Avaa maailmallesi lukuisia mahdollisuuksia Oinvest Trading Broker -sivustolla

Oinvest tarjoaa kaiken yli 350 kaupankäyntivälineen valitsemisesta opetusresurssien tarjoamiseen kaupankäyntitaitojesi parantamiseksi.

Uudet valuuttakaupan välittäjät kasvavat jatkuvasti kuukausittain, Kyprokselta ja Seychelleiltä Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin. Mutta tarjoako jokin näistä uusista yrityksistä kauppiaita, joita ei ole vielä nähty? Oinvest, uusi operaattori, joka on perustettu Seychelleille, tarjoaa kauppapalveluja, jotka eroavat hieman kilpailijoistaan.

Yli 350 kaupankäyntivälineen valitsemisen lisäksi Oinvest tarjoaa myös koulutusresursseja kaupankäyntitaitojesi parantamiseksi. Siinä on myös joukko kokeneita ammattilaisia, jotka työskentelevät konsultteina kaikille, jotka tarvitsevat kauppaa.

Näiden hyödyllisten ominaisuuksien valossa olemme tarkastelleet yritystä perusteellisemmin selvittääkseen, mitä muuta Oinvest tarjoaa. Alla on yleiskatsaus:

 • Tukee MT4-, WebTrader- ja Mobile Trading -palveluja
 • Tarjoaa CFD: t salausta, osakkeita ja indeksejä varten
 • Monitasoiset tilit, mukaan lukien islamilainen tili
 • Tukee useita sähköisiä lompakoita ja luottokortteja
 • Ympärivuorokautinen tuki chat-robotin kautta

Oinvest: Yrityksen tausta ja sääntely

Oinvest on yksi monista kaupankäynnin välittäjistä nykyään, jotka päättävät saada luvan Seychellien rahoituspalveluvirastolta (FSA). Sen omistavat Aronex Corporation ja Habonix Solutions – jälkimmäinen, jonka kotipaikka on Kypros.

Vaikka Oinvest on uusi vuonna 2018 perustettu välittäjä, se on yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupankäyntialustoista. Se on myös voittanut palkintoja vasemmalla, oikealla ja keskellä, mikä osoittaa, että se tekee paljon asioita oikein.

Viime vuonna Oinvest voitti kaksi palkintoa kaikkein nopeimmin kasvavalle verkkokaupan välittäjälle Kaakkois-Aasiassa ja kansainvälisesti International Business Magazine -lehdeltä. Aloittamattomille julkaisu sijaitsee Dubaissa ja on uskomattoman arvostettu.

Kauppamarkkinat: leviäminen ja vipuvaikutus

Oinvestilla on kattava kirjasto kauppamarkkinoista, jotka vaihtelevat fiatista ja kryptovaluutoista osakkeisiin ja indekseihin. Välittäjä tarjoaa näitä instrumentteja enimmäkseen CFD: n kautta. Tästä huolimatta alla ovat markkinat, niiden leviäminen ja suurin vipuvaikutus.

 • Valuutat: Oinvest tarjoaa yli 50 valuuttaa, joiden leviäminen alkaa 0,7: stä EUR / USD: sta 100: een GBP: lle. TRY – Turkin liira. Voit myös käydä kauppaa näillä valuutoilla vipuvaikutuksella 1: 500.
 • Kryptot: Välittäjä tukee salausta FIAT-valuuttapareilla. Esimerkiksi Bitcoinilla, Ethereumilla ja Ripplella on kolme paria: USD, GBP ja EUR. Siitä huolimatta voit käydä kauppaa yli 30 altcoiinilla lähes ilman levitteitä ja 1: 2-vipuvaikutusta.
 • Indeksit: Oinvest tarjoaa hieman yli tusinan indeksit. Ne sisältävät Yhdysvaltain dollari-indeksin, NASDAQ: n, ASX 200: n, DOW 30: n, Hongkongin 50 ja Nikkei 225. Se tarjoaa kaupankäyntiä näillä markkinoilla spreadilla 0,32–5,3. Sillä on kuitenkin vaikuttava vipuvaikutus 1: 125.
 • Hyödykkeet: Oinvest tarjoaa myös jopa 125-vipua hyödykekauppiaille. Sillä on tiukat levitteet, jotka vaihtelevat 0,03: sta Brent Oilille ja jopa 30: een kaakaolle. Siitä puhuen, voit vaihtaa alustalla yli 20 tuotetta CFD: n kautta.
 • Varastot: Välittäjällä on niin paljon osakkeita, että se on luokitellut ne alueittain. Voit sijoittaa amerikkalaisten, australialaisten tai eurooppalaisten osakkeisiin maailmanlaajuisesti tunnetuille yrityksille, kuten Amazon, Google, Heineken ja Xiaomi. Varastojen leviäminen on melkein lähellä, vaihdellen 0,021: stä 0,21: een ja vipuvaikutus on rajattu 50: een.

Kaupankäyntialustat

Kuten mainittiin, voit käydä kauppaa kolmella alustalla: WebTrader, MT4 tai mobiilisovellus. Alla on mitä odottaa jokaiselta alustalta:

WebTrader

Kuten nimestä voi päätellä, WebTrader antaa sinun käydä kauppaa valuutoilla, hyödykkeillä, osakkeilla ja indikaattoreilla verkossa. Alusta on räätälöity tarjoamaan kaikki ominaisuudet ja työkalut, joita tarvitset kauppiaana. Se lataa nopeasti ja sujuvasti ja toimii ympäri vuorokauden. Jotkut alustan merkittävimmistä ominaisuuksista ovat:

 • Live-analyysi ja avoimen ja sulkeutuvan kaupan kaaviot
 • Trendikkäät kuutiot auttavat sinua keskittymään tärkeisiin asioihin, kuten eräkokoihin ja suosikkiomaisuuksiisi
 • Visual Trends auttaa sinua analysoimaan kauppojasi ja markkinaolosuhteitasi kaavioiden avulla
 • Demotili, jonka kautta voit simuloida kauppaa kahden viikon ajan

Parasta WebTraderista on, että se on ladattavissa. Tarvitset vain Oinvest-tilin, ja olet hyvä aloittamaan kaupankäynnin.

