Bedste Cryptocurrency Exchange og anmeldelser

En kryptokursudveksling er et sted at købe, sælge og handle krypto. Nogle børser tilbyder også derivatprodukter, så brugerne kan handle optioner og futures.

Problemet for folk, der bare kommer ind i krypto, er, at det ikke er så let at bestemme, hvilke kryptovaluta-handelsplatforme der er gode, og hvilke der skal undgås.

Der er snesevis af digitale valuta-platforme, men hvilken er den bedste?

I denne artikel snarere end at besvare dette spørgsmål direkte, giver vi dig alle de værktøjer, du har brug for for at finde ud af det selv. Dette er især nyttigt, da ikke alle har adgang til de samme børser.

Europæere og asiater har tendens til at have stor adgang til kryptovalutaudvekslinger, mens amerikanere er forbudt fra mange platforme. Derfor kan det tage noget tid at finde ud af det bedste sted at handle. Når det er sagt, lad os komme i gang.

Den første ting, vi ser på, er alle de forskellige typer cryptocurrency-udvekslinger.

Sådan vælger du den bedste udveksling

Der er mange faktorer, der går ind i at vælge den bedste udveksling af kryptokurrency. Inden du tilmelder dig din første udveksling, er der nogle ting, du bør overveje.

Handel på en spotbørs

Når folk tænker på en kryptokurrencyudveksling, er det de typisk tænker på en spotudveksling. Dette er et sted, hvor handlende kan bytte et aktiv til et andet. For eksempel handler du Bitcoin med Ethereum.

Hver spotbørs har forskellige cryptocurrency-handelspar, så den børs, du tilmelder dig, kan afhænge af, hvilke kryptovalutaer du kan handle der. For eksempel, hvis du f.eks. Kun vil handle Ethereum / Litecoin, kan du tilmelde dig næsten enhver udveksling, da de alle har adgang til disse mønter.

Men hvis du vil handle en mere eksotisk mønt som Nano eller Monero, skal du finde en af ​​de kryptokurrencyudvekslinger, der har dette handelspar..

Handel på en derivatbørs

En derivatbørs tilbyder handelsmuligheder som futureskontrakter eller optioner. Disse er typisk finansielle produkter til mere avancerede kryptovalutahandlere. Men hvis du allerede er fortrolig med disse produkter fra traditionelle finansielle markeder, kan det være fornuftigt at handle dem på en udvekslingsplatform for kryptokurrency.

I nogle tilfælde vil en spotbørs også tilbyde derivater, så du kan handle al din handel på ét sted. Imidlertid er den mest populære derivatudveksling med mest handelsvolumen normalt enkeltstående platforme. Det vil sige, at de kun tilbyder derivathandler.

Én ting værd at nævne, mange derivatkrypto-udvekslinger tilbyder marginhandel og i nogle tilfælde ekstremt høj marginhandel så højt som 50x eller 100x. Det anbefales ikke at bruge gearing så højt, da det er ekstremt let at tabe penge, og det er mere beslægtet med spil end faktisk at handle. Ikke desto mindre tilbyder visse krypto-udvekslingsplatforme denne form for gearing, hvis det er noget, du er interesseret i.

Depot mod ikke-depot udveksling

Den største forskel mellem handel med krypto og handel med traditionelle finansielle markeder er, at med krypto kan du opbevare dine egne midler. Du kan når som helst trække din krypto tilbage fra en børs til en tegnebog, som du styrer. Af sikkerhedshensyn råder vi dig stærkt til at gøre det! Men mere om det senere.

Forskellen mellem en frihedsberøvende og ikke-frihedsberøvende udvekslingsplatform er enkel. En forvaringsplatform gemmer din kryptokurrency, mens en udveksling uden forvaring ikke gør det.

For eksempel, med en ikke-frihedsberøvende udveksling, indtaster du den handel, du vil have, send platformen kryptoen, og så sender de dig de udvekslede mønter straks tilbage. Ingen kryptovaluta er lagret på platformen, så der ikke er nogen chance for, at den går tabt eller stjæles.

