Parempi kuin kulta: 5 syytä ostaa Bitcoin

Teknologian kehityksen myötä melkein mikä tahansa elämänalue kehittyy ja kehittyy – käsinkirjoitetut kirjeet korvataan pikaviesteillä, painetut kirjat kilpailevat e-kirjojen kanssa, jopa tavanomaiset käteismaksut voidaan suorittaa kotisi mukavasti verkkokaupan kautta. pankkitoiminta. Kaikki muuttuu digitaaliseksi.

Vuonna 2009 maailmassa syntyi uusi teknologinen ilmiö – Bitcoin. Ajatus kryptografisesti turvallisesta vertaisvaluutasta oli houkutellut suurta yleisöä, ja siitä lähtien se on ollut mielessä monien sijoittajien mielissä. Mikä tekee kryptovaluutasta ainutlaatuisen sijoitusomaisuuden? Ja miksi niin monet ihmiset ovat halukkaita ostaa Bitcoin nykyään? Katsotaan.

Kaikilla arvokkailla sijoitusomaisuuserillä tulisi olla viisi keskeistä ominaisuutta – niukkuus, turvallisuus, jaettavuus, liikkuvuus ja aitous. Bitcoin punkkaa kaikki laatikot!

Niukkuus

Monet asiantuntijat pitävät bitcoinien määrän rajoittamista positiivisena kasvutekijänä, joka määrittää kryptovaluutan arvon tulevina vuosina. Bitcoin on suunniteltu koskaan ylittämään 21 miljoonan kolikon tarjonta. Nyt se on jo ylittänyt 17 miljoonan rajan, mikä tarkoittaa, että Bitcoinin tarjonta on loppumassa. Maailmanlaajuisesti se saattaa tuntua pieneltä summalta, mutta tämä lisää varmasti Bitcoinin olevan niin arvokas sijoittajien silmissä.

Rajoitetusta Bitcoins-tarjonnasta tulee todella luotettava työkalu digitaalisen rahan heikkenemistä vastaan. Siunaukseksi katsottu voi kuitenkin muuttua räjähdykseksi yhtä hyvin. Tämä pätee Bitcoiniin.

Bitcoin on aineeton, ja ainoa tapa todistaa kolikoidesi omistaminen on saada yksityinen avain lompakkoon, johon säilytät ne. Periaatteessa salausvaluutan lompakot eivät salli yksityisen avaimen palauttamista. jos menetät sen – menetät myös kaikki Bitcoinsisi. Nämä kolikot ovat yksinkertaisesti yhtä hyviä kuin kadonneet, itse asiassa ne tulevat käytöstä. Mukaan joitain raportteja, 4 miljoonaa merkkiä on jo ollut passiivinen – ne menetetään ikuisesti, eikä niitä koskaan haeta. Tämä tarkoittaa, että Bitcoin on vielä niukempi kuin kulta.

Niukkuus tekee Bitcoinista deflaatiokyvyn ja edistää siten hinnan nousu – ainakin tähän monet sijoittajat luottavat.

Turvallisuus

Bitcoin on hajautettu; se ei kuulu kenellekään hallitukselle tai keskitetylle viranomaiselle. Ainoa yksikkö, jolla on suora määräysvalta käyttäjän Bitcoineissa, on käyttäjä itse (kunnes hän omistaa yksityisen avaimen). Voit käyttää tai siirtää Bitcoinia vain, jos sinulla on asianmukaiset avaimet, joilla kaupat allekirjoitetaan.

Pohjimmiltaan Bitcoin toimii ainutlaatuisella kryptografisesti suojattu protokollaMinua on melkein mahdotonta heikentää. Jokaisen liikkeessä olevan Bitcoinin transaktiotiedot tallennetaan lohkoketjuun ja jaetaan verkon kaikille solmuille. Nämä solmut toimivat myös Bitcoin-tapahtumien validoijina. Kun tietuetietue on muutettu, solmut eivät vahvista tapahtumaa. Tämä validointialgoritmi tekee Bitcoin-verkostosta läpinäkyvän ja itsepalvelun.

