TokenStars 2020: lancering af nye muligheder for fans og stigende spillere

Det er gået 3 år siden TokenStars projektet blev lanceret, og i dag er det en platform, der virkelig fungerer! Det hjælper med at skaffe midler til de nybegyndere sportsfolk og forbinder dem med fansen. I dag forener platformen over 50 sports-PRO’er og stigende stjerner med tusinder af fans.

Mange unge sportsfolk mangler økonomi, der kræves for at gå videre til professionel sport: når deres egne midler løber tør, undlader de ofte at være i fokus for konventionelle sportsagenter, der måske overser det fremtidige talent. TokenStars ønsker, at dette skal ændres, så der blev oprettet en banebrydende talentadministrationsplatform, der bruger blockchain-teknologien og faktisk er en næste generation af sportsbureauer. Platformen inkluderer 10 moduler (spejder, afstemning, fansklub, auktioner osv.) – ved at kombinere disse moduler er det muligt at opbygge forskellige niveauer af interaktion mellem fans, spillere og professionelle inden for sportsbranchen. 

TokenStars unikke fordel er modellen til stigende spillers spejdring. Platformen kan bruges af ungdomstræner, forældre og fans over hele verden, der får mulighed for at blive ‘spejdere’, der hjælper børn med at opbygge deres sportskarriere og ansøge om økonomisk støtte. Hvis fans og spejdere demonstrerer en aktiv indsats for at finde de stigende sportsstjerner, får de deres pris. 

For at underskrive en kontrakt med TokenStars skal juniorspillere bestå flere kvalifikationsfaser, herunder community-stemmestadiet, hvor tokenholdere kan beslutte, om en bestemt spiller skal være kontrakt eller ej. Således spiller fans faktisk en rolle som eksperter, som dem hos sportsbureauerne.

”Siden lanceringen af ​​Talent-modulet til opbakning af potentielle juniorer, har vi modtaget ansøgninger om økonomisk støtte fra mere end 50 ungdoms-tennisspillere, – Philipp Tsagolov, TokenStars CEO, siger, – Alle disse juniorer har allerede erfaring i internationale konkurrencer og rangerer blandt de bedste 400 betalere i ITF Juniors Rankings. Vi stolede på analytiske data og ekspertise fra professionelle trænere såvel som på vores community-medlemmers mening for at udvælge de mest lovende atleter, inklusive dem i andre sportsgrene – i slutningen af ​​2020 underskrev TokenStars talent supportkontrakter med 15 spillere, nogle af dem er allerede begyndt at deltage i professionelle konkurrencer ”. 

En anden kerne TokenStars‘Forretningsområde skaber en platform til interaktion mellem fans og sportsstjerner. Især kan fans blive ‘promotorer’ for at kunne deltage i at øge mediegenkendelsen af ​​spillerne. Arrangører har nogle opgaver – for eksempel at lave billeder fra sociale medier og blive tildelt for deres aktive bidrag. Arrangørerne arbejder for at tiltrække mere publikum og øge mediepopulariteten hos spillerne, hvilket også er en måde at tjene flere reklamekontrakter på. For eksempel havde en tennisspiller Veronika Kudermetova, som var en af ​​de første atleter, der sluttede sig til TokenStars, allerede erfaring med samarbejde med mærker som Siberian Wellness og Confael.

Ikke kun tennisspillere, men også andre sportsfolk er partnere på platformen, blandt dem er fodboldspillere og poker PRO’er. For eksempel hjælper TokenStars med at forbedre fansengagementet af sådanne fodboldberømtheder som João Klauss, Aleksey Sutormin, Otavio Monteira, Sergey Kornilenko og andre. 

Udover at gøre nogle salgsfremmende opgaver, kan fans bruge platformen til at få adgang til unikke oplevelser, der tilbydes af stjerner, som eksklusive træningssessioner med yndlingsspilleren, der køber nogle sjældne genstande, der tilbydes af sportsfolkene.

”Da vi lancerede TokenStars, ønskede vi sammen med projektstifterne at skabe en platform, der muliggjorde kommunikation og engagement mellem stjernerne og sportsfans. – Pavel Stukolov, TokenStars ex-CEO siger, – Jeg er virkelig glad for, at projektteamet arbejder på udviklingen af ​​platformen, så fansen har adgang til enestående oplevelser og kan yde karriere support til de lovende juniorspillere ”.

TokenStars fans har allerede haft en chance for at være vært for en række spændende begivenheder, siden projektet blev lanceret. Blandt disse begivenheder var videochats med fodboldspillere, en række professionelle workshops med de bedste poker PRO’er, nogle konkurrencer og spil med en af ​​de bedste Ruslands tennisspillere – Veronika Kudermetova, og autentisk spiltilbehør med sportsstjernernes underskrifter.

”2020 var en hård udfordring, men vi opdagede en række nye muligheder – siger Philipp Tsagolov, CEO for TokenStars, – Vi ser de nye vækstvektorer til TokenStars både til at støtte de stigende spillere og ved at muliggøre engagement mellem fans og sportsstjerner. Vi planlægger at vokse yderligere, implementere planen i vores strategi – at udvide vores portefølje af aktiviteter inden for sport, tiltrække flere sportsfolk med erfaring og ambitioner, flere fans og udnytte de nye gennembrudsmuligheder bedst muligt næste år ”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me