Bybit Review: Er Bybit Safe & Legit i 2021

Etableret i 2018 og registreret på De Britiske Jomfruøer, er Bybit en kryptovaluta futures handelsplatform.

Faktisk er evigvarende swap-futures deres eneste produkt!

Mens Bybit tillader udveksling mellem de fire valutaer, som de understøtter på deres platform, tillader de ikke deres brugere at købe nogen kryptovalutaer med fiat-betalingsmetoder..

Dette snævre fokus på evig swap-futures fungerer dog godt for Bybit, og de har set en støt stigning i deres handelsvolumen det sidste år. Bybits største konkurrenter er andre kryptoderivatplatforme som FTX og Bitmex.

Bybit Pros

 • Ingen KYC gør registrering til en leg, det er meget let at begynde at handle på Bybit.
 • I modsætning til nogle andre kryptokurrencyudvekslinger har Bybit en mobilapp, hvilket gør det let at handle, når du er væk fra computeren.
 • Bybit er en af ​​kun en håndfuld børser, der tilbyder evig swap-futures for mønter som XRP og EOS.
 • På Bybit er det muligt at handle med ekstremt høj gearing, især på Bitcoin-produkter.
 • Lave handelsgebyrer, inklusive rabat for market maker.
 • Bybit-forsikringsfonden garanterer, at tab ikke skal socialiseres i hele Bybit-økosystemet.
 • Flere ordretyper gør Bybit velegnet til avancerede forhandlere og investorer.

Bybit Ulemper

 • Det er kun muligt at handle fire mønter på Bybit, og børsen har ikke meddelt, at de har til hensigt at støtte mere.
 • Bybit er blokeret for amerikanske borgere.
 • Det er svært at kontrollere, at Bybits volumenstatistikker faktisk er nøjagtige, så det er svært at vide med sikkerhed, hvor meget handel der faktisk sker på platformen.
 • Bybit understøtter ikke fiat-køb af kryptovaluta.

The Bybit Company

Selvom Bybit er registreret på De Britiske Jomfruøer, er deres hovedkvarter i Singapore. De har også kontorer i Hong Kong og Taiwan.

Mens deres kundekreds primært er asiatisk, henvender Bybit sig også til det europæiske kryptokurrencymarked. Bybits administrerende direktør er Ben Zhou, og virksomheden opfordrer deres brugere til at nå ud til ham på Twitter.

Det er let at handle på Bybit, da de har en fantastisk brugergrænseflade såvel som en omfattende handelsvisning. Registrering er enkel og tager kun et par minutter. For at begynde denne gennemgang behandler vi et af de spørgsmål, der stilles mest om Bybit…

Er Bybit Legit?

Da mange kryptovalutahandlere aldrig har hørt om Bybit, er det normalt at spørge, om Bybit er sikkert?

Svaret er ja, Bybit er meget legit. De er aldrig blevet hacket, og Bybit tager en række forholdsregler for at sikre optimal handelssikkerhed på deres platform.

For eksempel har de en politik, der kræver, at kryptokurrency kun kan trækkes tre gange om dagen. Det forhindrer en hacker i at få adgang til en konto og dræne den med det samme. Ved kun at tillade udbetalinger et par gange om dagen giver det en person med en kompromitteret konto tid til at låse den, så der ikke kan foretages udbetalinger. Bitmex har en lignende funktion, men de tillader kun udbetalinger en gang om dagen.

Bybit er også meget forsigtig med, hvordan de gemmer deres kryptokurrency. For eksempel, når brugere deponerer penge på Bybit, sendes kryptoen direkte til en kold opbevarings tegnebog. Fordelen ved en kold opbevarings tegnebog er, at det er eksponentielt sværere at hacke end en "varm tegnebog." Det meste af tiden, når midler stjæles fra en børs, stjæles de fra børs hot wallet.

Kan amerikanske borgere bruge Bybit?

Desværre kan amerikanske borgere ikke bruge Bybit. Dette skyldes den manglende lovgivningsmæssige klarhed i USA og frygt for at blive sagsøgt af en af ​​Amerikas regulatorer som SEC.

Forbuddet mod amerikanere håndhæves af en IP-adresse geo-ban. Det vil sige, at enhver amerikansk IP-adresse automatisk blokeres fra at bruge børsen. Nogle driftige brugere har fundet ud af, at det er muligt at omgå dette forbud ved hjælp af en VPN. Selvom dette er muligt, er det også risikabelt.

Skulle Bybit opdage, at en konto er amerikansk og har adgang til udvekslingen via en VPN, fryser de muligvis kontoen, og den erhvervsdrivende kan muligvis ikke hente deres midler.