Kuitenkin, kun Bitcoinin arvo nousee, kasvaa myös kyberhyökkäysten määrä Bitcoin-lompakkoihin ja -vaihtoihin. Välttääksesi Bitcoin-varojen menettämisen, varmista, että et tallenna niitä verkkolompakkoihin, jotka ovat erityisen alttiita hakkeroinnille. Laitteiston lompakko on luultavasti paras valinta täällä.

Muista, että Bitcoinin tapauksessa olet pankki, joka vastaa varoista!

Ehdotettu artikkeli: 5 virhettä, joita kryptovaluutta-kauppiaat yleensä tekevät

Jaettavuus

Toinen syy, joka tekee Bitcoinista ystävällisen sijoituksen, on jaettavuus. Onko sinulla koskaan ollut mahdollisuus sijoittaa murto-osaan kultaharkoista? Luultavasti ei. Sillä ei vain ole taloudellista merkitystä. Objektiivisesta näkökulmasta kultaharkkoja, kiinteistöjä, osakkeita tai futuureja ei voida yksinkertaisesti jakaa pieniin yksiköihin, kun taas Bitcoin voi.

Tällä hetkellä pienin Bitcoin-yksikkö on Satoshi. Tämä on sadan miljoonasosa Bitcoinista (0,00000001 BTC) tai 0,00005988 dollaria nykyisen mukaan BTC – USD korko. Näyttää tarpeeksi edulliselta, eikö niin?

Liikkuvuus

Itse asiassa voit tallentaa miljardeja dollareita Bitcoiniin ilman erityisiä holveja tai talletuslaatikoita. Kryptovaluutta on helposti siirrettävä sijoitusyksikkö – tarvitset vain lompakon, joka voi olla ohjelmistosovelluksen, muistitikun tai yksinkertaisesti paperinpalan muodossa.

Voit myös lähettää ne kaikki kenellekään puolen maailman ulkopuolella muutamassa minuutissa – aivan kuten sähköposti. Aikaisemmin tätä oli mahdotonta suorittaa ilman välittäjien osallistumista.

Lisäksi ulkomaille matkustavat ihmiset tietävät täysin, että valuutan tuonnissa on yleensä rajoituksia. Kun ylität rajan, sinun on ilmoitettava rahan alkuperä ja todistettava omistajuutesi. Puhumattakaan kultan viennistä tai tuonnista. Jalometallien siirtäminen rajan yli on kallista ja riskialtista.

Bitcoin sulkee kaikki nämä haitat pois luettelosta, koska sitä ei toistaiseksi säännellä kansainvälisellä lailla.

Aitous

Bitcoinin aitoudesta tuskin voidaan keskustella. Syntymänsä myötä yhteisölle esiteltiin innovatiivinen käsite rahasta joka ilmoitti salakirjoitustalouden uudelle aikakaudelle, jossa ei ollut kolmansien osapuolten väliintuloa tai tukea. Hajauttamisen periaate antaa käyttäjille taloudellisen vapauden ja tuo rahan ihmisten hallintaan pikemminkin kuin rahoituslaitoksiin.

Mistä ostaa Bitcoinia

Jos aiot ostaa joitain Bitcoineja, kryptovaluutanvaihto on matkakohteesi. Nämä ovat vakiintuneita yrityksiä, jotka tarjoavat käyttäjille verkkokaupan, jossa Bitcoinia voidaan käydä kauppaa fiat-valuuttoja vastaan.

CEX.IO on alan johtajien joukossa. Pörssin avulla voi ostaa Bitcoinia (ja myös monia altcoineja) pankkisiirrolla tai luottokortilla melkein mistä päin maailmaa tahansa. Tämä teki CEX.IO: sta kansainvälisesti tunnustetun alustan ja vaikutti sen käyttäjäkunnan ylittämiseen 2 500 000. Mikä tahansa verkkosivustolla lueteltu kryptovaluutta voi ostaa USD: llä, EUR: lla tai GBP: llä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me