Binance Exchange gennemgang | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

I dag vil vi gennemgå Binance-udvekslingen, en populær platform, der indeholder en række kryptoparring og respekteres i samfundet for sin gennemsigtige tilgang. Vi giver dig alle de nødvendige oplysninger til at håndtere dine kryptovalutaer.

Binance Exchange-oversigt

Binance er en velkendt kryptokursudveksling, der kom frem i 2017 efter en vellykket ICO i Kina, som giver brugerne mulighed for at handle et stort antal kryptoaktiver. Binance var oprindeligt baseret i Hong Kong og flyttede derefter til Tokyo. For nylig har børsen flyttet sit hovedkvarter til Malta, en meget venlig nation mod krypto.

Administrerende direktør for børsen er Zhao Changpeng, der er meget aktiv på sociale mediekonti og hurtig til at advare samfundet om nogen af ​​Binances aktiviteter. Før lanceringen af ​​en af ​​de mest populære handelsplatforme i kryptorummet var CEO administreret på Tokyo Stock Exchange og Bloomberg.

Virksomheden har lanceret mange andre underinddelinger, såsom Binance USA, Binance Uganda, og har også udviklet flere platforme til udlån, staking og marginhandel.

Binance DEX og Binance Chain

Hvis du læser denne Binance-gennemgang, er det vigtigt at forstå, at Binance er en decentral udveksling. Ud over det har platformen også frigivet sit eget blockchain-netværk kaldet Binance kæde.

Mens centraliserede børser er hurtige og brugervenlige, hænger decentrale platforme bagud. Binance forsøger at ændre dette med sin Binance DEX-løsning. Denne platform er allerede blevet frigivet til markedet, og den har tiltrukket flere forhandlere.

Binance Chain er også et massivt projekt for Binance. Nogle virksomheder lancerer allerede deres tokens oven på dette uafhængige blockchain-netværk.

I dag kan projekter simpelthen begynde at arbejde på Binance Chain og skabe deres egne løsninger. Nogle virksomheder har allerede lanceret stablecoins, og hele Binance DEX kører oven på det.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Binance har en bred vifte af mønter, der tæller hundredvis af kryptoer på platformen. Nogle af de understøttede mønter inkluderer Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Ripple og OmiseGo.

Børsen har også fjernet flere mønter og par fra platformen, herunder ANKR / PAX, ANKR / TUSD, ANKR / USDC, BCPT / PAX, BCPT / TUSD, BCPT / USDC, BTT / BTC, DENT / BTC, DOGE / PAX, DOGE / USDC, ERD / PAX, ERD / USDC, FTM / PAX, FTM / TUSD, BRÆNDSTOF / ETH, GTO / PAX, GTO / TUSD, GTO / USDC, LUN / ETH, NCASH / BNB, NPXS / BTC, ONE / PAX, ONE / TUSD, PHB / PAX, PHB / USDC, TFUEL / PAX, TFUEL / TUSD, TFUEL / USDC, WAVES / PAX, WIN / BTC. Bitcoin SV var også blevet fjernet.

Binance er tilgængelig i alle lande rundt om i verden undtagen følgende:

 • Afghanistan;
 • Kina;
 • Congo (Brazzaville);
 • Congo (Kinshasa);
 • Cuba;
 • Den Demokratiske Folkerepublik Korea;
 • Eritrea
 • Iran;
 • Irak;
 • Elfenbenskysten;
 • Kirgisistan;
 • Libanon;
 • Libyen
 • Sydsudan;
 • Sudan.

Binance-tjenester er heller ikke tilgængelige for amerikanske beboere fra følgende stater: New York, Connecticut, Hawaii, Georgien, New Mexico og Washington.

Binance Jersey og Binance US understøtter al amerikansk bopæl.

Kompatibiliteter

Børsen har udviklet desktop-apps til sin handelsplatform, som er kompatible med Microsoft- og MAC-operativsystemer samt mobile apps til Android- og iOS-enheder. Platformen kan også tilgås ved at åbne en hvilken som helst webbrowser.

