Token2049 – Interview med Wayne Trench, Octagon Strategy CEO

Wayne Trench, administrerende direktør for Octagon-strategi, Asiens største digitale aktivermægler er fascineret af de kreative sind, der arbejder på at forstyrre traditionelle industrier med blockchain med tokenisering. Wayne mener også, at professionelle pengeforvaltere som familiekontorer er begyndt at vedtage kryptomarkedet i 2018. Efterfulgt af ordentlige lovgivningsmæssige rammer på plads vil institutionel efterspørgsel komme i fremtiden. Se vores interview med Wayne på Token2049 for at lære mere. 

Timothy Tam: Så Wayne, du er fra Octagon Strategy, du er CEO der, og vi taler på TOKEN2049. Så jeg gætter på, bare vil starte samtalen med, vil du fortælle os en sjov kendsgerning om dig selv, som andre mennesker slet ikke ved?

Wayne Trench: Okay. Så min baggrund er minedrift, men ikke kryptomining.

Timothy Tam: Der er kun minedrift i krypto, ikke?

Wayne Trench: Ja. Så min baggrund er oprindeligt fra mineralforarbejdning og minedrift. Oprindeligt fra Sydafrika, så det var, tror jeg, i mit blod. Jeg havde min egen mineralforarbejdningsvirksomhed, som jeg solgte for et par år siden. Så det er måske en sjov kendsgerning.

Timothy Tam: Wow. Værsgo. Så millionær i minedrift og derefter også blive millionær i krypto.

Wayne Trench: Åh, man kan kun håbe, man kan kun håbe, ja.

Timothy Tam: Fedt nok. Så jeg gætter på, vil du tale lidt om din baggrund. Du ved, jeg er opmærksom på, at du tidligere arbejdede inden for institutionel finansiering. Hvad bragte dig så ind i krypto? Og måske lave en introduktion til Octagon Strategy og hvad de gør.

Wayne Trench: Jo da. Ja, så jeg havde roller, antager jeg, inden for traditionel finansiering i både Macquarie Bank og hos Morgan Stanley for nylig i det elektroniske handelsrum. Jeg antager, at min oplevelse på de traditionelle finansielle markeder var, antager jeg, at jeg opfattede mig som en hjælp til den virksomhed, som jeg i øjeblikket er en del af nu. Min eksponering, eller den første måde, hvorpå jeg blev eksponeret for blockchain, antager jeg, var i en tidligere slags verden, faktisk i den gamle verdens minearbejde, hvor vi søgte at udnytte blockchain-teknologien til at spore og spore dele, når de slidte.

Timothy Tam: Interessant.

Wayne Trench: Det blev traditionelt gjort med ting som RFID-tagging, men blockchain giver mening nu. Vi fik faktisk ikke implementeret den måde, vi, i tide før vi gik ud, men det var min første eksponering for selve blockchain. Så når vi først er tilbage i Hong Kong, gennem venner, der faktisk grundlagde vores forældregruppe A & X International, jeg havde lidt ret god indsigt i, hvordan deres forretning voksede. Jeg havde fulgt deres fremskridt nøje, og vi havde investeret i et par ting sammen undervejs. Jeg antager, at det virkelig er det, der har ansporet min interesse for krypto. Jeg antager, at en af ​​de, da jeg tænkte på dette kryptorum, sandsynligvis var den ting, som jeg først skulle få mit eget hoved omkring, hvorfor har vi brug for kryptovalutaer? Tokenisering gav mig fuldstændig mening, men er der et behov, eller kan jeg efter min mening retfærdiggøre et behov for kryptokurrency? Jeg tror, ​​da jeg reflekterede over begivenhederne i 2008 og 2009 og har set den dårlige forvaltning af finans- og pengepolitik fra en række regeringer rundt omkring i verden, tror jeg, det var det, der virkelig var vandskelets øjeblik for mig. Om dette kommer til at dominere de globale finansielle markeder eller ej, er en anden historie. Men er der behov? Jeg tror helt sikkert. Det er min opfattelse.

Timothy Tam: Ja nej. Det er interessant. Jeg antager, 2008, du taler om, at du tydeligvis er i det tykke af ting, traditionel finansiering, og alt kollapsede, så du ser behovet for kryptokurrency. Hvad gør Octagon? Som vi naturligvis har handlet med dig. Vi foretog en OTC-handel. Kan du forklare publikum, hvad er den service, Octagon leverer, og hvad der er en OTC-handel?

Wayne Trench: Jo da. Jeg antager kort sagt, at Octagon-strategien er Asiens største digitale aktivmægling. Vi letter blokering af køb og salg af krypto.

