PrimeBit-arvostelu: Uusi tapa käydä salausta

Merkittävien voittojen saaminen salaussijoitusliiketoiminnassa ei välttämättä riipu siitä, oletko käynyt kauppaa vuosia vai onko se ensimmäinen kauppa. Uskottavan salauksenvaihtoalustan valitseminen ja yhteyden muodostaminen tietolähteeseen, joka antaa sinulle ajantasaiset päivitykset salauksen sijoitusmaailman trendistä, pitää sinut parven edessä.

PrimeBit on yksi niistä nopeasti nousevista P2P-salausvaihtoyrityksistä, joka tarjoaa käyttäjille alustan jatkaa ikuisten sopimusten kauppaa. Vuonna 2019 käynnistetty pörssi on saamassa suosiota nopeasti näiden ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta:

 • Se on aloittelijoille sopiva alusta
 • Metatrader 5 integroitu
 • Kiinteän pisteen arvo
 • Alhaiset läpinäkyvät maksut

PrimeBit-kirjautumisprosessi

 PrimeBit mahdollistaa melkein kaikkien pääsyn alustalleen ja kaupankäynnin. Sivustolla on myös helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on kätevä sekä uusille että kokeneille käyttäjille. Tilin luominen on helppoa ja nopeaa. Tässä ovat tärkeimmät vaiheet, joita on noudatettava.

Vaihe 1

Huolimatta monimutkaisista ohjelmista, jotka auttavat verkkosivustoa toimimaan tehokkaasti, käyttöliittymä on yksi käyttäjäystävällisimmistä, mitä olet koskaan törmännyt. Yhdellä napsautuksella “rekisteröidy / kirjaudu” -linkki ohjaa sinut valikkoon, jossa pyydetään tietoja, kuten koko nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja salasana..

Vaihe 2

Täytä viittauskoodisi, jos sinulla on sellainen, ja odota sitten sinulle lähetettävän aktivointisähköpostin rekisteröintiä. Tämä kestää vain muutaman minuutin.

Vaihe 3

Tarkista ja napsauta sinulle lähetettyä aktivointisähköpostia. Sinulle lähetetään kuusinumeroinen salasana. Sinun on vaihdettava tämä ja asetettava salasana, joka on helppo muistaa, mutta kenen tahansa on vaikea kopioida sitä.

PrimeBit-tilisi on nyt asetettu. Mutta ennen kuin astut salakirjoituksen maailmaan, tässä on muutamia asioita, jotka saattavat kiinnostaa sinua PrimeBitistä ja joita muut alan kilpailijat ovat vielä saavuttaneet.

 • Metatrader 5
 • Kumppanuusohjelma
 • Suuri vipuvaikutus jopa 200x
 • Ammattitaulukot
 • Suotuisat kulut

Päivitetyt verkkokauppatilit ja uudet jakotilit

Jos unohdit sen, PrimeBitillä on vasta suunniteltu Web Trader -sovellus, joka käynnistettiin viime maaliskuussa. Voit vahvistaa tämän käymällä app.primebit.com ja kirjautumalla tiliisi käyttämällä olemassa olevia tietoja. 

Uusi alusta on kuitenkin turvallisempi, nopeampi ja varustettu edistyneemmillä kaupankäyntiominaisuuksilla. Jotkut uusista työkaluista ovat:

 • Muokattava kaavion asettelu kuvakaappaustoiminnolla
 • Esikatseluominaisuus markkinoiden syvyyden tarkistamiseksi 
 • Viimeisimmät kaupat
 • Tilauskanta kaikille kaupoillesi
 • Kattava käyttöalue kaikille PrimeBitin ominaisuuksille

Annettuaan WebTraderille uuden ilmeen PrimeBit lisäsi myös Tetherin tuettujen altcoinien luetteloon. Lisäksi voit tallettaa ja nostaa varojasi Tetherillä saadaksesi seuraavat edut:

 • Suojella varojasi epävakailta markkinoilta
 • Mukavuuden vuoksi
 • Nopeat maksut Omni- ja ERC-20 Tether -protokollilla

Toistaiseksi PrimeBitillä on kolme kauppaparia Tetherille: BTC, ETH ja LTC. Se päivittää luetteloa ajan myötä. Mutta sillä välin nämä ovat käytettäviä pareja.

PrimeBit-vipuvaikutus

Yllä olevien ominaisuuksien lisäksi PrimeBit tarjoaa tuottoisimman vipuvaikutteisen kaupankäynnin, jopa 200x. Tämä tarkoittaa sitä, että elinkeinonharjoittajat voivat ostaa sopimuksia, joiden arvo on jopa 200 kertaa enemmän kuin yhden rahaston. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että PrimeBitin avulla olet varma altistumisesta erilaisille kryptovaluutan hinnankorotuksille tai -laskuille ilman, että sinulla on välttämättä tarvittavia varoja.

Primebit-turvallisuus

Salaussijoitustoiminta on erittäin herkkä turvallisuuskysymyksille johtuvien riskien takia. PrimeBit tarjoaa turvallisen ja kätevän alustan, jolla on toistaiseksi ollut pitkä ja puhdas kaupankäynnin historia lanseerauksen jälkeen.

PrimeBit käyttää yhtä markkinoiden innovatiivisimmista turvajärjestelmistä. Esimerkiksi 99% käyttäjien talletuksista on tallennettu kylmään lompakkoon, joka on tämän päivän turvallisin tapa suojata varoja luvattomalta käytöltä. Kylmä lompakko on osoittautunut hakkeroinniksi, ellei online-hakkerointia täydennetä fyysisellä hyökkäyksellä, joka on melkein mahdotonta.

