Hvordan AAX, OKEX og Bitfinex er førende på innovationen på Crypto Exchange-markedet

Det er svært at sætte en pind på antal udvekslinger fungerer på kryptomarkedet, fordi ingen globale standarder styrer oprettelsen og driften af ​​disse enheder. I de fleste tilfælde kan en person eller en gruppe mennesker med de rigtige computer- og programmeringsfærdigheder udnytte manglen på kryptoregler på bestemte steder for at skabe en udveksling og begynde at notere digitale aktivpar. Dette er grunden til, at handlende risikerer at miste deres aktiver på grund af inkompetence og nonchalance fra kryptobørsfirmaers side.

Imidlertid ser tingene op takket være den tilsyneladende stigning i regulatorisk tilsyn i kryptorummet. Som sådan har det tvunget disse enheder til at investere deres tid og ressourcer i innovative initiativer designet til at øge overholdelsen eller optimere deres kunders oplevelse. Her vil jeg identificere tilfælde, hvor krypto-udvekslinger er steget til opgaven og introduceret innovationer, der er afgørende for krypto-mainstream-bevægelsen.

Hvorfor skal Crypto-udvekslinger fortsætte med at implementere innovative funktioner?

Ikke kun skal krypto-udvekslinger skubbe nye fortællinger til at følge med i et meget konkurrencedygtigt landskab, men de skal også introducere nye funktioner for at sikre dynamisk kritik i tider, hvor status for den globale økonomi er usikker. Med andre ord er det ikke nok at inkorporere nye ideer bare for at få en fordel i forhold til konkurrenterne. Børser skal indse, at kryptomarkedet stadig er i sine formative år. Der er mange faktorer, der kan ændre status quo og omdefinere nye paradigmer for kryptobørslandskabet.

For det første tvinger fremkomsten af ​​lovgivningsmæssigt tilsyn i forskellige regioner i verden krypto-udvekslinger til at opgradere deres spil og indføre visse foranstaltninger for at garantere forhandleres sikkerhed. I årenes løb har dette tvunget kryptobørs til at overholde KYC-standarder, der tidligere blev betragtet som modstridende med selve essensen af ​​kryptomarkedet. Økonomisk usikkerhed er en anden grund til, at krypto-udveksling burde fortsætte med at eksperimentere med nye teknologier. For eksempel har COVID-19-pandemien og dens eftervirkninger på den globale økonomi skubbet udvekslinger til randen af ​​sammenbrud som et resultat af hidtil uset efterspørgsel efter likvidation. Uden tvivl vil en udveksling, der ikke har systemer, der er robuste nok til at håndtere en sådan belastning, have svært ved at klare de kommende år.

Hvad er de seneste innovationer, der er optaget på Crypto Exchange-markedet?

AAX vedtager London Stock Exchange’s Matching Machine

En af de faktorer, der bruges til at bedømme effektiviteten af ​​krypto-udvekslinger, er hastighed. På grund af styrken af ​​dette sentiment, AAX, en Hong Kong-baseret børs har indarbejdet London Stock Exchange Group LSEG Technology for at spore matchningen af ​​ordrer. Kryptobørs, der tilbyder spot, OTC og futures til sin voksende kundebase, har gjort dette for at indarbejde ordrematch-muligheder på niveau med berømte traditionelle markeder. Platformen mener, at en sådan foranstaltning giver det kapacitet på institutionelt niveau, som er blevet altafgørende efter den lammende virkning af intens prisudsving på børser som Bitmex. 

Ifølge rapporter, denne udvikling vil gøre det muligt for børsen at indstille en meget lav latensafvikling på 0,0005s på sin Futures-handelsplatform. Som den første børs til at inkorporere denne teknologi og den første til at implementere den i skyen, slutter AAX sig til rangen af ​​futuristiske kryptofirmaer, der arbejder på at udvikle nye måder for at sikre, at kryptoprodukter bliver attraktive for et almindeligt publikum. 