Timothy Tam: Ingen ordspil beregnet, ikke?

Wayne Trench: Ja, nøjagtigt. Men ja, blokstørrelse ville betyde en ordre i størrelse, hvilket er svært at udføre på en detailbørs hurtigt, problemfrit og nemt. Definitionen af ​​blokke, tror jeg, vil udvikle sig over tid. Hvad der udgør en blok i dag, er anderledes end hvad der ville have udgjort en blok for 12 måneder siden. Jeg tror, ​​det vil fortsætte med at ændre sig over tid. Vi leverer en enkelt pris, som vores kunder kan udføre mod, og så leverer vi en slags problemfri afvikling inden for en time for at gøre det, tror jeg, gøre flydende størrelse likviditet meget mere enkel og nem end hvad du måske er i stand til i en detailbørs.

Timothy Tam: Forstået. Hvis nogen ønsker at købe eller sælge en stor mængde kryptokurrency, siger du, at de kunne udføre med dig? Du vil give dem en pris, og derefter lander pengene eller kryptovalutaen på deres konto inden for en time.

Wayne Trench: Korrekt. Det har du ret i.

Timothy Tam: Forstået. Og så er du i stand til at give en lille smule baggrund eller farve, som vi selvfølgelig selv har en ICO, så vi var nødt til at konvertere noget af det for at udbygge operationerne. Jeg mener, hvem er de andre mennesker, der driver nogle af disse handler? Er det som mange mennesker, vil vores publikum tale om hvaler, mennesker med mange kryptokurver. Er du i stand til at tale højt, hvem kundekreds er?

Wayne Trench: Ja, det er en blanding. Jeg antager, at vores forretning kommer fra en anden række kundesegmenter. ICO-udstedere, det ville være et af klientsegmenterne, men enkeltpersoner med høj nettoværdi og ultrahøj nettoværdi er en anden slags, har været ret betydelige aktører i dette rum. Så, i stigende grad mere, antager jeg, de er mere institutionelle strømme, som dette begynder at komme på markedet, det være sig kryptofokuserede hedgefonde eller i mindre grad, men traditionelle lang-korte hedgefonde, der er, tror jeg , begynder at dyppe tåen i vandet, og så er naturligvis familiekontorer sandsynligvis lidt mere fede end sige, private banker og låner kun S&M ledere. Vi har bestemt set mere koncentration i det institutionelle rum i de sidste seks måneder end for 18 måneder siden. Jeg forventer, at det fortsætter.

Timothy Tam: Ja. Jeg mener, du kommer selv fra og institutionel baggrund, Wayne, og du får masser af interesse for dette rum, og hvad er din generelle opfattelse, som i år? Bliver dette år det eksplosive år med hensyn til professionelle pengechefer, der kommer ind, flere familiekontorer, eller tror du, især med den nylige korrektion, at folk er lidt og tager et skridt tilbage?

Wayne Trench: Vi betragter 2017 som året for accept og 2018 som året for vedtagelse. Der er stadig en række ting, der skal finde sted, for at en reel institutionel efterspørgsel kan komme i størrelse. Jeg tror, ​​det i vid udstrækning er centreret om regulatorisk vejledning og regulatorer, der antager, giver klarhed om deres synspunkter. Det begynder at ske. De mere smidige økonomier rundt om i verden holder sig sandsynligvis mere avancerede end nogle af de andre, men det vil virkelig give det til mig, hvad 2018 handler om. Vi har nogle ordentlige lovgivningsmæssige rammer, hvor vi kan operere. Herefter vil vi have en hel masse andre ting, der falder på plads. Ting som forældremyndighed og andet vil komme på bagsiden af ​​det. Og når disse ting er på plads, så tror jeg, at den institutionelle efterspørgsel virkelig kan komme.

Timothy Tam: Forstået. Forstået. Mange mennesker ser på, hvilken mængde Bitcoin handler på daglig basis. Jeg tror i Coin Market Cap på tværs af alle børser, de sidestiller, siger, omkring 10 milliarder US. Hvor meget af handlen foregår efter din mening faktisk kun på højt niveau, fordi I ser et meget specifikt markedssegment, hvor det foregår uden for markedet? Er det en lille mængde? Er det et betydeligt beløb sammenlignet med det, der handles på børserne? Eller det er svært at fortælle?

