Kraken vs Coinbase | Sammenligning af Crypto Exchange 2020

Kraken vs Coinbase I dag kan man finde et væld af kryptobørs på markedet, men Kraken og Coinbase betragtes som to af de mest populære og pålidelige handelsplatforme i kryptorummet. I vores sammenligning mellem Kraken og Coinbase vil vi side om side gennemgå de forskellige funktioner, der tilbydes af begge børser for at bestemme, hvilken der er den bedst egnede løsning til dine handelsbehov.

Om Kraken 

kraken platform Kraken er blandt de første børser, der blev lanceret, da de blev etableret i 2011 og startede offentligt i september 2013. Udvekslingen ledes af administrerende direktør Jesse Powell, hvor hovedkvarteret er bosiddende i San Francisco. I sit aktivitetsår samlede Kraken et stærkt samfund omkring det og er blevet betragtet som en af ​​de mest velrenommerede kryptohandelstjenester. Kraken har i øjeblikket den største euro- og Bitcoin-handelsvolumen i verden. I 2013 noterede Kraken sin Bitcoin-prisstatistik på Bloomberg Terminals og blev den første børs nogensinde til at gøre det. Desuden implementerede børsen for første gang et system til udveksling af audit, der er baseret på verificerbart kryptografisk bevis for reserver.

Om Coinbase

Coinbase-platform Coinbase er en anden top krypto-udveksling, som også er baseret i San Francisco. Siden lanceringen i 2012 har det samlet en brugerbase på over 25 millioner mennesker, og dets tjenester kan tilgås af folk fra 30 lande. Platformen blev designet til at fungere på samme måde som PayPal, hvilket letter brugen af ​​kryptoteknologi gennem et brugervenligt og velkendt betalingssystem. Efter kun et år tiltrak væksten toppartnerskaber, herunder Expedia, Dell, Time Inc, PayPal og andre anerkendte virksomheder til at understøtte Bitcoin-betalinger. Coinbase giver brugerne mulighed for at handle til en fast pris baseret på den nuværende markedsværdi af kryptoen, hvilket betyder, at aktiver kan købes hurtigere, da der ikke er nogen ventetid på, at ordrene matches..

Kraken vs Coinbase: Understøttede valutaer

Med hensyn til møntsort har Kraken tydeligvis flere handelsmuligheder. Coinbase viser i øjeblikket mere end 28 kryptokurver, inklusive Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, USDC og Zcash. Begge platforme accepterer større kryptovalutaer, herunder:

 • Ripple (XRP);
 • Bitcoin (BTC);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC);
 • Dash (DASH);
 • Litecoin (LTC).

Kraken understøtter også fem fiat-valutaer: amerikanske dollar, euro, pund sterling, canadisk dollar og japansk yen.

Kraken vs Coinbase: Betalingsmuligheder 

betalingsmulighederCoinbase understøtter følgende betalingsmuligheder:

 • Bankoverførsel (samt ACH i USA og SEPA i EU)
 • Kreditkort;
 • Debitkort;
 • PayPal (kun tilbagetrækning)
 • Børsnoterede kryptoer;
 • CAD, EUR, GBP, SGD, & USD.

Kraken accepterer betalinger i et antal fiat- og kryptokurver samt SEPA-, SWIFT-, bankoverførsler og indenlandske overførsler.

Kraken vs Coinbase: Understøttede lande

Kraken støtter alle lande, undtagen dem, der er nævnt nedenfor:

 • Afghanistan;
 • Cuba;
 • Iran;
 • Irak;
 • Japan;
 • Nordkorea;
 • Tadsjikistan.

Kraken er også tilgængelig for amerikanske handlende, bortset fra staten Washington (WA) og New York-beboere. Coinbases tjenester er tilgængelige for brugere fra følgende lande: USA, Storbritannien, Canada, Singapore, Andorra, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Guernsey, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italien, Jersey, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz og Mexico.

Kraken vs Coinbase: Gebyrer

Kraken har et producent-taker-gebyrsystem, der er baseret på et 30-dages volumen.

 • Spot trading gebyrer: 0,26% – 0,00%;
 • Stablecoin-handel: 0,2% – 0%;
 • Gebyrer for mørk pool: 0,36% – 0,2%;
 • Marginale gebyrer: 0,002% – 0,001% (for både åbnings- og 4-timers rollover-gebyrer).

Gebyrerne varierer afhængigt af valutapar og volumen, men i gennemsnit har det lavere gebyrer sammenlignet med Coinbase. Dette skyldes, at Coinbase giver ekstra funktioner end Kraken, såsom øjeblikkelige kortoverførsler, som er ret dyre. Coinbase har følgende gebyrstruktur:

 • $ 10 og derunder: $ 0,99 gebyr;
 • $ 10 til $ 25: $ 1,49 gebyr;
 • $ 25 til $ 50: $ 1,99 gebyr;
 • $ 50 til $ 200: $ 2,99 gebyr.

