SwC Poker – Et ægte Bitcoin-kun pokerspil

Mens kryptoer stadig forsøger at finde deres fødder i andre industrier, har online-spilindustrien accepteret den nye form for “penge” med begge hænder. Dette har ført til, at mange eksisterende og kommende spilwebsteder introducerer kryptokurver som en indbetalings- / udbetalingsmetode, hvor kun nogle tokeniserer fuldstændigt. Det er her, SwC Poker skiller sig ud, da det tilbyder pokerfans en berigende online pokeroplevelse – men med “No Banking, Only Bitcoin.”

SwC Poker Oversigt

SwC Poker er et rent Bitcoin-pokerside, der blev lanceret i marts 2015 efter SealsWithClubs etisk lukket ned. Brugernavne og krillbeløb blev bevaret. Etos for det nye websted svarede til det gamle med vægt på anonyme konti, lav rake og hurtige udbetalinger. En internetbaseret organisation med geografisk distribuerede servere og medarbejdere, SwC Poker vinder langsomt popularitet efter deres genstart af “Bitcoin Poker 3.0” i november 2018. Siden den opgraderede software gik live, har spillerne haft en stabil online pokeroplevelse på tværs af 4 klientversioner: Windows, Mac, Android og HTML5. SwC Poker accepterer spillere over hele verden, inklusive amerikanske spillere i alle stater.

Ny software: Sig Hej til Bitcoin Poker 3.0

Fordi de tidligere versioner af spillet ikke tilbød spillerne den stabile, premium online pokeroplevelse, de krævede, besluttede SwC-teamet at modernisere hele platformen og navngive den nye version “Bitcoin Poker 3.0.” Bitcoin poker på SwC kan nu spilles ved at downloade native apps til Android, Mac og Windows, eller det kan spilles i browseren på HTML5-klienten, hvilket giver spillerne en hurtig og nem måde at komme i gang. Mens du spiller spillet i browseren fjerner besværet med at downloade, giver klientdownload brugeren mulighed for at få god multi-bordadministration i flise- eller kaskadelayouter. Mens pc- og MAC-grænsefladerne er ret rene, så seriøse spillere kan spille flere borde, giver dets Android-app-design en on-the-move oplevelse.

Registrering

For at give en anonym oplevelse er registreringen af ​​en SwC Poker-konto hurtig og nem. Det beder ikke om nogen personlige oplysninger til registreringsprocessen, hvilket giver online-spillere chancen for at nyde at spille uden at afsløre deres identitet. Kun en e-mail-adresse er påkrævet for at tilmelde dig.

Rake og række af borde

SwC Poker har den laveste rake i branchen, muliggjort ved kun at bruge Bitcoin og pådrager således ikke bankgebyrer, der kan være op til 30% på hver indbetaling til fiat-baserede online pokersider. I øjeblikket har SwC Poker en rake på 0% -2,5% af kontantspil med et lavt loft og 2% -5% for turneringer med en chance for 50% Rakeback via sit Krill-loyalitetsprogram. Denne “uretfærdigt billige” rake gør den tilbudte tilbud på SwC uovertruffen hvor som helst i online pokerområdet. 

Mens rivene er lave, mindsker det ikke spiloplevelsen, da webstedet tilbyder et komplet udvalg af spiltyper, der inkluderer:

  • Hold’em: Ingen grænse, fast grænse og potgrænse.
  • Potgrænse Omaha: Høj / lav, 5 kort og 5 kort høj / lav.
  • Stud: Fast grænse.
  • Chinese Poker, inklusive OFC og OFC 2-7.
  • Uafgjort: Fast grænse.
  • Kort dæk: Ingen grænse.
  • Blandet: HORSE, 8-Game, 11-Game og Lowball.

Turneringer, 24/7 freerolls, & Bad Beat Jackpot introduceret

Webstedet stræber efter at tilbyde spillervenlige funktioner og kampagner. Det introducerede for nylig The Bad Beat Jackpot, som er no-limit hold’em kontantspilborde, der bygger en jackpotfond uden at opkræve yderligere rake over det normale beløb. Kvalifikationen til at ramme BBJ hos SwC Poker er ess fuld af tiere eller bedre beat, hvor begge spillere bruger begge hulkort. Dette giver hyppige BBJ-hits, i gennemsnit 1 ud af hver 50.000 hænder.

For turneringsspillere er BIG BTC sidens flagskibsturnering, og der er ofte gratis eller billige måder at vinde adgang til. Hvis man tjekker turneringslobbyen, finder de alle de forskellige måder at komme ind på. 10.000 chips eller 0,01 bitcoin er buy-in, og præmiepuljen starter ved 1.000.000 chips eller 1 bitcoin.

Siden tilbyder også Freeroll-turneringer, der kører 24/7/365. Der er altid en freeroll i sen registrering eller underaktiv registrering inden for 30 minutter efter start, så nye spillere kan teste softwaren uden at foretage et depositum eller bare spille gratis, når de vil. Når en freeroll-spiller vinder et lille antal chips, har de et buy-in til “No rake micro stakes” -tabellerne, der tager 0 rakes. Disse mikroklimatborde tilbyder spillere med den laveste grænse på siden et fantastisk miljø til at teste strategier eller til at spille poker med næsten ingen risiko. Et hovedmål for SwC er at skabe en sund pokerøkonomi fra den laveste til den højeste indsats. 

Privatliv, kundeservice og sikkerhed

Mens webstedet fungerer i fuldstændig anonymitet, tilbyder webstedet tofaktorautentificering til vigtige kontohandlinger som at logge ind eller trække penge ud. Bortset fra dette, når det kommer til sikring af bitcoins, anvender SwC et system, der adskiller midler fra alle spillere i flere tegnebøger med varierende tilgængelighed. Spillere garanteres også, at de ikke bliver snydt af deres modstandere. Bitcoin Poker 3.0-opgraderingen leveres med forbedrede kollisionsdetekteringsværktøjer.

For kundebehandling har webstedet implementeret E-mail er den officielle supportkanal, men brugere kan få grundlæggende hjælp i den site-wide chatbox og Twitter. Svarets hastighed er normalt et par timer, og nøjagtigheden er næsten perfekt.

Konklusion

At være Bitcoin-kun, giver SwC poker en vidunderlig og samtidig professionel kryptopokeroplevelse. Dens treenighed med stærk software, lave rakes og det største Bitcoin poker site gør det til et af de bedste i branchen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me