Tronin (TRX) hintaennuste ja -analyysi lokakuussa 2020

Tron-hintaennuste

Vuosien varrella Tron on tehnyt itsestään nimen blockchain-yritykseksi, jonka päätavoitteena on Internetin hajauttaminen. Yritys tekee tämän tarjoamalla kehittäjille suotuisan ympäristön älykkäiden sopimusten sekä hajautettujen sovellusten (DApps) rakentamiseen ja käyttöönottoon.

Tronin kotimaan valuutta – TRX: llä on ollut kohtuullinen osuus hyvistä päivistä kryptovaluuttamarkkinoilla, mutta sillä on tällä hetkellä 16. sija. Se ei tarkoita, että se ei voi silti tehdä ihmeitä. Ekosysteemi kasvaa nopeasti, ja tässä artikkelissa tarkastelemme Tronin hintaennustetta lokakuussa 2020.

Tron (TRX) yleiskatsaus

Tron perustettiin vuonna 2018 Ethereumin lohkoketjuun, ennen kuin se siirtyi omaan lohkoketjuunsa vuonna 2019. Sittemmin lohkoketju on saavuttanut valtavaa menestystä DApps: n ja älykkäiden sopimusten kanssa. Tällä hetkellä sillä on yli 700 DApps: tä, ja elokuun alussa sillä oli lähes miljardi älykästä sopimusta.

TRX: n markkina-arvo on nyt 1 806 113 378 dollaria ja kiertävä tarjonta 71 659 657 369 yli 100 miljardin kokonaismäärästä. Nykyinen hinta on

0,025204 dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi 1212700461 dollaria.

Tronin (TRX) hintaennuste: Analyysi

Vaikka TRX on viettänyt suurimman osan vuodesta matalassa avaimessa, se onnistui saavuttamaan vuoden korkeimman hinnan 0,042 dollaria 3. syyskuuta. Tämä ei kestänyt kauan, koska kryptovaluutta aloitti laskevan liikkeen melkein välittömästi saavuttaakseen hitaasti nykyisen 0,0258 dollarin hinnan. Vaikka syyskuu ei näytä ystävälliseltä, se ei ollut kovin huono TRX: lle, koska sen hinta on edelleen korkeammalla tasolla kuin se on ollut suurimman osan vuodesta.

Hinta oli melko vakaa verrattuna edellisiin vuosiin, jolloin se osoitti villiä heilahduksia ylös ja alas. Tämä saattaa viitata kolikon kasvavaan kypsyyteen, kun yhä useammat käyttäjät ovat siirtyneet kolikkoon tosielämän käyttöön. Tronin toimitusjohtaja Justin Sun on ilmoittanut päättäväisyydestään tehdä siitä alkuun kryptovaluutta tulevaisuudessa. Tämä alkaa todennäköisesti kolikon palauttamalla paikkansa kymmenen parhaan joukkoon.

Kehitykset

Muutama päivä sitten Tron teki yhteistyötä institutionaalisen huoltoalustan – BitGon kanssa. Yritysilmoituksen mukaan kumppanuus mahdollistaa Wrapped Ethereumin ja Wrapped Bitcoinin käynnistämisen Tron Blockchainissa. Tämä tarjoaa Tronin käyttäjille pääsyn DeFi-rahakkeisiin, kuten tokenoituun Bitcoiniin ja Ethereumiin.

personal-financial.com

BitGo pitää hallussaan Ethereumia ja Bitcoinia, joita tarvitaan näiden DeFi-rahakkeiden lyömiseen, ja Tronin käyttäjät voivat merkitä Ethereum- ja Bitcoin-osuutensa BitGolla haluamallaan tavalla. Tietysti tämä lisää TRX: n käyttöä lohkoketjussa, kun yhä useammat ihmiset joukkoivat Troniin pääsemään näihin DeFi-tunnuksiin tulevaisuudessa. Tämä voi olla hyvä tapa parantaa TRX: n omaksumista ja johtaa Tronin ekosysteemin yleiseen kasvuun.

Tronin (TRX) hintaennuste: Markkinanäkymät lokakuussa 2020

Yllä olevat tiedot ovat yhteenveto TRX: n viimeaikaisesta hintamallista. Lisätiedot ovat kuitenkin tarpeen sen varmistamiseksi, että sijoittajat saavat pyöristetyn kuvan markkinoista. Olemme siis keränneet mielipiteitä joistakin tärkeimmistä hintaennuste- ja analyysisivustoista, jotta saat selkeämmän kuvan TRX: stä lokakuussa.

LompakkoSijoittaja

LompakkoSijoittaja toteaa kategorisesti, että TRX on huono pitkäaikainen sijoitus. Se ennustaa avaavansa kuukauden hieman korkeammalle kuin nyt, 0,0266 dollarilla. Ennustettu päätöskurssi on paljon alhaisempi, 0,02073 dollaria. Alla on verkkosivuston laskemat tuki- ja vastustasot.

  • Vastustaso (R3): 0,0275;
  • Vastustaso (R2): 0,0270;
  • Vastustaso (R1): 0,0267;
  • Kääntöpiste: 0,0262;
  • Tukitaso (S1): 0,0259;
  • Tukitaso (S2): 0,0254;
  • Tukitaso (S3): 0,0251.

Cryptoground

Cryptoground ennustaa, että TRX-hinta laskee 51,29% seuraavan kuukauden aikana. Tämän hinta on 0,00164 dollaria lokakuun loppuun mennessä. He suosittelevat vähintään 5 vuoden investointeja saadakseen voittoa TRX: stä.

Salausluokitus

Salausluokitus ennustaa, että TRX nousee 24,89% saavuttaakseen 0,032729 dollarin hinnan. Tämä on jyrkässä ristiriidassa Cryptogroundin ennusteen kanssa.

Gov. Pääoma

Gov. Pääoma ennustaa TRX: n avaavan lokakuussa 0,0248 dollaria. Sen ei odoteta kirjaavan merkittäviä voittoja ja sulkevan kuukauden 0,0252 dollarilla. Salausvaluutan korkein mahdollinen hinta kuukauden aikana on 0,02898 dollaria.

Tron (TRX) Hintojen ennuste: Tuomio

TRX: n tulevaisuudesta on hyvin erilaisia ​​näkemyksiä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Jos haluat sijoittaa siihen seuraavaksi kuukaudeksi, saattaa olla kannattavaa tehdä enemmän tutkimusta rakentaakseen täällä annettuihin tietoihin. Nämä ovat ennusteita, jotka perustuvat joihinkin algoritmeihin, joihin ennustajat luottavat, mutta loppujen lopuksi sinun on päätettävä joko ottaa riski tai pysyä poissa.

Esitelty kuva: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me