Hvilken YubiKey skal du købe – alle YubiKeys sammenlignet

Overvejer du at købe en YubiKey? Ikke sikker på, hvilken der er bedst for dig?

Vi dækker dig!

I denne vejledning taler vi om hver YubiKey-model. Du finder den perfekte til dig uden at bruge for mange penge på en model med funktioner, du aldrig vil bruge. Desværre så stor som deres produkt er, er deres lægmandsklarhed det modsatte. Du kan bruge vores indholdsfortegnelse til at springe til et afsnit, der er relevant eller nyttigt for dig.

Contents

Introduktion

At have dine konti sikre er en af ​​de største udfordringer i 2020. Adgangskodelækager sker konstant og det er svært at beskytte mod dem.

lækage af e-mail og adgangskode

Selvom ovenstående overskrift fra CNET er fra januar 2019, kan du finde mere ligesom det på en næsten daglig bassis.

En af de bedste måder at beskyt dit privatliv er ved hjælp af en adgangskodegenerator som LastPass. Desværre har selv disse deres begrænsninger. Hardwarebaseret sikkerhed, såsom en YubiKey er næsten umuligt at knække. Således kan det hjælpe med at intensivere din datasikkerhed og sikkerhed.

Hvad er en YubiKey?

Vi bliver mere og mere afhængige af online platforme til professionelle og sociale formål. Denne voksende tendens har øget behovet for at omfavne mere pålidelig online sikkerhed foranstaltninger.

Koncept for cybersikkerhed og digital databeskyttelse

En af de mest almindelige og pålidelige måder at beskytte dine konti på er at bruge tofaktorautentificering (2FA). Protokollen tilføjer et ekstra lag af sikkerhed for at beskytte din konto. De fleste platforme såsom Facebook og Kraken tilbyde 2FA.

Skærmbillede af kraken.com Kraken.com – Opsætning af en Yubikey til 2FA

Når du har aktiveret denne funktion, skal du give mindst to bevis for at få adgang til din konto. Den første er normalt din adgangskode, og den anden er typisk en systemgenereret kode, der sendes til din registrerede telefon eller e-mail-adresse. Du skal indtaste denne kode, før du kan få adgang til din konto.

YubiKey er en kompakt nøgle af plast og metal, som du tilslutter eller tilslutter til din enhed (telefon eller computer) for at godkende login. Det er på størrelse med en USB og fungerer ligesom en fysisk nøgle til at låse op for dine virtuelle konti.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – Sikker adgang med Yubikey

Du finder et antal mærker, der tilbyder sådanne nøgler på markedet. De er lavet i henhold til Universal 2nd Factor (U2F) -standarden, der gifter sig med offentlig nøglekryptografi med hardwarebaseret godkendelse.

Disse nøgler understøtter alle større platforme inklusive Windows, MacOS, Facebook, Google, Dropbox og adgangskodeadministratorer såsom Keepass, Dashlane og Lastpass.

Alle Yubikeys sammenlignet

YubiKey 5ci

YubiKey 5Ci

 • Bedst til Mac-brugere
 • USB-C og Lightning-stik
 • Vandtæt og knusbestandig

KØB NU YubiKey 5c

YubiKey 5C

 • Bedst til Mac-brugere
 • USB-C-stik
 • Du kan spare $ 20, hvis du ikke har brug for lynstikket

KØB NU Sikkerhedsnøgle NFC

Sikkerhedsnøgle NFC

 • Bedst for brugere, der ikke er LastPass
 • Budgetversion af 5 NFC
 • Bedst for brugere, der ikke kan bruge meget

KØB NU yubikey fips-serien

YubiKey FIPS-serien

 • Bedst for føderale arbejdere og entreprenører
 • Mød det højeste godkendelsesniveau fra den seneste FIPS-vejledning
 • Fås i alle versioner, som YubiKey er

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Historie om YubiKey og Yubico

YubiKey er udtænkt af to opfindere Jakob Ehrensvärd og hans kone Stina Ehrensvärd.

