CEX.IO Exchange gennemgang | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

CEX.IO anmeldelse

I dagens gennemgang vil vi se på en populær børsbaseret børs, CEX.IO, og analysere de funktioner, sikkerhed, fordele og ulemper, der følger med denne service.

CEX.IO anmeldelse: Exchange-oversigt

CEX.IO LOGOCEX.IO blev først etableret i 2013 i London og startede som en Bitcoin-udveksling og cloud mining-tjeneste. Dens minepool var kendt som Ghash.io, og på et tidspunkt lykkedes det at samle 42% af den samlede netværksminedrift.

Men i januar 2015, CEX.IO lukkede sine cloud mining-operationer, og nu tilbyder den kun cryptocurrency-udvekslingstjenester.

Børsen er registreret som et privat aktieselskab i Storbritannien, og det er i overensstemmelse med FinCEN i USA og ICO i Storbritannien, hvilket betyder, at det overholder standard KYC (kend din kunde) og AML (anti-hvidvaskning) politik, som kræve verifikation af brugeridentitet.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

CEX.IO understøtter 16 kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ripple, Stellar lumens, BitTorrent, Tron, Gemini Dollar, Zcash, Ontology, Ontology Gas og MetaHash. Det skal bemærkes, at med noget krypto kan du kun foretage indskud, købe eller handle.

Platformen understøtter også fire forskellige fiat-valutaer:

 • Amerikanske dollar (USD);
 • Euro (EUR)
 • Sterling pund (GBP)
 • Rubel (RUB).

CEX er registreret til at operere i 24 amerikanske stater, men det understøttes ikke i:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Guam, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Maryland, Michigan, Mississippi, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Tennessee, Texas, De Amerikanske Jomfruøer, Vermont, Virginia og Washington.

Børsen er tilgængelig i næsten alle lande, men der kan være nogle begrænsninger for betalingsmetoder.

Island, Vietnam, Afghanistan, Algeriet, Bahrain, Irak, Kuwait, Libanon, Libyen, Nigeria, Oman, Pakistan, Palæstina, Qatar, Saudi-Arabien og Yemen er begrænset til kreditkort køb.

Beboere fra disse lande kan ikke foretage køb via bankoverførsel: Afghanistan, Den Demokratiske Republik Congo, Elfenbenskysten, Eritrea, Etiopien, Guinea-Bissau, Haiti, Iran, Irak, Kenya, Liberia, Libyen, Guinea, São Tomé og Príncipe , Somalia, Sudan, Syrien, Tanzania, Tunesien, Tyrkiet, Vietnam, Yemen og Zimbabwe.

CEX.IO Kompatibiliteter

Platformen kan bruges på alle pc-operativsystemer, webbrowsere såvel som iOS- og Android-enheder.

Brugergrænseflade og erfaring

Hjemmesiden er æstetisk og intuitiv, så du kan finde det, du har brug for med et enkelt klik. Handelsgrænsefladen er rapporteret at være brugervenlig og har hurtige indlæsningshastigheder.

Børsen har også en mobilapp til både Android og iOS, som giver dig mulighed for at foretage kryptoindskud, placere begrænsede markedsordrer, se saldi og administrere ordrer. Men sammenlignet med websitetjenesterne har mobilappen kun en brøkdel af sine handelsfunktioner. For eksempel er marginhandel ikke tilgængelig på den.

Appen har modtaget både gode og dårlige kommentarer, hvor de fleste klager vedrører, at appen ikke udfører ordrer, ikke viser detaljerede grafer og gør det vanskeligt at logge ind.

Udvekslingen giver også et Application Programming Interface (API) til udviklere, der ønsker at oprette brugerdefinerede apps. Der er tre typer API’er: Hvile for at få adgang til markedsdata, WebSocket for professionelle forhandlere og Fix for institutionelle forhandlere.

Handels-API’en har en grænse på 600 anmodninger pr. 10 minutters interval, men kapaciteten kan øges ved at kontakte support.

CEX.IO interface

Sådan får du en CEX.IO-konto

Tilmelding til CEX

Du kan tilmelde dig ved hjælp af en Facebook-, Google-, VK-, Github-konto eller gå til deres websted og klikke på “Registrer” -linket øverst til højre på siden.