Ikke-frihedsberøvelse fungerer bedst til mindre handler eller til handel, når du ikke ønsker at registrere dig på en kryptovaluta-udvekslingswebsted. Ikke-frihedsberøvende handelsgebyrer har dog tendens til at være højere, og de tilbyder mindre funktionalitet end en almindelig kryptobørs

Bestemmelse af volumen på en udveksling

At finde ud af handelsvolumen på en børs er ikke en lille opgave. Mange af de mindre velrenommerede kryptobørs udøver vaskehandel og det kan være svært at vide, hvad deres faktiske handelsvolumen er.

For eksempel accepterer pressen bredt de handelsvolumener, der rapporteres af CoinMarketCap, som sandhed, selvom disse er vildt oppustet. Fra offentliggørelsen opregner CMC for eksempel Bitcoin 24 timers handelsvolumener som $ 37 milliarder, hvilket er ca. 25 gange højere end hvad mere velrenommerede websteder hævder, at volumenet er.

For at afgøre, om en børs faktisk har høj likviditet, er det bedre at bruge websteder som Messari eller BitcoinTradeVolume. Disse rapporterer nøjagtige handelsnumre ved ikke at medtage data fra børser, der vides at engagere sig i vaskehandel.

Hvad skal du passe på, når du tilmelder dig en digital valutaveksling

Det er altid en god idé at undersøge omdømmet til en handelsplatform, inden du tilmelder dig at handle der. Nogle af de bedste cryptocurrency-udvekslinger har fremragende omdømme og tager sikkerhed alvorligt. Andre møntudvekslinger er bare ude efter en hurtig fortjeneste, og de gør ikke meget for at holde deres Bitcoin-forhandlere sikre.

I din forskning skal du prøve at finde ud af, om den udveksling, du overvejer at tilmelde dig, har en god brugergrænseflade, om de har et kundesupportcenter, og om de rent faktisk besvarer henvendelser sendt til deres kundesupportcenter.

Overvej også, hvor længe en digital valutaveksling har eksisteret. Jo længere de har været i rummet, jo mere sandsynligt er det, at de har et godt produkt og tager sikkerhed alvorligt.

Køb af Crypto på en børs

Siden kryptomarkedet ramte sit laveste i december 2018, har der været et nyt interessant køb af kryptokurver. Mange mennesker vil vide hvordan man køber Bitcoin, og også hvordan man køber altcoins ved hjælp af en række forskellige betalingsmetoder.

I dette afsnit forklarer vi, hvordan du finder de bedste kryptokurrencyudvekslinger, du kan købe krypto på, og hvordan du kommer i gang med din investering. Som med alt andet i krypto er der mange muligheder at vælge imellem.

Bankindskud og bankoverførsler

Den billigste måde at købe Bitcoin eller enhver anden krypto på er normalt med en bankkonto. Det vil sige ved at forbinde en bankkonto med en kryptokurrency-udveksling og derefter deponere penge på den udveksling. Denne metode har ofte de laveste gebyrer.

Mange af de bedste cryptocurrency-udvekslinger, de udvekslinger med det bedste omdømme, giver mulighed for at bruge din bankkonto. Du bør dog undersøge en udveksling, inden du sender dine bankoplysninger for at sikre, at de er sikre.

Ulempen ved at købe med en bankkonto er, at det kan tage dage at finansiere kontoen. På det vildt ustabile kryptomarked kan det betyde, at du ender med at betale meget mere for en mønt end prisen, da du startede bankoverførslen. Derfor kan du overveje at overfinansiere en konto, før du er klar til at købe Bitcoin, så når pengene ikke allerede er der.

En bankoverførsel er en anden mulighed, men nogle børser opkræver høje gebyrer for bankoverførsler. En bankoverførsel kan også medføre gebyrer fra din bank, så dette er typisk ikke den bedste måde at sende penge til kryptokurrencyudvekslinger.

