Hvordan køber man Bitcoin med PayPal?

Efterhånden som tiden går, bliver det tydeligere, at bitcoin er en meget lukrativ investering. Da du læser denne artikel, er chancerne for, at du allerede har tænkt på kryptovaluta-investering. Ikke desto mindre er det godt at vælge traditionelle bankmetoder, når du køber bitcoin for første gang, som giver dig mulighed for at gøre din fiat direkte til krypto. Den hurtigste, nemmeste og mest tilgængelige måde at gøre dette på er at købe bitcoin med kreditkort. Men for dem, der af jer, der ønsker den ekstra smule ro i sindet og sikkerheden, når de vover sig ind i en ny finansverden, kan du måske købe bitcoin med PayPal.

Med 20 års erfaring med onlinetransaktioner og ekstra forsikring og sikkerhed giver det en ideel ledsager til at forgrene sig til denne ukendte verden, som du måske ikke ved meget om, så du måske ønsker at tage fejl af siden med forsigtighed. Problemet er dog, at denne mulighed drastisk begrænser dine valg, fordi få kryptovalutaudvekslinger accepterer denne betalingsmetode. Det er her, vi kommer ind: Vi har samlet en liste over de bedste steder at købe bitcoin med PayPal, så hvis du gør vælg at tage denne mulighed, kan du i det mindste vælge en af ​​de få afprøvede og pålidelige platforme.

eToro

eToro er en mangesidet udvekslingstjeneste, der giver dig mulighed for at købe mange forskellige investeringsmuligheder, herunder aktier, råvarer, forex og selvfølgelig kryptokurver. Du kan finde en detaljeret gennemgang her på Cryptimi. Når det kommer til handel med kryptokurver, giver webstedet dig mulighed for at købe bitcoin med PayPal via deres service, og det kan så komme dig ud af jorden og indbetale et sted mellem $ 50 – $ 10.000 pr. Måned, hvilket er rigeligt for en første gangs investor.

Dette skulle komme i gang, men problemet med deres service er, at du ikke kan sælge de bitcoins, du ville have erhvervet direkte på deres hjemmeside, så du bliver nødt til at flytte dem andre steder for at fortsætte med at handle, når de først er købt. Hvis din plan er at HODL, kan eToro stadig tjene dette formål fint, da de stadig giver dig mulighed for at videresælge dem på et senere tidspunkt i bytte for fiat-valutaer.

Paxful

Paxfult arbejde som en peer-to-peer-handelsplatform. Dette betyder i det væsentlige, at det fungerer som en mægler mellem dig, den person, der ønsker at købe bitcoin, og en person, der ønsker at sælge bitcoin. Det driver en inkluderende brugerpolitik, som betyder, at enhver fra enhver region kan få adgang til den og bruge sine tjenester til at købe og sælge bitcoin via PayPal. Det betyder, at uanset hvor du læser dette fra, kan du allerede logge på og nyde fordelene ved deres service med lethed.

Når du først har tilmeldt deres tjeneste og bekræftet din konto, er tjenesten super ligetil, og du registrerer simpelthen din PayPal-konto på deres side og gennemse deres service for børsnoterede sælgere, indtil du finder en der passer til dig. Det er på dette tidspunkt, at fordelene virkelig skinner, da du vil deltage i en chat med sælgeren, som du kan forhandle priser med. Når aftalen er afgjort, frigiver køberen bitcoins, som Paxful opbevarer i en halv time, hvilket sikrer, at der ikke opstår noget vildt spil. Du har denne tid til at afvikle betalingen via Paypal, som ikke koster noget fra Pax og tilbyder dig256-bit SSL-kryptering for at sikre sikkerhed.

LocalBitcoins

Dette er en anden peer-to-peer bitcoin-handelstjeneste, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre brugere i dit lokalområde og derefter købe direkte fra mennesker i modsætning til at købe det fra en tredjeparts udvekslingsplatform. Det er faktisk en af ​​de ældste og mest gennemprøvede tjenester i kryptovalutaverdenen, for ikke at nævne at det for de fleste af dets tjenester er helt gratis.

På grund af LocalBitcoins karakter giver det dig mulighed for at købe bitcoin med PayPal samt muligheden for at købe Ripple, Ethereum og masser af andre top-tokens direkte med din PayPal-konto. Efter vores mening ville LocalBitcoins være det ideelle valg for førstegangsinvestorer takket være alle de grunde, vi har nævnt ovenfor, og den bedste mulighed for at købe bitcoin med PayPal derude på markedet.

Dette er kun 3 af de bedste cryptocurrency-udvekslinger derude, som ideelt set er de bedste til at begynde med, men du kan stadig kontrollere hele liste over de bedste cryptocurrency-udvekslinger for let at vælge den rigtige, hvor du skal købe bitcoin med Paypal og starte din bitcoin-handelskarriere i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me