Gemini Exchange Review | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

tvilling er en af ​​de mest kendte og respekterede amerikanske kryptobørs på markedet. I dag analyserer vi gebyrer, sikkerhed og funktioner i Gemini-børsen i vores gennemgang.

Gemini Exchange Oversigt

Gemini blev grundlagt af Winkelvoss tvillingerne i 2014 og startede officielt sin drift i 2015.

Platformen er baseret i New York, og det er en af ​​de få crypto-til-fiat-tjenester, der har licens til at operere i USA og i staten NY.

Siden lanceringen blev det en af ​​de mest respekterede og hæderlige kryptobørs i det digitale valutarum. Da det tilføjede support til Ether i 2016, blev det verdens første licenserede Ether-udveksling.

tvilling har i øjeblikket en 24-timers handelsvolumen på $ 16.896.635, hvilket gør det til den 76. kryptobørs ved daglig likviditet.

Nu vil vi fortsætte med at udforske dybtgående i vores anmeldelse flere af funktionerne leveret af Gemini.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Børsen understøtter kun handel med 5 kryptovalutaer (seks tæller deres Stablecoin):

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Bitcoin kontanter (BCH);
 • Litecoin (LTC);
 • Zcash (ZEC);

Gemini lancerede også sin egen stablecoin, Gemini dollar (GUSD), som er 100% bakket op af USD. Dette ERC20-token er tilgængeligt til handel på forskellige børser. Platformen er den eneste enhed, der kan udstede GUSD og konvertere token til amerikanske dollars. Du indbetaler bare din GUSD til Gemini, og disse konverteres automatisk til USD-saldi, der kan trækkes tilbage.

Den eneste understøttede fiat-valuta er USD.

De understøttede kryptovalutapar er:

 • BTC / USD;
 • ETH / USD;
 • ETH / BTC;
 • ZEC / USD;
 • ZEC / BTC;
 • ZEC / ETH;
 • ZEC / LTC;
 • ZEC / BCH;
 • BCH / USD;
 • BCH / BTC;
 • BCH / ETH;
 • BCH / LTC;
 • LTC / USD;
 • LTC / BTC;
 • LTC / ETH;
 • LTC / BCH.

Platformen opererer i alle amerikanske stater og i en håndfuld andre lande, såsom Australien, Canada, Hongkong, Singapore, Sydkorea og Det Forenede Kongerige.

Brugergrænseflade og erfaring

Gemini har en intuitivt designet brugerplatform, der sigter mod at være nem at bruge for alle handlende uanset erfaring. Webstedsgrænsefladen er lydhør, og det rapporteres at have en jævn funktionalitet.

Selvom den ikke har en bred vifte af avancerede funktioner, inkluderer den de grundlæggende: børsens priser, balance, diagrammer og ordrer.

Børsen lancerede også en mobilapp i december 2018, som er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere. Appen har alle funktionerne på webversionen og er rapporteret at fungere uden problemer.

Gemini-udvekslingsgrænseflade

Sådan bruges Gemini Exchange

Gemini tilmelding

 1. Gå ind på det officielle websted
 2. Klik på knappen “Registrer” (øverst til højre på siden. Se billedet nedenfor);
 3. Angiv dit navn, adgangskode og en gyldig e-mail-adresse;
 4. Efter at have modtaget bekræftelseskoden, skal du indtaste den givne kode på webstedet;
 5. Du bliver derefter nødt til at gennemgå børsens verificeringsproces;
 6. Angiv de krævede personlige oplysninger, telefonnummer, og aktiver tofaktorautentificering. I anden fase skal du angive en bankkonto. Det tredje verifikationsfase kræver, at du indsender fotos af dit ID-kort. Den sidste fase beder om dokumenter, der er godkendt af regeringen for at bekræfte din identitet.

Tvillingebytte

Indbetaling

 1. Gå til menuen og klik på “Overfør midler”.
 2. Gå til “Depositum i” → “Exchange” → “Bankoverførsler;”
 3. Indtast et beløb, som du vil deponere.

Køb af Crypto

 1. Gå til menuen og find det par, som du vil handle;
 2. Indtast beløbet og prisen på købsordren. Du kan også vælge markedsordrer leveret af andre brugere, eller du kan oprette en alarm, der sender dig til push-meddelelser, når prisen rammer det niveau, du er interesseret i;
 3. Klik på “Køb”.

Tilbagetrækning af krypto

 1. Klik på fanen “Overfør midler” på Gemini-instrumentbrættet.
 2. Fra rullemenuen skal du navigere til den krypto, du vil trække ud ‘
 3. Når du har valgt dine udbetalingsmuligheder, skal du indsætte din “Destinationsadresse”, som er din eksterne tegnebog;
 4. Klik på knappen for at trække dig ud.

Tvillingebytteudgifter

Gemini anvender et gebyr, når du afgiver en købs- eller sælgerordre via deres hjemmeside eller mobilapp ud over et 0,5% ”bekvemmelighedsgebyr”.

 • Mindre end eller lig med $ 10,00: $ 0,99;
 • Større end $ 10,00, men mindre end eller lig med $ 25,00: $ 1,49;
 • Større end $ 25,00, men mindre end eller lig med $ 50,00: $ 1,99;
 • Større end $ 50,00, men mindre end eller lig med $ 200,00: $ 2,99;
 • Større end $ 200,00: 1,49% af din weborderværdi.

Markedsplads ActiveTrader-gebyrer

Når du køber eller sælger fra børsens kontinuerlige ordrebøger eller Gemini-auktionen via ActiveTrader-grænsefladen, har du forskellige gebyrer, der opkræves af producenten / tagermodellen baseret på en 30-dages periode.