Brug af et kreditkort

Et kreditkort er en anden måde at købe krypto på. Desværre er de fleste større børser stoppet med at acceptere et kreditkort som en gyldig betalingsmetode. Nogle børser og tegnebøger accepterer stadig kreditkort, så de er stadig mulige at bruge.

For kreditkortopkøb er den bedste måde at købe krypto faktisk på via en kryptovaluta-tegnebog, der giver mulighed for et kreditkort som betalingsmetode. Der er mange tegnebøger, der har denne funktion, og de er den bedste måde at bruge kreditkort til at købe krypto på.

Nogle kryptokursudvekslinger giver dig også mulighed for at bruge kreditkort, så du bør kontrollere, om de børser, du er registreret på, tilbyder denne mulighed.

En ting, der er værd at bemærke, er, at det ofte medfører mange gebyrer at bruge et kort til at købe krypto. Faktisk er det sandsynligvis metoden med de højeste gebyrer ud af nogen af ​​de betalingsmetoder, vi diskuterer i denne artikel. Derfor er en bedre mulighed at bruge et betalingskort.

Brug af et betalingskort

De fleste større kryptokursudvekslinger tillader handlende at bruge et betalingskort som betalingsmetode. Brug af betalingskort medfører højere gebyrer end ved brug af et bankindskud, men også lavere gebyrer end ved brug af et kreditkort.

En fordel ved at bruge et betalingskort på Bitcoin-børser er, at kryptoen typisk er tilgængelig med et betalingskøb med det samme, du behøver ikke vente på, at betalingen rydder, som du gør med et bankindskud. Ved hjælp af debitering er det normalt muligt at have krypto i din tegnebog på bare et par minutter.

En smule forskning bør fortælle dig de bedste kryptokurrencyudvekslinger, der accepterer betalingskort i dit land. Det er også vigtigt at tale med din bank om at bruge et betalingskort på en kryptokursudveksling. Nogle banker ønsker ikke, at deres kunder skal have noget at gøre med udveksling af kryptokurrency, og i ekstreme tilfælde kan en bank faktisk annullere en konto for en person, der køber Bitcoin.

Bestemmelse af gebyrer på en børs

Hver kryptokursudveksling har forskellige gebyrer. Nogle opkræver høje handelsgebyrer og lave tilbagetrækningsgebyrer. Andre børser har gode krypto-til-kryptokurser, men opkræver meget for udbetalinger. Og de bedste kryptokursudvekslinger har alt: en god tidsplan for handelsgebyr og lave tilbagetrækningsgebyrer.

Afhængigt af hvor ofte du vil trække dig tilbage, og hvor meget du vil handle, vil den bedste handelsplatform være anderledes for alle. Sørg for at holde øje med skjulte gebyrer, da ikke-frihedsberøvende børser især har skjulte gebyrer.

Sikkerhed

Sikkerhed er utrolig vigtig i kryptovalutaindustrien. Milliarder dollars værd af kryptovaluta er allerede blevet stjålet, og den triste kendsgerning er, at mere vil blive stjålet i fremtiden.

I krypto er du ansvarlig for at holde dine midler sikre, og selv en af ​​de bedste børser kan blive hacket. Derfor er dette afsnit især vigtigt at være opmærksom på.

Ikke dine nøgler, ikke din krypto

Ikke dine nøgler, ikke din krypto er et berømt ordsprog i kryptovaluta-økosystemet. I det væsentlige betyder det, at hvis du efterlader din krypto på en børs eller på en tegnebog, der ikke giver dig en privat nøgle, så styrer du ikke rigtig din krypto. Den platform, som du har gemt din Bitcoin eller Ethereum på, kan til enhver tid tage kontrol over dine mønter.