Der er mange privatlivsrelaterede virksomheder over hele verden fra VPN’er til sikre sikkerhedskopier, adgangskodeadministratorer og mere. Yubico er dog et firma, der virkelig er i en liga for sig selv.

Yubico startede i 2008 i Sverige og havde til formål at adressere adgangskode- og godkendelsesmarkedet på en ny måde. Nu i 5. generation har YubiKey utvivlsomt nået sine mål.

For at fortsætte fremad og have det bedst mulige talent åbnede Yubico også kontorer i Silicon Valley. I alt investerer Yubico betydeligt for at give dig den bedste hardwareautentificering og fortsætte med at gøre det i fremtiden.

Udover alt dette investerer Yubico også i at undersøge privatlivsmarkedet. Som et eksempel udgiver de en årlig status for adgangskoderapport.

Hvordan fungerer YubiKey?

YubiKeys geni er skjult i sin enkelhed. Generelt bruges nye sikkerhedsteknologier ikke af mennesker på grund af de vanskeligheder, de støder på, når de prøver at implementere dem. Alligevel med YubiKey er oplevelsen behagelig.

hvordan yubikey fungerer

Faktisk er opsætning af anden software til brug af YubiKey den mest tidskrævende oplevelse. Heldigvis er dette en engangs ting.

For at oprette en software eller app til at bruge YubiKey er trinene altid meget ens:

 1. Gå til indstillinger
 2. Find de to faktorgodkendelsesindstillinger.
 3. Aktivér og vælg YubiKey som en mulighed.
 4. Sæt din YubiKey i, og tryk på knappen
 5. Det er det, du er færdig med

opsætning af yubikey på lastpass

Når det er konfigureret, er det endnu enklere at bruge YubiKey. Hvis du går uden adgangskode, skal du blot trykke på knappen eller holde YubiKey mod din enhed. Hvis du bruger det til 2FA eller MFA, er det det samme, men du skal først indtaste din adgangskode.

Kun Yubikey, der er knyttet til en bestemt konto, kan bruges til at få adgang til den. Andre YubiKeys, selvom de er af samme type, kan ikke bruges til at godkende konti. Du kan dog tilføje flere nøgler til den samme konto – men det kræver normalt, at den originale YubiKey gør det. Du bliver nødt til at komme i kontakt med administratoren for at tilføje en ny YubiKey eller midlertidigt deaktivere 2FA, hvis du mister din nøgle.

Er det bedre end andre 2FA-metoder?

YubiKey tilbyder flere fordele, da det er enklere end at bruge andre metoder – hvad vil du gøre, hvis din telefon er løbet tør for batteri?

Det reducerer også risikoen for overtrædelser, da koden kun kan bruges én gang inden for en bestemt tidsperiode. Plus, selvom du mister nøglen, vil den ikke være i fare, da den ikke indeholder information såsom dine adgangskoder eller de platforme, den bruges til.

Yubikey er nem at bruge

Desuden beskytter YubiKey også mod phishing-angreb takket være U2F-protokollen, der binder login til den oprindelige URL. Det afslører ikke dine legitimationsoplysninger, hvis webstedet ikke er ægte. Dette er meget vigtigt, fordi ca. 70% af alle cyberangreb bruger en kombination af hacking og phishing-teknikker.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – Yubikeys sikkerhedsforanstaltninger

Bedste YubiKey til enhver mulighed

Her er de bedste YubiKeys at købe lige nu. Kort sagt kommer det ned på tre enkle spørgsmål, som du skal stille dig selv:

 • Hvilke enheder vil du bruge det med?
 • Hvor stor vil du have det?
 • Hvor sikker har du brug for, det skal være?

