Bitcoin urheiluvedonlyönnissä: Valuuttavaihtoehto numero 1 pelaajien keskuudessa

Bitcoin

Kuinka käyttää Bitcoinia vedonlyöntiin

Digitaalisten valuuttojen valaistus on muuttanut tapaa, jolla ihmiskunta suhtautuu rahan liikkumiseen. Salakirjoitusteknologian integraatio voi korvata sujuvasti vanhan koulun käteisoperaatiot ja poistaa kaikki esteet myyjien ja ostajien välillä. Käteettömien virtuaalimaksujen määrän odotetaan kaksinkertaistuvan tulevina vuosina, ja se on vasta alkua. Tämän uuden digitalisoituneen aikakauden kiistaton uraauurtava henkilö on epäilemättä “Hänen korkeutensa” – Bitcoin.

BTC on tehnyt vallankumouksen muokkaamalla teollisuutta ja parantamalla yritysten välistä kassavirtaa. Salaa käyttämällä ihmiset voivat suorittaa kansainvälisiä maksuja ilman vaivaa, kun taas suurin osa pankkipalveluista ei ehkä ole käytettävissä tai ne eivät toimi 100% tarkasti. Gartner ennustaa, että noin 60% liiketoiminta-alueista ottaa käyttöön Bitcoin- ja blockchain-ratkaisut ja siirtyy virtuaalisiin rahavirtoihin vuoden 2023 loppuun mennessä.

Bitcoinin näkymät urheiluvedonlyönnissä

Seurata Bitcoinin läpimurto verkkokaupan universumissa useat liiketoiminta-alueet valitsevat BTC: n maksuvälineeksi nro 1. Online-urheilukirjat eivät myöskään halua todistaa tätä tekniikan vallankumousta sivulta. Tällä hetkellä leijonanosa vedonlyöntioperaattoreista antaa pelaajille mahdollisuuden suorittaa maksuja BTC: n kautta, koska he tarttuvat myös tämän huippuluokan vertaisverkkomenetelmän kaikkiin etuihin.

Bitcoinista voi tulla raikasta ilmaa urheiluvedonlyönneille, koska ne eivät ole arvostettu pankkilaitosten keskuudessa. Vedonlyöjät valittavat usein, että pankit kieltävät liiketoimintansa vedonlyöntiympäristöissä tai pakottavat heitä odottamaan ikuisuutta saadakseen voiton. Lisäksi, kun asiakkaat tallettavat tai nostavat varoja pankkitapahtumien tai muovikorttien kautta, rahaliikkeet näkyvät heidän kuukausittaisissa tiliotteissaan. Se voi olla ongelmallista vedonlyöjille, jotka eivät halua paljastaa harrastustaan ​​kolmansille osapuolille. Loppujen lopuksi se ei ole kenenkään liiketoiminta, jossa henkilö ansaitsee sentin.

BTC: n kanssa asiat toimivat päinvastoin. Kaikki rahavirrat kulkevat urheiluvedonlyönnin ja vedonlyöjän välillä. Ei etuyhteydettömiä osapuolia!

Kuinka se toimiiBTC

Bitcoin on aidosti majesteettinen muunnelma ihmiskunnasta (löytänyt Satoshi Nakamoto), koska se käänsi visiosi ostajan ja myyjän vuorovaikutuksesta ylösalaisin. Vaikka pankit säilyttävät rahojamme joissakin tiili- ja laastilaitoksissa, salaus ei ole asia, johon voimme fyysisesti koskettaa. Jos katsomme Internetiä taivaaksi, voimme ehdottaa, että salaus on tallennettu virtuaaliseen pilveen.

BTC-tapahtumat ei koskaan kielletä, koska ne on koodattu ja siirtyvät suoraan asiakkaalta vedonlyöntioperaattorille blockchain-kanavan kautta. Ammattilaisten on toimitettava vedonvälittäjälle kertaluonteinen avain tapahtuman suorittamiseksi. Ei enää väsyttäviä menettelyjä pankkien kanssa eikä enää elinikäisiä nostoja! Hajautetut varojen siirrot ovat välittömiä, etkä voi laskea viiteen ennen tapahtuman suorittamista.

