Hvordan tjener jeg penge med din Bitcoin?

Efter at Cryptocurrency- og Bitcoin-markedet sprænger i 2017, kommer mange mennesker ind på dette marked for at tjene hurtige penge. Denne artikel viser dig måder at tjene penge på din bitcoin.

I begyndelsen er der et citat, der er sagt: ”Der er ikke sådan noget som en gratis frokost”, uanset hvilke måder denne artikel giver, burde koste dig penge eller tid. Du kan vælge den passende måde at basere din situation på.

  • Micro-indtjening

Det skal være den billigste, nemmeste og stabile måde at tjene bitcoin på. Dette er dog den mest tidskrævende måde. Generelt fortsætter du med at udføre små opgaver for at tjene et beløb af et token, der baserer sig på den tid, du bruger.

Der er 2 berømte mikroindtjeningsplatforme adbit.top og coinbulb.com. På disse to sider kan du tjene bitcoin, hvis du klikker på linket til hjemmesiden og ser hjemmesiden i 30-60 sekunder, kan du tjene en lille mængde Bitcoin. Følg for eksempel billedet nedenfor, hvis du klikker på “Vind 100% gratis BTC-bonus, op til 10 BTC til dig i Bexplus”Og se hjemmesiden i 60 sekunder, kan du få 29 satoshier, der er 0,00000029 Bitcoin. Efter beregning kan du dog kun få 0.00001740, hvilket er omkring $ 0,07, hvis du gentagne gange ser hjemmesiden om en time. Jeg er ikke sikker på, om det er din tid værd eller på den anden side el-gebyret for at forblive din computer på.

  • At være kryptohandler

Det er den hurtigste måde at tjene penge på med Bitcoin er at blive en kryptohandler. Dybest set er der 2 hovedhandelsmetoder på kryptokurrencymarkedet. Den ene er spothandel, den anden er futureshandel.

Spothandel er handlende, der køber Bitcoin til en lav pris og sælger den, når prisen stiger.

En futureshandel er et afledt produkt, der er en aftale om at købe eller sælge en vare, valuta eller et andet instrument til en forudbestemt pris på et bestemt tidspunkt i fremtiden. 

Spothandel er mere direkte, som du har brug for for at finde den lave pris på token og vente på, at prisen stiger. Futures trading har brug for flere teknikker til handel. Du skal ikke kun finde det rette sted at komme ind, men også have professionel indsigt i markedet. Base til spothandel, futureshandel kan tjene fortjeneste fra prisen går op til falder ned, hvilket har flere muligheder for at få fortjeneste fra markedet.

For at blive en succesrig erhvervsdrivende er han nødt til at bruge den enorme tid på at forstå, hvordan man handler, og hvordan man balancerer fortjeneste og risiko. De har evner til at analysere markedet og fastlægge effektive strategier.

  • Få udveksling af henvisningskommission eller andre kryptoinstitutioner.

Mange børser eller kryptoinstitutioner har henvisningsprojekt. De giver belønninger til kunder eller agenturer for at tiltrække flere kunder. Folk har ikke brug for at investere penge for at få en provision. Folk har brug for tid på at introducere udvekslinger eller institutioner til deres venner, kolleger eller fans og samle fans ved sofistikerede marketingfærdigheder.

  • Køb finansieringsprodukter for at tjene renter.

Siden kryptomarkedet bliver til tyr. Der er mange Crypto-finansieringsprodukter, der kommer op for at opfylde efterspørgslen fra de mennesker, der ikke er gode til at handle, men ikke ønsker at sælge tokenet til den lave pris. De mangler metoder til at udvide antallet af deres tokens.

De fleste af de finansielle produkter giver en måde at tjene en interesse i lavere risiko. Folk har kun brug for at købe de finansielle produkter for at få interesse i en afviklet periode som en uge, måned eller år. Den normale rentesats er omkring 20% ​​til 40%. Selvom afkastprocenten er lav sammenlignet med handel (for de gode forhandlere har de muligvis en chance for at få 200% -300% afkast ved handel). Men det er en god aftale for de mennesker, der ikke er gode til at handle.

Bexplus

Dog kan folk have brug for adgang til flere platforme for at udføre disse profitmetoder. Skiftet mellem forskellige platforme øger administrationsomkostningerne. Er det muligt, at der er en platform, der inkluderer alle metoderne sammen, som giver folk mulighed for at tjene penge på samme tid? Her vil jeg gerne introducere dig Bexplus-kryptobørs for dig.

Bexplus udveksling

Bexplus er en verdensledende derivatplatform i kryptokurrencyområde, der sigter mod at levere avancerede finansielle tjenester til globale investorer i futureshandel ved hjælp af blockchain-teknologi.

På nuværende tidspunkt tilbyder Bexplus evige kontrakter om BTC, ETH, LTC futures trading med op til 100x gearing, og flere altcoins futures vil blive noteret på platformen i fremtiden.

Det giver forskellige måder til crypto-lover at tjene en fortjeneste, uanset hvordan markedet ændrer sig.

Du kan se flere detaljer ved at følge linket:

Handel

Bexplus tilbyder evige kontrakter om BTC, ETH, LTC futureshandel med op til 100x gearing. Hvis du investerer 1 Bitcoin for at købe en futureskontrakt med lang position. Du kan få 2 Bitcoin, hvis din Bitcoin-pris stiger til 1%.

https://www.bexplus.com/da/trade

Henvisningskommission:

Inviterende har en chance for at få 10% -50% belønning for hver indbetaling fra inviterede.

https://www.bexplus.com/da/account/activity_show

Finansprodukt (sparekonto):

Bexplus tegnebog har en ny opgradering, deponér sikkert din bitcoin i Bexplus for at tjene renter. Rentesatsen er op til 72%

https://www.bexplus.com/da/aktivitet/interesse

Der er mere bonus for handlende:

100% bonus for din indbetaling

100% GRATIS BTC-bonus sendes til klienter, der deponerer og handler futureskontrakter i Bexplus. Indsæt 10 BTC, du får 20 BTC krediteret på din konto.

For flere detaljer: https://www.bexplus.com/en/cash_back

Følg Bexplus på:

Bexplus

Internet side: www.bexplus.com

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Reddit: www.reddit.com/u/bexplus

For forretningssamarbejde: [e-mail beskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me