Bedste Dash (DASH) tegnebøger til 2019

Dash tegnebøger

I dagens artikel vil vi se på nogle af de bedste Dash-tegnebøger og analysere nogle af deres mest bemærkelsesværdige funktioner.

Om Dash

For nogle er Dash intet andet end en post i verdens 20 største kryptokurver efter markedsværdi. For andre er Dash så meget mere: det er en meget smart peer-to-peer blockchain-platform designet til at levere øjeblikkelige, private og sikre betalinger.

Dette altcoin er også den første kryptokurrency, der introducerede begrebet masternodes, et koncept, som derefter er blevet brugt af forskellige andre crypto-platforme. Disse masternoder sikrer, at Dash har decentraliseret styring. Masternodes kan stemme for eller imod nye udviklinger i Dash-netværket.

Dash bruger også noget, der kaldes PrivateSend, som tillader private transaktioner (hvilket betyder at alle kan sende midler anonymt). En anden nyttig teknologi er InstantSend-funktionen, der giver brugerne mulighed for at bekræfte pengeoverførsler i realtid.

Ting at overveje, inden du vælger en Dash Wallet

Først og fremmest vil du vælge en tegnebog, der tilbyder support til DASH-tokenet, samt til alle netværkets unikke funktioner (InstantSend, PrivateSend osv.). Hvis du planlægger at bruge tegnebogen til opbevaring af andre kryptovalutaer, er en tegnebog med flere valutaer den bedste mulighed.

Selvfølgelig er sikkerhed sandsynligvis det vigtigste aspekt af enhver crypto-tegnebog. Se efter tegnebøger, der tilbyder fuld kontrol over dine private nøgler, og muligheden for at sikre dem via pinkode eller tofaktorautentificering. Fordi nogle gange ting kan gå galt, er det også vigtigt, at du vælger en tegnebog med meget gode muligheder for sikkerhedskopiering og gendannelse, så du nemt kan hente dine midler i tilfælde af en uventet fejl, fejl eller fejl.

Sidst men ikke mindst anbefales det at vælge en tegnebog med en god brugergrænseflade. Kryptovalutaer kan være forvirrende, som de er, det sidste du har brug for (som nybegynder) er at have en tegnebog, der kræver dage for at lære.

Med det ude af vejen er her vores liste over de bedste Dash-tegnebøger på markedet i øjeblikket.

Atomic Wallet

dash_coin_crypto_wallet

Atomic Wallet er en multi-crypto tegnebog, der blev oprettet i 2017 af administrerende direktør for Changelly. Ikke kun understøtter det Dash, men dets liste inkluderer også 300 andre kryptoer, såsom Bitcoin, Ethereum, Ripple, Stellar og mange andre.

Baseret på dets atomare swap-funktion er brugerne i stand til at konvertere deres mønter til Dash eller omvendt. Deres udvekslingsfunktion understøtter også tilføjelse af kreditkort fra Visa og Mastercard og køb af kryptoer med fiat.

Hvis du har en enhed, der kører på Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android eller iOS, kan du finde kompatible tegnebogversioner.

Ingen af ​​dine genopretningsfrø, private nøgler og adgangskoder er gemt i tegnebogen. Du er den eneste person, der kan få adgang til og ændre dem. Med hensyn til sikkerhed bruger Atomic Wallet en AES symmetrisk krypteringsalgoritme til at holde brugerdata beskyttet mod eksterne trusler, og al denne information forbliver på brugerens enhed.

Dash Core (Desktop Wallet)

Dash Core er den officielle tegnebog, og den understøtter alle Dash-funktioner, såsom InstantSend og PrivateSend, hvilket betyder, at den er specielt designet til at gemme, sende og modtage DASH. Desuden installerer tegnebogen en fuld DASH-node på din computer.

En ting at bemærke er, at dette ikke er en letvægtsløsning. Tegnebogen bruger meget mere plads på harddisken og mere processorkraft end andre muligheder. Dash Core kan downloades fra dedikeret sektion på officielle Dash-websted og er tilgængelig for Windows (begge 32 og 64-bit), macOS, og Linux (32 og 64-bit).

Guarda tegnebog

Guarda er en krypteret tegnebog, der kan bruges på tværs af et antal platforme og enheder. Brugere kan administrere deres aktiver ved at få adgang til deres desktop, laptop, tablet, smartphone og webbrowser.

Appen er kompatibel med Windows, Linux eller Mac OS, Android, iOS og Chrome-udvidelse.

