PhoenixDAO: Hajautettu digitaalisen identiteetin alusta, joka antaa käyttäjille palkintoja

PhoenixDAO, hajautettu ja avoimen lähdekoodin digitaalisen identiteetin ohjaama alusta, ilmoitti suunnitellusta Event Marketplace DApp -palvelun käynnistämisestä, joka tarjoaa listat ja markkinapaikat tapahtumalippuille – sekä ilmaisille että maksetuille – ennen vuoden 2021 viimeisen vuosineljänneksen loppua. päivitetyn Phoenix DAO: n Staking DApp beetaversio.

Lanseerattu vuonna 2020, PhoenixDAO tavoitteena on poistaa valaiden manipulointitapaukset räätälöidyn DAO: n avulla. Alusta käyttää yhteisöjohtoista hallintotapaa, joka antaa merkkien haltijoille mahdollisuuden luoda ja äänestää alustalle rakennettavia projekteja ja DApps-ehdotuksia. PhoenixDAO toimii sen alkuperäisillä PHNX-rahakkeilla – joita käytetään myös äänestyksissä. 

Kuten yllä nähtiin, PhoenixDAO koostuu kahdesta pääosasta – DAO (hallintoon) ja DApps (apuohjelma) – jotka antavat käyttäjille äänen päätöksenteossa PHNX-tunnuksen kautta

PhoenixDAO: n keskuksessa on DAO eli hajautettu autonominen organisaatio, joka on verkon hallintaprotokolla. Lausunnon mukaan DAO sallii yhteisön osallistua edellä mainittujen ehdotusten äänestämiseen ja jakaa myös avustuksia PhoenixDAO: n ekosysteemille hyötyviin hankkeisiin. 

Aloittaessaan PhoenixDAO-tiimi käynnisti panostuskampanjan yhteistyössä Ferrum Networkin kanssa nopeasti, minkä jälkeen joukkue lanseerasi ensimmäisen lippulaivansa dApp Q3 2020: n ja sen odotetaan käynnistävän toisen Event Marketplacen myöhemmin tämän vuosineljänneksen aikana. Seuraava tiekartta on NFT Marketplace, joka tulee myöhemmin vuoden aikana.

Panostaminen alustalle on mahdollista kahdella tavalla – joko Spot-panostamalla DApp: lla tai tarjoamalla likviditeettiä Uniswapille. Panostaminen paikalla panostamalla DApp antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita jopa 20% APY, maksettuna PHNX: nä. Kesäkuussa aloitettu, käyttäjät voivat myös lukitse / tarjoa likviditeettiä PHNX Uniswap LP: lle kuukauden ajan ansaitakseen ETH / PHNX-palkintoja. 

DAO: n menestystä ei voida aliarvioida, koska alustan likviditeetti ja volyymit nousevat vuodenvaihteesta lähtien. 14. helmikuuta PhoenixDAO rikkoi 24 tunnin kaikkien aikojen korkean äänenvoimakkuuden Uniswapissa ja muissa listatut pörssit 950 000 dollaria, mikä osoittaa verkon potentiaalin. Uniswap (PHNX / ETH)-likviditeettisarja asettaa kaikkien aikojen korkean likviditeetin 394 700 dollaria keskiviikkona tällä viikolla. 

Toinen upea virstanpylväs saavutti tänään $ PHNX haltijat ylittävät 1000 @helsinki! &# 128640;

Tämä sekä yli 300 000 dollaria nyt PHNX: ETH: ssä #Uniswap LP &# 128293;# kryptovaluutat #Crypto pic.twitter.com/0WWSmunk99

– PhoenixDAO (@phnxdao) 15. helmikuuta 2021

Siitä huolimatta, PhoenixDAO on avannut myös laajan joukon kryptovaluuttaekosysteemin kumppaneita markkinoijista kehittäjiin. PhoenixDAO ilmoitti kumppanuudesta vuoden 2020 puolivälissä Ferrum-verkko, krypto-lompakon tarjoaja digitaalisen identiteetin parantamiseksi Sub-Zero-lompakossaan. Ferrum Network on hajautettu verkko, jolla on ainutlaatuinen arvoehdotus – “uusien kolikoiden keskittämisen sijasta se voi edustaa kolikoita muissa verkoissa”.

Kumppanuus seurasi nopeasti markkinointiliittoja LunaPR: n ja Crypto Daily: n kanssa valmistautuakseen häiritsemään DeFi: n ja DAO: n hallintomarkkinoita. kumppanuus Luna PR: n kanssa, keskiviikkona julkistetun globaalin fintech-markkinointi- ja PR-yrityksen tavoitteena on kerätä markkinoita ja luoda luottamusta ja uskoa siihen, että PhoenixDAO-järjestelmä voittaa markkinat. 

“Brändäys on välttämätöntä kaikilla teollisuudenaloilla”, lukee PhoenixDAO: n lausunto. “Ilman julkista kuvaa mikään organisaatio ei voi selviytyä näillä kilpailumarkkinoilla.”

DAO: n onnistuneen testauksen jälkeen tämä on nyt lähempänä kuin koskaan ennen käynnistämistä, kun se on suorana lähetyksenä, se on ensimmäinen askel kohti kehittäjiä ympäri maailmaa, jotka rakentavat PhoenixDAO-ekosysteemiä. Myöhemmin vuonna 2021 joukkue jakaa yksityiskohtia dApp-myymälän lanseerauksesta. Tämä antaa käyttäjille myös mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja panostamalla – odotettavissa ensi kuussa. 

On ilo saada tukesi @Thecryptomist! Olet todellakin hyvin oikeassa.

Nauti panostuksistamme nyt V2: n myötä ensi kuussa! &# 128293; https://t.co/1J75mJ9vKt

– PhoenixDAO (@phnxdao) 19. helmikuuta 2021

PhoenixDAO-tunnus, PHNX, tällä hetkellä käydään kauppaa 0,088997 dollaria, mikä on jyrkkä 220%: n nousu viime kuussa, ja kiertävä tarjonta on 51 897 138. PHNX-rahakkeiden kokonaismarkkinahinta on 4778869 dollaria, 7,3%: n lasku viimeisten 24 tunnin aikana.

Vastuuvapauslauseke: Tämä on maksettu virka. Tee oma tutkimuksesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me