YubiKey 5 NFC – Bedste mulighed overalt

YubiKey 5 NFC

Det YubiKey 5 NFC er uden tvivl den bedste mulighed på markedet lige nu. USB-A-stikket giver dig mulighed for at bruge det med alle større computere og bærbare computere. Da det ikke er USB-C-kompatibelt, kan du muligvis have nogle problemer med Apple-enheder. I så fald er YubiKey 5Ci det perfekte alternativ.

Ved siden af ​​USB-A-forbindelsen, som navnet antyder, har YubiKey 5 NFC også NFC-kapacitet. Dette betyder, at du nemt kan bruge den med din telefon ved at røre de to sammen.

YubiKey 5 NFC-rørende telefon

Nøglen er mindre end din gennemsnitlige husnøgle, og takket være det nyttige hul kan du føje den til din daglige nøglering. Desuden er den vandtæt og modstandsdygtig over for knusning, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at køre over den eller tabe den ned i afløbet.

YubiKey kommer i pakker med 1, 2, 10 eller endda 50. Du får en overraskende lav 4% rabat på større ordrer. Alt i alt den bedste YubiKey for de fleste.

Køb Yubikey 5 NFC

YubiKey 5Ci og 5C – Bedst til Mac-brugere

YubiKey 5ci

Det YubiKey 5Ci er ligesom 5 NFC, men for Apple fanboys. Størstedelsens forskel er i stedet for et USB-A-stik, det har et USB-C- og Lightning-stik. Interessant nok koster dette næsten dobbelt så meget som 5 NFC-versionen.

5Ci er efterfølgeren til 5C. Det er et godt skridt, da den største klage med 5C er, at den mangler iPhone-kompatibilitet.

På samme måde som 5 NFC er den vandtæt og knusesikker. Hvis dit enheds økosystem er mere Apple end Windows, er 5Ci den bedste løsning.

Hvis du kun har brug for USB-C og stik og ikke et lynstik, kan du spare $ 20 og afhente Yubikey 5C.

YubiKey 5c

Efter vores mening har de fleste hardware i disse dage, der har en USB-C-port, også en USB-A-port, og derfor fungerer YubiKey 5 NFC fint, og det sparer dig $ 5 og har NFC-support. Da det bare er at indtaste en adgangskode, er der ingen reel fordel ved at bruge en USB-C-forbindelse over USB-A.

Køb Yubikey 5Ci

YubiKey 5 Nano – Bedst til brugere med USB-A-forbindelser

YubiKey 5c nano

Det YubiKey 5 Nano er næsten det samme som NFC-versionen, men i en lille formfaktor og manglen på NFC. Dette gør det perfekt, hvis du gerne vil bruge YubiKey med en enkelt bærbar computer og ikke vil have det til at stikke ud.

Køb Yubikey 5 Nano

YubiKey 5C Nano – Bedst til brugere med USB-C-forbindelser

YubiKey 5ci

Det Yubikey 5C Nano er Apple-versionen af ​​5 Nano. Det er en lille formfaktor USB-C YubiKey. Således kan du skjule det på din bærbare computer og ikke behøver at bekymre dig om konstant at tilslutte og frakoble den. Men det har ulempen, at hvis din bærbare computer kun har en USB-C-port, så bliver den ikke for nyttig.

Køb Yubikey 5C Nano

Sikkerhedsnøgle NFC af Yubico – Bedst til brugere, der ikke bruger LastPass, der ikke kan bruge meget

Sikkerhedsnøgle NFC

Det Sikkerhedsnøgle NFC er budgetversionen af ​​5 NFC. I de fleste aspekter giver det samme funktionalitet og har samme formfaktor. Det er billigere, fordi det er begrænset i, hvilken software det kan understøtte. Vigtigst er det, det understøtter ikke LastPass. Så hvis du planlægger at få denne version, skal du sørge for, at den understøtter al den software, du bruger.

Der er også en (meget lidt) billigere ikke-NFC-sikkerhedsnøgle, hvilket betyder, at du ikke kan bruge det på din telefon.

