Syyskuun 2017 Cryptomarket Plunge

Otsikko viittaa siihen, että digitaalisen valuutan arvon nykyinen lasku menee historiaan ja tämä ajatus on totta. Kryptovaluuttamarkkinat ovat kaikki ottaneet suuren syöksyn, joka on johtanut markkinoiden yleisen kannan menettämiseen ja myös yksittäisten digitaalisten valuuttojen menettämiseen.

BTC: n ja Yhdysvaltain dollarin vaihtokurssi siirtyi vapaaseen laskuun, kun julkaistiin, että ViaBTC: stä, kiinalaisesta bitcoin-pörssistä, tulee maan toiseksi lopettaa kotimaan kauppapalvelut. Silti on vahva käsitys siitä, että tämän tyyppisiä uutisia kaataa edelleen vain Kiinasta.

Shokki heijastui suoraan kryptomarkkinoille. Esimerkiksi bitcoin menetti yli viidenneksen markkinaosuuden kokonaisarvosta alle 24 tunnissa. Viikkokohtaisesti BTC on laskenut lähes 30%, kun taas kuukausittainen tulos on hieman vähemmän intensiivinen, mutta silti huolestuttava (noin 28%).

Lisäksi kesti alle 48 tuntia, kun bitcoin irtoaa 1 000 dollaria vanhasta hinnastaan. Tämän vuoksi miljoonat bitcoin-käyttäjät, jotka käyttävät sitä tekemään mitä tahansa sijoitusportfolion luomisesta pelaamiseen online-pokeri haluavat tietää mihin tämä prosessi johtaa ja milloin se lopetetaan. Tälle ei ole tarkkoja vastauksia, mutta tässä on joitain tekijöitä, joilla on merkitystä kriittisten valuuttamarkkinoiden elpymisessä ja niiden palaamisessa kaupankäynnin kaavioiden “vihreälle alueelle”..

Rally Point

Suurin osa analyytikoista syö 3700 dollarin hintaa helpotuskohtana BTC-verkostolle. Tämä näyttää realistiselta hinnalta verkolle, jolla on suurin markkinaosuus kaikista kryptovaluutoista, mutta joka on myös suurin kohde mullistukselle Kiinassa.

Samaan aikaan BTC: n hinnan nousu parin viime kuukauden aikana oli selvästi kestämätöntä. Yhdessä vaiheessa muutama viikko sitten verkko tarkkaili aktiivisesti yhden kolikon 5 000 dollarin hintaa, mikä olisi 500%: n nousu vuoden 2017 alusta..

Sen lisäksi, että BTC selviytyi kovasta haarukasta vahingoittumattomana kaikessa mielessä, verkolla ei ollut ollut merkittäviä läpimurtoja, jotka selittäisivät tämän hintatason nousun. Tämän vuoksi 3500 dollarin verkkotunnus näyttää olevan paljon realistisempi ja toimivampi sekä sijoittajille että kehittäjille, joista monet yrittävät kuumeisesti kiinni markkinoiden muutoksista.

Aktiivinen ongelma näiden rallipisteiden kanssa on kuitenkin sonni, joka on edelleen poistunut markkinoilta. Yksi tärkeimmistä selityksistä tälle siirtymälle on muiden BTC-pörssien pelko, elleivät kaikki sulje työpöytäsi Kiinassa. Vaikka tämä saattaa tapahtua tai ei käy, uudet ilmoitukset kotimaisista pörsseistä, jotka lopettavat palvelunsa, lisäävät vain tätä pelkoa ja todennäköisesti lisää lisämyyntiä lähitulevaisuudessa.

Dollarin vahvuus

Jotta digitaalisen valuutan asiat olisivat vielä monimutkaisempia, on kysymys Yhdysvaltain dollarista ja sen nykyisestä vahvuudesta kansainvälisillä markkinoilla. 5000 dollarin hintatason nousu johtui teoriassa bitcoiniin liittyvistä nousevista tarinoista, jotka keskittyivät lähinnä SegWitin aktivointiin ja siihen, että monet kansalliset instituutiot alkoivat näyttää mielenkiintoisilta samassa digitaalisessa valuutassa. Mutta todellisuudessa yksi tärkeimmistä tekijöistä oli Yhdysvaltain dollarin vahvuus tuolloin.

Dollari-indeksi nousi vuoden 2017 alusta, jolloin BTC aloitti ennätyksellisen rallin. Vaikka on vaikea ajatella, että heikko Yhdysvaltain dollari johti hintojen nousuun, on enemmän kuin todennäköistä, että se vahvisti sitä.

Nyt Fedin tiukentamien politiikkojen ja muiden Yhdysvaltain dollaria vahvistaneiden elementtien kannustamana se voi estää BTC: tä menemästä heti suureen ralliin. Sen ei pitäisi levittää BTC-arvon laskua, mutta se todennäköisesti vaikeuttaa kryptovaluutan palata tasoonsa 5000 dollarilla lyhyellä aikavälillä.

Palautumisen mahdollisuus

Tekninen analyysi osoittaa, että nykyinen myyntitapahtuma on siirtymässä ylenmääräiseen vaiheeseen ja että pieni helpotusralli on tulossa. Mutta on vaikea mitata, jopa Fibonacci-menetelmän avulla, missä rallipiste tapahtuu. Tällä hetkellä paras arvaus asettaa saman pisteen välillä 3 300 ja 3 400 dollaria.

Useimmat kuitenkin varoittavat, että arvo saattaa laskea alaspäin 2350 dollariin, jos uutiset Kiinan pörsseistä jatkuvat tällä tavalla. Toisin sanoen, jos Kiina painostaa jatkuvasti BTC: n kotimaista kauppaa, se vetää hinnan epäilemättä alle 3 000 dollarin.

Samaan aikaan tekniset tiedot osoittavat, että suurta rallia ei tapahdu ilman synkronointia Yhdysvaltain dollarin heikkenemisen kanssa. Historiallisesti kaaviot osoittavat, että sama fiat-valuutan voima kasvaa kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä. Tämä on täysin loogista, koska lomakausi korvaa lomakauden, mikä tuo enemmän rahaa ja lisää teollisuuden ja palvelualan toimintaa.

Opittua

Syyskuun iso syöksy on edelleen kesken, joten siitä on vaikea esittää tarkkoja näkökohtia. Ethereum kärsi kovasti Kiina kieltää ICO: t kun taas kotimaan vaihdon nykyinen lasku vaikuttaa BTC: hen, mikä puolestaan ​​vaikuttaa kaikkeen muuhun. Kaikkiin samoihin vaikuttaa myös vahva Yhdysvaltain dollari.

Vaikka vuorovaikutus on tässä monimutkainen ja sitä on vaikea mitata, yksi asia on varma – Kiina on digitaalisen valuutan verkkotunnuksen päävaltio, hyvässä tai pahassa. Tämä on vielä selvempää, kun tosiasia, että useimmat digitaalisen valuutan kaivokset sijaitsevat myös samassa maassa.

Tämän voiman ja merkityksellisyyden myötä on yhä selvempää, että juuri nyt kaikenlaiset digitaaliset valuuttakaupat ovat sidoksissa Pekingin valtakäytäviin. Vaikka tätä tosiasiaa ei luotu suunnittelulla, se on kylmä todellisuus, jonka uskaltaisivat kieltää, ja kaikki liikkeet saman kansakunnan sisällä heijastavat edelleen voimalla ja vaikutuksella globaaliin kryptovaluuttakenttään..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me