 1. Indtast e-mail-adresse og adgangskode, udfyld captcha, og accepter vilkårene;
 2. Klik på “Tilmeld”;
 3. Klik på knappen “Fortsæt”;
 4. Klik på linket i bekræftelses-e-mailen fra CEX.IO-teamet;
 5. Angiv dit telefonnummer for at fuldføre bekræftelsen;
 6. Aktivér tofaktorautentificering;
 7. Indsend dit kreditkort til bekræftelse. Udfyld en formular med navnet på kortet, kortnummeret og udløbsdatoen. Upload tre farvebilleder, der beviser ejerskabet af kortet;
 8. Upload dit ID og foto;
 9. Upload en selfie, der både har et kreditkort og et statsudstedt ID;
 10. Upload en selfie med bagsiden af ​​ID’et synligt;
 11. Bekræft de angivne oplysninger.

CEX.IO Register

For at opgradere en verificeret konto skal du give yderligere oplysninger:

 1. Indsend detaljerne i et regeringsudstedt identitetsdokument, såsom pas, ID-kort eller kørekort;
 2. Udfyld formular med dit køn, fornavn, efternavn, fødselsdato, fødested, kontaktnummer og bopælsadresse
 3. Indsend en scanning eller et fotografi af et par identitetsdokumenter for at bevise din bopæl.

CEX.IO accepterer el-regninger (ikke en mobiltelefon, tv-kontrakt eller udskrevne internetregninger), elregninger, kontoudtog eller selvangivelser.

Sådan bruges CEX.IO Exchange

Køb af krypto

 1. Log ind på din CEX.IO-konto;
 2. Klik på “Køb Bitcoin med VISA eller MasterCard;”
 3. Vælg din fiat-valuta fra rullemenuen til højre;
 4. Vælg den krypto, du vil købe fra venstre;
 5. Vælg et bestemt beløb. Du kan også købe bitcoins baseret på en fast pris (100, 200, 500, 1000);
 6. Indtast kortoplysningerne;
 7. Klik på knappen “KØB”.

Udbetaling af midler

 1. Klik på linket “Tilbagetrækning” øverst til højre på siden.
 2. Vælg tilbagetrækningsbetalingsmetode (betalingskort / bankoverførsel / kryptokapital);
 3. Vælg fiat-valutaen, og indtast beløbet. Indtast derefter tegnebogadressen for kryptoudtag;
 4. Klik på knappen “Udtag”;
 5. Vent på en bekræftelses-e-mail fra CEX.IO;
 6. Klik på linket på den e-mail, og godkend med 2FA.

Handelsfunktioner

 • CEX.IO tilbyder en lang række handelsordrer, der er til både avancerede og begynderehandlere;
 • Udfyld-eller-dræb-ordrer (også kendt som FOK) på mæglervirksomhed: FOK-ordrer udføres straks og fuldt ud (gælder 7% præmie på mæglertjenester);
 • Marginhandel på CEX.IO Broker har kryptovalutahandel via CFD’er og inkluderer en række ordretyper, teknisk analyse og handelsværktøjer;
 • Markedsfør, stop og begræns ordrer på handelsplatformen.

CEX.IO udvekslingsgebyrer

Handelsgebyrerne er baseret på et gebyrsystem til producent-taker, der beregnes ud fra din 30-dages handelsvolumen.

Cex.io billede

Visa- og MasterCard-indskud har anvendt et gebyr, der er en procentdel af den samlede transaktion og en separat mindre betaling. CEX.IO har forskellige gebyrer baseret på den anvendte fiat-valuta:

Cex.io billede 1

Der opkræves ingen gebyrer for bankoverførsler og kryptokurrencyindskud. Alle fiat-valutaer undtagen Rubel kan overføres gennem banker.

Marginhandelgebyrer

CEX.IO anvendte et gebyr på 0,2% for at åbne en position med en gearing på 2 eller 3 ud over en overførselsomkostning på 0,1%; når du lukker en position, opkræves der ingen gebyrer.