Dette var for nylig et stort problem med den canadiske børs Quadriga hvor grundlæggeren døde og efterfølgende var ingen anden i stand til at få adgang til de midler, der var lagret på børsen. Resultatet var, at alle Quadrigas handlende og investorer endte med at miste millioner af dollars.

Hacks er også et stort problem i blockchain-rummet, og selv de førende kryptokurrencyudvekslinger kan blive påvirket. Faktisk er hacking af krypto-udvekslinger en fuldtidsvirksomhed for nogle, og det har Nordkorea gjort et dedikeret team af kryptohackere.

Så hvad kan du gøre for at beskytte dig selv? Følgende er et par måder at holde dine mønter på.

To-faktor-godkendelse

Langt det vigtigste, som enhver erhvervsdrivende eller investor kan gøre for at beskytte sig selv, mens de bruger en kryptokursudveksling, er at aktivere tofaktorautentificering.

To-faktor-godkendelse betyder, at en bruger skal indsende en adgangskode og en anden form for verifikation for at logge ind. Det kan være en midlertidig adgangskode, der sendes til en mobiltelefon eller e-mail-adresse. Det kan også være en adgangskode engangsgenereret af Google-godkender.

Det er bredt aftalt, at Google-autentifikator er den bedste måde at beskytte din konto på, da den har en stor fordel: en kode kan kun genereres fra en enkelt telefon. For eksempel kan en e-mail-adresse hackes og koden opfanges. SIM-udskiftning er også almindelig. Google-autentificator er imidlertid knyttet til en enkelt telefon, så den eneste måde, en tyv kan få koden på, er at stjæle din mobiltelefon.

Nogle børser har endda trefaktorautentificering. For eksempel en adgangskode, en engangsadgangskode fra Google og en adgangskode sendt til din e-mail. Jo mere sikkerhed, jo bedre. Selvom det er besværet at logge ind på din konto, er det meget bedre end at stjæle midler.

Hvorfor skal du bruge en hardware-tegnebog

Mens tofaktorautentificering er vigtig, er den bedste måde at beskytte dig selv på ved simpelthen ikke at opbevare dine mønter. Den sikreste måde at opbevare dine mønter på er at bruge en hardware-tegnebog som en Ledger eller Trezor.

En hardware-tegnebog er fantastisk, fordi den eneste måde, hvorpå midler kan sendes fra den, er ved at trykke på en fysisk knap på enheden. På grund af denne funktion er det muligt at tilslutte en hardware-tegnebog til verdens mest inficerede computer, og så længe du ikke trykker på en knap på enheden for at godkende transaktionen, kan kryptoen ikke stjæles.

En ting værd at bemærke med hensyn til hardware-tegnebøger er, at ikke alle hardware-tegnebøger understøtter de samme mønter. Før du køber en hardware-tegnebog, skal du kontrollere, om den understøtter de valutaer, du planlægger at handle.

Hvad er Tether, og hvorfor handler det på så mange Bitcoin-børser?

Tether er en af ​​de ældste stablecoins og er langt den mest flydende (højeste handelsvolumen) ud af alle stablecoins. Hvis en børs kun handler med en enkelt stablecoin, er det normalt Tether, især et Tether / Bitcoin-par.

Det er værd at tale om Tether, fordi det er en meget kontroversiel mønt. Mens Tether formodes at være bakket op 1: 1 af fysiske dollars på en bankkonto, er den uheldige sandhed, at dette ikke er tilfældet, Tether er kun omkring 70% bakkes op i dollars. I det mindste er det, hvad de fleste mennesker synes … Det er meget svært at adskille fakta fra fiktion med Tether.

Er det sikkert at bruge? Sandsynligvis for de fleste handler er Tether sikkert at bruge. Hvad Tether ikke er sikkert for, er imidlertid lagring af midler. Tether kunne på ethvert tidspunkt "implodere" og folk med en flok Tether kan finde ud af, at deres mønter pludselig er værdiløse.