Brugergrænseflade og erfaring

Platformen har to muligheder til rådighed for handlende: grundlæggende og avanceret.

Den avancerede version giver brugerne mulighed for at se en teknisk omfattende analyse af den digitale valutas pris over tid. Basisversionens instrumentbræt indeholder flere grafer og diagrammer til handel med par ud over ordrebøger og møntens handelshistorie.

Basic-indstillingen har en æstetisk og ren grænseflade, der viser priser til venstre, grafer i midten og til højre købs- og salgskasser samt handelshistorik.

Binance-handelsskærm

Den avancerede visning har et mørkt tema, handelstabellerne forstørres, og de nuværende handelspriser er til højre med buy-sell-boksene under dem.

binance-kontoSådan får du en Binance Exchange-konto

 • Gå til Binance-webstedet og Tilmeld for en konto.
 • Angiv en gyldig e-mail og adgangskode.
 • Klik på bekræftelseslinket sendt til din e-mail-adresse.
 • Bekræft identitet ved at uploade dit nationale ID; en selfie med dit nationale ID og en note anbefales.
 • Vent på, at virksomheden sender dig en bekræftelses-e-mail, der siger, at din identitet er bekræftet.

Sådan bruges Binance Exchange

Køb af krypto

 • Vælg den krypto, du vil deponere på din Binance-konto.
 • Indskudsadressen til at sende dine mønter vises i listen over muligheder. Du kan også købe topmønter, såsom BTC eller ETH med et kreditkort.
 • Klik på “Exchange” og vælg “Basic”. Du kan også klikke på den mønt, du vil handle på, fra listen midt på skærmen for at få hovedsiden til at blive vist.
 • Øverst til venstre på skærmen vises det par, du er interesseret i at handle. Ordrebogen for køb og salg af bud vil blive vist nedenfor.
 • Klik på den pris, du vil købe mønten, og ordreformularen udfyldes automatisk. Du kan også skrive det ønskede beløb i handelsordreboksen (markeds-, grænse- eller stop-limit-ordre).
 • Vent til ordren udføres, og de nye mønter deponeres i din Binance-tegnebog.

Udbetaling af midler

 • Klik på “Tilbagetrækning”, som er placeret under “Funds” øverst på skærmen.
 • Vælg den krypto, du vil trække tilbage, og indsæt i tegnebogens adresse.
 • Indtast hvor meget du vil hæve, og klik på “Send”.
 • Send din to-faktor Google-godkendelseskode.
 • Klik på bekræftelseslinket sendt i e-mailen.
 • Bekræft tilbagetrækningen.

Binance-udvekslingsgebyrer

Binance har et gennemsnitligt gebyr på 0,1% for sine transaktioner. Brugere, der ønsker at foretage betalinger med Binance Coin (BNB), kan få deres gebyrer reduceret betydeligt.

Kreditkortbetalinger i andre fiats bortset fra USD eller EUR vil have et standardbehandlingsgebyr på 3,5% (mindst $ 10) på transaktionen.

Udbetalingsgebyrer varierer afhængigt af den handlede mønt.

betalingsmetoder

Binance-platformen understøtter kryptoindskud og udbetalinger, men i de senere år har den også tilføjet fiat-køb og udbetalinger via kreditkort. Muligheden for kreditkort er dog begrænset til et antal kryptoer:

 • Bitcoin;
 • XRP;
 • Binance mønt;
 • Ethereum;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash ABC.

Du kan også betale ved hjælp af Binance Coin, platformens oprindelige mønt, for dine handelsgebyrer. Dette giver dig en rabat på 25%, hvilket betyder, at du fra 0,1% standardhandelsgebyr kun skal betale 0,075%. De nedsatte gebyrer reduceres over tid, hvor 12,5% er den næste procentdel, der trækkes.

Transaktionstider

Deponeringstider varierer alt efter trafikken på netværket på den mønt, du bruger i din operation. Tilbagetrækning kan tage op til 12 timer, da virksomheden oplyser, at de ikke er i stand til at give øjeblikkelige udbetalinger.

