Kuinka NOWPayments.io Payment Gateway parantaa maailmanlaajuista salauksen käyttöönottoa

Kryptovaluuttojen maailma kasvaa nopeasti, kun markkinat nousevat, hinnat nousevat ja ekosysteemin sääntelypolitiikka kypsyy aiemmin näkymättömälle tasolle. Tämän seurauksena myös salaukseen keskittyvien maksujärjestelmien kysyntä kasvaa ja saa salauksen yhdyskäytäväyritykset, kuten NOWPayments.io, saamaan yleisön huomion.

Tässä tarkasteluartikkelissa tarkastellaan lähemmin NOWPayments.io -ohjelmaa ja sen toimintoja salausmaksuyhdyskäytävänä, alustalla käytettävissä olevia ominaisuuksia ja alustan käyttäjille tarjottuja etuja. Keskustelemme edelleen alustalla saatavilla olevista kryptovaluuttatyypeistä, kuten Bitcoin, Ethereum, XRP, NEM, Litecoin jne., Ja siitä, kuinka suorittaa saumattomia maksuja NOWPayments.io.

Mikä on NOWPayments.io?

Virallisen verkkosivuston mukaan, NYTMaksut.io tarjoaa käyttäjille “helpoimman tavan hyväksyä kryptovaluuttamaksut”, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja jopa kiinteät rahat suoraan integroituun lompakkoon. Alustan loi ChangeNOW-salausvaihto vuonna 2019, mikä avaa käyttäjille yksinkertaisen yhdyskäytävän fiat-to-crypto -maksujen suorittamiseen välittömästi.

Kenelle se on rakennettu?

Alusta on rakennettu kauppiaille, asiakkaille, sijoittajille ja työntekijöille, jotka haluavat saada salauksen maksuna käyttäjäystävällisellä alustalla.

Seuraavassa osassa tarkastellaan joitain mielenkiintoisimpia ominaisuuksia, joita NOWPayments.io tarjoaa käyttäjilleen, mukaan lukien kilpailukykyiset palkkiot, välittömät talletukset ja nostot, riskienhallinta, lakien noudattaminen ja sen ainutlaatuinen kolikoiden automaattinen muuntaminen.

NOWPayments.io: n ominaisuudet

Kuten edellä mainittiin, NOWPayments.io tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ominaisuuksia sujuvan ja helpon käyttökokemuksen ja välitöntä maksamista varten. Seuraavassa on joitain yhdyskäytävän maksupalvelun tarjoamia tärkeimpiä ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Välittömät nostot

Alusta ei ole vapaaehtoinen, mikä tarkoittaa, että käyttäjillä on henkilökohtainen tili. Jos haluat lähettää salauksen toiselle henkilölle, NOWPayments ei pidä rahaa lainkaan, mikä mahdollistaa välittömän varojen siirron heti, kun blockchain-tapahtuma on vahvistettu.

Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia salausmaksujen kaikista eduista kärsimättä markkinoiden julmista hinnanvaihteluista.

NOWPayments.io-lasku

NOWPayments.io-laskupalvelun avulla salausmaksut on helppo siirtää käyttäjän lompakosta. Laskupalvelun avulla NOWPayments.io-käyttäjät voivat lähettää pieniä maksuja kuvauksilla ilman, että tarvitsee kirjoittaa koko monimutkaisen lompakon osoitetta tai toistaa maksettavaa määrää ennen.

Laskut integroivilla kauppiailla ja asiakkailla on nopeampi ja kätevämpi maksutapa. Lisätietoja NOWPayments.io -sivustosta tässä.

Automaattinen kolikon muuntaminen

Automaattinen kolikonmuunnos on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat vastaanottaa maksuja valitsemallaan kryptovaluutalla. Ominaisuus on integrointi muunnostyökaluun, jota ChangeNOW käyttää vaihtamaan yli 50 kryptovaluuttaa alustallaan.

Salakirjoitustilan epävakaiden ominaisuuksien vuoksi käyttäjä voi päättää muuntaa maksunsa fiat-sidottuihin vakiomuotoisiin rahakkeisiin, kuten USDT tai USDC aina, kun he saavat sen.

Välitön ilmoitus

Kauppiaille nopea ilmoitus ilmoitetuista maksuista on tärkeää. NOWPayments.io tarjoaa yhden nopeimmista selvityksistä (skaalautuvuus) ja ilmoitukset vapaudenhuoltoon perustuvan palvelunsa ansiosta, joka sallii vain lompakosta lompakkoon tapahtumien.

Useiden kolikoiden tuki

Yli 50 kryptovaluutta on saatavana maksuvaihtoehtoina NOWPayments.io -sivustolla, joka tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja sekä kauppiaille että asiakkaille. Jotkut alustan parhaista salakirjoista sisältävät Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Verge (XVG), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), TRON (TRX), Binance Coin (BNB) ja vakiomallit muun digitaalisen omaisuuden joukossa.

NOWPayments.io hiekkalaatikko

Alusta tarjoaa myös Sandbox-ohjelman kauppiaille kokeilemaan alustaa reaalimaailman maksujärjestelmissä. NOWPayments.io-hiekkalaatikon avulla voit testata kaiken lähettämättä oikeaa rahaa.

“Määritä yksinkertaisesti tapaus, jonka haluat testata, ja emuloimme todellisen kaltaisen maksujen käsittelyn.”

Jos haluat lisätietoja hiekkalaatikosta, seuraa tässä.