Sådan fungerer en ordrebog

En ordrebog er en måde at se, hvor mange køb og salg ordrer der er på et bestemt prisniveau. En ordrebog fungerer, fordi kryptohandlere indstiller begrænsningsordrer, der findes på bogen.

For eksempel kan en erhvervsdrivende oprette en grænseordre, der bestemmer, at de gerne vil købe 1 Ether til $ 300. Hvis prisen når dette niveau, købes 1 Ether automatisk til den pris. Det samme fungerer i omvendt rækkefølge for salg.

En dyb ordrebog er en bog, hvor der er masser af købsordrer. Typisk har de bedste børser dybe ordrebøger. En dyb ordrebog betyder måske ikke meget for den gennemsnitlige detailhandler, men det er vigtigt for store handelshandlere og investorer, der ønsker at rydde store ordrer uden at flytte prisen.

Overholdelse af regler

Selvom kryptokurrencyøkosystemet traditionelt har været mindre reguleret end traditionelle markeder, ændrer det sig hurtigt. Cryptocurrency-udvekslinger kommer under øget pres for at overholde regler, selv dem der ikke giver meget mening.

En af de mest almindelige regler, som du vil se, når du ser på en liste over kryptokursudvekslinger, er alle de lande, hvis borgere ikke kan bruge den udveksling. Desværre inkluderer dette forbud mod kryptovalutahandlere ofte amerikanere.

Mange amerikanere har imidlertid fundet ud af, at de kan bruge en VPN til at omgå geo-ban ved at overbevise kryptovalutaudvekslingen om, at de kommer fra et andet land.

Problemet med dette er, at hvis udvekslingen nogensinde opdager, at du bruger en VPN til at få adgang til udvekslingen fra Amerika, kan de slette din konto og beholde din krypto. Det er en stor risiko at tage, og det er meget bedre at følge reglerne.

FAQ

Hvorfor er der så få børser tilgængelige i staten NY?

Det kan være særligt svært at komme i gang for amerikanske handlende fra New York. Det er fordi staten New York har et specielt lovkrav kaldet a BitLicense og kryptobørser kan ikke fungere i staten uden den.

Desværre er ansøgningsprocessen for en BitLicense lang, kompliceret og dyr. Derfor beslutter nogle kryptovaluta-platforme ikke engang at anvende, og de betjener således ikke New York-kunder.

Den gode nyhed er imidlertid, at New York er opmærksom på problemet og ændringer er blevet foreslået hvilket ville gøre det lettere for udvekslinger at komme i gang i New York.

Kan jeg handle futures?

Ja, visse spotbørser tilbyder også futures. Som allerede nævnt er det dog vigtigt at forstå alle risiciene ved handel med futures, især risikoen ved at bruge margin.

Futures handler har ofte forskellige handelsgebyrer end almindelige spottransaktioner. For eksempel er det almindeligt for markedstager at betale et gebyr, mens market maker modtager en rabat. Det vil sige, at market maker faktisk modtager en lille bonus til handel.

Endelig er det vigtigt at forstå forskellen mellem evig swap-futures, der ikke har nogen udløbsdato, og regelmæssige futures-produkter, der har en udløbsdato. Mens de fleste børser har evige swap-futures, tilbyder nogle også traditionelle futures-produkter.

Hvorfor er høj likviditet vigtig?

Høj likviditet er vigtig, fordi det betyder, at du kan udføre din handel til den pris, du ønsker, uden at bekymre dig om glidning. Slipning sker, når ordrebogen ikke er dyb nok, så din handel ikke går igennem til den pris, du ønsker.

Alt i alt er høj likviditetsudveksling også mere pålidelig. Market makers (hvaler) leverer meget likviditet, og de handler normalt kun på de mest sikre børser.

Hvad er forskellen mellem et markedskøb og en begrænset ordre?

Mens der er mange forskellige ordretyper, er køb og begrænsning af markeder langt den mest almindelige. De er også den eneste type ordrer, som de fleste kryptovalutahandlere har brug for at vide om.

