Miksi hallitukset todella vastustavat kryptovaluuttoja?

Poliitikoiden kohdalla näyttää siltä, ​​että ainoa yhteinen asia heissä on se, että he eivät voi sopia mistään. Äskettäin tuli kuitenkin esiin toinen asia, jota kaikki maailman hallitukset vastustavat yhtenäisesti. Valitettavasti se ei ole ydinaseita eikä ihmisoikeuksien vastaista. Se on kryptovaluutta.

Jokainen finanssialan asiantuntija on samaa mieltä siitä, että kryptovaluutan potentiaali on uskomatonta. Pelkästään tekemällä rahalähetyksiä halpaa, se voi laukaista valtavan muutoksen kolmannen maailman talouksille. Ja silti, tämä valta ei toteudu ja johtuu lähinnä hallitusten tukkeista.

Miksi se on niin? Eivätkö hallitukset halua mailleen parasta?

Ymmärtääksesi miksi vallassa olevat ovat niin varovaisia ​​salauksesta ja kaiken siihen liittyvistä, sinun on ymmärrettävä vaikutukset, joita sillä on jo ollut. 

Salakirjoituksen nousu ja taantuma viime vuosikymmenen aikana

Ei voida kiistää sitä, että salauksen nopea nousu on yksi tärkeimmistä asioista, joita tapahtui viime vuosikymmenellä. Sen tähtien nousun lisäksi, olemme nähneet myös sen äkillisen pudotuksen.

Bitcoin, maailman johtava kryptovaluutta nykyäänkin, näyttää tämän muutoksen näkyvimmin. Sen arvo nousi noin 1000 dollarista 20000 dollariin 3000 dollariin ja sitten 10000 dollariin kahden vuoden aikana. Tämä volatiliteetti koskee, mutta tutkii viimeisimmät bitcoin-arvon trendit voidaan nähdä, että se on enemmän tai vähemmän vakiintunut.

Sama koskee koko kryptovaluuttamarkkinoita. Se ei ole mielettömän kukoistava kuin vuonna 2018, mutta se ei myöskään laske nopeasti. Mutta tärkeintä, mitä tässä on kysyttävä, on, miksi kyseinen lasku esiintyi ensinnäkin?

Mikä tahansa globaalin talouden asia on monimutkainen, ja siksi siihen vaikuttaa joukko tekijöitä. On kuitenkin tosiasia, että yksi tärkeimmistä syistä salausvaluutan äkilliseen laskuun on useita salauksen vastaisia ​​käytäntöjä. Useat maailman hallitukset paniikkiin nähdessään salauksen nopean kasvun ja ryhtyivät toimiin tämän prosessin hidastamiseksi tai lopettamiseksi kokonaan. Jotkut menivät jopa niin pitkälle kieltää bitcoin ja muut kryptovaluutat.

Mutta tietenkään tällaista globaalia valtaa ei voida pysäyttää. Siksi, vaikka salauksen nousu estyi, lohkoketjuteknologian ja digitaalisten valuuttojen käytön suuntaus säilyi. Nykyään se kehittyy vastaamaan lakisääteisiä säännöksiä tai kiertämään niitä. Tämä osoittaa, että salauksen tulevaisuus on poliitikkojen parhaista ponnisteluista huolimatta.

Kryptovaluutan vaikutus globaaliin kauppaan

Ensinnäkin kryptovaluutalla on valta tehdä maailmankaupasta nopeaa ja edullisempaa. Pelkästään tämä antaa sille vallankumouksen muuttaa maailmantalous kokonaan. Se johtuu kaikesta edistyksestä huolimatta tällä alalla, valuutansiirtomekaniikka on monimutkaista ja vaarallista. Online-valuutansiirtoalustat tekivät suuria parannuksia joissakin osissa maailmaa ja alensivat siirtokustannukset alle 1 prosenttiin. Salausvaluutta voi kuitenkin tehdä niistä käytännössä ilmaisia.

Lisäksi estoketjutapahtumat ovat välittömiä ja erittäin turvallisia. Tämä tarkoittaa, että maailmanlaajuinen kauppa voi nopeuttaa ja vähentää usean yrityksen riskitasoa.

Tuloksena on, että jos kryptovaluutta tulee yleisesti hyväksytyksi, maailmanlaajuinen kauppa muuttuu kaiken tunnistamattomasti. Miljoonat yritykset saavat rajattomat mahdollisuudet kasvuun ja yhteistyöhön, koska rajatylittävät maksut eivät enää syö niiden voittomarginaaleja.

