Nøgler til vellykket handel med kryptovaluta

Det være sig handel med aktier eller handel med kryptokurrency, det er stort set det samme. At lave fejl er almindeligt og ganske uundgåeligt. For at få succesrige kryptovalutahandelsresultater er det vigtigt at bryde de dårlige vaner, da de meget let kan føre til økonomisk selvmord.

Vellykket kryptovalutahandel: Bedste Bitcoin-handelsstrategi

Så i dag vil vi dykke ned i det skræmmende, men spændende handelsmarked og lære nogle af de bedste handelstips, mens vi undgår at lave de almindelige fejl.

Uanset om du tilhører det traditionelle børs eller Marked for handel med kryptovalutaer, dette er for alle investorer derude.

  • Lær at håndtere risikoen 

Pengehåndtering skal være din første prioritet, og den skal være streng. For at følge en fælles regel, prøv ikke at risikere mere end 2 procent på en handel. Det er rigtigt. Byg en diversificeret portefølje ved at investere i et antal aktier eller kryptovalutaer. Risikoen for at miste penge ville blive nedtonet.

Diversificer fra gruppen af ​​investeringer, der har den samme negative faktor knyttet til sig. Hvis du opbevarer alle dine æg i en kurv, er muligheden for at miste dem alle ret høj.

  • Hold øje med alternative investeringsmuligheder

Aktie- og kryptokurrencymarkedet får nye tilføjelser hver anden dag. Hold øje med disse potentielle projekter, og vend dem til din fordel.

For eksempel er Initial Coin Offering (ICO) noget, der skaber en række projekter, der leder efter crowdsourcing på markedet. Blockchain-baserede startups er også en god investeringsmulighed for dig at komme ind på. Så hold aldrig op med at lede efter nye projekter at investere i, da de aldrig holder op med at komme.

  • Planlæg exit og indrejse i henhold til din risikovillighed

Foretag ikke fejlen ved at gå ind på et handelsmarked uden en plan. Dette er en af ​​de værste ting, som en erhvervsdrivende kan gøre. Hav altid en plan først, ellers går du vild. Denne plan skal indeholde en tidsramme, dit stoptab og udgangsstedet.

For eksempel er Dollar-Cost Averaging (DCA) en investeringsteknik til at købe et fast dollarbeløb af et projekt på en regelmæssig tidsplan, uanset dets aktiekurs.

At have en klarhed på dette tidspunkt vil dybest set hjælpe dig med at skalere ind og ud af handlen uden at ligne en formålsløs person med behov for retning. Sørg også for at følge denne plan, ellers er det alt for ingenting!

  • Følelser kører priserne, så hold dig opdateret

Det kan ikke stresses nok. Både aktie- og kryptomarkedet er meget volatilt, der skifter hver time og nogle gange hvert minut. Ikke alle kan spille dette spil, og hvis du vil komme ind i dets dybe ende, skal du have et tæt bekendtskab med det.

For eksempel er Coindesk et af de bedste websteder for at få alle opdateringsoplysningerne om kryptokurrencynyheder, og for aktiemarkedsinvestorer kan Reuters hjælpe dig meget.

  • Følg trends på egen risiko

Gå ikke og start handel med eller mod tendensen. For det er bestemt hverken let eller billigt at bekæmpe trends. Forstå dynamikken i efterspørgsel og udbud inden du træffer en beslutning.

At gå imod trendtilgangen kan til tider være til gavn for dig, men ikke altid, derfor er det vigtigt at være bearish på et bjørnemarked og bullish på et tyremarked.

  •  ‘Udnyt’ fælde er ikke for alle

Gearing bruger dybest set de lånte penge til at sætte i handelen. Det er et værktøj, der kan vise sig at være virkelig dårligt eller godt. Hvis du ender med at miste dine lånte penge, ville du blive dybt inde i gælden, der inkluderer din oprindelige investering og låntagerens renter på disse penge. Så undgå at begå denne fejl for enhver pris!

  • Du mister nogle gange, og det er OK!

I betragtning af volatiliteten på begge markeder begår mange handlende, især begyndere, den fejl at komme med urealistiske mål. Det er fuldt ud muligt at tjene tusinder på en dag og samtidig miste millioner. Bare fokus på din handel, og pengene flyder naturligt.  

Ideen er at styrke investorerne, uanset om du tilhører det traditionelle aktiemarked eller kryptokurrencymarkedet. Følg disse tip, når du handler, mens du undgår at begå fejlene for at få mest muligt ud af din investering. Hvis du er i tvivl eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig ved at kommentere nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me