Guarda understøtter et utal af digitale mønter og tokens, herunder Dash og andre privatlivsmønter som Zcash og Monero. Det understøtter også Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Ud over sikker opbevaring har Guarda tegnebog også en integreret kryptokøbstjeneste, der giver dig mulighed for at købe krypto direkte med fiat via bankkort. Der er også en integreret udvekslingstjeneste, hvorigennem du kan bytte mønter inden i tegnebogen. Disse funktioner gør Guarda til en af ​​de mest bekvemme Dash-tegnebøger på vores liste.

Alle Guarda-appversioner er ikke frihedsberøvende, hvilket betyder, at ingen offentlige / private nøgler eller brugerdata gemmes af virksomheden bag tegnebogen.

Dash Wallet (mobil tegnebog)

Dash-tegnebog er den mobile version af Dash Core, der tidligere er beskrevet. Det er den officielle mobile tegnebog til Dash, det er open source, HD-tegnebog, der har en meget brugervenlig brugergrænseflade, og det giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dine private nøgler.

Da det er en mobil løsning, er den lidt mere minimalistisk end dens desktop-modstykke. For eksempel kommer Dash Wallet kun med understøttelse af InstantSend-funktionen (PrivateSend understøttes ikke). Dog udgør tegnebogen dette via en unik funktion, der giver dig mulighed for at behandle transaktioner offline ved hjælp af enhedens Bluetooth-teknologi. Tegnebogen er tilgængelig for begge, iOS og Android, og kan nemt downloades fra de officielle butikker.

MyDashWallet (Web Wallet)

Udviklet af et firma kaldet DeltaEngine.net, MyDashWallet sigter mod at gøre for Dash hvad MyEtherWallet gør

Billedresultat til bindestreg-logo png

til Ethereum. Det er en web-tegnebog, der giver en hurtig måde at oprette forbindelse til Dash-blockchain på, samtidig med at du altid har fuld kontrol over dine private nøgler.

Det understøtter begge, InstantSend og PrivateSend, og kan prale af kompatibilitet med to af de bedste hardware-tegnebøger på markedet i øjeblikket, Ledger Nano S og Trezor.

Ledger Nano S Wallet (Hardware Wallet)

Ledger Nano S er den mest populære hardware-tegnebog på markedet i øjeblikket. Det tilbyder førsteklasses “koldt” lagerplads samt de bedste sikkerhedsfunktioner, der i øjeblikket er på markedet. Det giver dig mulighed for at gemme dine private nøgler via en PIN-kode, tofaktorautentificering, og transaktioner skal verificeres manuelt. Det er også en hierarkisk deterministisk tegnebog, hvilket betyder, at hver transaktion får en ny adresse.

Den leveres med support til over 1000 kryptokurver (inkluderet DASH), og den kan bruges på enhver Windows-, macOS- eller Linux-enhed via dens skræddersyede software kaldet Ledger Manager.

Dash Core (papir tegnebog)

Hardware-tegnebøger er meget gode med hensyn til sikkerhed, men hvis du har et budget, kan en papirpung spare dig for mange penge. Papir tegnebøger tilbyder utrolig sikkerhed (da de ikke har forbindelse til internettet), så længe du gemmer dem ordentligt. Dash Paper Wallet er designet af denne grund. Flere oplysninger om Dash Core papir tegnebog er tilgængelig på den officielle hjemmeside.

Desværre inkluderer Dash Paper Wallet ikke understøttelse af InstantSend og PrivateSend.

Jaxx tegnebog (mobil & Desktop Wallet)

Oprettet af Anthony Diiorio i 2014, er Jaxx-tegnebogen kommet meget langt. I dag er Jaxx et produkt kendt for sin alsidighed og sublime brugergrænseflader. Jaxx er tilgængelig på Windows-, Linux- og macOS-desktops såvel som på Android- og iOS-mobilenheder, og den er endda tilgængelig som en Chrome-browserudvidelse.

Jaxx leveres med support til nogle af de mest populære kryptovalutaer, såsom Bitcoin, Litecoin, Ethereum samt Dash. Det giver dig mulighed for at forblive i fuld kontrol over dine private nøgler ved at gemme dem direkte på din enhed. Hvad mere er, Jaxx giver dig også mulighed for at eksportere dine private nøgler. En anden smidig funktion ved Jaxx er, at den har ShapeShift-integration, så du kan konvertere kryptokurver uden at forlade tegnebogen.

Den største ulempe ved Jaxx (i det mindste når det gælder opbevaring af Dash) er det faktum, at det ikke har InstantSend og PrivateSend-integration.

Konklusion

Når det kommer til opbevaring af Dash, er der mange meget gode muligheder. Hvis sikkerhed er din største bekymring, så ser en hardware-tegnebog ud til at være den bedste mulighed, selvom du har brug for en mere alsidig og praktisk mulighed, hvis du er i daglig handel. Alle tegnebøgerne på vores liste er officielt godkendt af Dash, så det er sikkert at prøve dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me