OAX-møntanmeldelse | Introduktion til begyndere

OAX-mønt

Kryptorummet er fuld af projekter, og det er ret vanskeligt at finde en solid investeringsmulighed. I dag vil vi gennemgå OAX-mønten, dens funktioner, og om du ikke skal investere i den.

Hvad er OAX?

oax møntOAX (tidligere OpenANX) er en kryptobørs, der blev oprettet af OAX Foundation, der blev oprettet i 2017.

OAX-platformen, som OAX opererer på, er en decentraliseret markedsudveksling, der sigter mod at kombinere alle de bedste funktioner i de centraliserede børser med dem fra decentrale børser. Den side, der førte til OAX-udveksling har i øjeblikket 404-fejlen.

OAX-token er den oprindelige krypto på platformen, som bruges til at aktivere medlemsniveauer. Mønten blev lanceret i en ICO, der startede den 22. juni 2017 og sluttede den 21. juli 2017.

OAX rejste $ 18.756.937 i tokensalget og solgte 30 millioner af de samlede 100 millioner OAX-tokens. Først planlagde virksomheden en anden ICO i 2018, men de valgte senere at flyve 5 millioner tokens til OAX-møntindehavere. Airdrop startede den 17. juli 2018 og sluttede den 16. januar 2019.

Teamet bag OAX

OAX-teamet består af 15 teammedlemmer ledet af fire medstiftere, fire projektrådgivere og ledelsesteamet. Udviklerne af projektet er ikke angivet på hjemmesiden, så det nøjagtige antal teammedlemmer er ukendt.

Ken Lo, CFO for ANX International og medstifter af OAX, er en forretningsmand, der har over to årtiers erfaring i forretningsstrategi, efter at have arbejdet med virksomheder som Accenture og Verizon. Han har også arbejdet i seks år i blockchain-branchen.

Hugh Madden er den anden medstifter af projektet og anses for at være den, der etablerede visionen for OAX. Hans hovedspecialisering er cybersikkerhed, der startede sin egen sikkerhedstjeneste i en alder af 16 år. Før han blev medstifter af ANX International arbejdede han for finansielle serviceselskaber AXA og HSBC.

Den tredje medstifter af OAX er Dave Chapman, som også er COO for ANX International. Han er ekspert inden for finansielle tjenester og har arbejdet for Barclays, ABN AMRO og HSBC.

Den sidste medstifter er David Tee, der har over 25 års erfaring inden for virksomhedsfinansiering, der er velbevandret i forhold som fusioner og opkøb, private placeringer, omstruktureringer, egenkapital og gældsfinansiering.

OAX team

OAX grundlæggere og direktører. Fra venstre: Ken Lo, Hugh Madden, Dave Chapman, David Tee

OAX møntpris ydeevne

OAX-tokens havde en oprindelig pris på $ 0,45, da ICO startede og begyndte at handle til en lidt lavere pris end dette niveau, men inden den 19. august voksede mønten med mere end 50% og nåede $ 1,61.

Prisen fortsatte med at vokse, med mønten steget til $ 2,88 inden 20. august 2017. Men disse gevinster blev hurtigt korrigeret de følgende dage, hvor OAX-mønten lå under ICO-prisen for resten af ​​september.

Som resten af ​​kryptomarkedet steg OAX i december 2017 og januar 2018 og nåede en højeste tid på $ 2,92 den 7. januar 2018. Ved udgangen af ​​januar halverede prisen fra denne værdi, og når februar startede, mønten handlede under $ 1-mærket.

OAX fortsatte sin nedadgående bane med en let genopretning i april med OAX-handel under ICO-niveauer igen i juni 2018. Mønten nåede sit laveste niveau den 26. september 2019 med en pris på $ 0,053017.

Fra august 2019 til november 2019 kan vi se, at OAX-mønten har handlet omkring $ 0,06 – $ -. 07-niveauerne, en lille stigning siden september, men viser ingen tegn på et markant bullish rally.

OAXReviewCover

møntbureau.com

OAX-funktioner

 1. Smart kontroldecentralisering til prisopdagelse og handelstransaktioner.
 2. “Asset Gateway” -funktionen sikrer, at platformen aldrig har begge aktivnøgler tilknyttet nogen transaktion og kun har en af ​​de to til enhver tid. Disse Asset Gateways accepterer også fiat-valutaer og udsteder derefter et tilsvarende antal ERC-20-tokens. For eksempel, hvis du sender USD, udsteder OAX Exchange OAX / USD-tokens.
 3. Åben kildekode, der fremmer gennemsigtighed.
 4. Styring etableres af samfundet gennem afstemning og involvering i selve projektet.
 5. Layer 2 Exchange (L2X) -protokol har følgende egenskaber:
 • Trustless: brugere behøver ikke at stole på børsen for at udføre handler på platformen. Protokolovertrædelser kan løses af brugerne ved at indgive tvister i blockchain;
 • Ikke-depot: brugere er den eneste enhed, der har kontrol over deres konti og midler. Børsen letter blot handel mellem brugere;
 • Ikke-sikkerhedsstillet: børsen behøver ikke at låse sikkerhedsstillelse for at sikre, at handlen udføres i overensstemmelse hermed;
 • Performant: udvekslingens præstationsegenskaber svarer til de eksisterende centraliserede udvekslinger;
 • Skalerbar: antallet af noder kan øges for at forbedre kapacitet og kapacitet.

