Tim Draperin DGH Venture Studio tukee Kalamintia yhdessä Amesten Capitalin kanssa, Tezosiin perustuvan NFT-alustan kanssa

Los Angeles & Bangalore – 18. helmikuuta 2021 – Los Angelesissa toimiva blockchain-venture-studio ja -rahasto, Draper Goren Holm tänään ilmoittaa tukevansa Tezos-pohjaista NFT-alustaa Kalamint kera Amestenin pääkaupunki joka käynnistyy tänään. Tämä merkitsee paitsi Draper Goren Holmin ensimmäistä sijoitusta digitaaliseen taidetilaan myös heidän ensimmäistä sijoitustaan ​​Intiassa toimivaan startupiin.

Non-Fungible Tokens (NFT) ovat kaupankäynnin kohteena olevia digitaalisia taiteellisia esityksiä lohkoketjussa. NFT: t ovat nähneet massiivisen vetovoiman kryptovaluuttayhteisöstä ja pidemmälle viime vuoden aikana, kun taiteilijat ovat ottaneet käyttöön voimaannuttavan tekniikan. NFT: n myynti on keskimäärin yli 50 miljoonaa dollaria kuukaudessa.

Kalamintin lanseeraus ja sijoitus ajavat täydelliseen aikaan, kun näemme NFT-sektorin räjähdysmäisen kasvun. Kun Ethereum-pohjaiset alustat keräävät ylivoimaisen määrän, suurin este omaksumiselle on Ethereumin kaasumaksut, jotka ovat keskimäärin 3000 kalliimpaa kuin Tezos. Tezos-rahapaja on osoittautunut kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi ylikuormitetulle verkolle, ja se on edullinen tapa budjettitietoisemmille mainostajille hyödyntää NFT: n takana olevaa voimaa rikkomatta pankkia. 

Kalamintin suuri debyytti alkaa tänään kokoelmasta MAIKEUL, nykytaiteilija Pariisista, Ranskasta, jolla on muotoilutaito ja joka esittelee teoksiaan gallerioissa ympäri maailmaa. Huomenna, 19. helmikuuta, Kalamint avaa yli 50 taiteilijalle, pienelle osalle tähän mennessä hakeneista, lyödä ja myydä teoksiaan torilla. Kalamint hyväksyy tällä hetkellä taiteilijahakemuksia tässä.

Sachin Jain, Amesten Capitalin perustajaosakas lisäsi, että:

“Intian teknisen ekosysteemin kukkiessa, olen varma, että siitä tulee pian epicenter laadukkaiden blockchain-tuotteiden lähettämiselle. Olemme iloisia, että Draper Goren Holm on sijoittaja Amesten Capitalin kanssa ”,

”Tämä ei ainoastaan ​​anna Kalamintille, vaan koko blockchain-ekosysteemille kaivattua lisäystä. Uskomme, että olemme menossa oikeaan suuntaan ja maailman parhaat tulevat meille. Olemme todella siunattuja ja odotamme innolla tiivistä yhteistyötä DGH: n kanssa tällä innostavalla matkalla. “

Alon Goren, Draper Goren Holmin perustajaosakas sanoi, että:

“Olemme erittäin innostuneita voidessamme ilmoittaa tämän Venture Studiomme sijoituksen Kalamint-tiimissä sekä ensimmäisestä tarkastuksestamme Intiaan yhdessä Amesten Capitalin kanssa – Intian johtavan DeFi- ja NFT-alkuvaiheen blockchain-rahaston kanssa”

”Visiomme on hajautettu, rajaton ja hajautettu tulevaisuus, jossa taiteilijat, yrittäjät ja kaikki voivat tehdä kauppaa vapaasti riippumatta siitä, missä päin maailmaa he ovat. Tezos-verkko mahdollistaa tämän, ja mielestämme velvollisuutemme on laajentaa näitä mahdollisuuksia. “

Josef Holm, Draper Goren Holmin perustajaosakas, lisätty,

”Sandeep ja koko Kalamintin tiimi rakensivat vaikuttavan ratkaisun täydelliseen aikaan, kun Ethereumin uudet tulijat oppivat lisää verkosta ja heidän on vaikea perustella Ethereum-verkon suuria kaasu- ja epäonnistuneiden tapahtumien riskejä. Vaikka salakirjoittajat voivat purra luotia ja kantaa ruuhkaisella verkostolla, tämä tukahduttaa uusien markkinoille tulijoiden massamäärän käyttöönoton ja Kalamint pystyy erinomaisesti ottamaan vastaan ​​tämän maksun.

Sandeep Sangli, Kalamintin toimitusjohtaja sanoi,

“Olemme niin innoissamme, että Draper Goren Holm on mukana. Kun heidän tiiminsä investoi aktiivisesti koko Tezos-ekosysteemin kasvuun ja kehitykseen, emme voineet ajatella parempaa sijoittajaryhmää, jonka kanssa työskennellä kuin heidän kanssaan. “

“Amesten Capital tukee intialaisia ​​blockchain-startup-yrityksiä aggressiivisesti viime vuodesta lähtien, ja heidän tukensa on ollut avain Kalamintin rakentamiseen alusta alkaen. Odotamme heidän jatkuvaa tukeaan, kun skaalaamme edelleen.”

Tietoja Amesten Capitalista:

Amesten capital on siemensijoitusrahasto, joka keskittyy alkuvaiheen startup-yritysten nopeuttamiseen ja inkubointiin erityisesti intialaisissa blockchain-ekosysteemeissä. Salkkuyhtiöitä ovat Nord Finance, NFT-kuja, Fusible, Easyfi-verkko, MahaDAO, Oddz Finance, Delta-pörssi, Fab-laatikko ja paljon muuta. 

Tietoja Draper Goren Holmista:

Draper Goren Holm, Tim Draperin, Alon Gorenin ja Josef Holmin kumppanuus, on venture-studio, joka keskittyy alkuvaiheen blockchain- ja fintech-startup-yritysten nopeuttamiseen ja inkubointiin ja tuottaa samalla johtavia blockchain- ja cryptocurrency-tapahtumia, Security Token Summit ja LA Blockchain Summit . Salkkuyhtiöitä ovat Tezos Stable Technologies, Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero ja muut.

Vastuuvapauslauseke: Tee oma tutkimustesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me