Køb sikkerhedsnøgle NFC

YubiKey FIPS-serien – Bedst til føderale arbejdere og entreprenører

Det YubiKey FIPS-serien gør det muligt for regeringsorganer og entreprenører at opfylde det højeste godkendelsesniveau fra den seneste FIPS-vejledning. På grund af de ekstra krav, det skal opfylde, er det dyrere, men intet for drastisk.

yubikey fips-serien

YubiKey FIPS-serien fås i alle versioner, som YubiKey er. Derfor kan du bruge vores sammenligning ovenfor til at afgøre, hvilken der passer til dig. Du kan finde alle Yubikey FIPS-serietasterne her.

Køb Yubikey FIPS Series

YubiHSM – Bedst til komplet forretningssikkerhed

YubiHSM

Det YubiHSM er en af ​​de dyreste USB-enheder, vi nogensinde har set med hele $ 650! Yubi Hardware Security Module er rettet mod virksomheder, der sigter mod fuldstændig privatliv og sikkerhed. Det hjælper virksomheder på følgende måder:

 • Oprettelse og opbevaring af sikre nøgler
 • Omfattende kryptografiske muligheder
 • Sikre sessioner
 • Rollebaseret adgangskontrol
 • Netværksdelbar
 • M af N wrap-nøgle Backup og gendannelse
 • Grænseflader via YubiHSM KSP, PKCS # 11 og native biblioteker
 • Fejlagtig revisionslogning

Helt ærligt forstår vi ikke selv flertallet af de ting, som YubiHSM støtter. Hvis din virksomhed beskæftiger sig med meget begrænsede eller værdifulde data, vil vi anbefale at kontakte Yubico for at lære, hvordan HSM kan hjælpe med at beskytte din virksomhed.

Køb YubiHSM

YubiKey vs adgangskodegeneratorer

Med fremkomsten af ​​værktøjer som Dashlane, 1Password og LastPass er mange mennesker begyndt at bruge stærkere adgangskoder. Dette er bestemt et skridt i den rigtige retning for at beskytte folks data. Jeg har ærligt over for Gud haft en af ​​mine gamle borgmesteradgangskoder lækket og forsøgt at blive holdt løsesum, og det er en frygtelig følelse – selv jeg brugte ikke længere adgangskoden.

Abstrakt databeskyttelsessystem

Med YubiKey er det umuligt for sådan en ting at ske. Uanset om du bruger den til adgangskodeløs eller 2FA, skal nogen kende dine loginoplysninger OG have din YubiKey for at kunne få adgang. Da hackere bliver klogere for dagen, er en YubiKey den eneste løsning, der giver ægte ro i sindet.

Adgangskodeløs, 2FA og MFA

Når det kommer til YubiKeys, ser udtrykkene Passwordless, 2FA og MFA ud til at være brugt ombytteligt fra sted til sted. Alligevel er de ikke den samme ting, og YubiKey tilbyder dem alle.

Adgangskodeløs godkendelse er enhver form for godkendelse, der ikke kræver adgangskode. Med hensyn til hardwareautentificering kan det være at trykke på knappen, der bekræfter din identitet.

Yubikey passwordless

2FA er en forkortelse for tofaktorautentificering. Det betyder, at du har brug for to forskellige typer godkendelsesmetoder, før du kan logge ind. Generelt set er den første din adgangskode, og den anden er en SMS- eller e-mail-bekræftelseskode. YubiKey overtager sidstnævnte del.

Yubikey og 2FA

MFA er en forkortelse for multi-faktor-godkendelse. Som navnet antyder, kræver det tre eller flere godkendelsesmetoder, før du kan logge ind. Dette er ekstremt sikkert, men naturligvis også tidskrævende.

Yubikey og MFA

Hvilke protokoller understøtter det?

YubiKey understøtter følgende protokoller: FIDO & FIDO2, Yubico OTP, OATH HOTP, U2F, PIV og Open PGP. Hvis du er som os, er det også en tilfældig liste med breve til dig, så lad os opdele dem for dig.

