Etsitkö haihtuvaa valuuttaparia kauppaan ensi viikolla? Pidä silmällä USD / CAD

Hei, kauppiaat! Markkinat ovat liikkuneet, ja toivottavasti olet ansainnut voittoja. Yksi instrumentti, joka ei ole kuitenkaan liikkunut paljon, on USD / CAD. Tämä pari on vahvistunut jo pari viikkoa ja on muodostanut tyypin kolmion / kiilan muodostumisen.

Joten miksi vaivaudumme katsomaan tällaista passiivista valuuttapari? No, koska tiedämme, että nämä vakauttamisvaiheet eivät koskaan kestä ikuisesti. Kun pari on viettänyt pitkään yhdistymistä tai vaihtelua, tämä johtaa usein lopulliseen puhjeta mikä voi olla erittäin voimakasta. Se on melkein kuin pari rakentaa energiaa, jolla se purkautuu voimakkaasti, murtamalla vanhan alue parametrit. Katsotaanpa muutama kaavio:

 

USD / CAD – lepotilassa oleva tulivuori

Etsitään haihtuvaa valuuttaa 1USD / CAD päivittäinen kaavio

Näyttää siltä, ​​että tämä pari on tulossa pisteeseen, jossa iso liike voisi tapahtua. Edessämme olevalla viikolla tämä pari kohtaa todella tärkeitä talousuutisia Kanadasta. Ensimmäinen tapahtuma on ydin Vähittäismyynti keskiviikkona kello 13.30 GMT. Tämän määrän odotetaan olevan 0,8%. Jos todellinen lukema on 0,8% tai enemmän, Kanadan dollari voi hyötyä siitä. Vähittäiskaupan numero julkaistaan ​​samaan aikaan kuin vähittäiskaupan ydinnumero.

Seuraava tärkeä tieto alueelta on perjantaina klo 13.30 GMT – ydin CPI ja kuluttajahintaindeksit (kuluttajahintaindeksinumerot). Odotettua korkeampi kuluttajahintaindeksi on positiivinen Kanadan dollarille. Jos vaihdat Kanadan dollaria ensi viikolla, sinun on oltava tietoinen näistä tapahtumista.

Jotain muuta meidän on pidettävä mielessä, kun tarkastelemme Kanadan dollari -paria, on tietysti öljyn hinta. Kuten ehkä tiedätte, Kanadan dollari ja öljyn hinta korreloivat voimakkaasti, koska öljyntuotannolla on tärkeä rooli Kanadan taloudessa. Öljynporausprosessi Kanadassa on kalliimpaa kuin monissa muissa osissa maailmaa, joten öljyn hinnalla on todella merkittävä rooli Kanadan talouden terveydessä ja tietysti Kanadan dollarin vahvuudessa. Katsotaanpa öljyn hintakaavio:

 

WTI-raakaöljy – liikkuu myös sivuttain

Etsitään haihtuvaa valuuttaa 2WTI-raakaöljyn päivittäinen kaavio

Kuten voit nähdä tästä kaaviosta, öljyn hinta on käynyt kauppaa sivuttain useita viikkoja. Näyttää siltä, ​​ettei täällä tapahdu pian puhkeamista, mutta sitä ei voi koskaan tietää. Jos öljyn tarjonta nousee jälleen, öljyn hinnalla saattaa olla vaikea päästä nopeasti korkeimpiin. Vaikka OPEC (Öljynviejämaiden järjestö) pyrkii vähentämään öljyntuotantoa, amerikkalaiset ja monet muut öljyntuottajat tekevät parhaansa öljyntuotannon lisäämiseksi. Öljynsaannin ei odoteta laantuvan pian, joten öljyn hinnan näkymät pysyvät sivusuunnassa ja jopa laskevina. Tämä voi painostaa Kanadan dollaria. Päinvastoin, jos öljyn hinta onnistuu valloittamaan korkeamman maan, se voi tukea Kanadan dollaria. Ota huomioon öljyn hinta, jos vaihdat Kanadan dollaria!

USD: n / CAD: n osalta meidän on myös pidettävä silmällä Yhdysvaltain taloustietoja. Meillä on olemassa olevat kotimyyntinumerot keskiviikkona kello 15.00 GMT ja uuden kotimyynnin numerot perjantaina klo 15.00 GMT. Tärkeimmän tapahtuman odotetaan kuitenkin olevan FOMC kokouspöytäkirja keskiviikkona klo 19.00 GMT.

Katsotaanpa muutamia muita välineitä?

 

EUR / USD – edelleen negatiivinen

Etsitään haihtuvaa valuuttaa 3EUR / USD päivittäinen kaavio

EUR / USD sulki 20 päivän eksponentiaalinsa alapuolella liukuva keskiarvo perjantaina. Härät eivät tällä hetkellä näytä olevan liian innokkaita puolustamaan alueitaan. Jos tämä pari jatkaa kauppaansa 20-EMA: n alapuolella, voimme nähdä vuotuisen matalan testin uudelleen muutaman viikon kuluttua. Puolueellisuus on toistaiseksi laskeva, mutta emme voi sulkea pois joitain sivuttaisia ​​hintaliikkeitä lähitulevaisuudessa.

 

AUD / USD – uupuminen

Etsitään haihtuvaa valuuttaa 4AUD / USD päivittäinen kaavio

AUD / USD käy edelleen kauppaa erittäin suurella alueella. Näyttää siltä, ​​että tämä pari todella kamppailee päästäkseen alueen huipulle. Lähennetään hieman saadaksemme paremman tunteen parin suorituskyvystä viime päivinä:

Etsitään haihtuvaa valuuttaa 5AUD / USD päivittäinen kaavio

Vaikka pari käy edelleen kauppaa 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvonsa yläpuolella, siinä on joitain merkkejä uupumuksesta. Voit nähdä, että sonnien on vaikea aika nostaa hintaa korkeammaksi, ja alueen huippu todennäköisesti pitää vastarintaa.

AUD / USD: n ensimmäisessä kaaviossa olet ehkä huomannut, että viimeisen aallon etäisyys on todella suuri – noin 570 siemenet. Syklisestä näkökulmasta käänne on todennäköisesti täällä, varsinkin kun hinta on lähellä vaihteluväliä ja reagoi jo negatiivisesti kyseiseen vyöhykkeeseen vastus.

Tiistaina meillä on RBA (Australian varapankki) kokouspöytäkirja klo 00.30 GMT. Tämä voi aiheuttaa huomattavaa volatiliteetti, joten varokaa tätä tapahtumariskiä. Myöhemmin päivällä RBA: n kuvernöörin Philip Lowen puhe on kello 21.30 GMT, jolla on myös potentiaalia siirtää Aussie.

Viimeinen asia, jos suunnittelet kaupankäyntiä maanantaina, sinun on pidettävä mielessä, että se on loma Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Yhdysvaltain lomilla on tapa rajoittaa markkinoiden volatiliteettia, joten pidä tämä mielessä. Asteikon toisella puolella odottamattomat markkinoiden sokit voivat olla dramaattisempia, kun likviditeetti on vähäistä, joten älä ajattele, että tällaisilla lomilla on vähemmän riskiä kuin muilla tavallisilla kaupankäyntipäivillä..

Onko kukoistava viikko kavereita!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me