AAX viser PhiGold (PGX) fra den 31. marts 2020. Med hensyn til AAX-teamet:

”Børsen valgte PGX til sin første liste over råvarefinansieringstokener, fordi projektet er stærkt på linje med AAXs mission om at forbinde krypto til global finansiering. Ved at sætte handlende i stand til at investere i guld, inden det udvindes fra guldminen, som at købe ejendom uden for planen, gør PhiGold effektivt det muligt at købe guld med rabat. ” 

OKex lancerer sin offentlige Blockchain med Creative Token Model  

OKex har med succes udvidet omfanget af sin virksomhed med introducerer dets blockchain-netværk, Okchain. I modsætning til andre udvekslinger med eksisterende kæder har OKex besluttet at fokusere på at etablere brugssager i den virkelige verden som den faktor, der er ansvarlig for stigningen i værdiansættelsen af ​​dets oprindelige token snarere end ren spekulation. Derfor har OKex valgt den delegerede bevis for stav DPoS som konsensus som mekanismen for oprettelse af OKT-tokens og validering af aktiverede transaktioner inden for netværket. 

En anden imponerende bedrift ved denne udvikling er det faktum, at OKchain vedtog en flerkædet arkitektur for at forbedre skalerbarhed og effektivitet. Og så er Okchain en ideel mulighed for udviklere, der ønsker at implementere deres dapps uanset på grund af den robuste underliggende infrastruktur eller den bæredygtige tokenøkonomi. De overhalede for nylig BitMEX som kryptobørs med den højeste Bitcoin futures-volumen.

Bitfinex implementerer et markedsovervågningssystem

Det er ikke flere nyheder, at kryptomarkedet er modtageligt for manipulationer og prisrigning. I lyset af dette, Bitfinex har introduceret et proprietært markedsovervågningssystem ved navn Shimmer. Denne mekanisme, som forklaret i rapporter, vil hjælpe med at forhindre markedsudnyttelsesordninger på udvekslingsplatformen. I det væsentlige ønsker Bitfinex at begrænse foruroligende markedstendenser som lagdeling og vaskehandel samt øge gennemsigtighed og integritet.

Ifølge Cryptotoast, Bitfinex brugte Rust programmeringssprog, som er ideel til højhastighedsbehandling og kommercielle brugssager til sin Shimmer-protokol. Derfor er dette et forsætligt skridt til at omplacere Bitfiniex som en institutionel tilbøjelig udvekslingsplatform. 

Paxful integrerer Chainalysis Reactor

Paxful og Chainalysis, som tidligere havde afsløret, at P2P-kryptomarkeder er risikable på grund af udbredelsen af ​​decentrale processer, for nylig annonceret et overraskende partnerskab for at filtrere og identificere højrisikotransaktioner på sidstnævntes P2P-handelsplatform. Beslutningen om at integrere Chainalyses overvågningsteknologi på sin handelsplatform øger Paxfuls troværdighed som et globalt og troværdigt indgangspunkt til kryptomarkedet.

Huobi introducerer en likvidationsmekanisme

Efter nedbruddet på kryptomarkedet, Huobi tog initiativ til indføre en likvidationsmekanisme, der delvis standser specifikke handelsaktiviteter i perioder, hvor markedet registrerer hidtil uset volatilitet. Specifikt vil dette system stoppe al likvidation og lukke traders positioner, når der er en pludselig stigning i volatilitetsniveauer som dem, der blev oplevet i denne måned.

Huobi mener, at sådanne spidser kan få handlende til at gå i panik og udløse en kædereaktion, som kan sætte dem i fare. Folk, der er fortrolige med dette fænomen på traditionelle aktiemarkeder, er enige om, at Huobi har foretaget ændringer i de konventionelle afbrydere og udviklet et nyt system, der er ideelt til kryptomarkedet.

Afsluttende tanker

Kryptobørserne har trives som et resultat af en tilstrømning af initiativer, der har til formål at forbedre præstationerne for handelsplatforme og udvide deres anvendelsesområde. Udviklingen fremhævet i denne artikel er kun en håndfuld casestudier, der viser den innovative dygtighed i krypto-udvekslinger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me