OAX-niveauer

OAX-platformen anvender et differentieret medlemskabssystem, der drives af OAX-mønten. Denne struktur giver brugerne mulighed for at vælge, om de bare vil have grundlæggende adgang til platformen, stemmerettigheder eller kommerciel anmodning om tjenester.

Hvor mange OAX-tokens der kræves for hvert serviceniveau er endnu ikke kendt.

For at ansøge om medlemskabsniveauer skal brugerne sende deres tokens sammen med deres medlemsapplikationer. Når applikationen har modtaget godkendelse, brændes OAX-mønterne. Dette sikrer, at den samlede levering af OAX-tokens falder med tiden, hvilket giver tokenet en deflationær egenskab.

Nedenfor er de fem medlemsniveauer:

 • Deltagermedlem: det grundlæggende medlemskabsniveau giver brugerne mulighed for at placere detail- eller grossisttransaktioner på OAX-platformen;
 • Stemmemedlem: dette niveau giver brugerne mulighed for at stemme om alle beslutninger, der vedrører OAX-platformen;
 • Stiftende medlem: Udover stemmeretten er brugere på dette niveau i stand til at foreslå diskussionstemaer;
 • Tredjepartsudbydermedlem: disse medlemmer er i stand til at tilbyde tjenester inden for OAX-netværket, herunder KYC-validering, smarte kontrakttjenester, juridiske tjenester og andre tjenester;
 • Asset Gateway-medlem: Ud over attributter fra tredjepartstjenesteudbyder er disse medlemmer også i stand til at levere udvekslingstjenester.

Hvor kan man købe OAX

køb oaxOAX-mønten understøttes i meget få kryptobørs i øjeblikket. Den aktuelle liste over børser består af Binance, Gate.io, HitBTC og Liquid. Binance har dog i alt 90% af hele OAX-diskenheden. Parret med den højeste handelsvolumen er OAX / BTC med 89,83%.

De høje niveauer, der er tilgængelige på Binance, antyder, at der er nok likviditet til at udføre store ordrer med begrænset glidning.

Hvor skal OAX opbevares

Nu hvor du har købt dine OAX-tokens, skal du flytte dem til en ekstern tegnebog. Da OAX-mønten er baseret på ERC-20-protokollen, betyder det, at den har kompatibilitet med enhver tegnebog, der understøtter ERC 20-tokens..

Et par populære ERC 20-tegnebøger er MyEtherWallet, MetaMask, Exodus, Mist, Coinomi, Guarda og Jaxx. OAX-tokens kan også gemmes på hardware-tegnebøger, såsom Ledger Nano X og Trezor T.

Fremtidige planer for OAX

oax fremtidige planerOAX-teamet har forsøgt at holde samfundet engageret i dets udvikling ved regelmæssigt at offentliggøre “community updates” på deres officielle blog. Men siden august, da de frigav deres L2X-protokol, holdet har ikke fremsendt nogen meddelelser, der kan påvirke prisen på OAX-mønten eller den generelle retning for projektet.

Med hensyn til deres GitLab repositories, ser det ud til, at udviklerne ikke har været meget aktive, da den eneste tilgængelige kode er deres to Proof-of-Concept-repositories. Der har været meget lidt aktivitet på disse to arkiver, da sidste gang der blev foretaget en forpligtelse for ni måneder siden.

OAX synes også at have en ret aktiv tilstedeværelse på sociale medier. Deres Twitter-konto har mere end 12.000 tilhængere, hvor deres Telegram-kanal har over 3.500 tilhængere. Deres Reddit-side har 7,1k medlemmer, men med indlæg laves hyppigt og modtager svar fra brugere.

Skal du investere i OAX-mønt?

I betragtning af at OAX-mønten er rangeret 446. når det gælder markedsværdi, med små chancer for at få sine høje værdier hele tiden tilbage eller endda halvdelen af ​​den pris, ville det være meget usandsynligt, at denne mønt ville være en god investering.

Måske ville symbolet være til nytte for dem, der ønsker at få adgang til de højere niveauer af medlemskaber på OAX-udvekslingsplatformen, men der er i øjeblikket ingen udveksling lanceret. Du kan faktisk ikke bruge mønten til noget i øjeblikket.

Det faktum, at så få børser understøtter OAX, indikerer at de ikke stoler på projektet eller mener, at kryptoen er relevant nok til at blive inkluderet på deres handelslister. OAX-mønten er også blevet fjernet fra flere børser, såsom LaToken. Dette er også et dårligt tegn for OAX.

Coinmarketcap har beregnet afkastets investeringsafkast til -81,91%.

OAX Review: Bedømmelse

OAX har ikke formået at få nogen signifikant trækkraft siden kryptomarkedets boom i 2018. Det mærkelige er, at børsen, som mønten er designet til, stadig ikke har en funktion.

Mens holdet, der startede projektet, har stor erfaring, er mange andre projekter startet af talentfulde individer, men er endt med at falde i uklarhed.

Udviklingsmæssigt ser situationen ikke særlig lovende ud. Projektet bestræber sig på at opdatere sit samfund, men ingen væsentlige prisforhøjelser er blevet korreleret med de få udviklingsmeddelelser.

Fordele:

 • Decentraliseret;
 • Aktivt online community
 • Understøttet på en lang række tegnebøger.

Ulemper:

 • Ingen tegn på prisinddrivelse
 • Ingen udveksling efter næsten 2 år efter projektets start;
 • Understøttet på få børser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me