En grænseordre er, når du afgiver en ordre om at købe eller sælge Bitcoin eller enhver anden valuta til en bestemt pris. Ordren går kun igennem, hvis Bitcoin rammer den pris, og fordelen er, at du ved nøjagtigt, hvilken pris du får for din handel. Der er ingen overraskelser.

Et markedskøb eller -salg betyder dog, at Bitcoin-platformen sender ordren og rydder den til enhver pris. I et ekstremt eksempel kan du markedsføre Bitcoin til $ 10.000, men med hurtigt faldende priser kan du ende med at sælge halvdelen af ​​ordren eller mere til $ 9.900.

Dette vil sandsynligvis ikke ske for de fleste Bitcoin-forhandlere, da små markedsordrer typisk ryddes næsten øjeblikkeligt. Jo mere volumen du handler, jo mere sandsynligt er det, at en markedsordre ryddes til en anden pris, end når du afgiver den.

Hvad er et udvekslingsbaseret token?

Mange børser har deres eget udvekslingsbaserede token. Det vil sige et token, der kan bruges på platformen til en række formål. Den mest almindelige anvendelse af et børsebaseret token er en reduktion i handelsgebyrer. For eksempel kan en person, der har 1.000 af Exchange Y’s token, modtage 25% rabat på alle handelsgebyrer.

Selvfølgelig fører det også til en masse spekulationer. Hvis erhvervsdrivende mener, at en bestemt børs vil blive mere populær i fremtiden, kan de købe børsetoken op, så de kan sælge den med overskud senere, når efterspørgslen er høj.

Nogle udvekslingsbaserede tokens bruges også til at understøtte IEO’er (Indledende børstilbud). En IEO svarer til en ICO bortset fra at den sker på en udvekslingsplatform. Derfor forventes det, at IEO’er har en højere kvalitet end ICO’er, da børsen screener alle projekter og ikke tillader svindel.

Endelig kan nogle udvekslingsbaserede tokens endda bruges som betalingsmetoder uden for børsen. Det afhænger dog virkelig af, hvor populært udvekslingen er, og hvor meget de kan fremme deres token.

Kan jeg købe Bitcoin lokalt?

I nogle tilfælde er det muligt at købe Bitcoin og andre kryptovalutaer lokalt. Selvom nogle populære lokale kryptokurrencyudvekslinger er lukket for nylig, vises der altid nye. De har muligvis ikke den bedste brugergrænseflade, men de har en tendens til at fungere okay.

Det er vigtigt at tage passende sikkerhedsforanstaltninger, når du køber Bitcoin eller anden kryptokurrency lokalt. Undersøg børsen og køb kun fra en betroet sælger. Sørg også for at forstå, hvad gebyrerne vil være, inden du forpligter dig til et køb.

Hvad er forskellen mellem en central og decentral udveksling?

En centraliseret udveksling er en "fast" udveksling, der kontrolleres af en enkelt virksomhed eller organisation. Alle de mest populære cryptocurrency-børser er centraliserede, og de har den mest handelsvolumen, ikke kun i Bitcoin, men for alle kryptovalutaer.

En decentral udveksling er en, der kører på en blockchain og mangler en central, kontrollerende myndighed eller organisation. Cryptocurrency-udvekslingen håndhæver sine regler via en smart kontrakt.

Desværre er decentrale børser stadig i deres barndom, og selv den bedste platform kan ikke tilbyde alle funktionerne i en god centraliseret børs. Desuden har decentrale børser tendens til ikke at have meget mange handelspar.

Fordelen ved en decentraliseret kryptokursudveksling er, at de aldrig gemmer brugerfonde, så hackere ikke kan stjæle noget. Desuden har decentraliserede børser tendens til at have lavere gebyrer end centraliserede børser. Hvis du kan finde en decentraliseret cryptocurrency-udveksling med lave gebyrer og gode handelspar, kan det være værd at tjekke ud.