International support

Bybit er stolt af deres internationale brugerbase, og i øjeblikket har de mere end 100.000 brugere registreret på deres platform. For at imødekomme den internationale skare kan man få adgang til Bybit på følgende sprog: engelsk, kinesisk, traditionel kinesisk, koreansk og japansk.

Da Bybit har hovedkontor i Asien, giver det mening, at deres klientel stort set er asiatisk. Desværre er det ikke kun amerikanere, der ikke kan få adgang til Bybit.

KYC på bybit og lande forbudt at bruge børsen

Bybit har ikke en KYC-politik, de håndhæver deres geo-ban ved at kontrollere deres brugeres IP-adresser. Udover amerikanere er der flere andre lande, som er blokeret for at bruge Bybit.

Borgere i Québec (Canada), Singapore, Cuba, Krim, Sevastopol, Iran, Syrien, Nordkorea og Sudan kan ikke bruge udvekslingen.

Hvilke tjenester tilbyder Bybit?

Som nævnt er Bybit anderledes end andre børser i kryptokurrency, idet deres eneste produkt er evig swap futures.

Et traditionelt futuresprodukt har en udløbsdato. På denne dato lukkes kontrakten, og enhver forskel i pris udbetales. Et evigt swap-futuresprodukt har dog ingen udløbsdato, så en erhvervsdrivende kan holde det så længe de vil.

I øjeblikket tilbyder Bybit et evigt swap futures-produkt på fire forskellige mønter: Bitcoin, EOS, Ether og Ripple XRP. Selvom det er et meget begrænset antal handelsmuligheder, er disse handelsprodukter ret vanskelige at finde, og ikke mange andre handelsplatforme har dem.

Marginhandel

En anden af ​​Bybits interessante funktioner er deres gearede handel. Bybit tilbyder handler med høj gearing, op til 100 gange gearing på deres Bitcoin evige swap-futures.

Med så meget gearing udsætter kun $ 1 ned en erhvervsdrivende for $ 100 i Bitcoin-volatilitet. Det er en nem måde at tjene penge hurtigt og en endnu lettere måde at tabe penge hurtigt. Selv det mindste prisskift kan udslette en erhvervsdrivendes position, når de bruger 100x gearing.

Ikke desto mindre for den erfarne erhvervsdrivende kan meget gearing være lige hvad de leder efter. Flere oplysninger om marginhandel på Bybit er tilgængelig her.

Marginhandelgrænser

Selvom Bybit tilbyder meget høj gearing, er der grænser. For eksempel er den eneste 100x gearing, der er tilgængelig, til Bitcoin evig fremtidig swap-fremtid, og den handel har en maksimumsgrænse på 150 BTC. Den maksimale gearing, der kan bruges til Ethereum, er 50 gange, og at handelen har en grænse på 3.000 ETH.

Den samme 50x gearingsgrænse gælder også til Ripple XRP og EOS handler. Formentlig er denne grænse på plads, da Bybit mener, at disse altcoins er mere ustabile end Bitcoin, og for meget gearing simpelthen ville være for risikabelt.

Køb med Fiat på Bybit

I øjeblikket accepterer Bybit ikke fiat-indskud af nogen art. Ingen betalingskort, bankoverførsler eller bankoverførsler. Nogle mennesker har spurgt, hvordan man køber på Bybit, men det er ikke muligt. Den eneste måde at handle på Bybit er at sende kryptokurrency til handelsplatformen.

Derfor er den bedste måde at handle på Bybit på at erhverve krypto på en børs som Coinbase eller Kraken og derefter sende den til Bybit-børsen.

Den eneste gode ting ved Bybit er, at de accepterer indskud i alle de valutaer, de handler, BTC, ETH, XRP og EOS. Det er anderledes end Bitmex, som kun accepterer BTC-indskud, selvom de handler med en række forskellige valutaer på deres platform.

Hvorfor er Bybit speciel?

Bybit er bestemt ikke din gennemsnitlige kryptokurrencyudveksling, og der er flere funktioner, der adskiller dem fra andre platforme. Den første af disse funktioner har at gøre med, hvordan de udfører handler.

Bybit Matching Engine

En matchende motor er en af ​​de ting, som de fleste forhandlere ikke tænker på, før den begynder at gå galt. Heldigvis er sandsynligheden for, at Bybits motor nogensinde svigter, meget lav. Bybit-handelssystemet er designet til at håndtere op mod 100.000 transaktioner pr. Sekund, hvilket er nok til at håndtere selv den mest intensive trafik. Bybit hævder også, at handler udføres inden for 10 mikrosekunder for at forhindre glidning.