Tämän lisäksi PrimeBit integroi 2-tekijän todennuksen, joka lisää ylimääräisen suojaustason. Joissakin tapauksissa PrimeBit-kauppiaat vaihtavat päälaitteitaan ehkä Android-laitteista iPhone-laitteisiin. Kaksivaiheinen todennus varmistaa, että elinkeinonharjoittajan tili pysyy turvassa eikä kukaan pääse tilille ilman kahta vahvistustietoa.

PrimeBit-palkkiot ja sopimukset

PrimeBit pidetään melko anteliaana palkkioidensa kanssa. Sivuston talletukset ovat täysin ilmaisia, kun taas nostoista veloitetaan normaalihinta 0,0001 BTC. Sen lisäksi johdannaiskauppaan sisältyy markkinatakaaja- ja markkinatakaajamaksuja.

Valmistajan maksu– elinkeinonharjoittajaa, joka tekee toimeksiannon tilauskantaan, kutsutaan markkinatakaajaksi. Koska päättäjät myötävaikuttavat koko likviditeettiin, PrimeBit maksaa päättäjille 0,025% tilausten tekemisestä, joita hyödynnetään ottajille.

Takaajamaksu– ottajat ovat kauppiaita, jotka vievät valmistajien asettaman likviditeetin markkinoilta tekemällä tilauksia, jotka vastaavat valmistajan ilmoittamaa kysyttävää hintaa.

Palkkioiden lisäksi PrimeBitin sopimuksilla ei ole määritettyä voimassaoloaikaa, mikä tarkoittaa, että kauppiailla on vapaus pitää sopimuksia niin kauan kuin he haluavat niin kauan kuin he voivat maksaa rahoituksen.

PrimeBit-kumppaniohjelma

Yhtiöllä on kannattava kumppaniohjelma, jonka ensisijainen tarkoitus on palkita asiakkaitaan 20 prosentin osuudella jokaisesta hakemuksesta. Tässä on erittely ohjelman toiminnasta.

 1. Hanki viittauslinkki

Jokaisella PrimeBit-kauppiaalla on pääsy viittauslinkkiin, jonka he voivat jakaa ystävien kanssa tai sosiaalisen verkostoitumisen alustoillaan houkutellakseen uusia kauppiaita..

2. Rakenna verkko

Jotta kauppias hyötyisi ohjelmasta, on luotava hyvä verkosto uusia kauppiaita, jotka olet aloittanut PrimeBit-verkkosivustolle. Mielenkiintoista on, että voit ansaita epäsuorasti tytäryhtiöiltä, ​​jotka tytäryhtiöt ovat aloittaneet PrimeBitissä. Ansaitsemasi palkkio on 20% osakkuusyhtiömaksusta. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän tytäryhtiöt tuottavat, sitä enemmän tuloja saat.

Tuettu valuutta

Alusta lisää jatkuvasti lisää salausta alustalle hyväksyttyjen kryptovaluuttojen luetteloon. Tällä hetkellä alusta hyväksyy Bitcoinin ainoana maksuvaihtoehtona, joka asettaa verkkosivuston yksinomaiseksi salausjohdannaisten kaupankäyntialustaksi. Kaupankäynti voidaan kuitenkin käydä BTC / USD, LTC / USD ja ETH / USD, joilla käydään kauppaa ikuisina sopimuksina.

Metatrader 5 (MT5)

PrimeBit integroi innovatiivisen MT5-tekniikan, jota käytetään yleisesti valuuttakaupassa. MT5 tarjoaa helppokäyttöisen alustan, joka standardoi alustan maailmanluokan tasolle. Jotkut MT5-alustan PrimeBit-kauppiaille tarjoamista tiedoista ovat;

 • Mukautetut kaaviot -alusta tarjoaa hyödyllisiä työkaluja, jotka tarjoavat edistyneen kaavion. Mielenkiintoisempaa on, että voit mukauttaa aikataulun ja kaaviotyypin käyttäjän mieltymysten mukaan. Tämä on ehdottomasti hyödyllinen sovellus salakirjoittajille.
 • Asettelut – kauppiaille, jotka saattavat haluta säätää käyttöliittymänsä näkymiä, MTF5: llä on paljon vaihtoehtoja. Esimerkiksi voidaan muuttaa markkinoiden kaavioita suuremmiksi kuin muut. Tietoruudun symboleja voidaan myös säätää käyttäjän toivomien näkymien mukaisiksi.
 • Tilaustyypit – MT5-alustalla voit mukauttaa tilaustyyppiäsi. Ensinnäkin voit asettaa jälkijärjestykset ja asettaa rajoituksia. Etu takana on se, että stop-loss-tilaukset antavat kauppiaille mahdollisuuden ansaita voittoja nopeasti muuttuvilla markkinoilla.

Asiakaspalvelu

Alusta tarjoaa ympärivuorokautisia asiakaspalveluja. Voit ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse, twitterillä tai Facebook-alustalla. Ota yhteyttä PrimeBitin asiakastukeagentteihin, jos sinulla on kysyttävää. Voit myös käydä läpi alustan UKK-osion saadaksesi vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

Lisäinformaatio

PrimeBit tarjoaa olennaisia ​​indikaattoreita, jotka osoittautuvat hyödyllisiksi teknisessä analyysissä. Tällaisia ​​indikaattoreita ovat liikkuvat keskiarvot, Bollingerin nauhat ja Ichimoku. Lisäksi foorumi tarjoaa riskinhallintatyökaluja, jotka ovat hyödyllisiä kaupan tappioiden rajoittamisessa. Tällaisia ​​työkaluja ovat voittotilausten vastaanottaminen ja tappioiden pysäyttäminen. Olitpa aloittelija tai asiantuntijakauppias, tällaiset työkalut varoittavat PrimeBit-kauppiaita tekemästä äärimmäisiä tappioita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me