Har de fleste børser god kundesupport?

Nogle børser er kendt for at have fremragende kundesupport, mens andre børser næsten ikke har kundesupport. Før du tilmelder dig en Bitcoin-udveksling, er det en rigtig god ide at tjekke klientudsagn om børsens kundesupportcenter.

I tvivlstilfælde er en god tommelfingerregel, at amerikanske baserede børser har tendens til at have bedre kundesupport end asiatiske baserede børser.

Hvor flygtigt er markedet for kryptokurver?

Kryptomarkedet er virkelig et ustabilt sted. Det er ikke ualmindeligt at se prisudsving på en uge, der procentvis ville være betragtes som høj i et helt år på aktiemarkedet! Det er virkelig vigtigt at huske det, når du begynder at handle på en kryptokursudveksling.

Mens der vil være masser af undtagelser, er Bitcoin som en tommelfingerregel den mindst ustabile ud af alle kryptokurverne. Det er den ældste og mest sikre kryptokurrency, og resultatet er, at det er et mindre risikabelt aktiv at investere i.

Mange mennesker føler, at handel med altcoins på en børs kan tilbyde bedre afkast sammenlignet med Bitcoin. Det er dog vigtigt at bemærke, at mange altcoins allerede har fejlet eller vil mislykkes i fremtiden, og det store afkast forbundet med at investere i dem er et resultat af risikoen.

Er det OK at bruge en mobilapp til handel?

For det meste er det fint at bruge en børs mobilapp til at købe og handle kryptokurver. Mange apps har en rigtig god brugergrænseflade, og de kan faktisk gøre det lettere at handle i modsætning til at bruge platformwebstedet.

Et konsekvent problem er dog med nye mobilapps. Mange gange når en børs frigiver en mobilapp for første gang, kan den være buggy og ikke den bedste oplevelse. Derfor er det en god idé at vente et par måneder efter, at en app kommer ud, før du begynder at bruge den.

Typisk har mobilapps de samme handelsgebyrer og tilbagetrækningsgebyrer som Bitcoin-børsen.

Skal jeg gennemgå en KYC-verifikation?

Det afhænger af, hvilken børs du handler på. Nogle kryptovaluta-børser har et obligatorisk KYC-program, mens andre børser slet ikke har KYC.

De fleste børser falder dog et sted i midten. De giver handlende mulighed for at handle og trække meget små mængder krypto uden KYC. Større udbetalinger kræver, at den erhvervsdrivende verificerer deres identitet via KYC.

Selvom det kan være fristende at kun handle på en børs uden nogen KYC, er det vigtigt at huske, at ikke-KYC-børser har tendens til at være mindre pålidelige. Bitcoin-børser uden KYC har ofte dårligere kundesupport og kan endda opkræve højere handelsgebyrer.

Tid til at starte handel

Nu hvor vi har dækket næsten alt, hvad der er at vide om handel med kryptokurver på en børs, er du klar til at gå ud og begynde at handle! Med mange Bitcoin-børser at vælge imellem er det vigtigt at vælge den rigtige. Forhåbentlig vil denne vejledning vise sig nyttig ved at gøre det.

Frem for alt andet er det vigtigste at huske at holde din Bitcoin og andre kryptovalutaer sikre. Selv den mest sikre platform kan blive hacket, og det er derfor tilrådeligt at flytte dine kryptokurver regelmæssigt fra en børs til en hardware-tegnebog.

Mens du gør så mange pådrager sig nogle udbetalingsgebyrer, er det en lille pris at betale for at sikre, at din Bitcoin ikke bliver stjålet. Bortset fra det skal du bare kontrollere omdømmet til den børs, du er ved at handle på. Reddit har et af de bedste kryptosamfund online, ligesom Bitcoin taler.

Nu hvor du ved, hvordan du finder de bedste cryptocurrency-handelsplatforme, ønsker vi dig held og lykke med din handel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me