Kuinka Halloween-strategia vaikuttaa Bitcoinin (BTC) hintaan?

Halloween-strategia

Halloween-strategia on teoria, jota kauppiaat ja sijoittajat käyttävät ohjaamaan sijoituspäätöksiä osakemarkkinoilla. Tämän teorian mukaan markkinat nousevat nousutrendiin joka vuoden 31. lokakuuta seuraavan vuoden toukokuun 1. päivään. Toisin sanoen, varat tuottavat paremman sijoitetun pääoman tuoton tänä aikana verrattuna jäljellä olevaan vuosipuoliskoon. Tämän teorian perusteella sijoitusasiantuntijat suosittelevat osakkeiden ostamista marraskuun alusta ja myynti toukokuun alussa.

Halloween-strategianews.bitcoin.com

Elinkeinonharjoittajat ja sijoittajat ovat ottaneet tämän strategian käyttöön teknisen ja perustavanlaatuisen analyysin lisäksi, jotka ovat tavallisia kryptovaluutta-alueella käytettyjä strategioita. Vaikka tämä on todistettu strategia osakkeilla ja muilla yleisillä markkinoilla, yritämme tutkia, miten se vaikuttaa Bitcoinin hintaan hyödykkeenä tässä artikkelissa.

Bitcoin-hinnan historiallinen suorituskyky

Osakemarkkinoihin ja muihin markkinoihin vaikuttavat inhimilliset tunteet, jotka muuttuvat hinnanmuutoksiksi, jotka sitten osoittavat mallia. Salausvaluuttamarkkinat eivät ole erilaiset, ja Bitcoin, ensimmäisenä ja alkuun kryptovaluutat, on myös osoittanut malleja hintatasossaan.

Esimerkiksi tiedetään tosiasia, että syyskuu on yleensä Bitcoinille ankara. Tämä ei välttämättä ole totta joka vuosi, mutta se on totta historiallisten tietojen perusteella. Vaikka mallille ei ole annettu selkeää selitystä, totuutta siitä ei voida helposti kieltää. Yksi asia, joka on selvästi havaittavissa, on se, että syyskuu on kuukausi vuoden heikoimman osan loppua kohti Halloween-strategian osalta.

Yleensä Bitcoinin hinta on edelleen noussut edellisvuodesta lukuun ottamatta vuosien 2017 kaltaisia ​​vuosia, jolloin hinta voi olla korkeampi kuin seuraavana vuonna. Kasvu on ollut hidasta, vaikkakin tasaista, ja sen odotetaan jatkuvan. Esimerkiksi viime vuonna Bitcoin päätti vuoden joulukuussa hieman yli 7000 dollarin hintaan. Tänä vuonna Bitcoin on kuitenkin tällä hetkellä 12 787,72 dollaria ja sen odotetaan sulkeutuvan korkeammalle, mikä tarkoittaa, että se todennäköisesti sulkeutuu paljon korkeammalla hinnalla kuin viime vuonna.

Kuinka hinta vaihtelee Halloween-strategian kanssa

Halloween-strategian sanotaan olevan voimassa 31. lokakuuta ja ensi vuoden toukokuun alun välillä. Mutta kuinka tarkalleen Bitcoinin hinnan muutokset vaihtelevat tämän vuoden aikana historiallisista tiedoista? Vastauksena tähän kysymykseen katsotaanpa Bitcoinin tärkeimmät hintakokoukset. Harkitsemme kahta merkittävintä, 2013 ja 2017.

2013 ralli

Halloween-strategiaii.co.uk

Bitcoinin ensimmäinen merkittävä ralli alkoi lokakuussa 2013. Siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 2009, sen arvossa ei tapahtunut todellisia muutoksia. Hinta nousi lokakuun alun 100 dollarista ja nousi melkein 100% kuukauden loppuun mennessä. Marraskuun alkuun mennessä hinta oli noussut 200 dollariin ja noussut jyrkästi 1 075 dollariin marraskuun loppuun mennessä. Tämä oli ensimmäinen ja yksi nopeimmista kokouksista Bitcoinin historiassa, mikä johtui pääasiassa uusien vaihto- ja kaivostyöntekijöiden virrasta, lähinnä Kiinassa. Vaikka tämän rallin jälkeen tapahtui paljon vaihteluja, loka- ja marraskuu osoittautuivat sijoittajien vuoden kannattavimmiksi kuukausiksi.

2017 ralli

Halloween-strategiaforex.academy

BTC koki suurimman hinnankorotuksen joulukuussa 2017. Tätä kutsutaan suurimmaksi Bitcoin-ralliksi, koska se vei hinnan kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan, lähes 20 000 dollariin. Bitcoin nousi alle 1000 dollarista saavuttaakseen tämän hinnan sinä vuonna, ja suurin osa noususta tapahtui lokakuusta joulukuuhun. Saavutettuaan 4337 dollaria syyskuun lopussa, Bitcoin jatkoi kyseiseltä tasolta ja ylitti 5000 dollaria 12. lokakuuta.

Marraskuun 1. päivään mennessä Bitcoin kävi kauppaa yli $ 6,600: lla ja päätti kuukauden $ 10,653: lla. Sieltä hinta nousi 19 772 dollarin huippuun 17. joulukuuta, ennen kuin se alkoi taas laskea. Kaiken kaikkiaan omaisuus kasvoi noin 400% 1.10. – 17.12.2017 ja noin 2000% koko vuoden ajan.

Mielenkiintoista on huomata, että molemmat näistä kokouksista tapahtuivat loka-joulukuun välisenä aikana, samoin kuin muutkin pienemmät, jotka osuivat samaan aikaan, jolloin Halloween-strategia tuntuu eniten.

Johtopäätös

Bitcoinin hintarallihistorian perusteella on selvää, että omaisuus hyötyy Halloween-strategiasta, ja strategia voi olla kannattava siihen sijoittamiseen. Koska tämä strategia on vahvistettu toimivan osakkeille, ei ole tuskin yllättävää, että se koskee myös Bitcoinia, koska sen hintaliikkeen tiedetään olevan sama kuin osakemarkkinoiden. Tämä voi kuitenkin muuttua, kun Bitcoin lopulta irrotetaan osakkeista, mutta ei ole aavistustakaan, milloin tämä todennäköisesti tapahtuu.

Esillä oleva kuva: newsbtc.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me