Meta Trader 4

Meta Trader 4 on epäilemättä maailman kaupankäyntialusta. Se on nopea ladata ja asentaa. Se on helppo ymmärtää, ja siinä on paljon hyödyllisiä työkaluja sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille.

Avainominaisuudet

 • Suorat suoritusmääräykset: kaupan tekeminen MT4: llä on yhtä helppoa kuin napsauttamalla “Osta” tai “Myy”. Voit myös määrittää pysäytystappiot ja ottaa voitot markkinoiden teloitusten automatisoimiseksi.
 • Yhden napsautuksen kauppa: voit vetää ja pudottaa tai napsauttaa ominaisuuksia, jos haluat muuttaa kaavioita, säätää aikatauluja tai etsiä edistyneitä työkaluja. MT4: n yksinkertaisuus on ehkä ensisijainen syy siihen, että löydät sen melkein jokaisesta välittäjästä
 • Edistynyt tekninen analyysi: MT4 antaa sinun analysoida kauppasi ammattilaisena jopa yhdeksän kertaa ja 30 indikaattorilla.

Toki uusi metakauppias on olemassa (MT5), mutta useimmat ihmiset käyttävät edelleen MT4: ää kaupankäyntiin. Tärkein syy tähän on se, että MT4 tarjoaa kaiken mitä tarvitset kauppiaana, nopeasti, nopeasti ja turvallisesti.

Mobiilisovellus iOS: lle ja Androidille

Oinvestilla on kaupankäyntisovellus, jonka voit ladata Applelta tai Google Play -kaupoista ja käyttää sitä kaupankäyntiin. Sen tärkein etu on tietysti se, että sen avulla voit käydä kauppaa älypuhelimesi kautta. Joten olitpa kotona tai metrolla, voit tarkistaa kaupat, ostaa tai myydä kätevästi.

Avainominaisuudet

 • Interaktiiviset kaaviot auttavat sinua käymään kauppaa reaaliajassa
 • Kattava kirjasto kauppatilauksista ja kaupankäyntivälineistä
 • Yhden napsautuksen kaupankäynti

Tilitasot: hopea, kulta ja platina

Porrastetut tilit ovat nousussa, eikä Oinvest ole erilainen. Yhtiön päätilit eroavat toisistaan ​​spredien, vipuvaikutuksen ja palvelujen suhteen. Katso lisätietoja alla olevasta taulukosta:

  Hopea Kulta Platina
  Levittää Levittää Levittää
EUR / USD 2.2 1.3 0.7
GBP / USD 2.8 2 1.5
  Vipu Vipu Vipu
Forex 1: 200 1: 400 1: 400
Varastot 1:20 1:40 1:50
Indeksit 1:50 1: 100 1: 125
  Palvelut Palvelut Palvelut
Peruuttaminen 7 arkipäivää 7 arkipäivää 7 arkipäivää
Tilin hallinta Ei Joo Joo
Vaihda alennus Ei mitään 25% 50%

Saat pisteen. Jos haluat parempia tarjouksia leviämisistä, vipuvaikutuksista ja palveluista, toimi tiesi Platinum-tasolle. Oinvest ei paljasta vaatimuksia liittyä kuhunkin tasoon, mutta voit ottaa yhteyttä sen asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Jos päätät tehdä talletuksen ja siirtyä suoraan kaupankäyntialustoille, valitse yksi näistä pankkivaihtoehdoista;

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Skrill
 • Neteller
 • V Maksa

Koulutuskeskus

Jos olet uusi kauppias, koulutuskeskus on luultavasti ensimmäinen paikka, jossa sinun täytyy käydä Oinvestissa. Se sisältää hyödyllisiä e-kirjoja, videoita ja webinaareja, joiden avulla voit oppia kauppaan ammattimaisesti.

Voit ilmoittautua kursseille tai käyttää ilmaisia ​​opetusohjelmia oppimistaitojesi parantamiseksi. Voit myös tarkistaa talouskalenterin spekuloida markkinoiden liikkeitä paremmin.

Yhteystiedot

Jos sinulla on lisää kysymyksiä Oinvestista, ehkä heidän palkkioistaan ​​ja VIP-ohjelmistaan, voit käyttää näitä kanavia: puhelinkontakti, live-chatbot tai sähköpostiosoite [sähköposti suojattu].

Johtopäätös

Oinvest on laillinen kauppaseuraaja, joka on rekisteröity ja jota säännellään Seychelleillä. Se tukee yli 350 kauppamarkkinaa, mukaan lukien krypto- ja CFD-kauppa. Huolimatta uudesta alustasta, sen suosio kasvaa melko nopeasti, varsinkin kun se voitti palkintoja palveluistaan.

Oinvest tarjoaa kauppaa MT4: n, WebTraderin ja mobiilisovellusten kautta. Siinä on tiukat levitykset useimmille instrumenteille, ja sillä on oma asiakastuen jäsenryhmä.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me