Sådan investeres i Bitcoin Futures – ultimativ guide til begyndere

Bitcoin er blevet en populær investering, vi har set institutioner i stigende grad indarbejde Bitcoin i deres investeringsportefølje gennem de seneste år. Bitcoins volatilitet har længe været anset for at tilbyde stærkt profitpotentiale af investorer. 

Da flere mennesker anerkender den indre værdi af Bitcoin, bliver investorer mere selvsikre end nogensinde med den fremtidige værdi af Bitcoin. Det er her futures begynder for dem, der har deres tro på Bitcoin. 

Bitcoin-derivathandel har for nylig overgået spothandel med hensyn til daglig handelsvolumen. Ifølge datasporeren Skew og BitcoinTradeVolume.com oversteg den daglige handelsvolumen af ​​derivathandel den til spothandel med 10 til 18 gange med omkring $ 5 milliarder til $ 10 milliarder om dagen. Der er flere faktorer, der bidrager til skiftet, såsom reduceret volatilitet i selve Bitcoin, som hjælper med at opfylde Bitcoins løfte om at være en stabil butik af værdi. En anden grund til, at folk forlader spotmarkedet, er indflydelsen fra Bitcoin-hvaler på spotmarkedet, der har og kontrollerer en uforholdsmæssig mængde digital valuta på markedet og har en enorm indflydelse på prisbevægelsen.

What er Bitcoin Futures?

Efterhånden som markedet udviklede sig, blev Bitcoin Futures introduceret for at give investorer mulighed for at udnytte Bitcoins volatilitet til massiv gevinst. Futures eller futureskontrakter er aftaler om at købe eller sælge et råvare til en fast pris i den specificerede tidsperiode i fremtiden. 

Princippet om futures er, at det gør det muligt for investorer at tjene penge på baggrund af deres spekulationer om den fremtidige retning for et råvareaktiv. Investorer har ikke brug for at eje bitcoin til handel med futures.  

Futures-kontrakt dukkede først op i 2012. I dag er Bitcoin futures blevet et af de mest populære handelsprodukter i rummet. 

Why Trade Bitcoin Futures?

Futureskontrakter giver investorer mulighed for at afdække den faldende prisrisiko ved at have en kort futuresposition samtidigt, hvilket giver investorer mulighed for at afbøde tab uden yderligere midler. Handlende kan også indtaste positioner med lidt kapital og sigte mod større gevinster ved hjælp af gearing.  

Et af de unikke træk ved futureskontrakter på BTCC bitcoin futures handelsplatform er den negative balancebeskyttelse. I modsætning til de fleste andre børser, der ofte kræver, at brugerne deler tab, når der er en negativ saldo. Fra 2019 har BTCC lovet, at de vil dække brugerens negative saldo 100% i stedet for at lade alle fortjenestebrugere dele tabene. 

BTCC tilbyder evig kontrakt, ugentlig kontrakt og daglig kontrakt for bitcoin med forskellige gearinger fra 10x til 150x, så de passer til forskellige forhandleres behov. For eksempel har en evig kontrakt ingen udløbsdato, og den er velegnet til erhvervsdrivende, der gerne vil have positioner i lang tid. Mens den daglige kontrakt hos BTCC understøtter op til 150 gange, er den designet til handlende, der leder efter store gevinster på kort tid.

How Futures Contract Work?

Hver kontrakt på BTCC repræsenterer 1 enhed af kryptovalutaen, hvilket betyder 1 BTC svarende til en BTC / USDT-kontrakt. Handler kan gå lang tid, hvis han mener, at prisen vil være højere end den nuværende handelspris i fremtiden, og åbne en kort position, hvis han mener, at prisen vil blive reduceret på et eller andet tidspunkt i fremtiden.

For eksempel når den nuværende markedspris på BTC handles til $ 12.000. John spekulerede i, at prisen på BTC vil bryde $ 12.000 i næste uge, og han besluttede at forlænge en position med 100x ved hjælp af 1.200 USDT som margin, hvilket svarer til prisen på Bitcoin på $ 12.000. På den anden side mener Bobby, at Bitcoins pris vil falde til under $ 12.000 i næste uge, han shorts position med 100x ved hjælp af 1.200 USDT som margin, hvilket svarer til prisen på BTC på $ 12.000.

Både John og Bobby vil blive matchet af en udveksling for at danne en futures-kontrakt. Efter en uges handel, hvis prisen på BTC handles til $ 12.100, betyder det, at John har fortjeneste fra sin lange position. John tjente $ 100 (fra prisgevinsten) x 10 = $ 1000 som et resultat. Mens Bobby mister $ 100 (fra prisnedgangen) x 10 = $ 1000. 

Efter at både John og Bobbys futureskontrakt er udløbet, afvikler BTCC kontrakterne i Tether (USDT). Men hvis de handlede en evigvarende fysisk leveringskontrakt, kan de vælge at få deres aktiv leveret fysisk. I dette tilfælde investerede John $ 12.000 ved hjælp af en margen på 1200 USDT for at åbne en lang position til en værdi af 10 BTC med 100x gearing.

Efter Bitcoins pris steg til $ 12.100, kan John vælge at få sin realiserede fortjeneste fysisk leveret. Dog ville John være nødt til at opfylde den samlede værdi af den oprindelige futures-kontrakt, som er 10 * 12.000 = $ 120.000 for at købe 10 BTC.

Physisk levering evig Contract ved BTCC

De fleste af børserne understøtter kontantafvikling, når kontrakten udløber, hvilket betyder, at indehavere af futureskontrakter ikke modtager det underliggende aktiv (bitcoin). Der er dog en voksende tendens, at flere og flere mennesker vælger at få deres kontrakt til fysisk levering. BTCC er blandt de tidligste børser, der iværksætter fysiske levering af evige kontrakter.   

En af fordelene ved handel med fysiske levering af evige kontrakter er, at der ikke er nogen chance for prismanipulation, fordi enhver erhvervsdrivende, der har kontrakten, modtager det underliggende aktiv, som er bitcoin i slutningen, og der er ingen formel involveret i beregningen af ​​prisen af bitcoin. 

Evige kontrakter hos BTCC understøtter både fysisk levering og kontantafvikling. Handlende kan have deres aktiver som BTC og ETH til at blive leveret fysisk og have disse aktiver gemt i deres egen tegnebog. Du kan handle med Bitcoin evige kontrakter på BTCC fra 10x, 20x, 50x til 100x gearing.

Konklusion

I betragtning af den stigende anerkendelse af værdien af ​​Bitcoin og den potentielle fordel ved futureskontrakter. Det er ingen overraskelse, at Bitcoin futures-kontrakt er et massivt hit. Det er meget vigtigt at vælge en børs, der ikke kun har en historie med stabilitet og sikkerhed, men også tilbyder fleksible og brugervenlige handelsprodukter.

Som en ni år gammel børs har BTCC aldrig oplevet nogen sikkerhedshændelse, hvilket er sjældent i kryptovalutaindustrien. Med den voksende popularitet samt 6 millioner brugere over hele verden fortsætter deres handel på BTCC-platformen. Den ene af de ældste børser i verden har bevist sig godt gennem sine 9 års driftshistorie i rummet. Ud over det engelske marked er BTCC nu tilgængelig på koreansk (비트 코인 선물), Japansk (ビ ッ ト コ イ ン 先 物 取 引) og vietnamesisk (Hợp đồng tương lai Bitcoin). 

Gå efter en gratis konto på BTCC og lav din første Bitcoin Futures-handel nu. Op til 2.000 USDT-indbetalingsbonus er tilgængelig nu for nye brugere!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me