FIDO & FIDO2

FIDO & FIDO2 er godkendelsesmetoder oprettet af FIDO Alliance. FIDO Alliance blev oprettet af Yubico for at være en uafhængig autoritet inden for sikker godkendelse. Kort sagt har alliancen til formål at udvikle software- og hardwareautentificeringsmetoder, der hjælper os med at reducere vores afhængighed af adgangskoder. Som en alliance med åben kilde med opbakning fra størstedelen af ​​siliciumdalen er det en af ​​de bedste og stærkeste godkendelsesmetoder i dag.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – Godkendelsesstandardside

FIDO2 er en udvikling af FIDO U2F og tilbyder det samme høje sikkerhedsniveau med udvidede godkendelsesindstillinger som Passwordless, 2FA og MFA.

Yubico OTP

OTP står for en gangskode. Yubico OTP fungerer på samme måde som alle andre OTP’er, som du kan få f.eks. via telefon eller SMS, når du prøver at logge på din Gmail. For at generere en Yubico OTP skal du bare trykke på knappen 3 gange. Fordelen ved en OTP er, at det, som navnet antyder, er engangsbrug. Dette betyder, at når du først har brugt det, er det ikke længere en aktiv adgangskode.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – Fordele ved Ybico OTP

OATH HOTP

OATH (Open Authentication) er en alliance svarende til FIDO-alliancen. De har to hovedgodkendelsesmetoder TOTP og HOTP. TOTP er en tidsbaseret OTP, men da Yubico ikke har et indbygget ur, understøttes det ikke af Yubico. HOTP er en hash-baseret OTP, og derfor understøttes den af ​​YubiKeys.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – OATH-HOTP-protokoller

U2F

U2F (Universal 2 Factor) er en standard, der forenkler og styrker 2FA. Svarende til FIDO blev det først udviklet af Yubico og Google. Det ejes nu af FIDO Alliance for at opretholde sin open source-standard.

Du kan se en kort video, der forklarer konceptet mere detaljeret nedenfor:

PIV

PIV er en forkortelse for verifikation af personlig identitet. Det er en Federal Information Processing Standard, der kræves af alle føderale medarbejdere og entreprenører for at identificere sig.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com’s Smart Cards

OpenPGP

OpenPGP er en e-mail-krypteringsprotokol, der er mindre almindeligt kendt som Pretty Good Privacy. Med de e-mail-udbydere, der understøtter det, hjælper det med at kryptere e-mail-kommunikation for at hjælpe med at bevare dit privatliv.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – PGP-sektion

YubiKey understøttede apps og software

Takket være det udvalg af godkendelsesmetoder understøtter YubiKey login til 100’ers værktøjer og software. Nogle eksempler er:

 • Oplåsning af din computer
 • Cloud Storage: One-Drive, GDrive, Microsoft
 • Sociale netværk: Facebook, Twitter, Instragram osv
 • Adgangskodeadministratorer: LastPass, 1Password, Dashlane
 • og så meget mere

En komplet liste kan være findes her men for den gennemsnitlige person understøtter det login-hjælp til alle værktøjer, du bruger.

yubikey understøttede tjenester

På grund af virksomhedens åbenhed og koden er det desuden let for nye virksomheder at integrere FIDO-autorisation i deres login. Den sværere del er faktisk at overbevise et firma om at føje det til deres repertoire.

Hvad sker der, hvis jeg mister min YubiKey?

YubiKeys har masser af fordele, når det kommer til at forbedre kontosikkerheden. Disse fysiske enheder kan dog hurtigt gå tabt på grund af deres lille størrelse. At miste en YubiKey kan låse dig ud af dine konti i timevis eller endda dage.

Du behøver kun at hoppe ind i en logget ind enhed. Fjern derefter YubiKey som den foretrukne godkendelsesmetode.