Wayne Trench: Det er, ja. Det er et interessant spørgsmål. Vores skøn er stadig, at størstedelen af ​​likviditeten faktisk eller i det mindste et meget meningsfuldt beløb handler uden for børs. Nu tror jeg, at den anden interessante ting at tænke over er de rapporterede børshandlede mængder i forhold til de faktiske børshandlede mængder, jeg synes er to meget forskellige ting. I et ureguleret rum, som vi opererer i, bliver ting som urhandel og hvad der ikke er aktivt politiseret på dette stadium. Du læser sandsynligvis de samme artikler, som jeg har omkring, som estimerer, at op til 95% af nogle børshandlede mængder sandsynligvis ikke er reelle. Det er rart, og hvem kender de nøjagtige tal, men det var ikke så længe siden, at vi citerede, eller i det mindste følte vi os som om 70% af de samlede mængder, der blev handlet uden for børsen. Jeg tror, ​​det er sandsynligvis ændret, ikke? Især med detailadoption, især i Korea og Japan, men det er stadig, at en meningsfuld del er off-exchange.

Timothy Tam: Jo da. Er du i stand til at forklare vores publikum, hvad definitionen af ​​vaskehandel er? Er det falske mængder? Nogle af publikum er ikke fortrolige med nogle af vilkårene.

Wayne Trench: Ja. Hvis jeg er køber og sælger i en bestemt mønt, og jeg køber mit eget tilbud, eller jeg sælger eller rammer mit eget bud, er der ingen ændring i den reelle ejer. Det registreres som transaktionsvolumen, men faktisk skete der ikke noget.

Timothy Tam: Forstået. Jeg antager, at dette sandsynligvis kommer som en overraskelse for publikum, jeg har også den samme opfattelse. Mange af de tal, som du sandsynligvis ser på børserne, som du har artikuleret, er sandsynligvis ikke de rigtige handelsvolumenstal. Faktisk udføres mange handler faktisk på tal, der ikke er citeret på Coin Market Cap, men gennem OTC-mæglere, såsom Octagon og Octagon’s den største i Asien.

Wayne Trench: Korrekt. Det er meget interessant.

Timothy Tam: Ja. Det kommer sandsynligvis som en overraskelse for mange mennesker.

Wayne Trench: jeg er enig.

Timothy Tam: Store. Kan du tale om, hvilke mønter Octagon er aktiv i, naturligvis Bitcoin og Ethereum? Er du aktiv i andre mønter??

Wayne Trench: Ja, helt sikkert. Vi handler med alle de store, vil jeg sige. Den typiske handelsvolumen har været fokuseret omkring BTC, Ethereum, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash og så videre. Vi kan også handle med en hvilken som helst af de gamle mønter. Det handler virkelig om, giver størrelsen på billetens mening mening for os at være involveret.

Timothy Tam: Jo da.

Wayne Trench: Likviditetsprofiler er naturligvis mere udfordrende, jo længere nede på listen over markedsværdier går du. Men jeg vil sige, at hovedparten af ​​vores handelsvolumen vil være centreret omkring top fem eller seks.

Timothy Tam: Okay. Perfekt. Og jeg gætter bare det sidste spørgsmål, Wayne. Hvad er du mest begejstret for i dette rum, sig så kommer det næste år eller to?

Wayne Trench: Jeg er bare fascineret af de kreative sind, der arbejder på at forstyrre traditionelle industrier med blockchain med tokenisering. Hvis du tænker på at være i stand til at token og overføre værdi meget lettere, end vi har gjort indtil nu, og også give adgang til at blive eksponeret for ting, som folk, lad os sige, de to milliarder ikke-bankede i verden aldrig har haft adgang til en bank, og har de brug for det? Nå, måske giver crypto et svar til dem og muligheden for at oprette forbindelse til det finansielle system mere problemfrit end ellers kunne have gjort. Hvis vi så kan tokenize fast ejendom, eller hvis vi kan tokenize afdækningsinstrumenter, kan det være muni obligationer eller hvad som helst og give folket adgang til ting, der historisk har været for de få udvalgte, der har haft evnen til at være involveret i det slags ting. Jeg er ikke helt sikker på, hvor det hele ender, men jeg synes, det er en del af det spændende stykke.

Timothy Tam: Ja, jeg ved det. Jeg er meget begejstret for det, evnen til at bringe og forbinde mange mennesker i verden til denne teknologi, som mange mennesker traditionelt, især inden for bank, ikke har. Jeg synes det er super spændende. Store. Tak for din tid, Wayne. Jeg sætter pris på det og ser frem til snart at tale til dig igen.

Wayne Trench: Tak for at have mig.

Timothy Tam: tak skal du have.

Wayne Trench: tak skal du have.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me