Denne overlegne teknologi resulterer i god oppetid, og Bybit hævder, at deres udvekslingstilgængelighed i øjeblikket er 99,99%. Skulle noget gå galt, eller hvis den matchende motor forkert udfører en handel, lover Bybit at bære omkostningerne ved enhver fejl.

Tilknyttet program

Bybit har et tilknyttet program at tilskynde deres brugere til at rekruttere venner og familie til platformen. Når en erhvervsdrivende rekrutterer en anden til platformen, modtager de op til 30% af den pågældende persons handelsoverskud.

Der er endda et sub-tilknyttet program, så når nogen tilmelder sig en ven, og den ven tilmelder sig en anden, modtager den oprindelige erhvervsdrivende 10% af handelsgebyrerne fra vens henvisning.

Bybit søger at gøre det let at rekruttere folk, såvel som de lover en $ 60 bonus til nye brugere, forudsat at de opfylder visse betingelser. I dette tilfælde skal en ny bruger deponere mindst 6 ETH eller 0,2 BTC på deres konto for at modtage bonusen. Bybit tilbyder også et antal andre mindre bonusser. Flere oplysninger om deres bonusprogram er tilgængelig her.

Til dato har Bybit udbetalt mere end 200 BTC i kommissionsbelønninger, hvilket illustrerer, at deres tilknyttede program ikke kun er til show, det er en vigtig del af Bybits rekrutteringsstrategi.

Handelskonkurrencer

En anden interessant funktion, der adskiller Bybit fra andre børser, er de konkurrencer, de holder. Bybit opretter regelmæssigt handelskonkurrencer. Brugere kan deltage i disse konkurrencer, og de eneste ting, de skal gøre for at kvalificere sig, er at have en mindste kontosaldo, typisk 0,05 BTC.

Konkurrencerne er holdbegivenheder med en udpeget leder. Hvis et hold vinder, modtager holdlederen typisk 30% af præmiepengene, og resten af ​​gevinsten fordeles jævnt mellem alle andre på holdet. Afhængigt af konkurrencereglerne og hvor mange mennesker der deltager i den, kan præmiepuljen være så høj som 100 Bitcoin.

Bybit er regelmæssigt vært for disse konkurrencer, og de er en sjov måde for brugere at potentielt vinde noget Bitcoin ved at handle godt. For mere information er det muligt at tjekke annonceringssiderne for nogle tidligere konkurrencer, herunder BTC-slagsmålkonkurrence og Japan handelskonkurrence.

Handel på Bybit

Den første ting at overveje, når man ser på Bybit-handel, er, hvor meget likviditet børsen har. Ifølge deres egne målinger rydder de i øjeblikket omkring $ 500.000.000 i daglig handelsvolumen. Det er dog meget vanskeligt at vide, om dette tal er korrekt. Denne handelsvolumen ville betyde, at de er mere populære end Binance, generelt betragtet som den største kryptokurrencyudveksling i verden.

Ud over at kræve en så høj lydstyrke, CoinMarketCap rapporterer ikke på Bybits volumen, som er lidt mistænksom. CMC har volumen tal for de fleste større børser, og for ikke at blive noteret der er mærkeligt.

Alt dette bliver sagt, uanset om Bybit rydder $ 500.000.000 om dagen eller $ 50.000.000 om dagen, betyder det sandsynligvis ikke meget for den gennemsnitlige detailhandler, der læser denne Bybit-anmeldelse. Når der handles et par hundrede dollars ad gangen, er likviditet sjældent et problem. Bestemmelse af nøjagtig likviditet begynder kun at have betydning, når handelsstørrelsen begynder at blive betydelig.

Handelsgebyrer på bybit

Bybit har en ret unik handelsgebyrsplan. Markedstageren betaler et gebyr på 0,075% for handelen, mens markedsføreren får en rabat på 0,025% for handlen.

Denne type ordning med handelsgebyrer tilskynder folk til at indstille begrænsede handler i stedet for at knuse markedet for køb eller salg. Det er en handelsgebedsplan, der oftest ses på derivatbørser. Crypto-to-crypto-udvekslinger bruger sjældent denne form for tidsplan for handelsgebyrer.

Med hensyn til bybit-gebyrer for udbetalinger har udvekslingen ikke teknisk noget. Hvad de har er en "minearbejde." Det vil sige et gebyr designet til at betale for omkostningerne ved en transaktion på netværket. Minearbejdsgebyret er som følger: 0,0005 for BTC, 0,01 for ETH, 0,25 for Ripple XRP, 0,1 for EOS og 5 for USDT.

Disse minerydningsgebyrer er naturligvis højere end de gennemsnitlige transaktionsomkostninger for de respektive mønter, og Bybit lægger gerne forskellen på.