For eksempel, hvis du mister din YubiKey på vej hjem fra arbejde:

 • Brug din hjemmecomputer eller en hvilken som helst enhed, der stadig er logget ind på din konto for at ændre indstillingerne
 • for at få adgang til din Google-konto skal du bare gå til ‘Min konto’ og derefter ‘Tilmelde dig Google’ og vælge indstillingen ‘2-trinsbekræftelse’
 • efter at have trykket på knappen “2-trinsbekræftelse” skal du fortsætte med at klikke på blyantikonet, der støder op til knappen ”Enhedsnavn” og trykke på ”fjern”
 • nu skal du være i stand til at logge ind på din konto uden at indtaste YubiKey-verifikation
 • Sørg for at indstille en anden e-mail eller godkendelsesmetode for at holde din konto sikker

Alternativt, hvis du har en sikkerhedskopi af YubiKey, skal du bruge den til at logge ind på dine konti.

Sådan undgår du at blive låst ud af dine konti

Indrømmet, YubiKeys giver yderligere online- og enhedssikkerhed. De er yderst nyttige, når der behandles konti, der indeholder potentielt følsomme data.

Få reservenøgler

Den sikreste måde er at have en reservenøgle, som du kan bruge til at få adgang til din konto i tilfælde af forkert placering, tab af eller beskadigelse af den originale nøgle. Ideelt set skal reservenøglen opbevares separat og et sikkert sted.

Ekstra Yubikey

Aktivér login uden 2-FA

Aktivér en praktisk, alternativ loginmetode

Google, Facebook og Dropbox giver dig alle mulighed for at oprette alternative måder at logge på dine konti på. Brug denne mulighed til at vælge en praktisk login-metode, som du kan bruge, når du mister eller ikke har øjeblikkelig adgang til din Yubikey.

Sådan geninstalleres YubiKey som din foretrukne login-metode

nøglekopi Kopiering af en Yubikey svarer til at kopiere en nøgle fra det virkelige liv

Du vil også være glad for at høre, at det er relativt let at konfigurere din erstatning YubiKey som en godkendelsesmetode.

Afhængigt af webstedet eller applikationen skal du gå til indstillingsafsnittet og klikke på ‘sikkerhed’.

Du kan derefter fortsætte med at konfigurere YubiKey som din foretrukne tofaktorautentificeringsmetode.

Den mest problematiske del er, at du måske mister adgang til dine konti. Som standard giver de fleste apps og software dig en gendannelsesmetode, hvis du mister din YubiKey – sørg derfor altid for at opbevare disse et eller andet sted sikkert og tilgængeligt.

Det er dog muligt at duplikere en YubiKey, så hvis du mister en, har du en anden, der fungerer det samme.

At have en duplikeret YubiKey er den bedste metode. Desværre skaber et svagt punkt at have andre gendannelsesmuligheder. Enhver, der ønsker at få adgang til din konto, kan prøve gendannelsesindstillingerne og derved omgå behovet for YubiKey.

Kan jeg bruge to Yubikeys?

Ja, du kan bruge to YubiKeys på én gang. Der er to forskellige metoder: duplikering og side om side. Med den førstnævnte kan du “klone” din YubiKey, så du kan bruge dem, da de var de samme f.eks. en 5C til din MacBook og en 5 NFC til din telefon og stationære pc.

to yubikeys

Med sidstnævnte kan du nemt bruge to eller flere YubiKeys hver for sig. Dette kræver dog, at du godkender hver enkelt med dine apps. For de fleste apps er dette ikke et problem, men nogle giver dig muligvis kun mulighed for at registrere en YubiKey ad gangen.

YubiKey-alternativer

Yubico startede hardwaresikkerhedsnøgletendensen, og det er derfor ikke overraskende, at de er førende i branchen, og næsten alle anbefaler deres produkter. Dette betyder ikke, at der ikke er nogle gode alternativer derude. Faktisk har nogle virksomheder tilføjet nogle velkomne udviklinger såsom Bluetooth-support og fingeraftrykslæsning.

