Vil eSports væddemål fortsætte med at trives, når Pro Sports vender tilbage?

Den 11. marts 2020 stoppede sportsverdenen, efter at NBA aflyste et spil mellem Oklahoma City Thunder og Utah Jazz og meddelte, at en spiller på Jazz fik coronavirus. Spillere blev sat i karantæne, og Thunder blev instrueret om ikke at forlade arenaen i flere timer, indtil de fik godkendelse. Det blev senere meddelt, at spilleren, der var diagnosticeret med sygdommen, var ingen ringere end Jazz-centret Rudy Gobert.

Bare dage før Gobert dukkede op i et spil mod Toronto Raptors på trods af at han var syg. Han knækkede også en vittighed om coronavirus på en pressekonference, der berørte alle mikrofoner, der blev oprettet af journalister, fåremligt for kun at gå videre til omklædningsrummet og røre ved hans medspillers ejendele, hvilket resulterede i, at holdkammerat Donovan Mitchell også blev syg.

Nedlukningen af ​​NBA blev annonceret næsten med det samme, efter at alle andre store sportsligaer rundt om i verden snart fulgte. Mens lukning af sport og alle offentlige sammenkomster var og stadig er den rigtige ting at gøre i løbet af disse COVID-19 gange, efterlod virussen spillere uden en live sport at satse på. Alternativet er at satse på eSports, en tendens der bestemt stiger med tiden.

Spørgsmålet er, at når NBA er sat til at genoptage handling i slutningen af ​​juli, og andre sportsligaer efterfølgende, vil eSports væddemål fortsætte med at trives, når professionelle sportsgrene vender tilbage?

Hvorfor eSports betting er afgørende for Bitcoin og Cryptocurrency

For tyve år siden var ideen om en professionel videogamer, der tjente $ 100.000 om året og blev sponsoreret af et større drikkevaremærke til at spille League of Legends eller Counterstrike: Global Offensive ligefrem forfærdelig.

I dag er præmiepengene, der er involveret i større turneringer, ikke noget at nysse på, og turneringer fylder regelmæssigt stadioner fulde af fans af videospil, der jubler og bukker deres yndlingshold. Vi taler om 20.000 mennesker, der pakker i arenaen her.

Når præmiepengene og seerne bliver større og større, giver det mening, at flere og flere mennesker interesserer sig for at satse på disse begivenheder.

Der er flere grunde til, at det er afgørende at holde disse mennesker interesseret i eSports. Nummer et, det reklamerer for den digitale valutabettingindustri i en tid, hvor der ikke er nogen større sportsgrene. Nummer to, det udsætter flere spillere for ideen om at satse på eSports, da de leder efter måder at øge deres bankroll på. For det tredje, og vigtigst af alt, er både målgruppen for eSports-betting og målgruppen for dem, der mest sandsynligt investerer i Bitcoin og andre digitale valutaer, den samme. Det vil sige, at folk, der spiller videospil og af Bitcoin, sandsynligvis er unge voksne mænd med interesse for sport og teknologi, to ting, som Bitcoin sportsbetting kombinerede meget godt.

Hvor meget satses der på eSports vs. traditionel sport?

Det anslås, at der blev satset på $ 5,5 milliarder på eSports i 2016. Dette tal er opdelt mellem tre slags væddemål: kontantspil, skinsvæddemål og kryptospil. Dette år er antallet forventes at være $ 12,9 mia.

For at sætte det i perspektiv satsede spillere mere end 368 milliarder dollars i 2011 på traditionelle sportsbegivenheder. Mens et godt stykke af disse penge kom lige under 32 milliarder dollars fra reguleret onlinespil, de andre 336 milliarder dollars kom fra off-line hasardspil.

I betragtning af at kryptooptagelse stadig er langt væk fra at se enkeltpersoner bruge det i hver murstensbutik eller casino regelmæssigt hver dag, er det faktum, at onlinespil er meget mere populært i 2020, end det var i 2011, kun del af, hvad kryptoverdenen skal se for at væddemål og krypto skal være lige så populær som at gøre det med kontanter. Men selvfølgelig er det virkelige spørgsmål, om eSports-indsatser forbliver stabile, når sport vender tilbage?

Svaret på det er sandsynligvis ja. De fleste seriøse kryptospillere, der satser på traditionel sport, gør det, fordi de er fans af traditionelle sportsgrene, men ikke alle sportsgamlere er fan af videospil eller i det mindste ikke nok til at satse på det. Så mens nogle sportsspillere helt sikkert fodrer deres behov for at satse med eSports, kaster alvorlige spillere, der er i spillet for at tjene penge, sandsynligvis ikke så meget af deres krypto på videospil, som de er ved tilbagelevering af baseball eller NBA for eksempel.

Tallene viser stadig, at både eSports-satsning og traditionel sportssatsning er kommet for at blive, uanset om disse indsatser placeres i kryptokurrency eller ej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me