ABCC AT Token Review og analyse

Oversigt

En af de populære tendenser på kryptokurrencymarkedet lige nu er de indfødte poletter af kryptovalutaudvekslinger. De populære kryptobørs som Binance, Huobi og KuCoin har blandt andet lanceret deres egne kryptokurver, nemlig. Binance Coin (BNB), Huobi Token (HT) og KuCoin Shares (KCS). I de sidste par måneder, da flertallet af kryptokurverne enten kæmpede for at opretholde deres tempo eller faldt betydeligt, har disse udvekslingsmønter som BNB ikke kun været de overlevende, men en af ​​de få voksende. En ny cryptocurrency-udveksling på markedet, ABCC, en digital aktivudveksling er nu klar til at frigive sit oprindelige token AT. Lad os finde ud af det!

ABCC-token

ABCC er en kryptobørs, der sigter mod at blive en verdensklasse-børs gennem sin ramme for digital aktivevaluering, en række handelsmuligheder såsom kryptohandel, marginal handel, OTC (OTC) og kontrakthandel.

Med ABCC token (AT) planlægger udvekslingen at tilskynde deres brugere.

Børsen eksisterer allerede i de sidste 2 måneder og har et antal kryptokurver noteret på sin platform. Bortset fra de populære kryptokurver som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) og Qtum (QTUM), har den også andre mønter, der tilføjer mangfoldighed og imødekommer forskellige brugeres behov.

  • Holdprofil

ABCC blev grundlagt af Calvin Cheng, der har et erfarent team bestående af fire rådgivere, der er anført på dets websted, herunder Dr. Michael Frendo, der er den tidligere udenrigsminister på Malta. Andre navne er, Weixing Chen er blockchain-investoren, der har investeret i en række blockchain-projekter, Zhang Lei er en produktchef, der var grundlægger og administrerende direktør for Tapas Mobile, før den fusionerede med Baidu Mobile Security BG og den serielle iværksætter, Forrest Chen, der tidligere var medstifter af Umeng, som blev erhvervet af Alibaba.

Børsen har også tre institutionelle investorer krediteret sit navn, nemlig. Funcity Capital, Dream Seeker Capital og BlockOrigin Capital.

ABCC AT Token

  • Forretningsmodel

Den blockchain-baserede AT-token er hjemmehørende i ABCC Digital Asset Exchange, der giver indehaverne adgang til en række fordele. Til brug af produkter eller tjenester på ABCC såsom betaling af transaktionsgebyrer eller køb af andre digitale aktiver, vil AT blive brugt. Også at deltage i kampagner og aktiviteter sammen med at blive belønnet. AT vil yderligere give indehaveren mulighed for at deltage i samfundsopbygning og foreslå forslag blandt andre opgaver.

De returnerer 80% af handelsgebyret til AT-indehavere i USDT, BTC og ETH.

  • Opbakningsteknologi & kryptosalgsmodstandsdygtighed

Denne Singapore-baserede børs blev inkorporeret i april 2018, og der opkræves tilsyneladende ingen handelsgebyrer. It’s native token AT er et ERC-20-baseret token, hvis samlede forsyning er fastsat til 210 millioner og estimeret startpris, der er sat til $ 0,4 pr. Token..

Token distribution

Ud af de samlede 210 millioner tokens er 50 procent af aktien til samtidig frigivelse fordelt på denne måde, 10 procent vil gå til investorer, 20 procent til holdet og yderligere 20 procent til udvekslingsplatformen.

De resterende 50 procent vil være til handelsbidrag bestående af 40 procent, hvor medlemmer, der handler på platformen, vil blive belønnet via Trade-to-Mine (ToM) -mekanismen, og 10% er til belønning for historiske handler.

I lighed med Bitcoin-minedriftsmodel har AT-tokens vedtaget inflationsmodel, der inkluderer frigivelses- og distributionstrin. Efter et halvt henfaldsmønster vil der i alt være 6 perioder, hvor hver periode har 120 dage. Derudover genereres blokke hver 6. time, hvilket betyder cirka 4 blokke om dagen.

Med hensyn til distribution distribueres AT i en “blok til medlemmer pr. Procentdel af deres handelsgebyrer inden for den blok.”

  • Fællesskabsaccept

Udvekslingen er to måneder gammel og har sin tilstedeværelse på Facebook, Twitter og Telegram. Med over 4.500 tilhængere på Facebook og Twitter og 2.400 medlemmer på Telegram fanger ABCC gradvist investorernes opmærksomhed. Det har også japanske, koreanske og russiske telegramgrupper.

ABCC AT Token

En note til investorer

Exchange-tokens bliver stadig mere populære, der tilbyder en lukrativ og mere sikker investeringsmulighed. ABCCs AT-token planlægger at udnytte dette marked med højt potentiale med et specielt strejf af Bitcoin som minedriftinflationsmodel. Børsen har allerede skabt sin tilstedeværelse på markedet med 39 handelspar og 3 af de mest krævende kryptokurver, dvs. BTC, ETH og USDT som basisvalutaer. På kort tid har børsen registreret gode tal med hensyn til handelsvolumen, handelsmarked og brugere, der tilføjer værdi til sit AT-token.

Metodologi

For at bedømme et token følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt:

  • Hvidt papir – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
  • Holdprofil – Holdets styrke og omdømme
  • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
  • Opbakningsteknologi – Blockchain-infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
  • Modstandsdygtighed over kryptosalg – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
  • Fællesskabsaccept – Klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer projekterne på en helt upartisk måde.

Vil du have din token gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me