Thetis Fido U2F med Bluetooth

Det Thetis Fido er ekstremt nyttig, da den understøtter en USB-A-port og Bluetooth, hvilket gør den perfekt til næsten alle enheder. Til $ 29,99 er den ekstremt overkommelig, og med sin roterende metalafdækning er den også holdbar.

Thetis

Desværre understøtter deres Bluetooth-version kun U2F og ikke FIDO, så du mangler adgang til nogle nyttige værktøjer som LastPass. De sælger også en FIDO-version, men den understøtter kun USB-A, så du kan kun bruge den med nogle enheder. Hvis de kombinerer Bluetooth og FIDO-support, ville de komme tæt på at slå YubiKey.

Google Titan-sikkerhedsnøgle

Da Google hjalp Yubico med at udvikle FIDO-godkendelsesmetoden, er det ikke overraskende, at de har deres egen sikkerhedsnøgle. Google Titan-sikkerhedsnøglen findes i tre forskellige varianter: USB-C, USB-A & NFC og Bluetooth & NFC.

Google Titan

I det store og hele understøtter de en lang række standarder, men deres byggekvalitet ser ikke ud til at være så høj som for YubiKey.

CryptoTrust OnlyKey

Det CryptoTrust OnlyKey understøtter en lang række godkendelsesmetoder, herunder FIDO2 / U2F, Yubico OTP, TOTP og Challenge-respons. OnlyKey er speciel i det faktum, at den har en PIN-tastatur, der hjælper dig mod nøgleloggere og tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til dine adgangskoder. Desuden tørrer enheden efter 10 forkerte forsøg sig selv for at forhindre ubudne gæster.

Onlykey

Selvom det måske ikke ser det ud, er det også vandtæt og meget holdbart. Hvis det ikke kun var USB-A-understøttelsen, ville dette sandsynligvis tage nummer to.

Qkey Smartkey

Qkey Smartkey er beregnet til at være en superstyret personlig beskyttelsesenhed med en lang række funktioner, herunder en nærhedsføler. Desværre er det kun USB-A, og mange af de funktioner, de foreslår, er stadig under udvikling.

smartkey

Kensington VeriMark

Kensington VeriMark er en hardware-sikkerhedsenhed, der er aktiveret med fingeraftryk. Da de har produceret USB-drev og fingeraftrykslæsere i årevis, kan enhedens kvalitet være pålidelig. Som med alle de andre YubiKey-alternativer understøtter den en lang række godkendelser inklusive FIDO. Alt i alt er det et godt produkt, men igen er det begrænset af USB-A-understøttelsen, og vi tror, ​​at fingeraftrykssensoren er for stor for den gennemsnitlige person.

VeriMark

Alle Yubikeys sammenlignet

YubiKey 5ci

YubiKey 5Ci

 • Bedst til Mac-brugere
 • USB-C og lynstik
 • Vandtæt og knusbestandig

KØB NU YubiKey 5c

YubiKey 5C

 • Bedst til Mac-brugere
 • USB-C-stik
 • Du kan spare $ 20, hvis du ikke har brug for lynstikket

KØB NU Sikkerhedsnøgle NFC

Sikkerhedsnøgle NFC

 • Bedst for brugere, der ikke er LastPass
 • Budgetversion af 5 NFC
 • Bedst for brugere, der ikke kan bruge meget

KØB NU yubikey fips-serien

YubiKey FIPS-serien

 • Bedst for føderale arbejdere og entreprenører
 • Mød det højeste godkendelsessikkerhedsniveau fra den seneste FIPS-vejledning
 • Fås i alle versioner, som YubiKey er

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Konklusion

YubiKeys bruges af nogle større virksomheder rundt om i verden inklusive Google. Ifølge rapporter har virksomheden brugt YubiKeys siden 2009.

Virksomheden henvendte sig til YubiKeys efter at have lidt et stort databrud i 2009. Det gik sammen med Yubico for at øge systemets kapaciteter ved at inkludere kryptografi med offentlig nøgle. Dette gav os U2F-protokollen, der er nævnt tidligere.