Bybit forsikringsfond

Forsikringsfonden er designet til at dække et tab i tilfælde af, at en stilling lukkes kl, "værre end konkurspris." I praksis betyder det, at hvis en handel går under nul, før den kan tages af, dækker forsikringsfonden dette tab.

Nogle børser bruger en socialiseret tabsordning i stedet for en forsikringsfond. Det er en ordning, hvorved et tab fra en handel tages ud af overskuddet fra alle de handlende på børsen. Socialiserede tab er af god grund ekstremt upopulære, så det er en god ting, at Bybit har en forsikringsfond.

Flere oplysninger om Bybits forsikringsfond er tilgængelige på deres hjemmeside.

Kryds margen

Krydsmargen giver Bybit mulighed for at bruge hele en erhvervsdrivendes saldo i deres tegnebog for at undgå likvidation. Det er et nyttigt værktøj, da det i nogle situationer kan være forskellen mellem at blive likvideret eller ej. Flere oplysninger om den nøjagtige funktion af krydsmargen kan findes her.

Ordretyper

Som enhver professionel derivatudveksling skal have, har Bybit en bred vifte af forskellige ordretyper. Naturligvis har de en grænseordre og en stop loss ordre, men ud over det har de et par mere komplekse ordretyper.

En post-only ordre, for eksempel, placerer kun en ordre, hvis den går til ordrebogen, så den erhvervsdrivende får en rabat. Hvis ordren springer ordrebogen over og handler (mod betaling) som en markedsordre, vil den ikke blive bogført.

En afslutning på triggerordre er designet til at udføre uanset hvad, selvom der ikke er tilstrækkelig margen for handelen. Det gør det ved at annullere andre handler på bøgerne og frigøre yderligere margin for denne vigtigere handel.

Flere oplysninger om disse ordretyper såvel som andre er tilgængelige på Bybits hjemmeside.

Mobilappen

Bybit udgav for nylig en helt ny mobilapp til både Android og Apple. Appen er specielt designet til at tilbyde næsten det samme antal funktioner som den almindelige Bybit-platform.

Via appen er det muligt at handle med de fire crypto futures-produkter, som Bybit tilbyder, samt bytte mellem de fire valutaer. Der er alle standardhandelsværktøjerne på appen ligesom platformen, inklusive stoptab og indtjen overskud fra adgangsmulighed.

Måske er de to mest praktiske funktioner i appen som følger. Den ene er evnen til at modtage prisunderretninger, hvilket gør det let at holde sig ajour med den seneste prishandling. Den anden er øjeblikkelig kundesupport lige fra appen. Bybit er stolt over at kunne meddele, at de nu har kundesupport på følgende sprog: engelsk, kinesisk (mandarin og kantonesisk), japansk, koreansk og russisk.

Mens nye apps har en tendens til at være buggy og ikke altid fungerer som lovet, indtil videre er anmeldelserne af Bybit-appen er gode og forhandlere finder det bestemt nyttigt.

Kunde support

Udover mobilappen er det også muligt at få kundesupport fra Bybit via deres e-mail-adresse: [e-mail beskyttet] eller ved at kontakte 24/7 kundesupportteamet.

Inden du kontakter teamet, kan det dog være nyttigt at tjekke Siden med bybitsupport. Her er der snesevis af artikler om en bred vifte af forskellige emner, så uanset hvilke spørgsmål du har, kan de måske allerede blive besvaret her.

Endelig er der en handelschatgruppe til Bybit på Telegram. Formentlig er dette mere en uformel gruppechat og ikke rigtig designet til supportformål, men andre handlende kan muligvis løse lette problemer.

Begynd at handle på Bybit i dag

Vi besluttede at skrive denne bybit-anmeldelse på grund af en stigende interesse fra forhandlere om kryptoderivater. Da børser som Coinbase og Kraken allerede leverer fremragende krypto-til-krypto-udvekslingstjenester, er det blevet overladt til børser som Bybit.com at tilbyde futuresprodukter, især evigvarende swap-futures.

Selvom Bybit ikke er et husstandsnavn som Coinbase, har de fungeret i flere år, er de aldrig blevet hacket og har en fremragende sikkerhedsrekord. De har også en ret dyb ordrebog, som kan give masser af likviditet til alle, bortset fra de største detailinvestorer.

Måske er det bedste ved Bybit, at i stedet for bare at tilbyde BTC / ETH futures-produkter, har de også skabt XRP og EOS futures. For alle, der ønsker at handle futures for disse mønter, er Bybit en god mulighed. Med deres flere ordretyper er forsikringsfond og fremragende matchende motor Bybit bestemt en god handelsplatform at arbejde med, uanset om du er ny inden for handel eller allerede har mange års erfaring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me