Kuinka käyttää NOWPayments.io

Salausmaksuyhdyskäytävä tarjoaa kauppiaille kolme suoraa tapaa kerätä maksuja ja hyväksyä kryptovaluutat verkkosivustoillaan – API-integraation, laajennusten ja lahjoituspainikkeiden kautta & widgetit. Seuraavassa osassa käsitellään näitä laajennuksia ja sitä, kuinka salaus integroidaan suoraan verkkomaksuvaihtoehtoihisi kullakin näistä.

API: n kautta

NOWPayments.io tarjoaa yksinkertaisen, tyylikkään ja helposti asennettavan sovellusliittymän lyhyessä koodissa, joka voidaan helposti integroida verkkosivustoosi. Sovellusliittymä takaa alustan äärimmäisen turvallisuuden ja sen integrointi on helppoa.

NOWPayments.io tarjoaa yksinkertaisia ​​sovellusliittymiä salauksen siirtojen tehostamiseksi. (Punainen ruutu, joka näyttää eri integraatiomenetelmät)

Kuinka integroida NOWPayments.io -sovellusliittymä

Voit käynnistää sovellusliittymän NOWPayments.io -sivustolla seuraavasti:

  • Käynnistä NOWPayments.io -sivustolinkki tässä.
  • Luo käyttäjätili tai kirjaudu sisään.
  • Määritä maksu lompakkoon (loppulompakko)
  • Luo API-avain.
  • Lisää API-avain verkkosivustollesi ja ala vastaanottaa salausmaksuja.

Muiden kauppiasvaihtoehtojen kautta

NOWPayments.com sallii myös kolmansien osapuolten kauppiaslaajennukset, jotka yhdistävät asiakkaan maksut kauppiaiden lompakkoihin. Joitakin suosituimmista laajennuksista ovat WordPress-salausmaksuyhdyskäytävä, WooCommerce, WHMCS Marketplace, Opencart-laajennus ja Magento.

Voit asentaa nämä laajennukset seuraavilla sivustoilla: WooCommerce, Magento, Avaimenperä, ja WHMCS markkinapaikka.

Välitön maksuilmoitusjärjestelmien kautta

Välitön maksuilmoitus (IPN) on myös toinen integrointimoduuli, joka varmistaa, että tapahtuman osallistujille ilmoitetaan reaaliajassa, kun tila muuttuu. Yksityiskohtainen ohje IPN: n asentamisesta ja käytöstä on annettu tällä sivulla.

Widgetien ja painikkeiden avulla

Alustan avulla lahjoituskeikoilla olevat käyttäjät voivat myös kerätä tarvittavat maksut helposti hyväksymällä lahjoituksia suoraan verkkosivustoillaan. Sivuston mukaan voit käynnistää joko lahjoituspainikkeen tai lahjoitus-widgetin. Nämä painikkeet &widgetit mahdollistavat jopa 35 parivaluutan salauksen.

Lahjoitus-widgetin avulla käyttäjä voi suoraan vihjeitä tai lahjoittaa vanhemman verkkosivustolla vaihtamatta sivua tai välilehteä, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

NOWPayments.io lahjoitus-widget-ruutu

Miksi NOWPayments.io?

Salausyhdyskäytävän ekosysteemi on täynnä pelaajia ympäri maailmaa, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia houkutellakseen käyttäjiä ja kauppiaita. Lyhyiden toimintavuosiensa aikana NOWPayments.io on kasvanut yhdeksi parhaimmista salausmaksuyhdyskäytävistä, joka tarjoaa sinulle huippuluokan ominaisuuksia ja palveluetuja vertaisverkkoonsa verrattuna.

Tässä on joitain edellä mainituista eduista, joita käyttäjät saavat alustalta:

Tuki ympäri vuorokauden: Maailmanlaajuisena maksupalveluna 24/7 -aikataulu on tärkeää, jotta nopeat tapahtumat voidaan varmistaa milloin tahansa viikon aikana. NOWPayments.io työllistää myös asiakaspalvelutiimin, joka työskentelee ongelmien ratkaisemiseksi 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Korkea tietoturva ja säädösten noudattaminen: Lompakon turvallisuuden suhteen NOWPayments.io tarjoaa ei-vapausrangaistuksia, mikä tarkoittaa, että jokainen käyttäjä on vastuussa omasta lompakostaan, mikä vähentää hakkerointitapauksia tai salauksen keskitettyä varastamista. Huolimatta siitä, että maksupalveluntarjoaja varmistaa myös korkean sääntelyn noudattamisen käyttäjille KYC- ja AML-sääntöjen kautta.

Kilpailukykyiset palkkiot: Lopuksi alustalla on erittäin alhaiset palkkiot. Se tarjoaa kilpailukykyisiä palkkioita palveluistaan ​​suuremmilla transaktiomäärillä ja maksaa pienemmän palkkion. Tässä on taulukko NOWPayments.io -sivustolta veloitettavista maksuista.

Taulukko, joka näyttää porrastetun palkkarakenteen NOWPyments.io-salausmaksuyhdyskäytävässä.

Johtopäätös

NOWPayments.io on yksi parhaista yhdyskäytävistä kryptovaluutoille, jonka avulla alan uudet tulijat voivat helposti alkaa vastaanottaa digitaalisia tunnuksia suoraan lompakkoonsa. Yhteistyössä joidenkin maailman arvostetuimpien yritysten kanssa, kuten Travala.com (Binancen omistama matkailualusta), Verge, Kun Koro ja Guarda Wallet, kannattaa ehdottomasti tarkistaa.

Parannetut suojausprotokollat, säädösten noudattaminen, skaalautuva ja välitön maksujärjestelmä, kryptovaluutan käyttöönottokäyrä saattaa pian olla kaikkien aikojen korkeimmalla kehityksellä, kuten NOWPayments.io.

Kaikki kuvat ovat peräisin NOWPayments.io -sivustolta.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me