Der opkræves ingen gebyrer for USD-udbetalinger og indskud foretaget via alle betalingsmetoder, herunder ACH, Bank Wire og Gemini Dollar-konverteringer.

Internationale bankoverførsler kan have Swift-routinggebyrer, der opkræves af din egen bank.

Der er heller ingen gebyrer for kryptoindskud, og børsen opkræver ikke noget gebyr, hvis du foretager under ti kryptoudtag om måneden. Selvfølgelig vil der blive anvendt mineafgifter.

Grænser

Brugere har lov til at indbetale op til USD 500 dagligt via bankoverførsler med en månedlig grænse på USD 15.000. Bankoverførsler og kryptoindskud har ingen grænse.

Bankoverførslen har en daglig tilbagetrækningsgrænse på USD 100.000, mens bankoverførsler og kryptoudtag ikke har nogen grænse.

Det mindste beløb, du kan købe til Bitcoin, er 0,00001 BTC, og for Ether er minimumsbeløbet 0,001 ETH.

betalingsmetoder

Brugere kan finansiere deres konti enten med kryptokurrency, bankoverførsel eller bankoverførsel (kun USA).

Sikkerhedsfunktioner

Tvilling betragtes som en af ​​de mest sikre børser i kryptoindustrien.

De fleste af dets kryptofonde opbevares i kølerum, hvor nøglerne til disse tegnebøger opbevares på flere forskellige enheder og placeringer. Tegnebøgerne er sikret med multisignaturteknologi, hvilket betyder, at der kræves samarbejde fra flere mennesker for at åbne tegnebøgerne. Gemini’s “Hot Wallet” er hostet på AWS, en sikker infrastruktur, og disse Hot Wallet-nøgler er gemt i hardware-sikkerhedsmoduler (HSM’er), der betragtes som førsteklasses hardware.

For kontobeskyttelse kræver udvekslingen også tofaktorautentificering for at kunne drive en konto, en funktion der også holder konti beskyttet mod phishing-forsøg. Andre sikkerhedsstandarder, der er implementeret, inkluderer stærke adgangskoder, begrænsning af kontosats og hvidliste på adresser.

Tvilling udveksler sikkerhedmedium.com

Gemini leverer også FDIC-forsikring for deres brugeres USD-kontosaldoer på op til $ 250.000, med USD-midler gemt på adskilte konti.

Dette betyder, at brugerfond holdes adskilt fra enhver af virksomhedens midler. Deres møntreserver fra alle deres kontosaldoer er også fuldt sikkerhedskopieret af krypto eller USD.

Platformen understøtter også sikkerhedsnøgler til hardware-tegnebog såvel som webgodkendelse, der giver brugere mulighed for at få adgang til deres konti via hardware-tegnebog i stedet for deres telefon.

På virksomhedsniveau anvender børsen også nogle operationelle sikkerhedsforanstaltninger, såsom at gennemføre baggrundskontrol af alle deres medarbejdere og opbevare nøgler uden for deres kontorer. Ingen af ​​lederne eller stifterne kan også overføre penge individuelt.

Deres webplatform er beskyttet mod DDoS-angreb (Dedicated Denial of Service) og bruger kun den interne sektion på deres websted, som ikke har nogen ekstern adgang.

Tvillingene blev også gennemgået af Deloitte & Touché LLP for deres SOC 2 implementering, hvilket gør det til en af ​​de få kryptokursudvekslinger, der har afsluttet denne gennemgang.

Virksomheden overholder fuldt ud strenge amerikanske regler, da det er et New York Trust Company, det har en BitLicense – hvilket betyder, at de er et reguleret kryptoselskab, der opererer under myndighed af New York Department of Financial Services (NYDFS).

Børsen er også medlem af Virtual Commodities Association (VCA), en selvregulerende organisation, der fører tilsyn med kryptoindustrien.

Kunde support

Børsen har et FAQ-afsnit, der har svar på de fleste spørgsmål i forbindelse med kryptohandel og kontofinansiering.

For specifikke henvendelser kan du kontakte supportteamet for Gemini via en e-mail-billet.

Der er også en live chat-funktion, men den ser ikke ud til at fungere.

Brugere kan også nå supportteamet, hvis deres problemer stadig ikke er løst på deres sociale mediekonti, enten Twitter eller Facebook, ved at vise dit billetnummer.

Der har været adskillige klager over udvekslingens lydhørhed, hvor nogle brugere klager over, at det tog timer for dem at modtage et svar, eller nogle fik slet ikke noget svar.

Gemini Exchange omdømme

Som enhver krypto-udveksling, du finder online mange dårlige og gode anmeldelser. De fleste af de klager, vi har bemærket, vedrører manglende respons på kundesupport eller frysning af penge og konti.

Men generelt er det højt vurderet for sin sikkerhed og legitimitet, og der har ikke været rapporterede hacks, faktorer der gør Gemini til en betroet udveksling.

Gemini Exchange Review: Bedømmelse

Vi kan ikke fortælle dig, om Gemini er en god eller dårlig børs, men fra vores gennemgang kan du selv bestemme, om det er den bedste handelsplatform for dig og dine specifikke handelsbehov.

Gemini Exchange: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Intuitiv grænseflade;
 • Ingen depositum / udbetalingsgebyrer;
 • Tilgængelig for amerikanske baserede handlende;
 • Stramt reguleret;
 • Meget sikker;
 • Forskellige typer handel;
 • Høj likviditet.

Ulemper:

 • Lang registreringsproces på grund af kedelige verifikationskrav;
 • Fås i et begrænset antal lande
 • Høje handelsgebyrer
 • Begrænset møntvalg
 • Begrænsede fiat-indbetalingsmuligheder;
 • Langsom kundesupport;
 • Ingen chatfunktion eller telefonnummer;
 • Hold brugernes private nøgler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me