Tesla overgår Bitcoins værdi: Hvilken er den bedste indsats?

Elektronisk bilproducent Tesla Motors er officielt mere værdifuldt end Bitcoin. Den 2. juli 2020 var prisen for en aktie i virksomheden $ 1.208,66, hvilket gav virksomheden en samlet markedsværdi på over $ 224,1 mia. Det er en astronomisk figur for et selskab, der stadig mister penge på sin balance, det er klart investorer håber på det fremtidige løfte om, at Tesla revolutionerer kørslen, da vi kender det, vil gøre virksomheden meget mere værd, end den er i dag.

Bitcoin-investorer gør det samme med kryptokurrency. Forudsat at prisen for en Bitcoin er $ 9.000, ligger markedsværdien på omkring $ 168 mia. På sit højeste niveau på næsten $ 20.000 USD, er Bitcoins markedskapitalisering på 334 milliarder dollars. Med både Bitcoin og Tesla, der har til hensigt at ændre verden gennem revolutionerende implementeringer af teknologi, har investorer og den ene sandsynligvis kigget på den anden.

Teknologibestande og kryptokurver har været et ganske godt spil i løbet af det sidste årti. Det er kun naturligt for spillere, der investerer i den ene eller den anden (eller begge for den sags skyld), at spørge sig selv, hvilket er det bedre spil? Bitcoin eller Tesla?

Hvorfor Tesla er mere værdifuld end Bitcoin lige nu?

Teslas seneste kvartalsrapporter informerer offentligheden om, at virksomheden solgte 90.635 biler i det foregående kvartal. Det er faktisk ikke et højt antal sammenlignet med større bilproducenter som Toyota, men pointen er, at antallet af solgte biler overgik langt forventningerne fra Wall Street-analytikere.

Samlet set har investorer under ledelse af Elon Musk været bullish på Tesla lige så længe, ​​hvis ikke længere, end de har været på Bitcoin. En af de vigtigste fordele, som Tesla har, er, at Tesla-biler har et øjeblikkeligt værktøj, som forbrugerne kan stole på lige nu. Dette værktøj er evnen til at køre bil uden at bruge gas, hvilket sparer forbrugerne penge. Det taler også til det faktum, at flere og flere Tesla-biler købes med automatiseringsfunktioner, hvilket betyder, at folk ikke længere behøver at køre.

Mens Bitcoin helt sikkert har nytte som et peer-to-peer-betalingssystem, er det stadig ikke på niveauet med de fleste nationale valutaer med hensyn til brugervenlighed eller vedtagelse af offentligheden eller af små, mellemstore og store virksomheder.

Hvad skal der til for, at Bitcoin kommer fremad?

Det er nødvendigt for Bitcoin at overgå Tesla at øge adoption og nytte på daglig basis fra et forbrugersynspunkt. Ideelt set vil hele folkeslag beslutte at trække sig væk fra regeringen, eller verden bliver nødt til at se regeringer og store virksomheder vedtage Bitcoin i større skala for at markedsværdien permanent skal være foran Tesla.

Virkeligheden er, at Bitcoin har mange forhindringer at krydse for at komme til det niveau. Det kan endda tage for en hel generation af mennesker at acceptere Bitcoin som en gyldig form for valuta for at digitalt guld skal være mere værd end et firma som Tesla Motors. To ting, der adskiller Tesla-motorer og Elon Musk for Bitcoin, er at Musk har autoritet over virksomhedens fremtid, og offentligheden stoler på hans ideer. Bitcoin er afhængig af et samfund af mennesker til at dele og implementere ideer, der skalerer blockchain og gør det mere levedygtigt at bruge krypto i det lange løb.

Bitcoin eller Tesla? Hvilken bør spillere satse på lige nu?

Sandheden bliver fortalt, det er sandsynligt, at hverken Tesla eller Bitcoin er en god satsning på kort sigt. Regeringer bruger flere og flere penge på stimuluspakker til at tage sig af offentligheden, og coronaviruspandemien løber stadig vild i hele USA. Noget er nødt til at give, og når økonomien til sidst tager en stor tilbagegang, vil kun få mennesker kaste penge i Bitcoin eller købe dyre Teslas. Den første bølge af pandemien i marts 2020 tæller som bevis. Prisen på Bitcoin falder ned til $ 3.100 USD, da folk blev i panik.

På lang sigt kan Bitcoin have mere potentiale for så vidt angår eksploderende, men det er sandsynligt, at investorer, der vinder væddemål på Bitcoin over Tesla, har en investeringshorisont på mere end 10 år. I løbet af det næste årti er Tesla sandsynligvis det mere stabile gamble, der garanterer at tjene investorer en fortjeneste, men Bitcoin kan have den højere opadgående. Uanset hvad skal investering i teknologi altid være en del af en velafbalanceret portefølje. Uanset om du vælger Bitcoin eller Tesla, kommer det virkelig ned til din egen analyse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me