Cex.io billede 2

Det største problem med CEX.IO er, at det har skjulte afgifter. Platformen opkræver et gebyr på 7% for sin service, og det er derfor, du vil se, at prisen på Bitcoin er højere end den aktuelle pris, der vises på andre børser.

Betalingsmetoder

CEX.IO gør det muligt for brugere at foretage indbetalinger og udbetalinger via en række metoder, herunder kreditkort:

 • Kreditkort;
 • Cryptocurrency;
 • Debit kort;
 • Bankoverførsel (SEPA)
 • SWIFT;
 • Kryptokapital.

Overførselsgrænser

Platformen har fire forskellige kontoniveauer afhængigt af din identitetsbekræftelsesstatus, og hver kontotype har forskellige købsgrænser og funktioner.

Grundlæggende konti har en maksimal købsgrænse på $ 400 i bitcoins om dagen og en månedlig grænse på $ 2.000. Indskudsgrænser har en daglig grænse på $ 1000. Grundlæggende konti kan ikke bruge bankoverførsler til at købe, da de kun er begrænset til Visa- og MasterCard-køb.

Bekræftet konti har en maksimal daglig købsgrænse på $ 10.000 i bitcoins eller en månedlig maksimal købsgrænse på $ 100.000 med både kreditkort- og bankoverførselsmuligheder.

Bekræftet plus & Virksomhed konti har ingen købsgrænser.

Sikkerhedsfunktioner

CEX.IO har hidtil aldrig mistet nogen penge på grund af hacking-hændelser. Det opbevarer de fleste af sine kryptokurrencyfonde i kolde tegnebøger, der ikke har forbindelse til internettet.

Udvekslingen er i overensstemmelse med PCI DSS (The Payment Card Industry Data Security Standard), som attesterer, at udbyderen sikkert kan lagre, overføre og behandle kortholderdata. De opgraderede også deres PCI DSS-certifikat til niveau 2 i 2016, en top sikkerhedsstandard.

CEX.IO Sikkerhed

Virksomheden revideres også en gang om året, fordi det kræves af dem for at være i overensstemmelse.

CEX.IO er registreret til at operere både i USA og UK. I USA overvåges det af FinCEN (FinCEN), og i UK er det registreret hos Information Commissioner’s Office.

Kunde support

CEX.IO kundesupportPlatformen er rapporteret at have i gennemsnit anstændig kundesupport. Brugere kan kontakte support via e-mail, eller de kan slå deres forespørgsler op i deres detaljerede FAQ-sektion.

Alle online klager vedrørende CEXs kundesupport viser, at de tager tid at besvare deres brugeres kritik.

CEX.IO Exchange Reputation

Der har været både positive og negative anmeldelser online, men et stort flertal af dem har været gode og roste virksomheden for dets supportrespons og iver efter at hjælpe.

De fleste klager vedrører forsinkelser med tilbagetrækning af fiat-penge, men mange af dem skrev senere, at de modtog deres penge.

En anden hyppig klage handler om CEX.IO-kryptokurrencypriser og skjulte gebyrer. Selvom børsen har reduceret nogle af dem gennem årene, kan de fleste ikke lide det ekstra gebyr på 7%.

CEX.IO Exchange Review: Bedømmelse

CEX.IO er en velrenommeret kryptobørs, der er velegnet til både begyndere og avancerede forhandlere. Selvom gebyrerne er højere på mæglerplatformen, har handelsplatformen for CEX.IO markedspriser. Vi håbede, at vores anmeldelse har hjulpet dig med at beslutte, om denne service er kompatibel med dine behov.

CEX.IO Exchange: Fordele og ulemper

Fordele:

 • God sikkerhed;
 • Reguleret;
 • Fås i nogle amerikanske stater;
 • Høj geografisk dækning
 • Flere betalingsmuligheder, inklusive kort;
 • Flere fiat-muligheder
 • Anstændigt kryptoliste;
 • Responsiv støtte
 • Forskellige handelsmuligheder.

Ulemper:

 • Høje gebyrer for kortkøb;
 • Krævende verifikationsproces.

Fremhævet billede: blog.cex.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me