Google har nu integreret understøttelse af YubiKey i sikkerhedsbeskyttelse for alle sine brugere. Det har vist sig at være sikkert og pålideligt.

Du finder mange modeller af nøglen på markedet inklusive en version, der er beregnet til at dræbe adgangskoder. Imidlertid er ingen forbrugertjenester i øjeblikket villige til at understøtte login uden adgangskode. Ikke desto mindre mener mange eksperter, at dette er begyndelsen på en adgangskodeløs æra.

YubiKey er en hardware-sikkerhedsenhed, der hjælper dig med at få adgang til konti med lethed og sikkerhed. Hardware nøgler er mere sikre end adgangskoder, da de ikke kan spoofes eller kopieres. Samtidig er de nemmere at bruge end traditionelle 2-faktor apps.

Kort sagt, en YubiKey hjælper med at forenkle login. Mens generelt, Google, Apple, din bank osv. Muligvis sender dig en login-kode via e-mail eller tekst, med en YubiKey skal du blot tilslutte den og trykke på den, når 2FA er påkrævet.

Dette betyder, at du ikke længere har brug for at stole på apps som Google-godkendelse som har masser af sikkerhedsproblemer.

Alt i alt er YubiKeys fantastiske enheder, og det er langt den bedste investering, du kan have i dit online privatliv og sikkerhed. YubiKey 5 NFC passer til de fleste mennesker, og vi vil varmt anbefale dig at få en.

FAQ

Har jeg brug for en YubiKey?

Medmindre du arbejder for regeringen eller en stor virksomhed med forretningshemmeligheder, behøver du sandsynligvis ikke en YubiKey. Det tilskyndes dog stærkt, at hverdagsbrugere beskytter deres konti med en anden hardware-faktor, når det er muligt.

Hvor meget koster YubiKey?

Priserne på YubiKeys varierer afhængigt af understøttede forbindelser og krypteringsniveauer. Den billigste YubiKey (‘sikkerhedsnøglen’) løber $ 20, men du kan bruge op til $ 650 for deres mest sikre produkt (‘YubiHSM’).

Hvad hvis jeg mister min YubiKey?

Hvis du mister din YubiKey, er der generelt ikke for meget at bekymre sig om, så længe der ikke er nogen nem måde for nogen at binde den YubiKey til dig, og du bruger stærke adgangskoder til dine konti. De store problemer er at komme tilbage på dine konti uden det. Derfor anbefales det at have mere end YubiKey opsat på dine konti, så du altid har en sikkerhedskopi. Brug sikkerhedskopien til at komme tilbage på dine konti og slette den manglende YubiKey som en autoriseret anden faktor.

Kan jeg bruge YubiKey med iPhone?

Enhver YubiKey med ‘NFC’ i navnet giver dig mulighed for at bruge den med enhver iPhone 6 eller en nyere version.

Hvor sikker er YubiKey?

Enhver YubiKey er utrolig sikker for den gennemsnitlige bruger. De, der har brug for ekstra sikkerhed, kan købe et FIPS-serie Yubikey eller et YubiHSM-produkt for endnu mere imponerende sikkerhedsniveauer.

Arbejder YubiKey med Amazon?

Desværre understøtter Amazon ikke brugen af ​​anden hardware-faktorer som YubiKey. Amazons eneste understøttede form af to faktorer er SMS-beskeder via din mobiltelefon.

Er YubiKey sikkert?

YubiKey er så sikker som du kan få, når det kommer til at beskytte dit online privatliv. Det er den sikreste metode derude.

Hvad er en hardware sikkerhedsnøgle?

Som vi nævnte, er YubiKey en hardwaresikkerhedsnøgle. Hvad dette betyder er, at du fysisk har brug for at eje det for at kunne logge ind på dine konti. Kort sagt, det fungerer gennem kryptografi, og det er umuligt at narre).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me