Kryptovaluutta on myös verottamaton, mikä tarkoittaa vielä enemmän säästöjä yrityksille ja sijoittajille. Siksi heillä on enemmän varoja käyttää kasvuun, mikä lisää globaalia kauppaa edelleen.

Mutta verojen puute on yksi suurimmista ongelmista, joita hallituksilla on kryptovaluutan kanssa. Toisin kuin fiat-rahat, blockchainia ei voida hallita ja manipuloida poliittisiin ja taloudellisiin machinaatioihin. Onko siis todella ihme, että hallitukset vastustavat sitä niin yhtenäisesti??

Salausvaluutta valtion ja taloudellisten epäonnistumisten suojauksena

Toinen tärkeä asia, joka on otettava huomioon keskusteltaessa kryptovaluutasta ja sen vaikutuksista globaaliin kauppaan, on se, että salauksesta itsestään on tullut suojaus. Itse asiassa sen suosio kasvaa tällä hetkellä suojauksena, joka suojaa ihmisiä erityisesti huonolta hallitukselta.

Kyllä, volatiliteetti aiheuttaa kuitenkin jonkin verran riskiä, ​​mutta tämä riski näyttää valtavalta niille, jotka asuvat Yhdysvalloissa tai EU: n johtavissa maissa. Esimerkiksi Venezuelan kansalaisille tämä volatiliteetti ei ole niin suuri ongelma verrattuna heidän fiat-valuuttansa dramaattiseen heikkenemiseen, joka johtui hallituksen kauhistuttavasta politiikasta.

Vastauksena vastaaviin tilanteisiin ihmiset harkitsevat nyt sijoittamista kryptovaluuttaan samalla tavalla kuin kulta. Monet heistä valitsevat tämän vaihtoehtona varojen muuntamiselle USD: ksi, jota on pitkään pidetty “suojausvaluuttana”. Tämä vain lisää luetteloa syistä, miksi hallitukset ja erityisesti Yhdysvaltain hallitus käyttävät erilaisia ​​keinoja estämään salauksen etenemistä.

Mikä on kryptovaluutan tulevaisuus maailmassamme?

Hallituksen tarve hallita väestöä ja rahavirtaa estää kryptovaluutan kehitystä. Edes epäsuotuisa politiikka ei kuitenkaan voi pysäyttää fiat-rahan laskua. Johtavat rahoituslaitokset ymmärtävät tämän, joten he yrittävät hypätä salausvaluutan vaunulle juuri nyt.

Englannin keskuspankki näyttää tietä ilmoittamalla harkitsevansa kryptovaluutan käyttöönottoa. Se tutkii parhaillaan sähköisen rahan käytön riskejä ja etuja. Nopeasti käteisvapaan maailmassa tämä on esimerkki tulevaisuuden ajattelusta, joka saattaa vaikuttaa tähän tiettyyn rahoituslaitokseen.

Koska pankit ovat nopeasti vanhentuneet jopa säännöllisten rahansiirtojen yhteydessä, ne etsivät ratkaisuja. Rahansiirtoalustoilla, jotka tarjoavat alhaisempia korkoja ja parempia ehtoja kuin pankit, on valtava kilpailuetu. Nämä yritykset ovat jo pakottaneet pankkeja ja perinteisiä rahansiirtopalvelujen tarjoajia etsimään keinoja parantaa omia tarjouksiaan. Muuten ne syrjäytetään kokonaan markkinoilta.

Lohkoketjun ja kryptovaluutan hyväksyminen on yksi ratkaisuista, joita pankit käyttävät selviytyäkseen tänään. Yli 200 heistä hyväksyy jo Ripplen ja muita vastaavia salauksen kokeita suoritetaan kaikissa suurimmissa pankeissa.

Rahansiirtoyritykset eivät myöskään halua jäädä jälkeen. Jotkut heistä, kuten Abra ja BitPesa, hyväksyvät kryptovaluuttamaksut.

Kaikki nämä tapahtumat osoittavat, että salauksella on ehdottomasti tulevaisuus. Koska käteisen lasku on selvää, blockchain voi olla ratkaisu, joka mullistaa maailmantalouden. Jotta tämä tapahtuisi, muutoksen on kuitenkin aloitettava hallituksen tasolla. Ennen kuin digitaaliset valuutat on ainakin jonkin verran laillistettu, he eivät pysty hyödyntämään potentiaaliaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me