Bankoverførselskøb kommer normalt med et gebyr på 1,49%, mens kortkøb har opkrævet et gebyr på 3,99%.

Kraken vs Coinbase: Oprettelse af en konto

Oprettelse af en Coinbase-konto er en relativt ligetil proces. Du indsender dine personlige oplysninger, e-mail, telefonnummer og ID-foto; derefter skal du vente på, at din konto bliver bekræftet. Coinbase-konto Herefter skal du tilføje en betalingsmetode. På Coinbase kan du vælge mellem bankoverførsel og kredit- / betalingskort. Valgmulighederne for kredit- / betalingskort kræver, at du uploader et billede af dit kort. Bankoverførsler er billigere, men det kan tage op til fem arbejdsdage, før der deponeres penge på din konto. Debet- og kreditkortindskud er hurtigere, men dyrere med hensyn til gebyrer. Transaktionsgrænser for en Coinbase-konto afhænger af bekræftelsesstatus, indbetalingsmetode og bopælsland. Kraken-registrering er også enkel. Du tilmelder dig med dine oplysninger, venter på kontoaktiveringsnøglen i din e-mail og aktiverer din konto. Kraken-konto Bekræftelsesdelen er lidt vanskeligere, da Kraken er en børs, der beskæftiger sig med forskellige fiat-valutaer. Kraken har fem verifikationsniveauer. Hvert niveau har flere funktioner end det foregående med hensyn til grænser og handel:

 • Niveau 0: Ingen indskud og udbetalinger. Krav: Tilmeld dig;
 • Niveau 1: Kan indbetale (ingen grænser) og udbetaling ($ 2,5 tusind dagligt & $ 20k månedligt) kryptoer. Krav: Fuldt navn, bopælsland, DOB, & telefonnummer;
 • Niveau 2: Kan indbetale ($ 2k dagligt & $ 10.000 månedligt) og tilbagetrækning ($ 2.000 dagligt & $ 10k månedligt) med fiat-valuta. Yderligere funktioner: højere månedlige og daglige grænser, marginhandel. Krav: Verifikation af adresse 1+
 • Niveau 3: Højere fiat-indskudsgrænser ($ 25k dagligt & $ 200.000 månedligt) og udbetalinger ($ 25.000 dagligt & $ 200k månedligt). Kryptos daglige tilbagetrækningsgrænse bliver $ 50.000, og den månedlige grænse er $ 200.000. Krav: Tier 2+ ID, bevis på adresse, socialsikringsnummer (kun USA), & Foto til id-bekræftelse;
 • Niveau 4: For virksomhedskonti.

Kraken vs Coinbase: Kundesupport

kunde supportCoinbase’s kunde support kan nås via e-mail og telefon. Brugere har rapporteret, at supportteamet har anstændige svartider, som normalt svarer inden for 24-48 timer for supportbilletter. Kraken har en 24/7 chat support samt et billetsystem. Udvekslingen er vurderet til at have god kunde service, men der har været nogle problemer vedrørende kontobekræftelsestider. Når det kommer til brugerudtalelser om Kraken vs Coinbase-kundesupport, har begge børser god kundeservice.

Kraken vs Coinbase: Sikkerhed

sikkerhedDa begge virksomheder er baseret i USA, skal de overholde alle amerikanske love og regler. Desuden anvender Kraken og Coinbase de højeste standarder i branchen, når det kommer til krypto- og fiat-lagring. Kraken er hidtil aldrig blevet hacket, og det er fordi administrerende direktør, Jesse Powell, arbejdede tidligere på Mt. Gox og anvendte sandsynligvis det, han lærte af den erfaring. Børsen holder deres virksomheds- og brugerfonde adskilt, og de fleste af kryptofondene (98%) opbevares i en kold tegnebog. Andre beskyttelsesmålinger, der er inkluderet i begge børser, er 2-faktor-autentificering og en indviklet identitetsverificeringsproces. Coinbase tilbyder en ekstra sikkerhedsforanstaltning, da den har forsikret sine online kryptofonde af et syndikat fra Lloyd’s of London. Amerikanske kunders USD-tegnebøger er forsikret af FDIC for tab på op til $ 250.000.

Kraken vs Coinbase: Bedømmelse

Argumentet Kraken vs Coinbase har intet klart svar. Det hele afhænger for det meste af en erhvervsdrivendes personlige behov og præferencer. Mens Coinbase er bedre egnet til nye forhandlere, har Kraken mere avancerede funktioner såsom marginhandel. Hvis du leder efter flere kryptomuligheder og lavere gebyrer, er Kraken det bedste valg. De, der ønsker hurtige handler, kan bruge Coinbases øjeblikkelige kreditkortkøb, men vær opmærksom på, at det kommer med en voldsom pris. Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 26. januar 2019 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt af indholdet den 12. maj 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me