Ammattilaiset urheiluvedoissa BTC: llä

urheiluvedot

Lähde: SmartBettingGuide.com

  • Nopeus: Ammattilaiset vedonlyöjät, jotka tekivät vedonlyönnistä ensisijaisen tulonlähteen, tietävät, että nopeilla rahansiirroilla on merkittävä rooli kannattavassa vedonlyönnissä. Bitcoin-tapahtumat ovat nopein tapa tallettaa ja nostaa urheiluvedonlyöntien kanavilla. Minkä tahansa muun vanhaa taskua käyttävän maksutavan avulla pelaajien tulisi odottaa ansaitut panostuksensa 48 tunnista 5 päivään.
  • Nimettömyys: Toisin kuin pankit ja luottokorttiyhtiöt, jotka ärsyttävät asiakkaita tonnilla tarpeettomia paperilaskuja, Bitcoin ei ole kenenkään hallinnassa. Kaikki vedonlyöjien ja vedonlyöjien väliset sopimukset pysyvät talossa. Vaikka rahalaitokset asettavat usein vedonlyöntikiellon, vedonlyöjien on ratkaistava ne ottamalla yhteyttä pankkeihinsa. Bitcoinsin avulla vedonlyöjät voivat jättää jäähyväiset koko byrokratialle ja pitää nimettömyytensä. Kuukausilaskelmissa ei paljasteta kaikkea, mitä he ansaitsevat panoksissa, seitsemän lukon alla, ja kuinka paljon he ansaitsevat tai menettävät.
  • Kohtuulliset maksut: Dragonistiset palkkiot ja palvelumaksut ovat asioita, joita pelaajien on kohdeltava varojen liikkumisen aikana luottokortilla (samanlainen tarina pankkisiirroilla). Kun vedonlyöjät ansaitsevat vakavia käteisvaroja, he voivat olla varmoja siitä, että pankit tarttuvat osuuteensa. Bitcoinilla alennushinnat eivät ole niin tiukkoja. Jotkut sivustot osoittavat vielä enemmän joustavuutta tässä asiassa, ja pelaajat eivät välttämättä tarvitse maksaa mitään maksua.
  • Sopivuus: Täysin hajautettuna virtuaalisena kryptovaluuttana BTC toimii ainutlaatuisella peer-to-peer -ohjelmistolla, mikä tarkoittaa, että mikään kolmas osapuoli ei keskeytä urheiluvedonlyöntien ja vedonlyöjien välisiä sopimuksia. Käyttäjät voivat vähentää stressiä ja säästää arvokasta aikaa, kun he voivat suorittaa varainsiirtoja muutamalla hiiren napsautuksella, kun he ottavat Bitcoinin vastaan ​​minkä tahansa muun vanhanaikaisen vaihtoehdon sijaan. Kaupan suorittamiseksi heidän on toimitettava kertaluonteinen avain operaattorille ja voila – raha on matkalla!

Yhteenvetona…

Asiantuntijat ennustavat että BTC-ratkaisujen kasvu on ehdotonta vuonna 2020. Maailmanlaajuinen teollisuus etenee, ja on äärimmäisen tärkeää, että urheiluvedonlyönnit pysyvät kärjessä ja sopeutuvat salaustekniikkaan. Nykyaikaiset vedonlyöjät eivät käsittele ikivanhoja vedonlyöntiyrityksiä. Sen sijaan he valitsevat ne, jotka pystyvät tyydyttämään kasvavat vaatimukset. Urheilukirjojen määrä, joka tekee Bitcoin-ratkaisuja pelaajille, kasvaa jatkuvasti, mikä merkitsee uuden BTC-aikakauden alkamista uhkapeleissä.

Tämä artikkeli on kirjoitettu yhteistyössä https://worldbookmakers.info/

Esitelty kuva: iusport.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me