogecoin og Cosmos. Kraken er aldrig blevet hacket, og deres handelsvolumen er i gennemsnit alt fra en fjerdedel til halvdelen af ​​Coinbase’s.

Poloniex

Poloniex blev grundlagt i 2014 og er den eneste børs på denne liste, der er blevet hacket med succes. Når det er sagt, lærte de meget af deres fejl og er en meget mere sikker platform i dag. Poloniex har hovedkontor i San Francisco, og deres daglige handelsvolumen er ca. halvdelen af ​​Krakens.

I modsætning til Kraken er en af ​​Poloniexs betalingsmetoder et betalingskort. Transaktionen køres dog ikke direkte gennem Poloniex-platformen, den cleares af Simplex, som er en tredjepartsudbyder. Fordelen ved denne opsætning er dog, at det er muligt at Brug et kreditkort på Poloniex for at købe krypto. Det gør dem til en god udveksling for alle, der ønsker at købe krypto på kredit.

Binance USA

Lanceret først i efteråret 2019 er det amerikanske datterselskab af Binance den nyeste børs på vores liste. Indtil videre har børsen ikke skabt stor interesse blandt kryptokurrencyentusiaster, og deres daglige handelsvolumen overstiger undertiden ikke engang $ 10.000.000. Det sammenlignes med den oprindelige Binance-platform, som ofte har en daglig handelsvolumen på flere hundrede millioner dollars.

En af fordelene ved Binance US er, at de tilbyder meget handelspar, inklusive ICX og NEO. Mens Binance US ikke tillader sine handlende at købe krypto med et kreditkort, understøtter de betalingskort køb.

Begynd at handle på Coinbase

Det er en god ide at gennemgå Coinbase, da de er en af ​​de mest fremtrædende kryptokurrencyudvekslinger i hele blockchain-økosystemet. Ifølge deres hjemmeside har Coinbase 25 millioner brugere med oprindelse i 32 forskellige lande verden over. Disse brugere hjælper med at redegøre for Coinbases popularitet og deres usædvanligt høje handelsvolumen sammenlignet med andre børser som Kraken og Poloniex.

Selv med den nylige eksplosion af nye børser er Coinbase stadig en af ​​de bedste og nemmeste måder at købe kryptovaluta på. De accepterer flere forskellige betalingsmetoder, og deres KYC-verificeringsproces er hurtig og enkel, så det er let at blive registreret hurtigt. Selvom Coinbase ikke tillader køb af kreditkort, og deres gebyrer er lidt højere end gennemsnittet, føler mange mennesker, at det er værd at betale mere på grund af Coinbases høje sikkerhedsstandarder.

Da Coinbase er baseret i USA, står de desuden over for strenge amerikanske regler, der går langt mod at beskytte investorer på platformen.

Mellem Coinbase og Coinbase Pro skal de fleste kryptovalutahandlere og investorer finde en platform, der håndterer et flertal af deres behov. Coinbase-overførselsgebyrerne mellem disse to sammenkoblede børser er gratis, så det er altid nemt at flytte penge efter behov. Hvis du stadig har spørgsmål, er der altid mere information tilgængelig på Coinbases websted, og de har også en omfattende FAQ support side der dækker en bred vifte af emner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me