TokenStars 2020: lanseeraa uusia mahdollisuuksia faneille ja nouseville pelaajille

On kulunut 3 vuotta TokenStars projekti käynnistettiin, ja tänään se on alusta, joka todella toimii! Se auttaa keräämään varoja aloittelijoille urheilijoille ja yhdistää heidät faneihin. Tänään foorumi yhdistää yli 50 urheilu-ammattilaista ja nousevia tähtiä tuhansilla faneilla.

Monilla nuorilla urheilijoilla ei ole rahoitusta, ja he tarvitsevat siirtyä ammattilaisurheiluun: Omat varat loppuvat, joten he eivät usein ole tavallisten urheilualan edustajien keskuudessa, jotka saattavat unohtaa tulevat kyvyt. TokenStars haluaa tämän muuttuvan, joten luotiin uraauurtava lahjakkuuksien hallinta -alusta, joka käyttää blockchain-tekniikkaa ja on itse asiassa seuraavan sukupolven urheilutoimisto. Alusta sisältää 10 moduulia (partiotoiminta, äänestys, faniklubi, huutokaupat jne.) – näiden moduulien yhdistäminen antaa mahdollisuuden rakentaa erilaista vuorovaikutustasoa fanien, pelaajien ja urheilualan ammattilaisten välillä. 

TokenStarsin ainutlaatuinen etu on malli nousevista pelaajien partiotoiminnasta. Alustaa voivat käyttää nuorisovalmentajat, vanhemmat ja fanit kaikkialla maailmassa, ja heille tarjotaan mahdollisuus tulla “partiolaisiksi”, jotka auttavat lapsia rakentamaan uransa ja hakevat taloudellista tukea. Jos fanit ja partiolaiset osoittavat aktiivisia pyrkimyksiä löytää nousevat urheilutähdet, he saavat palkintonsa. 

Jos haluat allekirjoittaa sopimuksen TokenStarsin kanssa, nuorempien pelaajien on läpäistävä useita karsintavaiheita, mukaan lukien yhteisön äänestysvaihe, jossa rahakkeen haltijat voivat päättää, onko tietyn pelaajan kanssa tehtävä sopimus vai ei. Faneilla on siis todellinen rooli asiantuntijoissa, kuten urheiluvirastoissa.

“Sen jälkeen kun käynnistimme Talent-moduulin potentiaalisten juniorien tukemiseksi, olemme vastaanottaneet taloudellisen tuen hakemuksia yli 50 nuorten tennispelaajalta, – TokenStarsin toimitusjohtaja Philipp Tsagolov sanoo, – Kaikilla noilla junioreilla on jo kokemusta kansainvälisistä kilpailuista ja he ovat parhaiden joukossa. 400 maksajaa ITF Juniors Rankingissa. Luotimme ammattilaisvalmentajien analyyttisiin tietoihin ja asiantuntemukseen sekä paikkakuntamme jäsenten mielipiteisiin lupaavimpien urheilijoiden valitsemiseksi, mukaan lukien muiden urheilulajien urheilijat – vuoden 2020 lopulla TokenStars allekirjoitti lahjakkuussopimuksen 15 pelaajan kanssa, joista osa he ovat jo alkaneet osallistua ammattikilpailuihin ”. 

Toinen ydin TokenStarsLiiketoiminta-alue luo foorumin faneille ja urheilutähdille. Erityisesti faneista voi tulla ”promoottoreita” voidakseen osallistua pelaajien mediatiedottamisen kasvattamiseen. Promoottoreilla on joitain tehtäviä – esimerkiksi tehdä kuvia sosiaalisesta mediasta ja saada palkintoja aktiivisesta panoksestaan. Promoottorit pyrkivät houkuttelemaan enemmän yleisöä ja lisäämään pelaajien mediasuositusta, mikä on myös tapa ansaita enemmän mainossopimuksia. Esimerkiksi tennispelaajalla Veronika Kudermetovalla, joka oli yksi ensimmäisistä urheilijoista TokenStarsin jäseneksi, oli jo kokemusta yhteistyöstä sellaisten tuotemerkkien kanssa kuin Siberian Wellness ja Confael.

Tennispelaajien lisäksi myös muut urheilijat ovat foorumin kumppaneita, heidän joukossaan ovat jalkapalloilijat ja pokerin ammattilaiset. Esimerkiksi TokenStars auttaa parantamaan sellaisten jalkapallon julkkiksien kuten João Klauss, Aleksey Sutormin, Otavio Monteira, Sergey Kornilenko ja muiden fanien sitoutumista.. 

Joidenkin myynninedistämistehtävien lisäksi fanit voivat käyttää alustaa saadakseen pääsyn tähtien tarjoamiin ainutlaatuisiin kokemuksiin, kuten eksklusiivisiin harjoitteluihin, joissa suosikkipelaaja ostaa harvinaisia ​​urheilijoiden tarjoamia tuotteita.

“Kun lanseerasimme TokenStarsin, halusimme yhdessä projektin perustajien kanssa luoda foorumin, joka mahdollisti viestinnän ja sitoutumisen tähtien ja urheilun ystävien välillä. – TokenStarsin entinen toimitusjohtaja Pavel Stukolov sanoo: – Olen todella iloinen siitä, että projektitiimi työskentelee alustan kehittämisen parissa, joten faneilla on mahdollisuus vertaansa vailla oleviin kokemuksiin ja voivat tarjota uratukea lupaaville nuoremmille pelaajille. “.

TokenStars faneilla on jo ollut mahdollisuus isännöidä useita mielenkiintoisia tapahtumia projektin käynnistämisen jälkeen. Näiden tapahtumien joukossa olivat videopuhelut jalkapalloilijoiden kanssa, joukko ammattitaitoisia työpajoja, joissa oli parhaita pokeriprofiileja, joitain kilpailuja ja pelejä Venäjän parhaiden tennispelaajien – Veronika Kudermetovan kanssa – ja aitoja pelitarvikkeita urheilutähtien allekirjoituksilla..

“Vuosi 2020 oli vaikea haaste, mutta löysimme useita uusia mahdollisuuksia, – TokenStarsin toimitusjohtaja Philipp Tsagolov sanoo, – Näemme uudet kasvuvektorit TokenStars tukee sekä nousevia pelaajia että mahdollistaa fanien ja urheilutähtien välisen sitoutumisen. Aiomme kasvaa edelleen, toteuttaa strategiassamme suunnitellun suunnitelman – laajentaa urheilutoimintaamme, houkutella lisää urheilijoita, joilla on kokemusta ja kunnianhimoa, enemmän faneja ja hyödyntää ensi vuoden uusia läpimurtomahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. “.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me