Transaktionsgrænser

Der er i øjeblikket ingen grænse for, hvor mange mønter du kan indbetale på din konto. Brugere, der ikke har verificeret deres konto, har tilbagetrækningsgrænser, mens bekræftede “niveau to” -brugere ikke er begrænsede.

Sikkerhedsfunktioner

Binance-platformen har implementeret ISO / ICO_27001: 2013 og CCSS sikkerhedsprotokoller. Kontiene bruger et to-faktor-autentificeringssystem og Google Authenticator til tilbagetrækningsbekræftelse og sikkerhedsændringer. Brugere skal have en af ​​disse funktioner aktiveret for at deres konto skal verificeres.

Binances privatlivspolitik siger, at udvekslingen gemmer brugeroplysninger, såsom IP-adresser, og gemmer dataene på sine servere.

Platformen var målet for et hack i marts 2018, hvor angriberne forsøgte at stjæle brugerens midler, men dets automatiserede systemer afværgede forsøget. I flere måneder havde hackerne indsamlet folks logins gennem et phishing-websted, der skjult installerede API-adgang på de inficerede konti. Midlerne på ofrenes konti blev derefter konverteret til BTC og investeret i Viacoin, hvilket fik mønten til at stige. Herefter solgte hackerne deres egen forsyning af Viacoin til den højeste pris, før de forsøgte at overføre BTC til deres egne tegnebøger.

binance sikkerhed

Men heldigvis lykkedes det ikke at stjæle nogen midler, da de blev fanget til tiden, hvor hackernes midler blev givet til velgørenhed.

Da dette hack blev udført på grund af de mennesker, der indtastede deres webstedslogins og 2FA-oplysninger på et falsk websted, skal du altid kontrollere, om du har den korrekte Binance-URL, inden du logger ind.

Efter dette hackforsøg introducerede Binance Secure Asset Fund for Users (SAFU) i 2018. SAFU-funktionen fungerer er en reservefond, der er der for at dække de mulige tab af et hack. Reserve SAFU tager 10% af alle Binances handelsgebyrer.

I maj 2019 blev platformen hacket, hvor hackerne stjal 7.000 Bitcoin, hvilket på det tidspunkt blev anslået til at være omkring $ 40 millioner. Men da børsen havde SAFU-kontoen til at dække tabene, mistede ingen af ​​de berørte Binance-kunder nogen penge.

Reguleringsmæssigt er Binance reguleret på Malta og fungerer i henhold til Virtual Financial Assets (VFA) -loven. Platformen overholder forpligtelser mod hvidvask af penge, men den er ikke licenseret af andre regulerende organer.

For sine andre platforme, Binance US og Binance Jersey, har virksomheden anvendt og fået de nødvendige licenser til at tilbyde krypto til fiat og omvendt i de lande, disse platforme opererer.

Kunde support

Kundesupport-ikon

Binances support tilbydes i form af supportbilletter, som sendes via en online formular, der er tilgængelig på deres hjemmeside, og svarene gives via e-mail. Børsens officielle Reddit-side siger, at billetter vil blive besvaret af en supportagent, der kender det system, du bruger. Live chat support og et telefonnummer er ikke tilgængeligt i øjeblikket.

Platformen er dog meget aktiv på sociale medieplatforme, såsom Telegram og Twitter, så det er også angivet at følge disse konti også for information. Deres blog og FAQ sektionen på hovedsiden besvarer også en bred vifte af spørgsmål og giver detaljer om virksomheden, dens platforme, par og andre problemer.

Binance Exchange omdømme

På trods af sine hacks betragtes Binance højt som en af ​​de bedste børser i kryptoverdenen, da den har formået at håndtere alle sine tab meget godt og være fuldstændig gennemsigtig, når der sker noget på platformen.

Binance Exchange Review: Bedømmelse

Binance er en af ​​de mest fremtrædende cryptocurrency-børser, som har udviklet sig til at tilbyde en mangfoldighed af platforme og produkter rettet mod kryptohandlere. Børsen er praktisk at bruge og har vist sig at være pålidelig.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 29. oktober 2018 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt i indholdet den 10. marts 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me