Leder du efter et flygtigt valutapar til handel næste uge? Hold øje med USD / CAD

Hej forhandlere! Markederne har bevæget sig, og forhåbentlig har du tjent noget overskud. Et instrument, der ikke har bevæget sig meget, er dog USD / CAD. Dette par har allerede konsolideret sig i et par uger og har dannet en type af en trekant / kiledannelse.

Så hvorfor skulle vi gider at se på en sådan inaktiv valutapar? Fordi vi ved, at disse konsolideringsfaser aldrig varer evigt. Når et par har brugt lang tid på at konsolidere eller strække sig, fører dette ofte til en eventuel udbrud som kan være meget kraftfuld. Det er næsten som parret opbygger energi, hvormed det bryder voldsomt ud og knuser det gamle rækkevidde parametre. Lad os se på et par diagrammer:

 

USD / CAD – En sovende vulkan

På udkig efter en flygtig valuta 1USD / CAD dagligt diagram

Det ser ud til, at dette par kommer til et punkt, hvor et stort træk kunne finde sted. I den uge, der ligger foran os, vil dette par møde nogle virkelig vigtige økonomiske nyheder fra Canada. Den første begivenhed er kernen Detailhandel nummer onsdag kl. 13:30 GMT. Dette antal forventes at komme ind på 0,8%. Hvis den faktiske aflæsning kommer ind på 0,8% eller højere, kan den canadiske dollar drage fordel af den. Detailnummeret frigives på samme tid som kernesalgsnummeret.

De næste vigtige data ud af regionen er fredag ​​kl. 13:30 GMT – kernen CPI og CPI-numre (forbrugerprisindeksnumre). Højere end forventet CPI-tal er positive for den canadiske dollar. Hvis du handler den canadiske dollar i næste uge, skal du være opmærksom på disse begivenheder.

Noget andet, vi skal huske på, når vi ser på par af canadiske dollar, er selvfølgelig olieprisen. Som du måske ved, er den canadiske dollar og olieprisen stærkt korreleret, fordi olieproduktionen spiller en vigtig rolle i den canadiske økonomi. Olieudvindingsprocessen i Canada er dyrere end i mange andre dele af verden, så olieprisen spiller en virkelig vigtig rolle i sundheden for den canadiske økonomi og selvfølgelig i styrken af ​​den canadiske dollar. Lad os se på et olieprisdiagram:

 

WTI råolie – bevæger sig også sidelæns

På udkig efter en flygtig valuta 2WTI råolie dagligt diagram

Som du kan se i dette diagram, har olieprisen handlet sidelæns i flere uger. Det ser ikke ud til, at der snart vil ske en breakout her, men man ved aldrig. Hvis olieforsyningsniveauerne igen stiger, kan olieprisen muligvis have svært ved at bryde til nye højder snart. Mens OPEC (Organisationen af ​​de olieeksportlande) bestræber sig på at reducere olieproduktionen ved deres ende, gør amerikanerne og mange andre olieproducenter deres bedste for at øge olieproduktionen. Olieforsyningsflukten forventes ikke at aftage når som helst, hvorfor udsigterne for olieprisen forbliver sidelæns og endda baisse. Dette kunne lægge pres på den canadiske dollar. Omvendt, hvis olieprisen formår at erobre højere grund, kan den støtte den canadiske dollar. Vær opmærksom på olieprisen, hvis du handler den canadiske dollar!

Hvad angår USD / CAD er vi også nødt til at holde øje med amerikanske økonomiske data. Vi har eksisterende salgstal på onsdag kl. 15:00 GMT og nye salg på boliger på fredag ​​kl. 15:00 GMT. Imidlertid forventes den vigtigste begivenhed at være frigivelsen af FOMC mødereferat onsdag kl. 19:00 GMT.

Lad os se på et par andre instrumenter, skal vi?

 

EUR / USD – Stadig negativ

På udkig efter en flygtig valuta 3EUR / USD dagligt diagram

EUR / USD lukkede under dets 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit på fredag. Tyrerne synes ikke for ivrige efter at forsvare deres territorium i øjeblikket. Hvis dette par fortsætter med at handle under 20-EMA, kan vi muligvis se en gentest af de årlige nedture om få uger. Min bias er fortsat baisse for nu, men vi kan ikke udelukke en vis sidebevægelse på kort sigt.

 

AUD / USD – Udmattet

På udkig efter en flygtig valuta 4AUD / USD dagligt diagram

AUD / USD handler stadig i et meget stort interval. Det ser dog ud til, at dette par virkelig kæmper for at nå toppen. Lad os zoome lidt ind for at få en bedre fornemmelse af parrets ydeevne de sidste par dage:

På udkig efter en flygtig valuta 5AUD / USD dagligt diagram

Selvom parret stadig handler over sit 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit, viser det nogle tegn på udmattelse. Du kan se, at tyrerne har svært ved at skubbe prisen højere, og sortimentstoppen vil sandsynligvis holde som modstand.

I det første diagram for AUD / USD har du måske bemærket, at afstanden fra den sidste bølge virkelig er stor – omkring 570 pips. Fra et cyklisk synspunkt er sandsynligvis en vending herovre, især fordi prisen er tæt på området øverst og allerede reagerer negativt på den zone af modstand.

Tirsdag har vi det RBA (Reserve Bank of Australia) mødereferat kl. 00:30 GMT. Dette kan medføre væsentlig volatilitet, så pas på denne begivenhedsrisiko. Senere på dagen er der en tale af RBA-guvernør Philip Lowe kl. 21:30 GMT, som også har potentialet til at flytte Aussie.

En sidste ting, hvis du planlægger at handle på mandag, skal du være opmærksom på, at det er en ferie i USA og Canada. Amerikanske helligdage har en måde at begrænse volatiliteten på markedet, så husk dette. På den anden side af skalaen kan uventede markedschok være mere dramatiske, når likviditeten er tynd, så tro ikke, at helligdage som disse har mindre risiko end de andre normale handelsdage.

Hav en velstående uge fyre!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me